Leasing via Mercedes-Benz Finans | Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz leasing.

Derfor bør du lease direkte hos Mercedes-Benz.

Forbedret likviditet.

Når du leaser din varevogn gennem Mercedes-Benz Finans, belaster du ikke din likviditet som ved et kontantkøb.

Økonomisk overblik.

Du ved hvad du betaler hver måned og skal ikke bekymre dig om bilens gensalgsværdi eller serviceomkostninger.

Fleksibilitet og tilpasning.

Med leasing er det nemmere at reagere på forandringer. Du bestemmer selv løbetiden og antal kørte km pr. år.

Skal du vælge ServiceLeasing eller finansiel leasing?

Er du i tvivl om du skal vælge ServiceLeasing eller finansiel leasing? Eller kunne du blot tænke dig at vide mere om vores produkter? Herunder kan du læse mere om de leasingtyper, som Mercedes-Benz Finans tilbyder.

ServiceLeasing.

ServiceLeasing dækker alle serviceydelser og samler udgifterne, så du som erhvervskunde altid har det fulde overblik. Der er aldrig ubehagelige overraskelser, og du slipper for besværet og ærgrelserne ved uforudsete udgifter. ServiceLeasing kaldes også operationel leasing.

En af fordelene er, at alle udgifter til bilen er kendt på forhånd, da al service og vedligeholdelse er inkluderet i leasingydelsen. Du har altså ingen penge bundet i bilen, og når aftalen udløber, afleverer du blot bilen hos din Mercedes-Benz forhandler.

Fordele ved ServiceLeasing:

 • Budgetsikkerhed. Alle udgifter er kendt på forhånd.
 • Din likviditet forbedres. Du har ingen penge bundet i bilen.
 • Ingen bekymringer om gensalgsværdi (restværdi) eller afgiftssænkninger.
 • Aftalen kan tilpasses din virksomhed.

Finansiel leasing.

Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering. Ejendomsretten ligger hos Mercedes-Benz Finans, mens den fulde brugsret ligger hos dig. Ud over den månedlige leasingydelse slipper du med finansiel leasing for belastning af din likviditet.

Fordele ved finansiel leasing:

 • Skræddersyet aftale efter dine behov
 • Vælg mellem fast eller variabel ydelse
 • Likviditeten lettes ved anskaffelse af aktivet, idet leasingselskabet afholder momsen.

Få overblik over vores aktuelle leasingtilbud.

Uanset om du har behov for at transportere to europaller eller 11 kubikmeter last, om du vil fortsætte på diesel eller er gearet til at ta' springet til el, kan du lease en varevogn med stjerne på køleren.

Tjek dine aktuelle leasingmuligheder i karusellen herunder. Og du er naturligvis velkommen til at kontakte Mercedes-Benz Finans direkte på telefon 3378 8900 eller via mail, hvis du har spørgsmål.

Den nye Citan. Til alle transportopgaver - også dine...

Citan 108 CDI PRO Lang (A2) er kompakt udenpå med masser af plads indeni og proppet med teknik og smarte features. Og så kan den leases for kun 1.395 kr. om måneden.

Vito kassevogn. Foran igen og igen. Og igen...

Med vores leasingtilbud på Vito kommer du foran på kørekomfort, sikkerhed og arbejdsmiljø for kun 1.725 kr. om måneden... Inklusive en masse udstyr, som gør din arbejdsdag mere komfortabel og sikker!

Hvad koster en go' kollega? Fra 3.425 kr./md. hos Mercedes...

Med tyverialarm som standard passer Sprinter på dine ting, kører op til 60.000 km mellem servicebesøg og varmer bilen op til dig, så din arbejdsdag starter lunt og godt. Du finder ikke en bedre kollega!

Op til 150 km lokal, forureningsfri kørsel på en enkelt opladning.

Er dit kørselsmønster bytrafik og rutineprægede planlagte køreture, er eVito kassevogn måske noget for dig. Prisen er også elektrisk - fra kun 1.895 kr. om måneden.

11 m3 eldrevet lastrum for kun 2.695 kr./md.

Den ny eSprinter har en lasteevne på op til 956 kg, en standard rækkevidde på op til 107 km på en opladning og er lokalt forureningsfri. Så hvis du fortrinsvis kører bykørsel, skulle du måske overveje at køre elektrisk nu?

