Kom videre med din virksomhed. Vito Tourer.

Professionel persontransport.

Vito Tourer er en værdifuld partner. År efter år.

Vil du altid være klar til udrykning? Kan du ikke modstå nye udfordringer? Gør du dit arbejde målbevidst? Så er Vito Tourer det rigtige match for dig, for med Vito kommer du videre – både på vejene og med din virksomheds succes.

Vito Tourer er nu engang specialisten, når det gælder professionel persontransport, og med Vitos innovative assistent- og sikkerhedssystemer kommer du endnu mere sikkert i mål - og dét uanset om du vælger baghjuls- eller firehjulstræk.

Et finmasket net af Mercedes-Benz forhandlere landet over sørger med et omfattende serviceprogram for, at din Vito Tourer holder sig på toppen. Så at Vito bliver ved med at være en værdifuld partner for dig og din virksomhed. År efter år.

Konfigurér din egen Vito Tourer.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Vito Tourer, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Highlights Vito Tourer.

  1. Økonomi
  2. Komfort
  3. Fleksibilitet
  4. Sikkerhed
  5. Køreglæde
Oplev de økonomiske fordele med Vito.

Vitos Tourer bidrager til en sund økonomi i din virksomhed. De mange kilometer pr. liter brændstof gør turen til at betale, og Mercedes-Benz’ typiske kvalitet, pålidelighed og holdbarhed sørger for, at din Vito er der for dig, når du har brug for den. De lange serviceintervaller på op til 40.000 km gør det ikke mindre interessant for virksomhedens økonomi.

I det hele taget er Vitos fremragende produktkvalitet den bedste forudsætning til at holde budgettet for vedligeholdelses- og reparationsomkostninger nede, og selv efter mange år kan du se på din Vito Tourer, at den er født med en holdbar rustbeskyttelse, bl.a. med et fuldt galvaniseret karrosseri.

Fascinerende hvor behagelig en arbejdsplads kan være.

Med sin rummelige kabine tilbyder Vito Tourer dig maksimal arbejdsglæde. Sæderne er virkelig behagelige med deres robuste og ergonomiske indtræk, og i den kolde årstid er sædevarme til fører og forsædepassager, som fås som ekstraudstyr, også en værdifuld detalje. Hvis du har brug for plads til 2 passagerer foran, kan du bestille 2-passagersædebænken som ekstraudstyr.

Med den elektromekaniske servostyring og fartpilot, det justérbare multifunktionsrat og kørselscomputer som ekstraudstyr cruiser du med lethed mod dine opgaver. Også det semi- eller fuldautomatiske klimaanlæg, som fås som ekstraudstyr, hjælper med at holde hovedet koldt.

Som ekstraudstyr sørger audiosystemerne for de bedste forbindelser og god underholdning, når du er på farten. Og navigationssystemerne Audio 40 eller Becker® MAP PILOT1 hjælper dig med at nå hurtigere frem til din destination. Da enhver succesrig virksomhed har styr på arkiveringen, har vi udstyret Vito Tourer med talrige, praktiske opbevaringsrum til bl.a. kørebøger.

Vito Tourer. En transportverden af muligheder.

Uanset hvor du skal hen, hjælper Vito Tourer dig med at nå din destination - for Vito Tourer kan tilpasses præcist dine og dine passagerers behov.

Er du på jagt efter et komfortabelt køretøj til transport af rejsende eller som hotel-shuttle? Vil du måske forkæle dine passagerer med lys og luft ved at bestille panoramasoltaget som ekstraudstyr? Har du behov for en alsidig taxa eller køretøj til klubben eller foreningen? Eller handler det om at transportere dit mandskab til arbejdspladsen eller indsatsstedet? Komfort eller funktionalitet - Vito Tourer dækker alle behov!

Alt efter køretøjets længde kan du udstyre passagerafdelingen med to - og i den ekstra lange version endda med tre - sæderækker med 2- og 3-personers bænksæder. For at nå det maksimale antal på ni siddepladser, skal du vælge enten 3 sæderækker i passagerafdelingen (2-2-3-pladser), eller en passagersædebænk foran og to 3-personers bænksæder i den bageste del af bilen.

Nå sikkert frem til din destination. Med livrem og seler.

Alle nyder godt af sikkerheds- og assistentsystemerne i Vito Tourer - du, dine passagerer og de øvrige trafikanter.

Af sikkerhedfeatures kan nævnes sidevindsassistenten, opmærksomhedsassistenten ATTENTION ASSIST, airbags samt den nyeste generation af det elektronisk stabiliseringsprogram ADAPTIVE ESP®. Der kan etableres beskyttelse fra op til 6 airbags,2 og via redningsmærker med QR-kode på B-stolpen kan redningsmandskabet direkte aflæse køretøjets redningskort.

Et yderligere highlight er ekstraudstyret COLLISION PREVENTION ASSIST, der også på motorvejen overvåger afstanden til køretøjet foran og kan advare om risikoen for en kollision. Efter ønske kan der installeres bakkamera, personbeskyttelsessystemet PRE-SAFE® og mange flere features fra det store sikkerhedsudstyrsprogram.

I Vito Tourer kommer du og dine passagerer sikkert frem.

Masser af plads til køreglæde.

Med Vito Tourer opnår du både styrke, komfort og sportslighed. Du kommer til at elske den stærke og agile måde, du kan være på farten på med de fem dieselmotorvarianter, hvor drivline og undervogn skaber en fremragende balance mellem agilitet og komfort.

