MBUX:
Mercedes-Benz
User Experience.

Multimediesystemet med kunstig intelligens. Fascinerende intuitivt.

Højdepunkter


Fire bogstaver. Utallige fordele.

MBUX viser dig en helt ny verden af infotainment. Intuitiv betjening med stemmen, med berøringer eller med bevægelser. Perfekt integreret i dit digitale liv og helt personlig via dit valg af visningsstil. Og MBUX bliver mere og mere fascinerende for hver tur, idet systemet er i stand til at lære og pejler sig ind på den aktuelle fører.

Højdepunkter


Fire bogstaver. Utallige fordele.

MBUX viser dig en helt ny verden af infotainment. Intuitiv betjening med stemmen, med berøringer eller med bevægelser. Perfekt integreret i dit digitale liv og helt personlig via dit valg af visningsstil. Og MBUX bliver mere og mere fascinerende for hver tur, idet systemet er i stand til at lære og pejler sig ind på den aktuelle fører.

Motivet viser det digitale cockpit i Mercedes-Benz S-Klasse sedan.
Videoen viser det digitale cockpit i Mercedes-Benz S-Klasse sedan.
Se igen

Der kan være foretaget ændringer af produktet efter produktionen af indholdet.

Personalisering


Sådan gør du MBUX til din helt egen experience.

Personalisering


Sådan gør du MBUX til din helt egen experience.

  Temaer

  Displayet i Mercedes-Benz CLA coupé.

  Med de forskellige temaer kan du efter ønske skabe forskellige forindstillede stemninger i bilen med et tryk på en knap. Iscenesættelsen af instrument- og mediedisplay tilpasses tilsvarende, og det samme gælder lysstemning og køreprogram. Og det bedste er, at føreren også har mulighed for at programmere sine egne individuelle temaer.

  User action prediction

  En illustration af user action prediction ifm. Mercedes-Benz User Experience.

  MBUX gør din bil til en stærk partner. Hver eneste dag lærer systemet noget nyt og især føreren lidt bedre at kende. Systemet kan lære at huske yndlingssange, vejen til arbejdet og hyppigt brugte telefonnumre. Hvis du vil, indstiller det automatisk den rigtige radiostation, eller viser dig en hurtigere vej, hvis der er kø på den normale rute. Helt af sig selv og naturligvis under forudsætning af, at du ønsker det.

  Visningstyper

  Displayet i Mercedes-Benz GLE med MBUX.

  Du kan tilpasse widescreen cockpittets design og samlede udtryk individuelt. Der kan vælges mellem fire visningstyper: „Classic“, „Sport“, „Progressive“ og „Diskret“. Især i forbindelse med ambientebelysningen, der fås som ekstraudstyr, præger den valgte visningsstil mærkbart atmosfæren i kabinen.

  Betjeningssystemer


  Bilen er opmærksom på alle dine ord, berøringer og bevægelser.

  Betjeningssystemer


  Bilen er opmærksom på alle dine ord, berøringer og bevægelser.

   Hey Mercedes

   Interiøret i GLE med intuitivt stemmestyringssystem.

   Med et af stemmestyringssystemerne som ekstraudstyr hører din bil altid efter, hvad du siger. Men den kan mere endnu: Den forstår dig uden først at skulle lære en række kommandoer. Og den kan tale med dig. Vil du have sms-beskeder læst højt eller diktere og sende sms-beskeder? Ikke noget problem. Systemet tjekker vejret på destinationen for dig (kun i forbindelse med Mercedes me-tjenester), skifter radiostation eller får dig hjem på den hurtigst mulige måde. Du skal bare sige de to ord "Hey Mercedes". Så er bilen lutter øre.

   MBUX interiørassistent

   En illustration af MBUX interiørassistent.

   Nyd en betjeningskomfort helt uden berøring: Dette nyskabende system registrerer og tolker dine hånd- og armbevægelser. Du kan således bogstaveligt talt aktivere udvalgte funktioner i en håndevending. Systemet kan oven i købet skelne mellem fører og forsædepassager, så du kommer frem til lige præcis de menuer, du gerne vil betjene.

   Touch-betjeningskoncept

   Interiøret i GLE med touch-betjeningskoncept.

   MBUX giver brugeren størst mulig frihed til at betjene mange funktioner på den måde, der er mest komfortabel for den enkelte. Til bilen fås et touchdisplay, og i midterkonsollen er der integreret en touchpad, som reagerer på én- og flerfingerbevægelser samt håndskrift. Desuden er det muligt at styre displayene ved hjælp af touch control-knapper på rattet.

