De ny Mercedes-AMG GLC coupé-modeller.

Not an SUV. An AMG.

Drejningsmoment

520 Nm til 700 Nm<p>Oplysninger om nominel ydelse og nominelt drejningsmoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i den aktuelt gældende udgave.</p>

Acceleration

3,8 s til 4,9 s

fra 0 til 100 km/t.

Ydelse

390 hk til 510 hk (287 kW til 385 kW)<p>Oplysninger om nominel ydelse og nominelt drejningsmoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i den aktuelt gældende udgave.</p>

Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 10,1 - 10,8 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 230 - 245 g/km,
Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,5  12,9 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 283 - 293 g/km,
Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,9 - 13,2 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 293 - 298 g/km<p>De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om „WLTP-CO<sub>2</sub>-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 3 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 683/2008/EF. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer alt efter det valgte ekstraudstyr og kan afvige fra de endelige værdier for den bestilte eller leverede bil.<br> </p>

Bilens højdepunkter


Gadefejer møder ekstremsportsudøver.

Den ny Mercedes-AMG GLC coupé efterlader hverken optisk eller teknisk nogen tvivl om, at den er en del af Mercedes-AMG familien. Dynamik, sportslighed og ekstraordinære køreegenskaber er udmærkede kendetegn for de ny Mercedes-AMG GLC coupéer.

Bilens højdepunkter


Gadefejer møder ekstremsportsudøver.

Den ny Mercedes-AMG GLC coupé efterlader hverken optisk eller teknisk nogen tvivl om, at den er en del af Mercedes-AMG familien. Dynamik, sportslighed og ekstraordinære køreegenskaber er udmærkede kendetegn for de ny Mercedes-AMG GLC coupéer.

Billedet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ coupé set skråt forfra.

Eksteriør

Billedet viser interiøret i Mercedes-AMG GLC coupé.

Interiør

Billedet viser Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC coupé set forfra.

Performance

Eksteriørdesign


AMG Performance fra første øjekast.

Eksteriørdesign


AMG Performance fra første øjekast.

 • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

  Også eksteriøret på den ny Mercedes-AMG GLC coupé viser umiskendeligt sit tilhørsforhold til AMG familien: Startende med den nydesignede AMG-specifikke kølerafdækning i A-form over luftindtagene i den forreste stødfanger til hækdiffusoren med to forkromede dobbelte udstødningsrørsforlængere til AMG udstødningssystemet.

  Billedet viser Mercedes-AMG GLC coupé set skråt bagfra.

  53,3 cm (21") AMG smedefælge i design med krydseger

  Nærbilledet viser en smedet AMG fælg i krydsegerdesign.

  De 21" (53,3 cm) store AMG smedefælge i design med krydseger er holdt i en højglanssort lakering og udstyret med glanspoleret fælgkant. Derudover fås der eksklusivt til den ny Mercedes-AMG 43 4MATIC GLC coupé også 21" (53,3 cm) store AMG letmetalfælge i dobbelt 5-egers design.

  AMG Designpakke

  Billedet viser Mercedes-AMG GLC coupé set skråt forfra.

  Du kan vælge at understrege den ny Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC coupés sportslighed endnu mere med yderligere sorte elementer i højglans fra AMG Designpakken (ekstraudstyr): Eksempelvis frontskørtet med frontsplitter i højglanssort eller diffusorbrættet i hækskørtet med eksteriørliste i højglanssort. I samspil med de mange mørke detaljer i AMG Night-pakken (ekstraudstyr) skaber det et imponerende og markant helhedsbillede.

  Diffusor med dobbelte udstødningsrørsforlængere

  Billedet viser Mercedes-AMG GLC coupé tæt på.

  Den ny Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC coupé er en ægte AMG hele vejen igennem. Også bagpartiet har karakteristiske AMG-træk i form af diffusoren og de runde dobbelte udstødningsrørsforlængere til AMG udstødningssystemet.

 • Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+

  Også Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ prydes af den nydesignede AMG kølerafdækning i A-form. Dog er den kraftigere og mere imponerende end på 43'er-modellerne. Præcis ligesom AMG 4,0-liters V8-biturbomotoren med 476 hk (350 kW)<p>Oplysninger om nominel ydelse og nominelt drejningsmoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i den aktuelt gældende udgave.</p> og 650 Nm, som gør det muligt at opnå motorsportsduelige ydelser. Og takket være den indstillelige AMG sportsundervogn er bilen lige så perfekt egnet til hverdagen.
  Som den mest ydelsesstærke i sin klasse imponerer AMG 4,0-liters V8-biturbomotoren i Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ med hele 510 hk (375 kW)<p>Oplysninger om nominel ydelse og nominelt drejningsmoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i den aktuelt gældende udgave.</p> ved et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm. En usædvanlig power, som det højtydende AMG kompositbremsesystem tæmmer dygtigt.

  Billedet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ set skråt bagfra.

  AMG kølerafdækning

  Billedet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ med AMG-specifik kølerafdækning.

  Den AMG-specifikke kølerafdækning med vertikale sorte lameller og en eksteriørliste i højglanskrom understreger fra starten af, hvor den ny Mercedes-AMG GLC coupé kommer fra. Og også de bredere AMG skærme og udstødningsrørsforlængere i trapezdesign fremhæver tydeligt den ny Mercedes-AMG GLC coupés sportsgener.

  Udstødningsrørsforlængere i trapezdesign

  Billedet viser udstødningsrørsforlængerne i trapezdesign på Mercedes-AMG GLC coupé.

  Mercedes-AMG GLC coupé er en ægte AMG hele vejen igennem. Også bagpartiet har således karakteristiske AMG-træk i form af udstødningsrørsforlængerne i trapezdesign og AMG udstødningssystemet.

  21" (53,3 cm) AMG smedefælge i design med krydseger

  Et detaljeret billede af AMG smedefælgene i design med krydseger på Mercedes-AMG GLC coupé.

  De 21" (53,3 cm) store AMG smedefælge i design med krydseger, der fås eksklusivt til den ny Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ og 63 S 4MATIC+ coupé giver bilen en lige så dynamisk fremtoning som AMG smedefælgene i krydsegerdesign med matsort lakering og glanspoleret fælgkant.  

Interiørdesign


Sportsånden starter indeni.

Interiørdesign


Sportsånden starter indeni.

 • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

  Interiøret i den ny Mercedes-AMG GLC coupé byder sine gæster velkommen med sportssæder med særlig AMG sædegrafik og et AMG Performance rat i sort mikrofiber DINAMICA. Når du først har taget plads, kan du i fred og ro tilegne dig multimediesystemet MBUX og dets intuitive betjeningskoncept.

  Billedet viser interiørdesignet i Mercedes-AMG GLC coupé.

  AMG Performance sæder

  Billedet viser interiørdesignet i Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC.

  AMG Performance sæderne er udviklet specielt med henblik på en sportslig kørestil: Den maksimalt sportslige sædeposition giver dig en optimal holdning, så du helt suverænt kan håndtere dynamiske kørselsmanøvrer og opretholde et højt komfortniveau på lange ture. Den unikke sædeudformning understreger også rent optisk den ny Mercedes-AMG GLS coupés sportsligt-autonome karakter.

  En ny generation af AMG rat

  Billedet viser AMG Performance-rattet i Mercedes-AMG GLC coupé.

  AMG Performance rattet er belagt med det grebsvenlige mikrofiberindtræk DINAMICA hele vejen rundt. Så mister du aldrig grebet og kan styre præcist i forbindelse med sportslige køremanøvrer. Cockpittets samlede sportslighed afspejles også af rattets flade form, som er typisk for AMG. Ergonomisk placerede touch control-knapper gør, at mange funktioner kan betjenes intuitivt, så du kan koncentrere dig 100 % om vejen foran dig.

