Navigation og visning af rækkevidde

Mediedisplayet i Mercedes-Benz EQS.

Navigation og visning af rækkevidde

Du har brug for størst mulig planlægningssikkerhed, når du er ude at køre. Her er navigationen med Electric Intelligence en hjælp: Under hensyntagen til faktorer som opladningstilstanden, vejret eller trafiksituationen sørger den for altid at beregne den optimale rute. Ladestop indgår i planlægningen om nødvendigt og angives i ruteføringen. Navigationen med Electric Intelligence prioriterer hurtigladestationer i forbindelse med planlægningen.
Hvis der ikke er nogen aktiv ruteføring, kan du få vist et kort over den maksimale rækkevidde i mediedisplayet og i Mercedes me app'en. Ved hjælp af det markerede område på kortet kan du altid hurtigt se, om du kan nå frem til din destination uden ladestop.

Visning af ladestationer

Mediedisplayet i EQS fra Mercedes-EQ.

Visning af ladestationer

I Mercedes me app'en eller bilens mediedisplay kan du få vist, hvilke offentlige ladestationer der er i nærheden eller på din destination. Dermed får du allerede inden dit ladestop vigtige oplysninger om f.eks ladestationernes tilgængelighed, ladeeffekten, prisen eller stiktypen.

Ladeindstillinger og forklimatisering.

En visualisering af forklimatisering via app.

Ladeindstillinger og forklimatisering.

Nyd et klima, der passer dig, allerede når du stiger ind i bilen. Du indstiller blot temperaturen – via Mercedes me eller på betjeningselementerne i bilen. Hvis bilen også er tilsluttet opladning under forklimatiseringen, kan du desuden starte turen med et fuldt opladet batteri og sænke energibehovet under turen markant. Derudover er det via Mercedes me app'en til enhver tid muligt at kalde en lang række oplysninger og ladeindstillinger frem og redigere dem – f.eks. tidspunktet for opladningens afslutning eller en begrænsning af ladekapaciteten. Med Mercedes me app'en har du desuden altid overblik over din bils aktuelle opladningstilstand.

Du får point i appen for dine individuelle aktiviteter og kan bruge disse til en sammenligning med andre førere. Du kan desuden deltage i spændende udfordringer og på den måde score flere point. Pointene kan indløses til eksklusive præmier og serviceydelser via et bonusprogram.

Ved at følge appens anbefalinger og tips lærer man altså ikke blot sin bil med alternativ motor bedre at kende, men forbedrer også sin kørestil, skåner miljøet og kan se frem til præmier.

* For at kunne bruge tjenesterne skal du lade dig registrere i Mercedes me Portalen samt give dit samtykke til aftalevilkårene for Mercedes me connect-tjenesterne. Derudover skal den pågældende bil være tilknyttet brugerkontoen. Når den indledende løbetid er udløbet, kan tjenesterne forlænges mod betaling af et gebyr.