På trods af sin indvendige størrelse har Vito Tourer en lille vendediameter og kan også manøvrere, når pladsen er trang. Ønsker du at udseendet skal matche ydeevnen, skal du overeje ekstraudstyret Vito Line SPORT, som forsyner din Vito Tourer med foliebetrukne sideskørter, en forkromet kølegrill og letmetalfælge på op til 19".

1

Navigationssystem Becker® MAP PILOT fås kun ifm. Audio 15.

2

I enhver Vito Tourer hører airbaggen til fører og forsædepassager til standardudstyret. Som ekstraudstyr fås desuden thorax-pelvis-sideairbags og rudeairbags forrest eller i den bageste del af kabinen.

Fleksibel, alsidig og med masser af komfortudstyr.

Som standard har Pro plads til 8 personer.

Vito Tourer PRO er lig med fleksibilitet og alsidighed. Den har allerede som standard 8 siddepladser samt thorax- og rudeairbags foran og masser af komfortudstyr.

Med de variable sædemuligheder og sædefastgørelse med hurtig låsning, kan passagerafdelingen også indrettes med 5, 4 eller 2 sæder – eller, som ekstraudstyr, udvides med en niende siddeplads. Hvis der er brug for plads til en tung last, etablerer du i en håndevending et rummeligt lastrum ved at fjerne bænksæderne.

Ydersædet på 3-personers bænksædet i 1. række af passagerafdelingen muliggør med EASY-ENTRY funktionen bekvem adgang til 2. sæderække. Om nødvendigt kan ydersædet også fjernes helt. Alle sæder er udstyret med integrerede trepunktssikkerhedsseler samt nakkestøtter, der kan justeres i højden. Med undtagelse af EASY-ENTRY-siddepladsen er alle sæder i passagerafdelingen udstyret med ISOFIX-børnesædefastgørelse.

Altid til tjeneste.

PRE-SAFE®-system.

Aktiv parkeringsassistent.

Kørelysassistent.

Vejbane-assistent.

COLLISION PREVENTION ASSIST.

Blindvinkelassistent.

Forhjuls-*, baghjuls- eller firehjulstræk?

Alle kan nå frem. Men du vil videre!

Derfor kan du vælge mellem tre trækstærke motorvarianter samt drivtyperne baghjuls- og firehjulstræk til Vito Tourer. Alt efter dine planer, og hvor du er på vej hen, kan du vælge et køretøj med det drev, der passer til dig og dine ønsker.

Mens du er på farten, sørger 7-trins automatgearkassen 7G-TRONIC PLUS1, som fås som ekstraudstyr, for høj kørselskomfort og et lavt forbrug. Også den manuelle 6-trins standardgearkasse imponerer med en overbevisende balance mellem manøvredygtighed og effektivitet.

Uanset hvilken drivvariant eller gearkasse du vælger, opnår du med Vito Tourers elektromekaniske standard-servostyring, komfortable undervognsafstemning og enkelthjulsophænget en effektivitet, kørselskultur og kørselskomfort på personbilsniveau.

* Forhjulstræk forventes Q4 2019.

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Find de Mercedes PRO løsninger, der passer til din Vito.

Optimeret hjælp

Optimeret hjælp.

Når du vil spare tid og omkostninger.
Forbedret planlægning, bedre overblik over værkstedsbesøg samt færre stilstandstider. Desuden direkte hjælp i nødsituationer.
Læs mere
Digitaliseret dataregistrering

Digitaliseret dataregistrering.

Fuldt overblik over vigtige flådedata.
Hvis du har brug for det totale overblik og fuld dokumentation, bliver det nu enklere end nogensinde før.
Læs mere
Effektiv flådestyring

Effektiv flådestyring.

Fuldt overblik over bilstatus og geografiske position.
Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer.
Læs mere
Effektiv kørestilsanalyse

Effektiv kørestilsanalyse.

Undgå driftsafbrydelser og spar på omkostningerne.
Med effektiv kørestilsanalyse undgår du unødige driftsafbrydelser, sparer udgifter til brændstof og andre omkostninger og øger rentabiliteten.
Læs mere
Forenklet flådekommunikation

Forenklet flådekommunikation.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange.
Med Forenklet flådekommunikation etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.1
Læs mere
Mobil betjening af bilen

Mobil betjening af bilen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.
Du kan nemt og enkelt betjene og tjekke div. bilfunktioner og køretøjets status, uanset hvor du selv befinder dig - samt låse køretøjet uden nøgle.
Læs mere
Datagrænseflader til Mercedes-Benz Vans

Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne.

Integration i alle flådesystemer.
Med Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne fra Mercedes PRO kan du integrere Mercedes-Benz varevogne i dit nuværende flådeadministrationssystem.
Få mere at vide
Digitaliseret eVan styring

Digitaliseret eVan styring.

Fuld af energi fra arbejdsdagens begyndelse – med behagelig temperatur.
Lad dine elkøretøjer starte med fuldt opladet batteri og behagelig kabinetemperatur, samtidig med at du altid har kontrol over ladestyringen.2, 3
Få mere at vide
1

Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

2

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgængelige for eVito-køretøjer markedsført i Danmark. Hvis du har spørgsmål vedrørende Mercedes PRO connect-tjenester for dit eVito-køretøj, bedes du kontakte din forhandler.

3

Tjenesten Intelligent ladestyring er tilgængelig på udvalgte markeder. Du bedes kontakte din lokale forhandler for flere oplysninger. Anvendelsesforudsætningerne for tjenesten Intelligent ladestyring er et passende strømforsyningsanlæg på eget område. Vil du bruge strømforsyningsanlægget uden for tjenesten, bedes du henvende dig til udbyderen af strømforsyningsanlægget.

[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

Lorem Ipsum