Sprinter chassis - Køreklar til dine transportopgaver | Mercedes-Benz

Et solidt grundlag: Sprinter chassis.

Masser af varianter. Masser af muligheder.

Konfigurator

Klar til alle dine transportopgaver.

Med 3 køretøjslængder, standardførerhus eller dobbeltkabine samt de mange køretøjsvarianter og den brede udstyrspalette giver Sprinter chassis dig frit valg på alle hylder.

F.eks. kan du nu få din Sprinter chassis med forhjulstræk, hvilket medfører en rimelig startpris og ekstra nyttelast i forhold til køretøjer med baghjulstræk. Og du kan profitere af det intelligente betjenings- og visningskoncept samt det modulopbyggede opbevaringskoncept, som kan tilpasses individuelt efter dine ønsker og behov.

Highlights.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
En fryd for øjet. Og endnu mere for dit arbejde.

Allerede ved første øjekast vækker kabinen i den ny Sprinter chassis opsigt med den typiske Mercedes-Benz kølerbeklædning og forlygterne i et supermoderne design. I kabinen kan du også se frem til praktisk funktionalitet som eksempelvis det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

I standardførerhuset er der plads til op til 3 personer, og i dobbeltkabinen kan teams på op til 7 personer køre sammen til arbejdspladsen. Bag kabinen giver de 3 køretøjslængder dig masser af muligheder for lige præcis de anvendelsesspecifikke på- og udbygningsløsninger, som du og din virksomhed har brug for.

 

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • 9G-Tronic automatgear
 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Aktiv kollisionsbremse
 • Oliefyr
 • Kommunikationsmodul
Din mobilitet 4.0.

For at gøre dit arbejde så økonomisk og behageligt som muligt, kan du som ekstraudstyr tilslutte forskellige multimediesystemer til din Sprinter.

Sortimentet spænder fra smartphone-holdere over radio med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchscreen med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning og smartphone-integration.

Du vælger selv, om du vil betjene multimediesystemerne via touchscreen eller via multifunktionsrattet, og alle betjenings- og visningselementer kan nås og aflæses uden besvær.

Hvor der er brug for transport, finder du også en Sprinter.

Sprinter chassis giver dig mange muligheder, og med de mange kombinationsmuligheder kan du konfigurere biler med en tilladt totalvægt på op til 5.500 kg.

Og hvis du har behov for det, kan du ved ombygning til sættevognstrækker spænde en trailer på op til 5.250 kg bag på bilen og opnå op til en tilladt samlet vogntogsvægt på 8.750 kg.

Gearet til sikkerhed.

Sprinter chassis er helt igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra den standardmonterede sidevindsassistent over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten.1

Ekstraudstyr som bakspejl med integreret bakkameraet samt 360°-kameraet forbedrer yderligere det allerede gode overblik fra førersædet, og i mørket lyser LED High Performance-forlygterne (ekstraudstyr) vejbanen op på de lange, mørke strækninger.

Skulle uheldet være ude, beskytter standard-airbaggen føreren – og efter ønske kan der installeres 5 ekstra airbags for føreren og forsædepassageren.

Økonomisk så det kan mærkes.

Sprinter chassis fortsætter den økonomiske succeshistorie, som Sprinter har været i 25 år. Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi yderligere optimeret vores dieselmotorer. Til fordel for din virksomheds økonomi kan f.eks. nævnes 50 kg mere nyttelast,2 og alt i alt kombineres det lave brændstofforbrug og den intelligente funktionalitet i Sprinter til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

1

Aktiv bremseassistent og Lane Keeping-assistent er standardudstyr på biler med over 3.500 kg tilladt totalvægt.

2

I forbindelse med forhjulstræk, i sammenligning med baghjulstræk.

Konfigurér din egen Sprinter chassis.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter chassis, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Kan tilpasses næsten alle dine krav.

De mange køretøjsvarianter og udstyrsmuligheder gør det muligt at tilpasse Sprinter chassis helt nøjagtigt til transportopgaven.

Hvis nyttelasten er afgørende, er vægtvarianten 5.500 kg det bedste bud. For en specielt udstyret sættevognstrækker er en tilladt samlet trækvægt på op til 8.750 kg mulig – f.eks. til transport af køretøjer.

I standardførerhuset er der plads til op til 3 personer, og i dobbeltkabinen kan små teams på helt op til 7 personer følges ad til arbejdsstedet. Og sammen med vores autoriserede samarbejdspartnere kan vi desuden tilbyde et stort udvalg af opbygningsløsninger til særlige branchekrav.

Oversigt over de mange varianter af Sprinter chassis:

 • 3 køretøjslængder: kompakt, standard og lang
 • 2 førerhuse: standardførerhus og dobbeltkabine
 • Fås med 3.000 kg, 3.500 kg, 4.100 kg og 5.000 kg tilladt samlet vægt, derudover mange af- og pålæsningsvarianter for en tilladt samlet vægt på op til 5.500 kg
 • Maksimal nyttelast på over 3.000 kg i vægtvarianten med 5.500 kg
 • Op til 8.750 kg tilladt samlet trækvægt for Sprinter chassis som sættevognstrækker ifm den samlede vægt for lastvognstoget op til maks. 8,75 t
 • Fås med forhjuls-, baghjuls- og firehjulstræk

NYHED: Firehjulstræk 4x4 med Torque-on-Demand.

Det variable firehjulstræk Torque-on-Demand forbedrer vejgreb og sidestabilitet ved at fordele trækkraften mellem for- og bagakslen efter behov. Systemet tilpasser sig fuldautomatisk til køreforholdene i løbet af millisekunder.

En enklere og mere komfortabel arbejdsdag.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt, og den helt nydesignede kabine giver dig den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan Sprinter gør din arbejdsdag enklere og mere komfortabel.

En mere behagelig arbejdsdag
 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  Med KEYLESS-START kan du starte motoren blot med et enkelt tryk på start-stop-tasten i tændingslåsen.
  Læs mere
 • Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Med det trådløse opladningssystem oplades mobile enheder nemt og hurtigt i det øverste af midterkonsollens mellemste opbevaringsrum. De mobile enheder skal understøtte Qi-standarden 1.2 - eller kunne forsynes med den.
  Læs mere
 • MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem med 10,25" (26 cm) touchscreen med høj opløsning tilbyder bl.a. hurtig harddisknavigation med 3D-kortvisning og smartphone-integration.
  Læs mere
 • THERMOTRONIC

  THERMOTRONIC

  Under kørslen regulerer klimatiseringsautomatikken THERMOTRONIC automatisk temperatur, luftmængde og luftfordeling i kabinen, så det passer til vejret udenfor.
  Mere information
 • Opbevaringsrum med dækklapper

  Opbevaringsrum med dækklapper

  Under kørslen tilbyder de to opbevaringsrum med praktiske dækklapper i venstre og højre side af instrumentpanelet sikker opbevaring af personlige effekter, dokumenter, som f.eks. fragtbreve, og mobile enheder.

  Læs mere
 • Komfortførersæde

  Komfortførersæde

  Komfortførersædet kan tilpasses førerens individuelle behov i længde, højde, hældning og sædepudedybde, så kørslen bliver så afslappet som muligt.
  Læs mere

Skræddersyede opbygningsløsninger.

Din Sprinter chassis skal leve op til dine professionelle krav.

Hvis du har særlige ønsker til din nye Sprinter chassis, har vi mange års erfaring med opbygning af specialløsninger. Sammen med vores certificerede samarbejdspartnere kan vi tilbyde en mængde af stærke, anvendelige opbygningsløsninger.