Komfort.

Mere plads til indre værdier.

Billedet viser interiøret i Mercedes-Benz GLE SUV.

Oplev højdepunkterne ved GLE personligt.

Stig ind.
Stig ind.
Billedet viser Mercedes-Benz GLE SUV set fra siden.

Stadigvæk interesseret i at lære GLE personligt at kende?

Reservér en prøvetur nu.
Reservér en prøvetur nu.

User Interface


MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

GLE er den første SUV med det fantastiske infotainmentsystem MBUX. Det indeholder bl.a. et naturligt stemmestyringssystem og en touch-skærm og lærer mere og mere om førerens vaner og præferencer for hver køretur.

User Interface


MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

GLE er den første SUV med det fantastiske infotainmentsystem MBUX. Det indeholder bl.a. et naturligt stemmestyringssystem og en touch-skærm og lærer mere og mere om førerens vaner og præferencer for hver køretur.

Videoen viser infotainmentsystemet MBUX' funktioner i Mercedes-Benz GLE SUV.
Videoen viser infotainmentsystemet MBUX' funktioner i Mercedes-Benz GLE SUV.
Se igen
Efter produktionen af indholdet kan der være foretaget ændringer på produktet.

Køredynamik


Kan vi få stilhed? For en af verdens mest moderne undervogne.

GLE bevæger sig suverænt i ethvert terræn. Men med E-ACTIVE BODY CONTROL-undervognen når komforten et helt nyt niveau.

Køredynamik


Kan vi få stilhed? For en af verdens mest moderne undervogne.

GLE bevæger sig suverænt i ethvert terræn. Men med E-ACTIVE BODY CONTROL-undervognen når komforten et helt nyt niveau.

Billedet viser Mercedes-Benz GLE SUV i fugleperspektiv.
 • Undervogn

  Fuldt aktiv E-ACTIVE BODY CONTROL undervogn.

  Fuldt aktiv E-ACTIVE BODY CONTROL undervogn.

  Med den fuldt aktive undervogn E-ACTIVE BODY CONTROL med luftaffjedring samler vi vores mest innovative og intelligente undervognsteknologier til en fascinerende køreoplevelse.

  I køreprogrammet „Curve“ kan bilen hælde aktivt ind i kurven. Det reducerer tværkraften til et minimum og øger komforten og dynamikken mærkbart. I køreprogrammet „Komfort“ registrerer ROAD SURFACE SCAN vejbanen foran bilen ved hjælp af et stereokamera. Fjederbenene styres på en sådan måde, at karrosseribevægelserne reduceres betydeligt ved kørsel over vejbump. Desuden er der mulighed for at vælge køreprogrammerne „Sport“ og „Offroad“.

  Fås kun i forbindelse med Førerassistentpakke Plus.

 • Motorvarianter

  Mere effektive end nogensinde før. Den nye motorgeneration.

  Mere effektive end nogensinde før. Den nye motorgeneration.

  GLE accelererer kraftigere og mere effektivt end nogensinde før. Udvalget spænder fra en 4-cylindret dieselmotor[*] over intelligent elektrificerede rækkemotorer med 6 cylindre og silkeblød gang[**] til den imponerende V8-topmotormodel[***].

   

  De 4- og 6-cylindrede dieselmotorer leverer en moderne kombination af effektivitet og dynamik på alle ydelsestrin. Fører og passagerer vil som en ekstra bonus få glæde af en særlig opgraderet kultiveret fremdriftskomfort i forbindelse med den 6-cylindrede rækkemotor.

   

  De konsekvent elektrificerede benzinmotorer som 6-cylindrede rækkemotorer og som V8 er ud over turboladning udstyret med en integreret startgenerator, en elektrisk ekstra kompressor samt 48‑volts ledningsnet. Den integrerede elmotor understøtter f.eks. forbrændingsmotoren ved acceleration med en ekstra ydelse på op til 15 kW (20 hk) samt et drejningsmoment på 200 Nm og tilfører energi til 48-volts ledningsnettet ved hjælp af højeffektiv rekuperation.

   

  Derudover er alle motorvarianter udstyret med automatgearkassen 9G-TRONIC og firehjulstrækket 4MATIC.

 • 4MATIC

  Firehjulstræk med variabel længdefordeling.

  Firehjulstræk med variabel længdefordeling.

  For også at kunne sætte sikkert i gang på et glat underlag fordeler systemet drivmomenterne permanent mellem for- og bagaksel. Også tendensen til at over- og understyre ved dynamisk kørsel i kurver reduceres mærkbart.