   Skærme og netværksforbindelse


   Fra forruden til bagsædet: MBUX er over det hele.

   Skærme og netværksforbindelse


   Fra forruden til bagsædet: MBUX er over det hele.

    MBUX entertainment

    Billedet viser, hvordan MBUX entertainment fungerer i Mercedes-Benz S-Klasse sedan.
    Se igen

    Nyd nemt din yndlingsmusik med MBUX entertainment (Mercedes me-tjeneste) i din bil. Du har adgang til musikstreaming-tjenester som Spotify, Amazon Music, Apple Music eller TIDAL (brugerkonto nødvendig). Tilgængeligheden afhænger af bilmodellen og kan til enhver tid variere. Du har brug for din egen datavolumen.

    *Brug af tjenesterne kræver et personligt Mercedes me ID og dit samtykke til aftalevilkårene for Mercedes me connect-tjenesterne. Derudover skal den pågældende bil være tilknyttet brugerkontoen. Når den oprindelige periode er udløbet, kan du forlænge tjenesterne mod et gebyr, såfremt disse på det tidspunkt stadig tilbydes for den pågældende bil. En førstegangsaktivering af tjenesterne er mulig inden for 1 år efter første indregistrering eller kundens ibrugtagning alt efter, hvad der kommer først.

    Fås kun i forbindelse med yderligere ekstraudstyr og tjenesten "Online Music".

    MBUX underholdningssystem bagi

    Billedet viser interiøret i Mercedes-Benz S-Klasse sedan med MBUX underholdningssystem bagi.


    MBUX underholdningssystemet bagi omdanner den bageste del af kabinen til et attraktivt underholdnings- og arbejdsmiljø. Her kan du udforme et rejseprogram helt efter dit eget hoved – til tidsfordriv eller til løsning af vigtige opgaver. Touchskærme med høj opløsning giver dig direkte adgang til internet og multimediesystem.

    MBUX augmented reality til navigation

    Billedet viser interiøret i Mercedes-EQ EQC med MBUX augmented reality til navigation.

    For at du kan finde dig til rette i komplekse trafiksituationer, forbinder MBUX augmented reality til navigation den virtuelle verden med den virkelige. Teknikken viser grafiske navigations- og trafikoplysninger i live-billeder, så du kan komme hurtigt og sikkert frem til din destination uden stress.

    Trådløs opladning

    Billedet illustrerer trådløs opladning med Mercedes-Benz User Experience.

    Få opladningstid ud af køretiden – det kræver blot, at du lægger din smartphone på dens faste plads, hvor den oplades trådløst. Kompatible smartphones kan oplades trådløst uanset model og mærke.

    Smartphone integration

    En illustration af smartphone integrationen med Mercedes-Benz User Experience.

    Smartphone integrationen fusionerer mobiltelefonen med mediesystemet via Apple® CarPlay® og Android Auto®. Det giver dig komfortabel adgang til de vigtigste funktioner i din smartphone. Du kan også nemt og hurtigt benytte apps fra tredjepartsudbydere som f.eks. Spotify.

    * Der kræves særlige apps, som er udviklet og godkendt til den pågældende teknologi. Der kan være forinstalleret et basissæt af apps på smartphonen.
    Apple CarPlay™ og Android Auto fås ikke i alle lande. Enkelte funktioner og apps er eventuelt ikke tilgængelige i nogle lande. Du finder flere oplysninger om Apple CarPlay ™ på https://www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay og om Android Auto på https://www.android.com/intl/da_dk/auto/
    Alle oplysninger om de tekniske forudsætninger fås via Mercedes me eller hos din autoriserede Mercedes-Benz partner.

    Head-up display

    Interiøret i Mercedes-Benz GLE med head-up display.

    De bedste udsigter til sportslig køreglæde og en suveræn kørefornemmelse: Head-up displayet forvandler din forrude til et fascinerende digitalt cockpit. På den måde vises vigtige oplysninger altid direkte i dit synsfelt. Så du kan koncentrere dig fuldt ud om vejen og trafiksituationen foran dig.

    Der kan være foretaget ændringer af produktet efter produktionen af indholdet.

    Fås med MBUX


    Mercedes-Benz User Experience er en oplevelse for alle sanser.

    Fås med MBUX


    Mercedes-Benz User Experience er en oplevelse for alle sanser.

    Interiøret i GLB med Mercedes-Benz User Experience.

    Oplev det hele selv. Infotainmentsystemet fås til stadig flere typeserier: Fra den kompakte A-Klasse til luksusmodellen SUV GLS.

    Det tilgængelige udstyr kan variere afhængigt af bilen.