Konfigurér din nye varevogn her!

Er du i tvivl om, hvilken motorydelse du kunne tænke dig i din næste varevogn? Eller om den skal være med højt eller lavt tag? Læg vejen forbi vores konfigurator og prøv dig frem.

Få svar på dine spørgsmål om leasing.

Herunder finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om leasing gennem Mercedes-Benz Finans. Finder du ikke svar på lige præcis dit spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på telefon 3378 8900. Vi træffes alle hverdage mellem kl. 9.30 og 15.00.

Desværre intet match på søgeord
 1. Hvad er mine fordele ved leasing?

  ServiceLeasing:

  ServiceLeasing, som også kaldes operationel leasing, dækker alle serviceydelser og samler udgifterne, så du som erhvervskunde altid har det fulde overblik. Der er aldrig ubehagelige overraskelser, og du slipper for besværet og ærgrelserne ved uforudsete udgifter. En af fordelene er, at alle udgifter til bilen er kendt på forhånd, da al service og vedligeholdelse er inkluderet i leasingydelsen. Du har altså ingen penge bundet i bilen, og når aftalen udløber, afleverer du blot bilen hos din Mercedes-Benz forhandler.

  Finansiel leasing:

  Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering. Ejendomsretten ligger hos Mercedes-Benz Finans, mens den fulde brugsret ligger hos dig. Ud over den månedlige leasingydelse slipper du med finansiel leasing for belastning af din likviditet.

 2. Kan jeg opsige min leasingaftale før tid?

  Nej, både ServiceLeasing-aftaler og finansielle leasingaftaler er uopsigelige i leasingperioden. Dette gælder både for leasingtager såvel som leasinggiver.

 3. Hvad sker der, hvis den leasede bil bliver stjålet?

  Hvis din Mercedes leasingbil bliver stjålet, skal du kontakte politiet, dit forsikringsselskab og Mercedes-Benz Finans hurtigst muligt.

 4. Hvad skal jeg være opmærksom på ved udløb af min ServiceLeasing-aftale?

  Har du en ServiceLeasing-aftale gennem Mercedes-Benz Finans, skal du være opmærksom på følgende:

  Ved udløb af aftalen gennemgås bilens generelle tilstand af en neutral tredjepart for en objektiv slutinspektion, bl.a. FDMs bileksperter. Der kan opstå ekstraomkostninger, hvis bilen f.eks. er blevet påført en skade i aftaleperioden, eller hvis service ikke er blevet overholdt. Disse omkostninger er dog altid let gennemskuelige og logiske for dig som leasingtager. Se mere i vores Afleveringsguide.

  For at afleveringen kan forløbe gnidningsfrit, beder vi dig medbringe følgende:

  • Standardtilbehør og eventuelt ekstraudstyr
  • Lovlige dæk (dækmønster) på alle hjul
  • 2 stk. bilnøgler
  • Bilens registreringsbevis – del 1
  • ”TIREFIT”
  • Førstehjælpskasse, samt evt. værktøjskasse
  • Evt. vinterhjul

  Du modtager et brev cirka en måned inden din aftale udløber med yderligere information og en indkaldelse til gennemgang af din leasingbil.

 5. Hvor og hvornår skal jeg aflevere min ServiceLeasing-bil?

  Din bil skal afleveres hos et af Bilsalgs afleveringsteder, inden din leasingaftale med Mercedes-Benz Finans udløber. Her gennemgås bilen af uvildig tredjepart, bl.a. FDMs bileksperter.

  Du kan allerede nu bestille tid til aflevering af din leasingbil hos et af Bilsalgs afleveringssteder via knappen herunder.

 6. Hvad skal jeg være opmærksom på ved udløb af min finansielle leasingaftale?

  Ved udløb af din finansielle leasingaftale er du, som leasingtager, forpligtet til at anvise en momsregistreret køber til den leasede bil til bilens restværdi + moms. 

 7. Er forsikring inkluderet i leasingydelsen?

  Nej. Hverken ved ServiceLeasing eller finansiel leasing er forsikring inkluderet i den månedlige leasingydelse. Leasingtager er forpligtet til selv at tegne fuld ansvars- og kaskoforsikring på det leasede køretøj.

