Mercedes-Benz eSprinter. Priser, finansiering og service.

Listepriser for eSprinter pr. 1. september 2020.

Tjek listepriser på eSprinter kassevogn med og uden afgifter og moms.

Skal din nye eSprinter kassevogn leases eller finansieres?

Fuldt overblik over de månedlige omkostninger.

Er du i tvivl om du skal vælge ServiceLeasing eller finansiel leasing? Eller kunne du blot tænke dig at vide mere om de mange fordele ved leasing af eSprinter?

Finansiering: Betal din nye eSprinter i praktiske rater.

Finansiering er et smart alternativ til kontantkøb, hvor du kan betale din drømmebil i individuelt aftalte rater, uanset om den kører på fossilt brændstof eller el.

Skræddersyet til dig som Mercedes-ejer.

Med en bilforsikring fra Mercedes-Benz Finans får du såvel optimal forsikringsdækning af din eSprinter som fuld mobilitet og finansiel sikkerhed.

eSprinter med integreret vedligeholdelsespakke.

Med autoriseret, regelmæssig kontrol af de elektriske komponenter og bilens øvrige dele og funktioner sikrer du, at din eSprinter holder værdien og altid er klar til brug.

Så er det godt at vide, at vedligeholdelsespakken1 til eSprinter dækker omkostningerne til vedligeholdelse i henhold til servicehæftet og producentens anvisninger i de første fire år.

1

I henhold til de særlige betingelser for den integrerede vedligeholdelsespakke for eSprinter.

Gratis battericertifikat i 8 år. Eller op til 160.000 km.

Med det gratis battericertifikat1 yder Daimler AG - ud over den almindelige garanti på 2 år - en ekstra garanti på 6 år eller op til 160.000 kørte kilometer.

Certifikatet dækker eventuelle omkostninger ved svigt af højvoltsbatteriet og garanterer således køberen af en Mercedes-Benz eSprinter, at den maksimale kapacitet af højvoltsbatterierne i batterimodulet ikke er under 66 Ah ved et 35 kWh-batteri og 88 Ah ved 47 kWh-batteriet.

1

I henhold til de særlige betingelser for Mercedes-Benz battericertifikat for eSprinter.

Mercedes-Benz Service24h og MobiloVan.

Skulle uheldet alligevel være ude, hjælper Mercedes-Benz Service24h dig med at nå din destination.

Service24h er inkluderet i mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan,1 der sammen med andre nyttige ydelser og tjenester er standard i hver eneste nye Mercedes-Benz varevogn - også din ny eSprinter.

1

Mercedes-Benz MobiloVan gælder i den pågældende aktuelle udgave for modellerne Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY.

For alle køretøjeter med første indregistrering fra og med 01.10.2012 gælder MobiloVan i første omgang 2 år uden krav om service, og fornyes derefter fra serviceeftersyn til serviceeftersyn på et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted i op til 30 år.

For modellerne V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON gælder ydelserne i Mercedes-Benz Mobilo i den pågældende aktuelle udgave.

Lorem Ipsum