Kan jeg oplade min eVito på alle offentlige ladestationer?


Ligtbox Caption Text
Answer Text

Mercedes-Benz har etableret et samarbejde med E.ON og Clever. Vores eVans har som standard et type 2, mode 3 stik. Dette giver dig mulighed for at oplade på størstedelen af de offentlige ladestandere. For at få et skræddersyet tilbud på en opladeløsning, som passer til dit firma, vil vi anbefale, at du tager en snak med din lokale Mercedes-Benz forhandler.

Vi tilbyder to skræddersyede opladeløsninger til kunder med henholdsvis en enkelt eldreven varebil og kunder med en hel vognpark.

Kunder med en enkelt eldreven varebil.

Har man blot en enkelt eldrevet varevogne, anbefaler vi at købe en Mercedes-Benz vægmonteret ladeboks Home i et smart, kompakt design. Boksen skal monteres af en autoriseret elmontør i henhold til gældende regler.

Mercedes tilbud til kunder med en eldreven vognpark.

Har man mere end 2 eldrevne varevogne, tilbyder Mercedes-Benz Vans sammen med E.ON og Clever en større pakke - lige fra rådgivning og anlæg af p-pladser til installering af ladestandere, vedligeholdelse og support.

Som vognparksadministrator kan du desuden med fordel benytte dig af tjenesten ”Intelligent eOpladning” i Biladministrationsværktøjet, der indgår i Mercedes PRO-platformen. Her har du f.eks. et samlet overblik over dine elbilers ladeniveau, ligesom du kan styre og tidsprogrammere opladning og pre-klimatisering af bilerne.

Youtube Video ID
Button type standard
Primary Button Text Primary Button Target
Secondary Button Text Secondary Button Target
Additional answer Text

Lorem Ipsum