Det var ligegodt Citans!

Den mindste Mercedes varevogn har plads til store overraskelser - f.eks. 2 europaller på én og samme tur! Og når vi så også kan fortælle dig, at den kører op til 40.000 km mellem service, op til 17,9 km/l (WLTP)1 og kommer med alle de udstyrsmuligheder, du elsker Mercedes for – ja, så er der ikke så meget andet at sige, end det var ligegodt Citans!

Citan har alt, hvad du kan ønske dig af en varevogn med Mercedes-stjernen. Book en 24 timers prøvetur og tjek den selv ud.

1

Citan kassevognen 108 CDI KSV med 6-trins manuel gearkasse og erhvervskøretøjsindregistrering (N1). Brændstofforbrug ved blandet kørsel 17,9 km/l (WLTP), CO2-emission ved blandet kørsel fra 147 g/km. De faktiske forbrugsværdier afhænger af køretøjets vægt samt det valgte udstyr.

Konfigurér din egen Citan kassevogn.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Citan kassevogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Highlights.

  1. Komfort
  2. Køreglæde
  3. Økonomi
  4. Fleksibilitet
  5. Varerum
  6. Sikkerhed
Citan går ikke på kompromis med komforten.

Citan forbinder det behagelige med det nyttige. Funktionalitet og komfort følges ad, lige fra den behageligt høje sædeposition under kørslen til de lave dør- og ladkanter, der letter lastearbejdet.

Det komfortable førersæde med varme kan højdeindstilles. Sammen med det justerbare rat bliver din kørestilling helt optimal. Har du brug for at køre med flere passagerer, kan du have to med i din Citan. Alle kontakter er nemme at komme til og betjene, og de mange opbevaringsmuligheder i kabinen gør, at arbejdsmiljøet bliver praktisk og behageligt. På de varme dage sørger dit airconditionanlæg for, at du holder hovedet koldt i trafikken. 

Citan kassevogn. Arbejdsglæde og køreglæde.

I byens trange gader nyder du godt af Citans manøvredygtighed, og på landevejene og motorvejen kan du glæde dig over dens kraftfulde kørsel.

Den innovative BlueEFFICIENCY-teknologi1 nedsætter brændstofforbruget og er således med til at øge lønsomheden i din virksomhed. Udstødningsrensningen med selektiv katalytisk reduktion (SCR) reducerer kvælstofoxid-emissionerne.

Alle tekniske komponenter er nøjagtigt afstemt efter hinanden - fra servostyringen over undervognens fjederstøddæmper-konstruktion med enkelthjulsophæng til de stærke bremser. Du kan slappe af og nyde manøvredygtigheden i din Citan.

Citan betaler sig. På kort og på langt sigt.

For Mercedes-Benz er det en forpligtigelse at levere ansvarlig og bæredygtig mobilitet - naturligvis også når det gælder Citan. Netop ved bykørsel realiserer Citan disse krav på forbilledlig vis. Moderne motorer og den innovative BlueEFFICIENCY teknologi holder CO2-emissionen og forbruget på et lavt niveau.

Det skyldes blandt andet ECO start-stop-funktionen, generator- og batteristyringen samt de rullemodstandsoptimerede dæk.2 Andre kendetegn, som den elektrisk understøttede servostyring og skiftepunktvisingen, øger din køreegenskaberne yderligere, ligesom udstødningsrensningen med selektiv katalytisk reduktion (SCR) reducerer kvælstofoxidemissionerne.

Også økonomisk set er Citan en gevinst. På den ene side med sit attraktive prisniveau, på den anden med de lave driftsomkostninger, som skyldes det effektive brændstofforbrug og vedligeholdelsesintervaller på op til 40.000 km.

Dert gælder om at holde din forretning kørende, og det underbygger vi med den livsvarige mobilitetsgaranti Mercedes-Benz MobiloVan34 . Citan yder dermed et vigtigt bidrag til langfristet og bæredygtig rentabilitet.

Citan kassevogn er klar til at møde enhver udfordring.

Citan mestrer hverdagen med imponerende fleksibilitet. Ganske vist kan den ikke gøre arbejdet for dig, men den kan – uanset din branche – gøre dit arbejde meget lettere.

Citans intelligente lastrumskoncept og lave ladkanter bliver du hurtigt afhængig af, for let på- og aflæsning er i lige så høj grad en af dens styrker som dens store transportkapacitet, hvor op til to skydedøre og to-fløjede bagdøre med en åbningsvinkel på op til 180° giver fremragende adgang.

Vælg din Citan i lang eller ekstra lang.

Citan kassevogn udmærker sig ved sine mange, fleksible anvendelsesmuligheder, og du kan vælge mellem de to opbygningsvarianter lang og ekstra lang.

Den maksimale lastrumslængde på 2.137 mm for den ekstra lange variant kan efter ønske forlænges op til 2.937 mm ved at klappe passagersædet ned. Kombineret med en lastrumshøjde på 1.258 mm giver Citan kassevognen dig en lastrumsvolumen på op til 3,8 m3.