  Det permanente firehjulstræk 4MATIC med det elektroniske traktionssystem 4ETS sørger for fremragende offroad-egenskaber og optimalt vejgreb på løst underlag og ved sne eller mudder. Med henblik på at skabe mærkbart mere køredynamik kan systemet fordele trækkraften variabelt mellem for- og bagaksel i forbindelse med 6- og 8-cylindrede motorvarianter.

[*] GLE 300 d 4MATIC brændstofforbrug (km/l): Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 16,4-13,3; CO2-emission ved blandet kørsel, g/km: 160-196<p>De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om „WLTP-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 3 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 683/2008/EF. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer alt efter det valgte ekstraudstyr og kan afvige fra de endelige værdier for den bestilte eller leverede bil.</p>

[**] GLE 450 4MATIC brændstofforbrug (km/l): Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 11,1-9,2; CO2-emission ved blandet kørsel, g/km: 205-249<p>De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om „WLTP-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 3 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 683/2008/EF. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer alt efter det valgte ekstraudstyr og kan afvige fra de endelige værdier for den bestilte eller leverede bil.</p>

[***] GLE 580 4MATIC brændstofforbrug, km/l: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 9,3-7,8; CO2-emission ved blandet kørsel, g/km: 242-291<p>De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om „WLTP-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 3 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 683/2008/EF. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer alt efter det valgte ekstraudstyr og kan afvige fra de endelige værdier for den bestilte eller leverede bil.</p>

Komfortudstyrspakker


Komfortudstyr – som skræddersyet til dig.

Komfortudstyrspakker


Komfortudstyr – som skræddersyet til dig.

Akustikkomfortpakke

Akustikkomfortpakkens lydisolering reducerer forstyrrende støj udefra markant.

KEYLESS-GO komfortpakke

Gør det muligt at åbne og aflåse bilen blot ved at berøre dørhåndtaget.

ENERGIZING pakke

ENERGIZING pakken er en nyhed, der giver dig komfort til alle sanser.

ENERGIZING pakke Plus

ENERGIZING pakke Plus giver dig komfort til alle sanser på højeste niveau.

AIR-BALANCE pakke

AIR-BALANCE pakken giver dig en fascinerende duftoplevelse.

Varmekomfortpakke

Varmekomfortpakken tempererer udvalgte interiørelementer på meget kort tid.

Memorypakke

Sædeindstillinger lagres og kaldes frem igen ved behov.

Smartphone integration

Smartphone integrationen smelter mobiltelefonen sammen med mediesystemet.

Offroad-teknikpakke

I denne pakke arbejder et fuldt variabelt firehjulstræk sammen med en lowrange-gearkasse.

Komfortpakke til bagsædet

Komfortpakken til bagsædet gør 2. sæderække til en komfortzone.

Komfortpakke Plus til bagsædet

Med denne pakke bliver 2. sæderække til første klasse. 

Komfortekstraudstyr


Størst mulig komfort helt efter dine ønsker.

Komfortekstraudstyr


Størst mulig komfort helt efter dine ønsker.

  Multikontursæder til fører og forsædepassager

  Billedet viser multikontursæderne til fører og forsædepassager i Mercedes-Benz GLE SUV.

  Skræddersyet til forkælelse: Disse sæder kombinerer en lang række indstillingsmuligheder med ekstra komforttiltag i luksusklassen. Ergonomiske detaljer skaber den perfekte sædeposition. Innovative sidepuder sørger for intensiv sidestøtte. Sædeklimaet med trinindstilling og de behagelige massageeffekter gør hver tur til en nydelse.

  ENERGIZING pakke Plus

  Billedet viser mediedisplayet i Mercedes-Benz GLE SUV.

  ENERGIZING pakke Plus er en nyhed – den giver dig komfort til alle sanser på højeste niveau. Målet er at forbinde mest muligt premiumudstyr med innovativ intelligens. Det fascinerende resultat: Din Mercedes kan friske dig op målrettet og forkæle dig. Så du kan yde det nødvendige bag rattet i længere tid og få en behagelig køretur ud over det sædvanlige.

  MBUX interiørassistent

  Billedet viser MBUX innovationspakken.

  Den digitale kommandocentral til kabinen: Med denne pakke udvider du cockpittets og MBUX multimediesystemets funktioner. Kombinationen af innovativt og velkendt udstyr giver dig de ideelle forudsætninger for en komfortabel betjening og detaljerede navigationsoplysninger.