Udfyld venligst alle felter markeret med *

Databeskyttelsesforordningen (GDPR)

 
Vi er nødt til at behandle dine personoplysninger for at kunne tilbyde dig denne service. Vi opbevarer kun dine oplysninger, så længe vi har brug for. Du har ret til information, redigering, 'retten til at blive glemt,' begrænsning af behandling af personoplysninger samt dataoverførbarhed i forhold til Databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Læs mere Close

Behandlingen af dine personoplysninger til ovennævnte formål sker på grundlag af din legitime interesse og dit samtykke.

Det er frivilligt, om du vil afgive dit samtykke. Vi behandler kun dine personoplysninger med dit samtykke til ovennævnte formål, indtil du måtte trække det tilbage eller gøre indsigelse mod behandlingen.


Tilbagetrækning af samtykke påvirker ikke lovligheden af de behandlingsaktiviteter, der er sket forud for tilbagetrækningen, eller andre lovlige behandlingsaktiviteter.

Du har til enhver tid ret til at få adgang til og berigtige eller slette personoplysninger, til at få behandlingen af personoplysninger begrænset og til at indsende en klage til os eller en tilsynsmyndighed.

 

Datatilsynet: www.datatilsynet.dk

Du kan frit udnytte retten til dataportabilitet.

Dine personoplysninger opbevares kun, så længe det er nødvendigt af hensyn til ovennævnte formål og under alle omstændigheder i maks. fem år efter, at vi sidst har været i kontakt med dig, eller så længe, som det er nødvendigt for at opfylde de gældende opbevaringskrav.

Du kan endvidere til enhver tid og uden beregning gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring hhv. kun mod selve behandlingen, herunder profilering i det omfang dette indgår i den direkte markedsføring.

Ønsker du at udnytte nogle af dine rettigheder, som er beskrevet ovenfor?

 

Udfyld venligst formularen på denne side.