Med den maksimale last på 768 kg kan den også læsses med tunge laster, og i det hele taget kan du med det store sortiment af ekstraudstyr tilpasse din Citan nøjagtigt til dine behov.

Med Citan bliver du sikkert kørende. Helt sikkert!

Også med hensyn til sikkerheden ligger Citan i forreste række. Med ADAPTIVE ESP®, bremseassistent og antiblokeringssystemet ABS samt stærke bremser imponerer den med korte bremselængder – også på våde veje. Undervognen med enkelthjulsophæng holder altid kontakten med vejbanen. Hvis du skal igangsætte bilen i eksempelvis sne, sjap eller sand, kan du slukke for antispinreguleringen ASR.

Citans trepunktssikkerhedsseler med selestrammer og selekraftbegrænser, der kan justeres i højden, tilbyder fremragende støtte, og i forbindelse med en nødopbremsning aktiveres havariblinksystemet automatisk.

Som standard er Citan desuden udstyret med fører- og passagerairbag, dagskørelys og igangsætningshjælp på stigninger. Der kan som ekstraudstyr bestilles brystkasseairbags til fører- og passagersæderne, som yderligere kan reducere risikoen for personskader i tilfælde af en ulykke. Derudover fås ekstraudstyr i form af hjælpesystemer såsom lys- og regnsensor, dæktryksovervågning og et bakkamera, der viser området bag ved køretøjet i bakspejlet.

Tilmed kan du med indbruds- og tyverialarmen (ekstraudstyr) være sikker på, at din Citan ikke falder i de forkerte hænder.

1

BlueEFFICIENCY-pakken hører til standardudstyret for alle motortyper og længder.

2

Fås ikke til køretøjer med øget nyttelast.

3

Op til maks. 30 år ved regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted.

4

Gælder for køretøjer med første indregistrering fra 01.10.2012.

Lille varevogn. Store variationsmuligheder.

Som kassevogn fås Citan i 2 køretøjslængder - lang og ekstra lang. Den er udstyret med et selvbærende karrosseri, hvis lange levetid er dokumenteret gennem omfattende tests, og som opfylder de høje Mercedes-Benz-standarder. Standarder som naturligvis også indbefatter ekstremt godt udsyn og særdeles effektiv lyddæmpning.
Køretøjets længde
Lang
Ekstra lang
Maks. lastrumslængde
Lastrumsareal
Lastrumsvolumen
Maks. last
2.697 mm
1.753 mm
3,1 m³
735 kg
3.081 mm
2.137 mm
3,8 m³
770 kg

Byens mobile pladsmirakel.

Rummelig kassevogn med 2 opbygningslængder.

I begge modelvarianter tilbyder Citan rigeligt med lastrum og høj fleksibilitet. I kabinen er 2-personers passagersæde standard, så din Citan kan fragte op til 3 personer.

Udvalgte fordele:

  • Med de 2 forskellige længder har du mulighed for at anskaffe dig den Citan, som dækker lige præcis dine behov.
  • Stor lastrumsvolumen med op til 3,8 m³ i den ekstra lange variant, 2 europaller på tværs ved opbygningerne lang og ekstra lang.
  • Høj fleksibilitet ved lastning – også ved store genstande – ved hjælp at Citans sidedøre, der kan åbnes 180º. Du har mulighed for uden beregning at vælge foldbart passagersæde og indfoldelig gitteradskillelse i varerum, hvis du ønsker dette i stedet for 2-personers passagersæde.

Klar til enhver udfordring.

Citan mestrer hverdagen med imponerende fleksibilitet. Ganske vist kan den ikke gøre arbejdet for dig, men den kan – uanset din branche – gøre dit arbejde meget lettere.

Citans intelligente lastrumskoncept og lave ladkanter bliver du hurtigt afhængig af, for let på- og aflæsning er i lige så høj grad en af dens styrker som dens store transportkapacitet, hvor op til to skydedøre og to-fløjede bagdøre med en åbningsvinkel på op til 180° giver fremragende adgang.

Gennemgående skillevæg.

Gennemgående skillevæg med vindue.

Sammenklappeligt beskyttelsesgitter.

Trægulv.

Fastsurringsringe på sidevæg.

Skinne på sidevæg med to fleksible fastsurringsringe.

Helt klart en Mercedes-Benz Van. Helt klart!

Lille varevogn med stor udstråling.

Med det attraktive design, der er så typisk for Mercedes-Benz Vans, passer Citan perfekt ind i Van-familien.

Det mest iøjnefaldende ved Citans unikke design er den gennemgående høje præcision: Sammenføjningerne og overfladeforskydningerne er præcist formede og ligefrem emmer af høj kvalitet.

De 4 standardlakeringer og de 4 metallic-lakeringer, der fås som ekstraudstyr, fremhæver det velplejede ydre. Med optik-, krom-, lak- og offroadpakkerne (ekstraudstyr) får Citan et yderligere optisk løft.

* De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Det drejer sig om de "målte NEDC-CO2-værdier" iht. art. 2 nr. 2 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for køretøjets indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på et enkelt køretøj og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem de forskellige biltyper.

Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

Lorem Ipsum