Van ProCenter | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz Van ProCenter

Van ProCenter. Hos os er vans-kunder vores højeste og eneste prioritet.

Der er forskel på god service og pro service.

Van ProCenter er et europæisk program, som er udviklet for at optimere vores service og rådgivning, når det gælder vans. Her finder du altid den rigtige van og de bedste eksperter at tale om den og din forretning med. Og det gælder alle professioner og hobbyer.

Van ProCenter er skabt for Mercedes-Benz Vans kunder. Så når du køber en van, køber du samtidig en organisation, der kun tænker i vans. Vores mekanikere er van-mekanikere, vores værksteder er van-værksteder. Alt er specialiseret  – udvalget er større, rådgivningen bedre, ventetiden kortere, åbningstiderne længere og så er der en mekaniker på vagt døgnet rundt.

Pro udvalg. Professionel hjælp til at vælge rigtigt.

Det er blevet sværere at vælge van. Men nemmere at vælge rigtigt.

Vi har vans til alle professioner og professionel rådgivning til at vælge den rigtige. Du kan f.eks. altid se et ekstra stort udvalg af udstillings- og demo-biler, samt forskellige typer af indretning og tilbehør, der passer lige præcis til dine behov.

Og så garanterer vi, at du kan prøvekøre en udvalgt van inden for 48 timer, ligesom vi også skræddersyr en finansieringsløsning til dig, som matcher dine behov og din forretning.

Pro service. Et makkerskab fyldt med fordele.

At have markedets bedste van-service handler om meget mere end blot hurtige serviceeftersyn. Vores omfattende Pro Service-program inkluderer bl.a.:

  • Omfattende værkstedsservice
  • Reparation af stenslag
  • Dækhotel
  • Van-mekanikere på døgnvagt
  • Udvidede åbningstider
  • Kort eller ingen ventetid
  • Ekstra lange P-pladser

Pro eksperter. Rådgivning der er til at forstå.

Mød vores indretningsarkitekt. Og vores finansrådgiver.

Vi har eksperter, der er til at forstå og som forstår din forretning. Derfor kan du trygt lade os rådgive dig, uanset om det handler om opbygning eller indretning – eller hvis du har behov for at tale med en flådespecialist.

Alle Van ProCenter-ansatte uddannes løbende til at rådgive både selvstændige og private, så du trygt kan regne med at blive præsenteret for den bedste løsning for dig – og kun dig.

Pro åbningstider. Brug din tid bedre.

Kortere ventetider og længere åbningstider. Du har andet at bruge din tid på end at holde i kø.

Vores ekstra lange, udvidede åbningstider gi’r dig ikke blot maksimal tilgængelighed, men også din egen P-plads og minimum ventetid.

På den måde kan du være sikker på, at din tid uden van altid er reduceret til et minimum. Du har jo en forretning at holde kørende.

 

Pro mobilitet. Din forretning må ikke holde stille.

Vi har altid et bredt udvalg af erstatningsvans til rådighed, så din forretning kan køre videre, selv hvis den går i stå.

Måske har du brug for at låne en van, mens din egen er på værksted? Måske har du brug for at leje en eller flere ekstra vans, når forretningen peaker?

Med et bredt udvalg af vans og services, kan du altid regne med hurtige løsninger, så du kan koncentrere dig om det vigtigste: Din forretning.

Og med MobiloVan sikrer du dig desuden op til 30 års bekymringsfri kørsel.