Resultater for kunden I Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz WLTP resultater for kunderne

Det betyder det for dig som Mercedes-Benz Van kunde.

Ensartet certificering, forskellig beskatning.

Indflydelse på køretøjsafgifterne.

I mange af EU's medlemslande er et køretøjs CO2-emission også grundlag for beskatningen. I de fleste europæiske lande med CO2-afhængig beskatning er det imidlertid ikke endeligt besluttet, hvordan køretøjer, der er certificeret i henhold til WLTP, skal beskattes. Principielt skal EU-medlemslandene ændre beskatningen senest den 01.01.2021.

Det er forventeligt, at CO2-emissionerne vil stige efter indførelse af WLTP-proceduren. Hvis beskatningsbregningen ikke ændres tilsvarende, vil det medføre højere bilafgifter.  

Forbrugsoptimering fra starten.

Forbrugsstyring via CO2-konfiguratoren.

Med den nye WLTP-certificeringsprocedure kan du allerede komme i gang med at spare på brændstoffet, når du konfigurerer din nye van. Mercedes-Benz Vans dokumenterer nemlig de specifikke CO2-emissionsværdier for hvert enkelt køretøj - helt transparent. På denne måde ved du allerede, under konfigurationen af din van, hvordan udstyret vil påvirke brændstofforbruget.

Køretøjets masse kan nedsættes ved hjælp af vægtoptimerede komponenter, som f.eks. Sprinters GfK-bagakselfjeder, der reducerer køretøjets vægt med ca. 12 kg. Luftmodstanden kan optimeres med et hjuldesign, der er så lukket som muligt, samt aerodynamiske monteringsdele eller undervognsbeklædninger. Og rullemodstanden kan du f.eks. reducere ved hjælp af tilsvarende optimerede dæk.

Med andre ord giver Mercedes dig mulighed for ikke bare at udstyre dit køretøj med henblik på funktionalitet og komfort, men også med det mål at nedbringe brændstofforbruget så meget som muligt.