Succesfuld Næstved-virksomhed trodser coronakrisen og bestiller fem nye Mercedes-Benz Citan.

Mens virksomheder på stribe måtte sende medarbejdere hjem, da Danmark lukkede ned, gik MTM Service i Næstved mod strømmen. Virksomheden, der blandt andet leverer ejendomsservice og rengøring, ansætter nye medarbejdere næsten dagligt og har netop modtaget fem nye Citan varebiler fra Mercedes-Benz.

Ekstra rengøring – uden ekstra beregning.

Da coronapandemien lammede store dele af samfundet i midten af marts, besluttede de to ejere af facility service-virksomheden MTM Service i Næstved, Thomas Rune og Martin R. Sørensen, sig for en modig og overraskende strategi. I stedet for at skrue ned for aktiviteten valgte de to iværksættere nemlig at tilbyde en hjælpende hånd med ekstra rengøring og desinficering til virksomhedens kunder – uden ekstra beregning.

“Vi valgte at tilbyde vores kunder ekstra rengøring for at hjælpe med at holde dem kørende og sørge for, at de havde det godt. Det gjorde vi gratis, for vi har ikke været ude på at udnytte situationen på andres bekostning,” siger medejer og CEO i MTM Service, Thomas Rune.

Tilbagemeldingerne har ikke overraskende været positive, og det har blandt andet betydet ekstra ordrer i bøgerne for Næstved-virksomheden, der modsat de fleste af konkurrenterne pludselig måtte rekruttere nye medarbejdere og investere i nyt materiel for at kunne følge med den øgede efterspørgsel, der både kommer fra eksisterende og helt nye kunder.

Kvalitet frem for alt... Stjernekvalitet!

Det har blandt andet været nødvendigt at investere i nye biler til virksomhedens mange nye medarbejdere, og i maj leverede Ejner Hessel i Næstved således fem nye Mercedes-Benz Citan, som skal indgå i flåden, der i forvejen består af flere varebiler fra Mercedes-Benz.

Og valget af netop Citan er ingen tilfældighed, for stjernen på fronten af den kompakte varebil sender et vigtigt signal til virksomhedens kunder.

“Citan passer rigtig godt til os. Dels er der det praktiske element i, at den ikke bliver for stor og kluntet, og måske endnu vigtigere betyder den rette branding også meget. For os står Mercedes-Benz for høj kvalitet, og det gør vi også. Derfor betyder det rigtig meget, at der er en Mercedes-stjerne på vores biler,” siger Thomas Rune og afslutter:

“Kvalitet er en af virksomhedens centrale værdier, så derfor skal vores leverandører naturligvis også være high-end.”

Det var lige godt Citans!

Vores mindste Mercedes varevogn har plads til store overraskelser - f.eks. 2 europaller på én og samme tur! Og den kører op til 40.000 km mellem service og har alle de udstyrsmuligheder, du elsker Mercedes for. Og så kan den forresten erhvervsleases fra kun 1.145 kr. om måneden... Så måske skulle du ta' et nærmere kig på den?

Går ikke på kompromis med komforten.

Citan forbinder det behagelige med det nyttige. Funktionalitet og komfort følges ad, lige fra den behageligt høje sædeposition under kørslen til de lave dør- og ladkanter, der letter lastearbejdet.

Arbejdsglæde og køreglæde.

I byens trange gader nyder du godt af Citans manøvredygtighed, og på landevejene og motorvejen kan du glæde dig over dens kraftfulde kørsel og kraftige drejningsmoment.

Betaler sig både på kort og langt sigt.

Med Citan får du bæredygtig og økonomisk kørsel på grund af de effektive motorer med lavt forbrug og lav emissionsudledning - og med op til 40.000 km mellem servicebesøg, hvilket bidrager til lavere driftsudgifter.

Citan accepterer enhver udfordring.

Du bliver hurtigt afhængig af Citans intelligente lastrumskoncept og den lette på- og aflæsning, som bl.a. skyldes to skydedøre og to-fløjede bagdøre med en åbningsvinkel på op til 180°.

Lang? Eller endnu længere?

Den maksimale lastrumslængde på 2.137 mm for den ekstra lange variant kan forlænges op til 2.937 mm ved at klappe passagersædet ned. Kombineret med en lastrumshøjde på 1.258 mm får du en lastrumsvolumen på op til 3,8 m3.

Sikkert kørende. Helt sikkert!

Sikker kørsel med Citan - fra bremsesystemet med de korte bremselængder i vådt føre, over antispinreguleringen ASR med til- og frakobling til ADAPTIVE ESP® samt højdejusterbare trepunktssikkerhedsseler med selestrammer.

Bestil en prøvetur i Citan hos din forhandler.

Du kan læse meget mere om Citan kassevogn her, men i virkeligheden bør du bestille en 24-timers prøvetur så hurtigt som muligt. Og selv opleve at Citan har alt dét, du forventer af en varevogn med Mercedes-stjernen.

Lorem Ipsum