eVito Tourer. Finansiering, leasing og service.

Listepriser for eVito Tourer PRO pr. 1. september 2020.

Hvis du ovevejer en eVito Tourer PRO til bæredygtig persontransport, kan du få overblik over motorydelse, Wh pr. km, ejerafgift samt listepriser her.

Overvejer du leasing af din nye eVito Tourer PRO?

Uanset om du foretrækker ServiceLeasing eller finansiel leasing, opnår du og din virksomhed mange fordele.

ServiceLeasing  dækker alle serviceydelser og samler udgifterne, så du som erhvervskunde altid har det fulde overblik. Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering.  

Kom sikkert fra start med din nye eVito Tourer!

Vi holder din forretning i gang med eVito vedligeholdelsespakke og battericertifikat.

Når din bil holder stille, kan du ikke passe din forretning, og derfor er hele vores servicekoncept bygget op omkring at holde dine hjul i gang. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde dig den integrerede eVito vedligeholdelsespakke1 og battericertifikatet,2 som du kan læse mere om herunder.

1

I henhold til de specifikke betingelser for den integrerede vedligeholdelsespakke for eVito.

2

I henhold til de specifikke betingelser i Mercedes-Benz battericertifikatet for eVito.

Vedligeholdelsespakken dækker de første 4 år.

Med eVito Tourer følger en servicepakke,1 som dækker omkostningerne til vedligeholdelse i de første fire år - i henhold til servicehæftet og producentens anvisninger.

Med regelmæssig og autoriseret kontrol af stærkstrømskomponenterne - og køretøjets øvrige dele og funktioner - er du sikret, at din eVito er holder værdien, og at din forretning er kørende.

I dag, i morgen og i fremtiden...

1

I henhold til de specifikke betingelser for den integrerede vedligeholdelsespakke for eVito.

Gratis battericertifikat i 8 år. Eller op til 160.000 km.

Ud over den almindelige garanti får du med det medfølgende, gratis battericertifikat1 en ekstra garanti på 8 år - eller op til 160.000 kørte kilometer efter første indregistrering, når du anskaffer dig en eVito Tourer.

Hvis kapaciteten af dit batteri falder under grænseværdien på 180 Ah af restkapaciteten, dækker certifikatet udbedring - og naturligvis også omkostningerne ved et evt. batteriskift.

1

I henhold til de specifikke betingelser i Mercedes-Benz battericertifikatet for eVito.

Mercedes-Benz Service24 og MobiloVan.

Skulle uheldet alligevel være ude, hjælper Mercedes-Benz Service24h dig med at nå din destination.

Service24h er inkluderet i mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan,1 der sammen med andre nyttige ydelser og tjenester er standard i hver eneste nye Mercedes-Benz varevogn.

1

Mercedes-Benz MobiloVan gælder i den pågældende aktuelle udgave for modellerne Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY.

For alle køretøjeter med første indregistrering fra og med 01.10.2012 gælder MobiloVan i første omgang 2 år uden krav om service, og fornyes derefter fra serviceeftersyn til serviceeftersyn på et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted i op til 30 år.

For modellerne V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON gælder ydelserne i Mercedes-Benz Mobilo i den pågældende aktuelle udgave.

Lorem Ipsum