  Multimediesystem MBUX

  Billedet viser multimediesystemet MBUX i Mercedes-AMG GLC SUV.

  Med det nyskabende system Mercedes-Benz User Experience (MBUX) indretter den ny Mercedes-AMG GLC coupé sig efter dig helt personligt. De udvidede funktioner i MBUX pejler sig 100 % ind på dig og skaber en følelsesmæssig forbindelse mellem dig og bilen. Der kræves blot et enkelt „Hey Mercedes“, og dit MBUX-system opretter personlige profiler for dig eller forsyner dig med prognosefunktioner – og det indbyggede Wi-Fi-hotspot gør det digitale netværk komplet.

 • Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+

  Det er nødvendigt hele tiden at have det perfekte greb om et stykke sportsudstyr som Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ coupé. Særligt udviklet hertil er AMG Performance rattet i nappalæder med gearvippekontakter og som ekstraudstyr AMG DRIVE UNIT til AMG DYNAMIC SELECT køreprogrammerne. Multimediesystemet MBUX, der som tilvalg også kan udstyres med AMG TRACK PACE, betjenes intuitivt og sørger for perfekt underholdning og optimal håndtering.

  Billedet viser interiøret i Mercedes-AMG GLC coupé.

  Mediedisplay med RACETIMER

  Billedet viser mediedisplayet med RACETIMER i Mercedes-AMG GLC coupé.

  Mediedisplayet med høj opløsning i Mercedes-AMG GLC coupé reagerer direkte på dine touch-kommandoer og er lige så let og intuitivt at betjene som din smartphone eller din tablet. Takket være den sublime billedkvalitet står det ønskede multimedieindhold knivskarpt på skærmen. Og fordi fantastisk kvalitet kalder på et passende design, er det store display placeret bag fuldt dækkende glas.

  AMG ratknapper

  Nærbilledet viser AMG ratknapperne i Mercedes-AMG GLC coupé.

  Som det passer sig for en bil fra AMG familien, kan du også i cockpittet i Mercedes-AMG GLC coupé opleve en autentisk motorsportsatmosfære: Med AMG ratknapperne kan dit rat udformes ekstremt sportsligt, så du hurtigt og målrettet kan betjene forskellige køredynamiske funktioner. Imens kan du fuldt ud koncentrere dig om vejen og nyde en fokuseret, ydelsesorienteret kørefornemmelse.

  Multimediesystem MBUX

  Billedet viser multimediesystemet MBUX i Mercedes-AMG GLC SUV.

  MBUX augmented reality til navigation netværksforbinder den virtuelle verden med den virkelige verden og integrerer grafiske navigations- og trafikoplysninger i live-billeder. Til dette formål filmer et kamera i forruden området foran bilen, overfører dette til mediedisplayet og fremhæver ekstra information om f.eks. husnumre eller vejnavne. På den måde får du lettere ved at orientere dig, og du kommer hurtigt og sikkert frem til din destination uden stress.

AMG udstyr


Skab din egen GLC fra Mercedes-AMG.

AMG udstyr


Skab din egen GLC fra Mercedes-AMG.

  AMG Nightpakke

  Billedet viser Mercedes-AMG GLC coupé set skråt forfra.

  Med AMG Nightpakken er udvalgte eksteriørelementer udført i højglanssort. Alt efter den ønskede lakfarve giver det enten stærke kontraster eller flydende overgange. Lige meget om vi taler spændende detaljer eller suveræn tilbageholdenhed: I begge tilfælde demonstrerer du, at du har sans for et individuelt dynamisk design.

  AMG aerodynamikpakke

  Billedet viser Mercedes-AMG GLC coupé med AMG aerodynamikpakke set bagfra.

  Få det optimale ud af din bil: Med AMG Aerodynamikpakken skærper du målrettet bilens udtryk og profiterer samtidig af forbedrede køreegenskaber. Den ekstra store frontspoiler og den forstørrede hækdiffusor med diffusoropsats reducerer opdriften forrest og bagest og gør din bil endnu mere sportslig.

