Flådekunder I Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz flådekunder

Flådekunde hos Mercedes-Benz. Vi tilpasser os dine behov.

2 vans? 10? Eller 100? Vi holder din flåde i gang!

Uanset størrelsen på din Mercedes flåde og hvilke forretningsmæssige målsætninger du har, så bringer Mercedes-Benz Vans bringer dig sikkert frem til målet.

Derudover støtter vi dig - alt efter dine ønsker og behov - med lige præcis den service og de ydelser, der får dig og din forretning til at lykkes..

Mercedes-Benz Vans. Find den rigtige partner.

Din ambition om hver dag at levere perfekt arbejde er vores motivation. Og vi har de stærke partnere til dig - manøvredygtige Citan, det professionelle multitalent Vito, den funktionelle og terrængående X-Klasse eller den alsidige, klassiske Sprinter. Vælg et køretøj som altid er køreklar, og som du kan stole på. Så du kan koncentrere dig om dit arbejde.

Service og mobilitet. Du skal bare videre.

Som flådekunde nyder du og dine varebiler godt af komplet, skræddersyet service og pleje. F.eks. forebyggende foranstaltninger i tilfælde af reparation, hurtig assistance ved tekniske uheld, originale reservedele i uovertruffen Mercedes-Benz kvalitet og Mercedes Van ProCenter. Vores specialister er dine specialister - på værkstedet og overalt hvor du har brug for dem.

Mobilitetsgaranti med MobiloVan. Op til 30 år!

Hos Mercedes-Benz stoler vi så meget på vores vans, at vi giver dig mulighed for at forlænge Mercedes-Benz MobiloVan gratis i op til 30 år. Du skal bare sørge for at få foretaget regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted.