Den nye Mercedes me app.

Nya Mercedes me

Den nye Mercedes me app.

Når som helst og hvor som helst. Med Mercedes me app'en har du altid kontakt til Mercedes-Benz' univers og direkte adgang til din bil via iPhone og Apple Watch. Det betyder, at du kan ændre i indstillingerne præcis når du vil, få aktuel information om din bil og navigere nemt og sikkert til din destination. Mercedes me forbinder dig med din Mercedes-Benz og omfatter flere praktiske funktioner.

  •  Status på eksempelvis kilometerstand, dæktryk, brændstofniveau, opladningsniveau og meget mere.
  •  Fjernadgang til bilen – også med Apple Watch. Lås eksempelvis bilens døre op og i eller aktivér bilens klimaanlæg.
  •  Simplere planlægning af din rejse. Eksempelvis kan du sende adresser direkte til bilens navigationssystem.

Mercedes me Service

Mercedes me Service

Mercedes me Service

Din digitale assistent, når det handler om servicering af din bil.

Vi hjælper dig med at holde din Mercedes i topform. Derfor får du en påmindelse i Mercedes me Service app'en i god tid inden næste service, så du nemt kan booke en tid hos dit nærmeste Mercedes-Benz værksted direkte i app'en. Desuden giver app'en dig værdifuld viden om din Mercedes.

Mercedes me Store

mercedes me store

Mercedes me Store

Digitale tjenester til din Mercedes. Hold styr på køretiden, forlæng dine aftaler og  find nye tjenester til din Mercedes. Enkelt og overskueligt i den nye Mercedes me Store app.

EQ-Ready

eq-ready app

EQ-Ready

Er du klar til e-mobilitet?

EQ Ready-appen giver dig en digital e-mobilitetsprøvetur. Den gratis smartphone-app hjælper dig med at afgøre, om du er klar til at skifte over til en elbil ved at registrere dit køremønster og sammenligne det med rækkevidden og ydeevnen for vores elbiler og plug-in hybridbiler. Bare download EQ Ready-appen og test med din egen bil.

Læs mere om Mercedes-Benz e-mobilitet her.

Mercedes me Adapter

mercedes me adapter

Mercedes me Adapter

Med en Mercedes me Adapter kan du tage dialogen med din bil til et nyt niveau. Registrér automatisk dine kørte ture og brændstofforbruget på din smartphone, find hurtigt bilen på parkeringspladsen eller tjek den aktuelle kilometerstand og brændstofniveauet. Når som helst og hvor som helst med Mercedes me Adapter app'en, som er kombatibel til de fleste modeller fra Mercedes-Benz fra og med år 2002.

Download Mercedes me Adapter app'en nu og opdag endnu flere funktioner, der gør hverdagen enklere og mere afslappende. Læs mere om Mercedes me Adapter her.

Mercedes-Benz Guides

Mercedes-Benz Guides

Mercedes-Benz Guides

Mercedes-Benz Guides er din digitale instruktionsbog.*

Mercedes-Benz Guides app'en indeholder information om betjening og brug af din bil. Under "Mine Guides / My Guides" finder du information om alle tilgængelige modeller. Guider, der er downloadet i app'en, er også tilgængelige offline.

* Information, som findes i app'en, erstatter ikke under nogen omstændigheder den medfølgende fysiske instruktionsbog. 

AMG Track Pace

amg track pace

AMG Track Pace

AMG Track Pace er en app for den ambitiøse Mercedes-AMG kører, som vil registrere, analysere og evaluere sin køredata fra racerbanen og dele sine oplevelser med vennerne.
AMG TRACK PACE er fyldt med innovative funktioner for din bil på racerbanen. Når Head-up displayet, mediadisplayet og de digitale instrumenter understøttes af smartphone-app'en, der kobles på bilens WiFi Hotspot, kan du både gemme følelsen og samtidig have maksimal kontrol på banen.