Udstyr.

Med de nye udstyrspakker, der kan tilvælges, gør du EQA til din helt egen EQA.

Din drømmebil venter

Vil du opleve den ny EQA?

Book  din prøvetur med det samme og gør klar til en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Book  din prøvetur med det samme og gør klar til en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Konfigurér din EQA


Konfigurér din EQA trin-for-trin.

Eksteriør- og interiørlinjer, intelligente pakker og adskillige andre individualiseringsmuligheder til din EQA.

Designlinjer, nyttige udstyrspakker og mange andre individualiseringsmuligheder til din EQA.

Konfigurér din EQA


Konfigurér din EQA trin-for-trin.

Designlinjer, nyttige udstyrspakker og mange andre individualiseringsmuligheder til din EQA.

Standardudstyr


Standardudstyrets højdepunkter

Standardudstyret imponerer i sig selv med attraktivt design, komfort- og sikkerhedsfunktioner.

Standardudstyr


Standardudstyrets højdepunkter

Standardudstyret imponerer i sig selv med attraktivt design, komfort- og sikkerhedsfunktioner.

Drag horizontally
 • Das Bild zeigt die Funktion der EASY-PACK Heckklappe des EQA von Mercedes-EQ.

  EASY-PACK-bagklap.

  Utroligt praktisk: EASY-PACK bagklappen kan åbnes og lukkes elektrisk, så det bliver endnu mere komfortabelt at få last ind og ud af bilens bagagerum. Du kan nemt og bekvemt starte åbningen og lukningen ved et tryk på en knap og til enhver tid afbryde den ved at trykke på knappen igen.

 • Das Bild zeigt den Adaptiver Fernlicht-Assistent des EQA von Mercedes-EQ.

  LED High Performance forlygter.

  LED High Performance forlygterne giver dig mere sikkerhed om natten og tilfører et unikt, karakteristisk look. LED-teknikken betyder, at forlygterne belyser vejbanen bedre end konventionelle forlygter – og samtidig har de et lavere energiforbrug.

Billedet viser eksteriøret af EQA'en fra Mercedes-EQ med standardudstyr, herunder Progressive, adaptiv fjernlysassistent og EASY PACK-bagklappen.
 • EASY-PACK bagklap

 • LED High Performance-forlygter

Drag horizontally
 • Das Bild zeigt die 4-Wege-Lordosenstütze des EQA von Mercedes-EQ.

  4-vejs-lændestøtte.

  Så du kan sidde i en ergonomisk position med afslappet rygmuskulatur. 4-vejs lændestøtten er en lille detalje med en stor virkning. Den tilpasser sædets kontur til den nederste del af rygsøjlen og støtter den. Der er fire indstillingsmuligheder: Højere, lavere, svagere eller stærkere.

 • Remote and Charging Services Plus.*

  Pakken Remote and Charging Services Plus netværksforbinder dig med din bil. Du kan lokalisere den, hvis du ønsker det, og fjernstyre udvalgte funktioner. Med Mercedes me Charge kan du tanke strøm ved mange offentlige ladestationer og med den størst mulige prisgennemsigtighed. Du skal blot registrere dig som bruger, så sker faktureringen centralt.

  * For at kunne bruge tjenesterne skal du oprette en brugerkonto i Mercedes me Portalen samt give dit samtykke til aftalevilkårene for Mercedes me connect tjenesterne. Derudover skal den pågældende bil være tilknyttet brugerkontoen. Når den indledende løbetid er udløbet, kan tjenesterne forlænges mod betaling af et gebyr. En førstegangsaktivering af tjenesterne er mulig inden for 1 år efter første indregistrering eller kundens ibrugtagning alt efter, hvad der kommer først.

 • Hastighedsassistent.

  Hastighedsassistenten gør det let for dig at overholde reglerne og undgå unødige bøder. Systemet viser, hvad der er tilladt: Ved hjælp af kameraet kan det registrere aktuelle tilladte maksimumhastigheder og vise dem i kombiinstrumentet. Også ekstra tavler med begrænsninger i særlige vejrsituationer – f.eks ved våde veje – registreres.

 • Das Bild zeigt den Kneebag des EQA von Mercedes-EQ.

  Knæairbag.

  Knæairbagen beskytter dine ben ved en alvorlig frontalkollision, inden de kommer i kontakt med ratstammen eller instrumentpanelet. Det kan forhindre kvæstelser eller mindske dem. Luftpuden foldes ud i løbet af millisekunder og stabiliserer hele kroppen. På den måde virker det samlede sikkerhedssystem inklusive sikkerhedssele optimalt sammen.

 • Das Bild zeigt das Ablagefach in der Mittelkonsole mit Rollo des EQA von Mercedes-EQ.

  Fralægningsrum i midterkonsol med rullelåg.

  Rullelåget til fralægningsrummet i midterkonsollen giver dig en elegant indsynsbeskyttelse i et eksklusiv materiale. Det ser godt ud, interiøret virker endnu mere ryddeligt, og alt det vigtige er inden for rækkevidde. I den praktiske fralægningsmulighed er der plads til typiske hverdagsgenstande som smartphone, pung eller diverse nøgler.

 • Digital radio.

  Med markant flere programmer giver digitalradio dig endnu flere oplysninger og mere underholdning. Du kan vælge dine personlige yndlingsstationer. Samtidig forbedrer den klare, støjfri modtagelse lytteoplevelsen.

 • Das Bild zeigt das Multimediasystem MBUX im EQA von Mercedes-EQ mit 10,25“-Display.

  MBUX multimediesystem.

  Med MBUX multimediesystemet kan du betjene diverse funktioner i din EQA intelligent og intuitivt via de store skærme med høj opløsning – og du kan vælge at gøre det med håndbevægelser, berøring eller stemmekommandoer. Du skal blot sige „Hey Mercedes“ for at aktivere MBUX og derefter sige, hvad du ønsker. Grænseflader til smartphone og digitale medier sikrer desuden infotainment på topniveau.

 • Ambientebelysning.

  Iscenesæt interiøret helt efter dine personlige præferencer eller den aktuelle stemning. Med ambientebelysningens 64 farver opstår der fascinerende farvemiljøer, der skifter dynamisk eller oplyser flere områder med forskellige farver.

Billedet viser interiøret i EQA fra Mercedes-EQ med standardudstyr inklusive ambientebelysning, Remote and Charging Services Plus og hastighedsassistent.
 • 4-vejs-lændestøtte

 • Remote and Charging Services Plus

 • Hastighedsassistent

 • Knæairbag

 • Opbevaringsrum i midterkonsol med låg

 • Digital radio

 • MBUX multimediesystem

 • Ambientebelysning