Marco Polo - En stilfuld og komfortabel autocamper | Mercedes-Benz

Alt andet end en almindelig autocamper.

Make your Move.

Konfigurér din egen Marco Polo

Plads til drømme. Og til at drømme. 

Marco Polo er den kompakte autocamper for alle, der også lægger vægt på design og komfort, når de er på farten. F.eks. den gennemtænkte kabineudbygning med eksklusivt køkken og skabe, vippetaget med tagseng og en 2-personers bænksæde som komfortkøje, som giver behagelige sovepladser til 4 personer. 

Med kvalitetsudstyr og det intuitive MBUX infotainment-koncept har du lige så stor fornøjelse af Marco Polo i hverdagen som på farten, og på vejene mærker du med de økonomiske og samtidigt trækstærke motorvarianter, at Marco Polo ikke kun har udseendet med sig. 

MBUX og MBAC: Den nye standard inden for infotainment og bilbetjening.

Med MBUX får du information, underholdning og konnektivitet ind i din Marco Polo. Hurtigt, enkelt og modulopbygget så du kan anskaffe dig præcis de funktioner, du har brug for. Helt eksklusivt til Marco Polo autocamper fås Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC), som du anvender til at styre vigtige autocamperfunktioner og hente nyttige oplysninger frem – uanset om det er før rejsen, når du camperer eller på vejen tilbage. Sidst men ikke mindst tilbyder MBUX dig en række Mercedes me connect-tjenester - enten som standard eller som ekstraudstyr.

MBUX og Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC).

Så tæt har du aldrig før været forbundet med din bil. MBUX og MBAC giver dig helt nye muligheder for at hente oplysninger og styre bilfunktioner – også via en app på din smartphone.

MBUX navigation.

Kom frem til destinationen via touch. På touch-displayet med høj opløsning bliver betjeningen let som en leg – og din Marco Polo viser dig, hvordan du bedst når frem til dit mål.

Mercedes me App.

Du kan også styre MBUX via en app. Det er praktisk, når du for eksempel er langt væk fra bilen og vil kontrollere benzinstanden.

Rejs smartere.

Med MBAC kan du let og komfortabelt styre vigtige elektriske komponenter i autocamperen, som f.eks. varmen, taget eller køleboksen - samt hente nyttige oplysninger frem.

Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) App.

Ved hjælp af MBAC App kan du også finde oplysningerne om dit autocamperudstyr på din smartphone. Så kan du f.eks. nemmere før afrejsen tjekke, om Marco Polo er startklar.

Nogle tjenester i MBUX og Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) kræver ekstra, omkostningspligtige tjenester, som skal bestilles via Mercedes me.

Konfigurér din egen Marco Polo.

Du kan bygge din helt egen Marco Polo i vores konfigurator, hvor du kan vælge og vrage mellem masser af udstyrsmuligheder. Så uanset hvor I verden, familien vil hen, kan du konfigurere lige præcis den autocamper, som opfylder alle jeres ønsker og behov.

AIRMATIC. Kørekomfort og sikkerhed på 1. klasse.

Automatisk kørekomfort.

Luftaffjedringen tilpasser sig automatisk til den aktuelle køresituation og underlaget og sørger således altid for den højest mulige kørekomfort.

Individuel tilpasning.

Uanset om du kører på en motorvej eller en opkørt grusvej, tilpasser AIRMATIC-luftaffjedringen undervognen til underlaget. Dæmpningen kan reguleres automatisk på hvert enkelt hjul.

Optimal sikkerhed.

Takket være den integrerede automatiske niveauregulering holdes bilens niveau konstant, selv ved kraftig belastning. Det bidrager til større køresikkerhed og højere kørekomfort.

Tag på eventyr med endnu mere stil og klasse.  

Med den nye specialmodel ArtVenture bliver friheden i Marco Polo større - og eventyret endnu mere spændende. Der er 3 forskellige striping-udsmykninger af køretøjssiderne at vælge imellem - alle i ædelt matsort, og med de akvamarinfarvede sidelister samt den ligeledes akvamarinfarvede manchet i vippetaget vækker du opmærksomhed - både på campingpladsen, og når du er på farten.

Vippetaget i ArtVenture er forsynet med en stor forrude, og dertil kommer yderligere design- og komfortudstyr om f.eks. EASY-PACK bagklappen. Tjek de mange lækre detaljer herunder...

Metallic lakeringer.

Specialmodellen Marco Polo ArtVenture fås i grafitgrå metallic, selenitgrå metallic og bjergkrystalhvid metallic.  

Manchet i farver.

Stofmanchetten i vippetaget er akvamarinfarvet, så den matcher de 3 metallic lakeringer og de ligeledes akvamarinfarvede sidelister.

Elegant foliering.

Til køretøjssiderne kan du vælge mellem 3 forskellige folieringer som ekstraudstyr, alle i matsort med akvamarinfarvede sidelister.

Stor frontrude, frisk luft.

Igennem den store frontrude får I masser af frisk luft ind under vippetaget.  

Mere design og komfort som ekstraudstyr.

EASY-PACK bagklappen med elektrisk åbning og ambientebelysningen på køkkenelementets nedre kant er blandt specialmodellens udstyrsmæssige højdepunkter.  

Lorem Ipsum