Citan varevogn - Mercedes me | Læs mere her | Mercedes-Benz

Mercedes me connect tjenester.

Med Mercedes me connect-tjenesterne1 har du rådighed over et stort antal service- og tjenesteydelser, lige fra nyttige sikkerheds- og vedligeholdelsestjenester til en lang række forskellige navigationsfunktioner. Det bidrager til større sikkerhed og komfort samt bedre konnektivitet og kan således lette din arbejdsdag.

Flere serviceydelser til dig og din bil.

Med Mercedes me connect-tjenesterne går mange ting nemmere, hurtigere og mere bekvemt, fordi tjenesterne understøtter dig, når du har brug for det. Fra komfortabel bilopsætning og bilovervågning over et stort antal praktiske og nyttige navigations- og konnektivitetsfunktioner til servicestyring. Og ikke at forglemme: den omfattende ulykkes- og havarihåndtering og Mercedes-Benz nødopkaldssystemet, som kan spare kostbar tid, hvis uheldet er ude.

1

For at kunne bruge tjenesterne skal du lade dig registrere i Mercedes me Portalen samt give dit samtykke til aftalevilkårene for Mercedes me-tjenesterne. Derudover skal den pågældende bil være tilknyttet brugerkontoen. Når den indledende løbetid er udløbet, kan tjenesterne forlænges mod betaling af et gebyr. En førstegangsaktivering af tjenesterne er mulig inden for et år efter første indregistrering eller kundens ibrugtagning alt efter, hvad der kommer først.