Et solidt grundlag: Sprinter chassis.

Masser af varianter. Masser af muligheder.

Konfigurator

Klar til alle dine transportopgaver.

Med 3 køretøjslængder, standardførerhus eller dobbeltkabine samt de mange køretøjsvarianter og den brede udstyrspalette giver Sprinter chassis dig frit valg på alle hylder.

F.eks. kan du nu få din Sprinter chassis med forhjulstræk, hvilket medfører en rimelig startpris og ekstra nyttelast i forhold til køretøjer med baghjulstræk. Og du kan profitere af det intelligente betjenings- og visningskoncept samt det modulopbyggede opbevaringskoncept, som kan tilpasses individuelt efter dine ønsker og behov.

Ud over nyhederne har vi naturligvis bevaret al den værdi, som Sprinter har opbygget gennem de seneste 20 år – ekempelvis de mange afprøvede på- og udbygningsløsninger, som vi har udviklet sammen med vores certificerede samarbejdspartnere.

Highlights.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
En fryd for øjet. Og endnu mere for dit arbejde.

Allerede ved første øjekast vækker kabinen i den ny Sprinter chassis opsigt med den typiske Mercedes-Benz kølerbeklædning og forlygterne i et supermoderne design. Kabinen er også en nyskabelse med masser af fremragende funktionalitet som eksempelvis det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

I standardførerhuset er der plads til op til 3 personer, og i dobbeltkabinen kan teams på op til 7 personer køre sammen til arbejdspladsen. Bag kabinen giver de 3 køretøjslængder dig masser af muligheder for lige præcis de anvendelsesspecifikke på- og udbygningsløsninger, som du og din virksomhed har brug for.

Blandt de andre fordele er det store udbud af drevvarianter, for alt efter dine ønsker og behov kan du bestille din Sprinter ladvogn med forhjuls-, baghjuls- eller firehjulstræk. Gearskiftet foretages enten manuelt via en 6-trins manuel gearkasse eller automatisk via 7G-TRONIC PLUS eller via automatgearkassen 9G-TRONIC1, der er enestående i segmentet.

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Aktiv kollisionsbremse
 • Oliefyr
 • Trægulv
 • Foldbar sidespejle
 • Kommunikationsmodul (forberedt til Mercedes PRO)
Din mobilitet 4.0.

For at gøre dit arbejde så økonomisk og behageligt som muligt, kan du som ekstraudstyr tilslutte forskellige multimediesystemer til din Sprinter.

Sortimentet spænder fra smartphone-holdere over radio med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchscreen med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning og smartphone-integration.

Digitale løsninger er en del af det moderne arbejdsliv, og derfor har vi udstyret Sprinter med et integreret kommunikationsmodul, der danner teknisk grundlag for køretøjets faste internetforbindelse.

Det muliggør brugen af aktuelle og fremtidige Mercedes PRO tjenesteydelser, som tilbyder dig forretningsmæssige fordele som mindre nedetider, fremtidssikret flådestyring og digitale kørebøger.

Hvor der er brug for transport, finder du også en Sprinter.

Med Sprinter chassis får du mange muligheder: Enkelt- eller dobbeltkabiner samt 3 køretøjslængder danner grundlag for et imponerende udvalg af varianter, og udvalget udvides yderligere med 4 motorvarianter, de 3 drevvarianter forhjuls-, baghjuls- og firehjulstræk samt masser af ekstraudstyr og undervognsvarianter.

Dermed kan du konfigurere biler med en tilladt samlet vægt på op til 5.500 kg. Og om nødvendigt kan der ved ombygning til sættevognstrækker endog hægtes 5.250 kg på til en tilladt samlet vægt på 8.750 kg.

Med over 600 stk. ekstraudstyr, herunder f.eks. særlige flåde- og undervognsløsninger, kan Sprinter chassis tilpasses endnu bedre til dine behov. Til særlige branchemæssige behov tilbyder Mercedes-Benz VanSolution fabriksmonterede kompletløsninger og naturligvis op- og ombygningsløsninger i samarbejde med vores certificerede samarbejdspartnere.

Gearet til sikkerhed.

Sprinter chassis er hele vejen igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra sidevindsassistenten som standard over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten – begge de sidstnævnte er standard for køretøjer med en tilladt totalvægt på mere end 3.500 kg.

I mørket lyser LED High Performance-forlygterne (ekstraudstyr) vejbanen op på de lange, mørke strækninger, og skulle uheldet være ude, beskytter standard-airbaggen føreren – efter ønske kan der tilmed installeres 5 ekstra airbags for føreren og forsædepassageren.

Økonomisk så det kan mærkes.

Sprinter chassis fortsætter den økonomiske succeshistorie, som Sprinter har været i 20 år. Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi forbrugsoptimeret vores dieselmotorer og givet dig mulighed for mere nyttelast med ekstraudstyr som en hovedtank på 50 l2 og en glasfiber forstærket bagfjeder.

Således kombineres det lave brændstofforbrug og intelligent funktionalitet i Sprinter chassis til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

1

Kun ifm. forhjulstræk.

2

Hovedtanken 50 liter fås som ekstraudstyr til Sprinter chassis ifm. forhjulstræk.

Konfigurér din egen Sprinter chassis.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter chassis, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Kan tilpasses næsten alle dine krav.

De mange køretøjsvarianter og udstyrsmuligheder gør det muligt at tilpasse Sprinter chassis helt nøjagtigt til transportopgaven.