  AMG Performance sæder

  Billedet viser interiøret i Mercedes-AMG GLC coupé.

  AMG Performance-sæderne til fører og forsædepassager er et klart udtryk for AMG filosofien: En maksimalt sportslig sædeposition og dermed en maksimalt suveræn manøvrering. Den ideelle sidestøtte bliver især tydelig ved dynamiske køremanøvrer.

  AMG TRACK PACE

  Billede af cockpittet i Mercedes-AMG GLC coupé.

  AMG TRACK PACE forvandler din AMG til en virtuel løbsingeniør. Ved hjælp af omgangs-, sektor- og accelerationstider samt udvalgte live-telemetridata kan du målrettet analysere og forbedre dine køreegenskaber på afspærrede strækninger.

  Billedet viser Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC coupé med AMG Nightpakke set forfra.
  Billedet viser Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC coupé med AMG Nightpakke set bagfra.
  Billedet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ coupé med AMG aerodynamikpakke set forfra.
  Billedet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ coupé med AMG aerodynamikpakke set bagfra.
  Billedet viser Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC coupé med AMG Nightpakke set forfra.
  Billedet viser Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC coupé med AMG Nightpakke set bagfra.
  Billedet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ coupé med AMG aerodynamikpakke set forfra.
  Billedet viser Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ coupé med AMG aerodynamikpakke set bagfra.
  • Forende
  • Bagende

  Det valgte fås ikke.

  Den valgte udstyrslinje indeholder udelukkende udstyr til eksteriøret og interiøret i den ny Mercedes-AMG GLC coupé.

  • AMG Nightpakke
  • AMG aerodynamikpakke

  Det valgte fås ikke.

  Den valgte udstyrslinje indeholder udelukkende udstyr til eksteriøret og interiøret i den ny Mercedes-AMG GLC coupé.

  • AMG Nightpakke
  • AMG aerodynamikpakke

  Klik og træk

  Vælg to udstyrsvarianter, og bevæg knappen for at sammenligne dem.

  Skift udstyrsvariant
  Vælg udstyrsvariant

  Vælg to udstyrsvarianter for at sammenligne dem med hinanden.

  • AMG Nightpakke
  • AMG aerodynamikpakke
  • AMG Nightpakke
  • AMG aerodynamikpakke

  Performance


  Her fører alle veje til maksimal performance.

  Performance


  Her fører alle veje til maksimal performance.

  • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

   Med den ny Mercedes-AMG GLC coupé får du en unik blanding af maksimal dynamik og en ekstremt høj hverdagsduelighed. Det, der gør denne kombination mulig, er samspillet mellem AMG RIDE CONTROL+ sportsundervognen og det specifikt AMG-behovstilpassede adaptive dæmpningssystem ADS PLUS.

   Mercedes-AMG GLC coupé – drivline i teknikrum.

   3,0-liters V6-biturbomotor

   Billedet viser 3,0-liters V6-biturbomotoren i Mercedes-AMG GLC coupé.

   Den ny Mercedes-AMG GLC coupé får sin typiske AMG driving performance fra den af Mercedes-AMG videreudviklede 3,0-liters V6-biturbomotor og det performance-orienterede firehjulstræk AMG Performance 4MATIC med AMG-specifik kraftfordeling.

   AMG Performance 4MATIC

   Billedet viser AMG Performance 4MATIC i teknikrummet.

   Det performanceorienterede firehjulstræk AMG Performance 4MATIC sørger for en AMG specifik kraftfordeling på 31 % på forakslen og 69 % på bagakslen. Resultatet er den typiske AMG driving performance, der er kendetegnet ved en imponerende acceleration, mere køredynamik og en høj tværdynamik.

   AMG RIDE CONTROL+

   Billedet viser touchpad'en i Mercedes-AMG GLC coupé.