  Heldigvis kan du også forsikre din leasede varevogn hos Mercedes-Benz Finans, og både vores priser og vilkår er særdeles konkurrencedygtige!

 8. Risikerer jeg at skulle betale ekstra, når min leasingbil skal afleveres igen?

  ServiceLeasing:

  Ja. Det er en del af alle leasingaftaler, at du kan blive opkrævet en ekstraomkostning, hvis ikke vilkårene i aftalen overholdes. Hvis du f.eks. kører flere kilometer, end der står angivet i din aftale, så har slitagen på bilen været større, end hvad bilforhandleren på forhånd havde kalkuleret med. Derfor skal der betales for overkørte kilometer. Også hvis der er buler eller dybe ridser i bilen, kan du som leasingtager få en ekstraomkostning ved returnering af bilen.

  Finansiel leasing:

  Nej. Ved en finansiel leasingaftale hæfter du selv for restværdien, og du risikerer derfor ikke at skulle betale ekstra, når din leasingaftale udløber. Dog skal du være opmærksom på, at din bil - hvis den har buler og ridser - højst sandsynligt vil være mindre værd, end hvad der blev beregnet ved aftaleindgåelse, hvilket afspejles i restværdien.

 9. Hvem må køre min leasede varevogn?

  Både ved ServiceLeasing og finansiel leasing har leasingtager ret til at anvende det leasede køretøj i sin erhvervsvirksomhed. Dvs. ansatte i virksomheden må køre den leasede varevogn, så længe den pågældende fører har et gyldigt førerbevis.

 10. Hvad er restværdi?

  Restværdi er den værdi, som bilen forventes at have ved kontraktperiodens afslutning. Ved ServiceLeasing garanteres restværdien, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om bilens værdiudvikling og dens fremtidige markedspris.

 11. Kan jeg prøvekøre en Mercedes varevogn inden jeg leaser den?

  Ja. Du kan altid prøvekøre en lignende model, inden du bestiller din leasingbil.

 12. Kan jeg købe min Mercedes-Benz Van, når leasingaftalen udløber?

  ServiceLeasing:

  Nej. Ved ServiceLeasing afleverer du din bil ved et af afleveringsstederne. Her vil en neutral tredjepart også foretage en objektiv slutinspektion.

  Finansiel leasing:

  Ja. Din virksomhed er forpligtet til enten selv at købe køretøjet til den oplyste restværdi + moms eller at anvise til en momsregistreret køber.

 13. Hvad sker der, hvis jeg kører længere, end der er angivet i leasingaftalen?

  ServiceLeasing:

  Hvis du kører mere, end hvad der står i din ServiceLeasing-aftale, vil du blive opkrævet for overkørte kilometer. Hvis du opsiger din aftale før tid, opgøres kilometerne forholdsmæssigt. Dvs. der kigges på antallet af kørte kilometer, kontra hvor længe du har haft bilen. Vi henviser til din leasingaftale for yderligere detaljer.

  Finansiel leasing:

  Hvis du kører mere, end hvad der står opgivet i din finansielle leasingaftale, vil du ikke blive opkrævet for overkørte kilometer. Derimod skal du forvente, at bilen er mindre værd end først estimeret, da flere kørte kilometer alt andet lige vil medføre, at bilen er mindre værd ved aftaleudløb.

 14. Kan jeg køre udenlands med min leasede Mercedes-Benz?

  Som udgangpsunkt gælder for både ServiceLeasing- og finansielle leasingaftaler, at du skal blive i det land, som køretøjet er indregistreret i. Dvs. hvis du er en danskregistreret virksomhed, så må du ikke forlade Danmark i din varevogn.

  Vi henviser til din leasingaftale for yderligere detaljer.

 15. Hvordan kommer jeg i kontakt med Mercedes-Benz Finans?

  Du kan kontakte Mercedes-Benz Finans kundeservice på telefon 3378 8900 alle hverdage mellem kl. 9.30 og 15.00.

  Du kan også altid kontakte os på e-mail kundeservice@daimler.com

  Postadresse:

  Mercedes-Benz Finans Danmark A/S
  Postbox 132
  DK-0900 København C

Lorem Ipsum