[1] De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om „NEDC-CO₂-værdierne“ iht. art. 2 nr. 1 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

[2] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO₂-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

[3] De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode.
Strømforbrug og rækkevidde er beregnet på grundlag af forordningen 692/2008/EF. Strømforbrug og rækkevidde afhænger af bilens konfiguration.