Marco Polo - En stilfuld og komfortabel autocamper | Mercedes-Benz

Alt andet end en almindelig autocamper.

Make your Move.

Plads til drømme. Og til at drømme. 

Marco Polo er den kompakte autocamper for alle, der også lægger vægt på design og komfort, når de er på farten. F.eks. den gennemtænkte kabineudbygning med eksklusivt køkken og skabe, vippetaget med tagseng og en 2-personers bænksæde som komfortkøje, som giver behagelige sovepladser til 4 personer. 

Med kvalitetsudstyr og det intuitive MBUX infotainment-koncept har du lige så stor fornøjelse af Marco Polo i hverdagen som på farten, og på vejene mærker du med de økonomiske og samtidigt trækstærke motorvarianter, at Marco Polo ikke kun har udseendet med sig. 

MBUX og MBAC: Den nye standard inden for infotainment og bilbetjening.

Med MBUX får du information, underholdning og konnektivitet ind i din Marco Polo. Hurtigt, enkelt og modulopbygget så du kan anskaffe dig præcis de funktioner, du har brug for. Helt eksklusivt til Marco Polo autocamper fås Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC), som du anvender til at styre vigtige autocamperfunktioner og hente nyttige oplysninger frem – uanset om det er før rejsen, når du camperer eller på vejen tilbage. Sidst men ikke mindst tilbyder MBUX dig en række Mercedes me connect-tjenester - enten som standard eller som ekstraudstyr.

MBUX og Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC).

Så tæt har du aldrig før været forbundet med din bil. MBUX og MBAC giver dig helt nye muligheder for at hente oplysninger og styre bilfunktioner – også via en app på din smartphone.

MBUX navigation.

Kom frem til destinationen via touch. På touch-displayet med høj opløsning bliver betjeningen let som en leg – og din Marco Polo viser dig, hvordan du bedst når frem til dit mål.

Mercedes me App.

Du kan også styre MBUX via en app. Det er praktisk, når du for eksempel er langt væk fra bilen og vil kontrollere benzinstanden.

Rejs smartere.

Med MBAC kan du let og komfortabelt styre vigtige elektriske komponenter i autocamperen, som f.eks. varmen, det elektriske hæve-/skydetag og køleboksen.

Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) App.

Med MBAC-appen kan du også nemt ændre køleboksens køleniveau på campingturen, betjene det elektriske vippetag eller før afrejsen kontrollere, om vandtanken er fyldt og klar til ferien.

Nogle tjenester i MBUX og Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) kræver ekstra, omkostningspligtige tjenester, som skal bestilles via Mercedes me.

AIRMATIC. Kørekomfort og sikkerhed på 1. klasse.

Automatisk kørekomfort.

Afhængig af køresituation, hastighed og overflade justeres dæmpningen automatisk på alle fire hjul hjul, og køretøjet sænkes eller hæves om nødvendigt.

Individuel tilpasning.

Uanset om du kører på en motorvej eller en opkørt grusvej, tilpasser AIRMATIC-luftaffjedringen undervognen til underlaget og sikrer den bedst mulige køreoplevelse.

 

Optimal sikkerhed.

Med den automatiske niveauregulering holdes bilens niveau konstant. F.eks. har du mere frihøjde på grusveje eller i let ujævnt terræn ved lave hastigheder. Når hastigheden stiger, sænkes køretøjet en smule.

Tag på eventyr med endnu mere stil og klasse.  

Med lækkert specialudstyr bliver din Marco Polo endnu mere unik - og eventyret mere spændende. Den akvamarinfarvede bælg på vippetaget får de andre gæster på campingpladsen til at spærre øjnene op, mens du selv gennem den forreste åbning af vippetaget får ny udsigt fra tagsengen. De dekorative folier i elegant mat sort med akvamarin accent matcher siderne af bælgen og fås i 3 forskellige designs og størrelser, alt efter din smag.

Dekorative folier.

Til siderne på din Marco Polo kan du vælge mellem 3 forskellige folieringer som ekstraudstyr, alle i matsort med akvamarinfarvede sidelister.

Akvamarinfarvet bælg.

Med den akvamarinfarvede bælg får din Marco Polo endnu mere personlighed og udtryk og understreger samtidig din personlige livsstil.

Vippetag med frontåbning.

Ud over sideåbningerne i det akvamarinfarvede vippetag kan du nu også tilkøbe en stor frontrude, så sovekomforten i Marco Polo bliver endnu større.

Oplev Marco Polo nu.

Ikon Bestil prøvetur

Bestil prøvetur.

Find nærmeste forhandler og bestil prøvetur.
Find forhandler
Ikon Find forhandler

Vil du vide mere?

Mercedes-Benz kundeservice har svar på det meste.
Få hjælp her