Det var ligegodt Citans!

Den mindste Mercedes varevogn har plads til store overraskelser - f.eks. 2 europaller på én og samme tur! Og når vi så også kan fortælle dig, at den kører op til 40.000 km mellem service, op til 17,9 km/l (WLTP)1 og kommer med alle de udstyrsmuligheder, du elsker Mercedes for – ja, så er der ikke så meget andet at sige, end det var ligegodt Citans!

Citan har alt, hvad du kan ønske dig af en varevogn med Mercedes-stjernen. Book en 24 timers prøvetur og tjek den selv ud.

1

Citan kassevognen 108 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke ifm. 5-trins manuel gearkasse og erhvervskøretøjsindregistrering (N1). Brændstofforbrug ved bykørsel/landevejskørsel/blandet kørsel: 20-21/23-24/21-23 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 119–112 g/km [*]. De faktiske forbrugsværdier afhænger blandt andet af køretøjets vægt og af det valgte udstyr.

Konfigurér din egen Citan kassevogn.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Citan kassevogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Highlights.

  1. Komfort
  2. Køreglæde
  3. Økonomi
  4. Fleksibilitet
  5. Varerum
  6. Sikkerhed
Citan går ikke på kompromis med komforten.

Citan forbinder det behagelige med det nyttige. Funktionalitet og komfort følges ad, lige fra den behageligt høje sædeposition under kørslen til de lave dør- og ladkanter, der letter lastearbejdet.

Alle betjeningselementer er placeret ergonomisk og overskueligt, og kombiinstrumentet er let at læse. For at du kan opnå en optimal sædeposition, kan det komfortable førersæde og det højdejusterbare rat indstilles manuelt, og de praktiske opbevaringsrum samt varme- og ventilationssystemet bidrager yderligere til et helt igennem behageligt arbejdsmiljø.

Citan kassevogn. Arbejdsglæde og køreglæde.

I byens trange gader nyder du godt af Citans manøvredygtighed, og på landevejene og motorvejen kan du glæde dig over dens kraftfulde kørsel.

Alle tekniske komponenter er nøjagtigt afstemt efter hinanden – fra motorerne med det kraftige drejningsmoment til den 6-trins manuelle gearkasse og undervognen med enkelthjulsophæng samt skivebremserne.

Du kan nyde manøvredygtigheden i din Citan med bevidstheden om, at den forbrugsreducerende teknologi samt udstødningsrensningen via SCR giver en brændstofbesparende kørsel med færre emissioner.

Citan betaler sig. På kort og på langt sigt.

Bæredygtig og økonomisk kørsel er krav, som Citan opfylder på forbilledlig vis - med effektive motorer, som udmærker sig ved lavt forbrug og lav emissionsudledning og med vedligeholdelsesintervaller på op til 40.000 km, som bidrager til lavere driftsudgifter.

Du opnår høj effektivitet i hverdagen gennem de brændstof- og emissionsreducerende tiltag, der er en del af standardudstyret og Citans attraktive prisniveau og den mangeårige mobilitetsgaranti1, 2 er yderligere fordele, som betaler sig på både kort og lang sigt.

Citan kassevogn er klar til at møde enhver udfordring.

Citan mestrer hverdagen med imponerende fleksibilitet. Ganske vist kan den ikke gøre arbejdet for dig, men den kan – uanset din branche – gøre dit arbejde meget lettere.

Citans intelligente lastrumskoncept og lave ladkanter bliver du hurtigt afhængig af, for let på- og aflæsning er i lige så høj grad en af dens styrker som dens store transportkapacitet, hvor op til to skydedøre og to-fløjede bagdøre med en åbningsvinkel på op til 180° giver fremragende adgang.

Vælg din Citan i lang eller ekstra lang.

Citan kassevogn udmærker sig ved sine mange, fleksible anvendelsesmuligheder, og du kan vælge mellem de to opbygningsvarianter lang og ekstra lang.

Den maksimale lastrumslængde på 2.137 mm for den ekstra lange variant kan efter ønske forlænges op til 2.937 mm ved at klappe passagersædet ned. Kombineret med en lastrumshøjde på 1.258 mm giver Citan kassevognen dig en lastrumsvolumen på op til 3,8 m3.

Med den maksimale last på 768 kg kan den også læsses med tunge laster, og i det hele taget kan du med det store sortiment af ekstraudstyr tilpasse din Citan nøjagtigt til dine behov.

Med Citan bliver du sikkert kørende. Helt sikkert!

