Det var lige godt Citans!

Selv vores mindste van har plads til store overraskelser.

Citan er klar til at overvinde hverdagens udfordringer.

En Mercedes Citan kan f.eks. rumme 2 europaller eller 1.230 pizzabakker. Og når vi så også kan fortælle dig, at den kører op til 40.000 km mellem service, op til 17,9 km/l (WLTP)1 og kommer med alle de udstyrsmuligheder, du elsker Mercedes for – ja, så er der ikke så meget andet at sige, end det var lige godt Citans!

Citan har således alt, hvad du kan ønske dig af en varevogn med Mercedes-stjernen. Book en 24 timers prøvetur og tjek den selv ud.

1

Citan kassevognen 108 CDI KSV med 6-trins manuel gearkasse og erhvervskøretøjsindregistrering (N1). Brændstofforbrug ved blandet kørsel 17,9 km/l (WLTP), CO2-emission ved blandet kørsel fra 147 g/km. De faktiske forbrugsværdier afhænger af køretøjets vægt samt det valgte udstyr.

Konfigurér din egen Citan kassevogn.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Citan kassevogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Highlights.

  1. Komfort
  2. Køreglæde
  3. Økonomi
  4. Fleksibilitet
  5. Bagagerum
  6. Sikkerhed
Citan går ikke på kompromis med komforten.

Citan forbinder det behagelige med det nyttige. Funktionalitet og komfort følges ad, lige fra den behageligt høje sædeposition under kørslen til de lave dør- og ladkanter, der letter lastearbejdet.

Det komfortable førersæde med sidestøtte er åndbart, slidstærkt og kan indstilles manuelt lige som rattet, der kan indstilles i højden. Alle betjeningselementer er nemme at komme til og lette at betjene. Det let læselige kombiinstrument giver interiøret et yderligere løft, og også varme- og ventilationssystemet samt det praktiske opbevaringskoncept bidrager til et behageligt arbejdsmiljø.

 

Citan kassevogn. Arbejdsglæde og køreglæde.

I byens trange gader nyder du godt af Citans manøvredygtighed, og på landevejene og motorvejen kan du glæde dig over dens kraftfulde kørsel.

Den innovative BlueEFFICIENCY-teknologi1 nedsætter brændstofforbruget og er således med til at øge lønsomheden i din virksomhed. Udstødningsrensningen med selektiv katalytisk reduktion (SCR) reducerer kvælstofoxid-emissionerne.

Alle tekniske komponenter er nøjagtigt afstemt efter hinanden - fra servostyringen over undervognens fjederstøddæmper-konstruktion med enkelthjulsophæng til de stærke bremser. Du kan slappe af og nyde manøvredygtigheden i din Citan.

Citan kassevogn betaler sig. På kort og på lang sigt.

For Mercedes-Benz er det en forpligtigelse at levere ansvarlig og bæredygtig mobilitet - naturligvis også når det gælder Citan. Netop ved bykørsel realiserer Citan disse krav på forbilledlig vis. Moderne motorer og den innovative BlueEFFICIENCY teknologi holder CO2-emissionen og forbruget på et lavt niveau.

Det skyldes blandt andet ECO start-stop-funktionen, generator- og batteristyringen samt de rullemodstandsoptimerede dæk.2 Andre kendetegn, som den elektrisk understøttede servostyring og skiftepunktvisingen, øger din køreegenskaberne yderligere, ligesom udstødningsrensningen med selektiv katalytisk reduktion (SCR) reducerer kvælstofoxidemissionerne.

Også økonomisk set er Citan en gevinst. På den ene side med sit attraktive prisniveau, på den anden med de lave driftsomkostninger, som skyldes det effektive brændstofforbrug og vedligeholdelsesintervaller på op til 30.000 km.

Dert gælder om at holde din forretning kørende, og det underbygger vi med den livsvarige mobilitetsgaranti Mercedes-Benz MobiloVan34 . Citan yder dermed et vigtigt bidrag til langfristet og bæredygtig rentabilitet.

Citan kassevogn er klar til at møde enhver udfordring.

Citan mestrer hverdagen med imponerende fleksibilitet. Ganske vist kan den ikke gøre arbejdet for dig, men den kan – uanset din branche – gøre dit arbejde meget lettere.

Citans intelligente lastrumskoncept og lave ladkanter bliver du hurtigt afhængig af, for let på- og aflæsning er i lige så høj grad en af dens styrker som dens store transportkapacitet, hvor op til to skydedøre og to-fløjede bagdøre med en åbningsvinkel på op til 180° giver fremragende adgang.

Vælg din Citan i lang eller ekstra lang.

Citan kassevogn udmærker sig ved sine mange, fleksible anvendelsesmuligheder, og du kan vælge mellem de to opbygningsvarianter lang og ekstra lang.

Den maksimale lastrumslængde på 2.137 mm for den ekstra lange variant kan efter ønske forlænges op til 2.937 mm ved at klappe passagersædet ned. Kombineret med en lastrumshøjde på 1.258 mm giver Citan kassevognen dig en lastrumsvolumen på op til 3,8 m3.

Med den maksimale last på 768 kg kan den også læsses med tunge laster, og i det hele taget kan du med det store sortiment af ekstraudstyr tilpasse din Citan nøjagtigt til dine behov.