   AMG RIDE CONTROL+ undervognen kombinerer fordelene ved flere undervogne i én og leverer en stærk performance i alle køresituationer. Denne ekstra sportsligt afstemte undervogn giver takket være sin multikammer-luftaffjedring en meget stor spredning mellem det mest komfortable og det mest sportslige setup, ligesom den hele tiden tilpasser sig de aktuelle lastforhold.

  • Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ og Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+

   Som den mest ydelsesstærke i sin klasse imponerer AMG 4,0-liters V8-biturbomotoren i Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ med hele 510 hk (375 kW)<p>Oplysninger om nominel ydelse og nominelt drejningsmoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i den aktuelt gældende udgave.</p> ved et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm. En usædvanlig power, som det højtydende AMG kompositbremsesystem tæmmer dygtigt.
   Med 34 hk (25 kW)<p>Oplysninger om nominel ydelse og nominelt drejningsmoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i den aktuelt gældende udgave.</p> og 50 Nm mere end Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ leverer S-modellen en ydelse og performance ud over det sædvanlige. Her arbejder 9-trins-sportsgearkassen AMG SPEEDSHIFT MCT, sportsundervognen AMG RIDE CONTROL+ og det elektronisk regulerede AMG bagakselspærredifferentiale perfekt sammen, mens AMG DYNAMIC SELECT knappen og fem særlige AMG køreprogrammer gør det muligt at tilpasse køreoplevelsen individuelt. Og som noget helt nyt: Programmet „Glatføre“.

   Billedet viser drivlinen i Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ coupé.

   AMG 4,0-liters V8-biturbomotor

   Billedet viser den 4,0-liters AMG V8-biturbomotor i Mercedes-AMG GLC coupé.

   Med den 4,0 liters AMG V8-biturbomotor med 476 hk (350 kW)<p>Oplysninger om nominel ydelse og nominelt drejningsmoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i den aktuelt gældende udgave.</p> og et maksimalt drejningsmoment på 650 Nm leverer den ny Mercedes-AMG GLC coupé helt ubesværet præstationer på motorsportsniveau. Det går selvfølgelig ikke ud over hverdagsdueligheden, idet AMG sportsundervognen kan indstilles individuelt til forskellige køresituationer.

   AMG SPEEDSHIFT MCT 9G

   Billedet viser AMG SPEEDSHIFT MCT 9G i Mercedes-AMG GLC coupé.

   Med AMG SPEEDSHIFT MCT 9G får motorsportsentusiaster deres drømme opfyldt. Denne gearkasse understøtter nemlig en ekstra dynamisk køremåde via sportsligt hurtige gearskift og næsten umærkelige gearskifteforløb alt efter kørselsprogram. Takket være de ni gear kører motoren i Mercedes-AMG GLC coupé næsten altid i det optimale omdrejningsområde og giver dig en fremragende kombination af effektivitet, dynamik og sikkerhed.

   Højtydende AMG kompositbremsesystem

   Nærbilledet viser et dæk på Mercedes-AMG GLC coupé.

   Det højtydende kompositbremsesystem passer perfekt til motorydelsen i Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+. Det giver mulighed for en fin dosering ved opbremsning, og systemet forbliver stabilt selv under høj belastning. Bremseskiverne er store og med indvendig ventilering og perforering hele vejen rundt – det reducerer vægten, hvilket så tilfører endnu mere dynamik. Desuden understreger de rødlakerede bremsekalibre med „AMG“-logo også dit bremsesystems ydeevne rent visuelt.

  Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 10,1 - 10,8 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 230 - 245 g/km,
  Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,5  12,9 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 283 - 293 g/km,
  Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,9 - 13,2 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 293 - 298 g/km<p>De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om „WLTP-CO<sub>2</sub>-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 3 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 683/2008/EF. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer alt efter det valgte ekstraudstyr og kan afvige fra de endelige værdier for den bestilte eller leverede bil.<br> </p>

  *Du sendes videre til rejsearrangøren AMG Experiences GmbH's hjemmeside.