Hvis nyttelasten er afgørende, er vægtvarianten 5.500 kg det bedste bud. For en specielt udstyret sættevognstrækker er en tilladt samlet trækvægt på op til 8.750 kg mulig – f.eks. til transport af køretøjer.

I standardførerhuset er der plads til op til 3 personer, og i dobbeltkabinen kan små teams på helt op til 7 personer følges ad til arbejdsstedet. Og sammen med vores autoriserede samarbejdspartnere kan vi desuden tilbyde et stort udvalg af opbygningsløsninger til særlige branchekrav.

Oversigt over de mange varianter af Sprinter chassis:

 • 3 køretøjslængder: kompakt, standard og lang
 • 2 førerhuse: standardførerhus og dobbeltkabine
 • Fås med 3.000 kg, 3.500 kg, 4.100 kg og 5.000 kg tilladt samlet vægt, derudover mange af- og pålæsningsvarianter for en tilladt samlet vægt på op til 5.500 kg
 • Maksimal nyttelast på over 3.000 kg i vægtvarianten med 5.500 kg
 • Op til 8.750 kg tilladt samlet trækvægt for Sprinter chassis som sættevognstrækker ifm den samlede vægt for lastvognstoget op til maks. 8,75 t
 • Fås med forhjuls-, baghjuls- og firehjulstræk

En enklere og mere komfortabel arbejdsdag.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt, og den helt nydesignede kabine giver dig den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan Sprinter gør din arbejdsdag enklere og mere komfortabel.

 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  Med KEYLESS-START kan du starte motoren blot med et enkelt tryk på start-stop-tasten i tændingslåsen.
  Læs mere
 • Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Med det trådløse opladningssystem oplades mobile enheder nemt og hurtigt i det øverste af midterkonsollens mellemste opbevaringsrum. De mobile enheder skal understøtte Qi-standarden 1.2 - eller kunne forsynes med den.
  Læs mere
 • MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem med 10,25" (26 cm) touchscreen med høj opløsning tilbyder bl.a. hurtig harddisknavigation med 3D-kortvisning og smartphone-integration.
  Læs mere
 • THERMOTRONIC

  THERMOTRONIC

  Under kørslen regulerer klimatiseringsautomatikken THERMOTRONIC automatisk temperatur, luftmængde og luftfordeling i kabinen, så det passer til vejret udenfor.
  Mere information
 • Opbevaringsrum med dækklapper

  Opbevaringsrum med dækklapper

  Under kørslen tilbyder de to opbevaringsrum med praktiske dækklapper i venstre og højre side af instrumentpanelet sikker opbevaring af personlige effekter, dokumenter, som f.eks. fragtbreve, og mobile enheder.

  Læs mere
 • Komfortførersæde

  Komfortførersæde

  Komfortførersædet kan tilpasses førerens individuelle behov i længde, højde, hældning og sædepudedybde, så kørslen bliver så afslappet som muligt.
  Læs mere

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Find de Mercedes PRO løsninger, der passer til din Sprinter.
Optimierte Unterstützung

Optimeret hjælp.

Når du vil spare tid og omkostninger.
Forbedret planlægning, bedre overblik over værkstedsbesøg samt færre stilstandstider. Desuden direkte hjælp i nødsituationer.
Læs mere
Digitalisierte Aufzeichnungen

Digitaliseret dataregistrering.

Fuldt overblik over vigtige flådedata.
Hvis du har brug for det totale overblik og fuld dokumentation, bliver det nu enklere end nogensinde før.
Læs mere
Effizientes Flottenmanagement

Effektiv flådestyring.

Fuldt overblik over bilstatus og geografiske position.
Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer.
Læs mere
Effiziente Fahrstilanalyse

Effektiv kørestilsanalyse.

Undgå driftsafbrydelser og spar på omkostningerne.
Med effektiv kørestilsanalyse undgår du unødige driftsafbrydelser, sparer udgifter til brændstof og andre omkostninger og øger rentabiliteten.
Læs mere
Vereinfachte Flottenkommunikation

Forenklet flådekommunikation.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange.
Med Forenklet flådekommunikation etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.
Læs mere
Verbesserte Navigation

Forbedret navigation.

Kom hurtigere frem med den nødvendige information.
Forsyn dine chauffører med relevant information til den optimale tur - trafikdata i realtid, opdaterede kortdata og div. navigationsfunktioner.
Læs mere
Mobile Fahrzeugbedienung

Mobil betjening af bilen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.
Du kan nemt og enkelt betjene og tjekke div. bilfunktioner og køretøjets status, uanset hvor du selv befinder dig - samt låse køretøjet uden nøgle.
Læs mere
Datenschnittstellen Mercedes-Benz Vans

Datagrænseflader til Mercedes-Benz varebiler.

Integration i alle flådesystemer.
Med Datagrænseflader til Mercedes-Benz varebiler fra Mercedes PRO kan du integrere Mercedes-Benz varebiler i dit nuværende flådeadministrationssystem.
Læs mere
Adapter services

Mercedes PRO Adapter tjenester.

Giv dine nuværende biler adgang til Mercedes PRO connect.
Du kan efterudstyre dine ældre biler med Mercedes PRO Adapter og få glæde af alle fordelene ved Mercedes PRO connect og netværksopkobling.
Læs mere

Skræddersyede opbygningsløsninger.

Din Sprinter chassis skal leve op til dine professionelle krav.

Hvis du har særlige ønsker til din nye Sprinter chassis, har vi mange års erfaring med opbygning af specialløsninger. Sammen med vores certificerede samarbejdspartnere kan vi tilbyde en mængde af stærke, anvendelige opbygningsløsninger.

Lorem Ipsum