En af de helt store, hvad sikkerhed angår.

Også med hensyn til sikkerheden ligger Citan i forreste række. Med ADAPTIVE ESP®, bremseassistent og antiblokeringssystemet ABS samt stærke bremser imponerer den med korte bremselængder – også på våde veje. Undervognen med enkelthjulsophæng holder altid kontakten med vejbanen, og skal du ud i sne, sjap eller sand, kan du slukke for antispinreguleringen ASR.

Citans trepunktssikkerhedsseler med selestrammer og selekraftbegrænser, der kan justeres i højden, tilbyder fremragende støtte, og i forbindelse med en nødopbremsning aktiveres havariblinksystemet automatisk.

Som standard er Citan desuden udstyret med førerairbag, dagskørelys og igangsætningshjælp på stigninger. Passagerairbaggen og brystkasseairbaggene5, som fås som ekstraudstyr, kan yderligere reducere risikoen for personskader i tilfælde af en ulykke. Derudover fås ekstraudstyr i form af hjælpesystemer såsom lys- og regnsensor, dæktryksovervågning og et bakkamera, der viser området bag ved køretøjet i bakspejlet.

Tilmed kan du med indbruds- og tyverialarmen (ekstraudstyr) være sikker på, at din Citan ikke falder i de forkerte hænder.

1

BlueEFFICIENCY-pakken hører til standardudstyret for alle motortyper og længder med undtagelse af dobbeltkoblingsgearkassen 6G-DCT.

2

Fås ikke til køretøjer med øget nyttelast.

3

Op til maks. 30 år ved regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted.

4

Gælder for køretøjer med første indregistrering fra 01.10.2012.

5

Fås til forsædepassageren kun ifm. brystkasseairbags til føreren og forsædepassageren.

Lille varevogn. Store variationsmuligheder.

Som kassevogn fås Citan i 2 køretøjslængder - lang og ekstra lang. Den er udstyret med et selvbærende karrosseri, hvis lange levetid er dokumenteret gennem omfattende tests, og som opfylder de høje Mercedes-Benz-standarder. Standarder som naturligvis også indbefatter ekstremt godt udsyn og særdeles effektiv lyddæmpning.
Køretøjets længde
Lang
Ekstra lang
Maks. lastrumslængde
Lastrumsareal
Lastrumsvolumen
Maks. last
2.697 mm
1.753 mm
3,1 m³
735 kg
3.081 mm
2.137 mm
3,8 m³
770 kg

Byens mobile pladsmirakel.

Rummelig kassevogn med 2 opbygningslængder.

I begge opbygningslængderne får du med Citan kassevogn rigeligt med lastrum og høj fleksibilitet. Alt efter variant er der plads til op til 3 personer i førerhuset.

Kassevognens vigtigste fordele:

  • Rig på varianter med de 2 opbygningslængder lang og ekstra lang til forskellige lastrumsbehov.
  • Stor lastrumsvolumen med op til 3,8 m³ i den ekstra lange variant, 2 europaller på tværs ved opbygningerne lang og ekstra lang.
  • Plads til op til 3 personer i førerhuset med 2-personers-passagersædebænken, som fås som ekstraudstyr.
  • Høj fleksibilitet ved lastning – også ved store genstande – ved hjælp af de standardmonterede 180° fløjdøre og mulighed for foldbart passagersæde og indfoldelig gitteradskillelse i varerum.

Klar til enhver udfordring.

Citan mestrer hverdagen med imponerende fleksibilitet. Ganske vist kan den ikke gøre arbejdet for dig, men den kan – uanset din branche – gøre dit arbejde meget lettere.

Citans intelligente lastrumskoncept og lave ladkanter bliver du hurtigt afhængig af, for let på- og aflæsning er i lige så høj grad en af dens styrker som dens store transportkapacitet, hvor op til to skydedøre og to-fløjede bagdøre med en åbningsvinkel på op til 180° giver fremragende adgang.

Gennemgående skillevæg.

Gennemgående skillevæg med vindue.

Sammenklappeligt beskyttelsesgitter.

Trægulv.

Fastsurringsringe på sidevæg.

Skinne på sidevæg med to fleksible fastsurringsringe.

Helt klart en Mercedes-Benz Van. Helt klart!

Lille varevogn med stor udstråling.

Med det attraktive design, der er så typisk for Mercedes-Benz Vans, og den tilsvarende høje brugsværdi overfører Citan let og ubesværet det positive image fra de andre Mercedes van-typeserier til small van-segmentet.

Det mest iøjnefaldende ved Citans unikke design er den gennemgående høje præcision: Sammenføjningerne og overfladeforskydningerne er præcist formede og ligefrem emmer af høj kvalitet.

De 4 uni-lakeringer og de 6 metallic-lakeringer, der fås som ekstraudstyr, fremhæver det velplejede ydre. Med offroad-, krom- og lakpakkerne (ekstraudstyr) får Citan et yderligere optisk løft.

* De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Det drejer sig om de "målte NEDC-CO2-værdier" iht. art. 2 nr. 2 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for køretøjets indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på et enkelt køretøj og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem de forskellige biltyper.

Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

Lorem Ipsum