Også når det gælder sikkerhed, overbeviser Citan på alle punkter. Fra bremsesystemet, som også muliggør korte bremselængder i vådt føre, over antispinreguleringen ASR med til- og frakobling til ADAPTIVE ESP® samt højdejusterbare trepunktssikkerhedsseler med selestrammer og selekraftbegrænser.

Derudover giver førerairbag, dagskørelys og igangsætningshjælp på stigninger ekstra høj sikkerhed, og endelig kan du supplere med ekstraudstyr som f.eks. en passagerairbag og brystkasseairbags3 samt lys- og regnsensor, dæktryksovervågning og et bakkamera.

1

Op til maks. 30 år ved regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted.

2

Gælder for køretøjer med første indregistrering fra 01.10.2012.

3

Fås til forsædepassageren kun ifm. brystkasseairbags til føreren og forsædepassageren.

Lille varevogn. Store variationsmuligheder.

Som kassevogn fås Citan i 2 køretøjslængder - lang og ekstra lang. Den er udstyret med et selvbærende karrosseri, hvis lange levetid er dokumenteret gennem omfattende tests, og som opfylder de høje Mercedes-Benz-standarder. Standarder som naturligvis også indbefatter ekstremt godt udsyn og særdeles effektiv lyddæmpning.
Køretøjets længde
Lang
Ekstra lang
Maks. lastrumslængde
Lastrumsareal
Lastrumsvolumen
Maks. last
2.697 mm
1.753 mm
3,1 m³
735 kg
3.081 mm
2.137 mm
3,8 m³
770 kg

Byens mobile pladsmirakel.

Rummelig kassevogn med 2 opbygningslængder.

I begge modelvarianter tilbyder Citan rigeligt med lastrum og høj fleksibilitet. I kabinen er 2-personers passagersæde standard, så din Citan kan fragte op til 3 personer.

Udvalgte fordele:

  • Med de 2 forskellige længder har du mulighed for at anskaffe dig den Citan, som dækker lige præcis dine behov.
  • Plads til op til 3 personer i førerhuset med 2-personers passagersædebænken, der fås som ekstraudstyr.
  • Stor lastrumsvolumen med op til 3,8 m³ i den ekstra lange variant, 2 europaller1 på tværs ved opbygningerne lang og ekstra lang.
  • Høj fleksibilitet ved lastning – også ved store genstande – ved hjælp at Citans sidedøre, der kan åbnes 180º. Du har mulighed for uden beregning at vælge foldbart passagersæde og indfoldelig gitteradskillelse i varerum, hvis du ønsker dette i stedet for 2-personers passagersæde.
1

I forbindelse med den valgfrie kabinebeklædning i kvalitetsudførelsen er afstanden mellem hjulkasserne ikke længere bred nok til en europalle.

Klar til enhver udfordring.

Citan mestrer hverdagen med imponerende fleksibilitet. Ganske vist kan den ikke gøre arbejdet for dig, men den kan – uanset din branche – gøre dit arbejde meget lettere.

Citans intelligente lastrumskoncept og lave ladkanter bliver du hurtigt afhængig af, for let på- og aflæsning er i lige så høj grad en af dens styrker som dens store transportkapacitet, hvor op til to skydedøre og to-fløjede bagdøre med en åbningsvinkel på op til 180° giver fremragende adgang.

Gennemgående skillevæg.

Gennemgående skillevæg med vindue.

Sammenklappeligt beskyttelsesgitter.

Trægulv.

Fastsurringsringe på sidevæg.

Skinne på sidevæg med to fleksible fastsurringsringe.

Helt klart en Mercedes-Benz Van. Helt klart!

Lille varevogn med stor udstråling.

Med det attraktive design, der er så typisk for Mercedes-Benz Vans, passer Citan perfekt ind i Van-familien.

Det mest iøjnefaldende ved Citans unikke design er den gennemgående høje præcision: Sammenføjningerne og overfladeforskydningerne er præcist formede og ligefrem emmer af høj kvalitet.

Standard- og metallakeringerne fremhæver det velplejede ydre, og med optik-, krom-, lak- og offroadpakkerne får Citan et yderligere optisk løft.

Metallakeringer og de nævnte pakker fås som ekstraudstyr.

* De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Det drejer sig om de "målte NEDC-CO2-værdier" iht. art. 2 nr. 2 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for køretøjets indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på et enkelt køretøj og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem de forskellige biltyper.

Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

Lorem Ipsum