Trygt. Smart. Enkelt. 

Serviceaftale og udvidet garanti fra Mercedes-Benz.

ServiceCare

ServiceCare

ServiceCare

Med ServiceCare kan du fastlægge den løbende service af din Mercedes. Du kan fordele omkostningerne på op til fire planlagte servicebesøg, og du kan betale i faste, månedlige rater, eller vælge én samlet forskudsbetaling. ServiceCare giver dig således et komplet overblik over den løbende vedligeholdelse af din Mercedes og dækker både omkostninger til serviceteknikerens arbejde og til de Mercedes-Benz originaldele, som anvendes i forbindelse med dit servicebesøg.

CompleteCare

CompleteCare

CompleteCare

Hvis du er til maksimal tryghed, er det CompleteCare, du skal vælge. Med CompleteCare giver du dig selv og din Mercedes mest omfattende service- og vedligeholdelsesaftale, hvor du ikke skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. CompleteCare dækker foruden omkostninger til almindelig service nemlig også udskiftninger og reparationer som følge af normal slitage samt fabrikationsfejl. En CompleteCare aftale kan løbe i op til seks år, og den månedlige rate afhænger af aftalens længde og dit årlige kørselsbehov.

WarrantyExtension

WarrantyExtension

WarrantyExtension

Vil du slippe for uventede omkostninger? Med WarrantyExtension tilbyder vi at forlænge garantien på din Mercedes. Ja, du læste helt rigtigt. WarrantyExtension sparer dig for bekymringer om regninger på uventede reparationer efter at nybilsgarantien er udløbet. Standardgarantien på to år kan nemlig forlænges helt op til din Mercedes er 10 år gammel, hvilket betyder, at du og din Mercedes bliver ved med at være dækket under samme vilkår som nybilsgarantien.