Vito Tourer - Konfigurer din helt egen Vito Tourer her | Mercedes-Benz

Vito Tourer. Plads til det hele.

Professionel persontransport.

Konfigurér din egen Vito Tourer

Køreglæde, bæredygtighed og sikkerhed på højeste niveau.

Vito Tourer har plads til op til 8 personer - ud over dig som chauffør, men vores Mid-Size tourer med stjernen kan tilbyde dig meget mere.

De forbrugsoptimerede drevvarianter bidrager med kilometer efter kilometer til din bæredygtige succes, og præcis som du skal forvente det af en Mercedes-Benz, er sikkerhedsudstyret med de teknisk gennemtænkte assistancesystemer på et overlegent niveau.

Som ekstraudstyr kan du vælge mellem hele tre forskellige audiosystemer og konnektivitetsløsningerne fra Mercedes me, som hjælper dig med at bringe den digitale verden ind i din Vito.

Vores mange Mercedes-Benz forhandlere landet over sørger med et omfattende serviceprogram for, at din Vito Tourer holder sig på toppen og bliver ved med at være en værdifuld partner for dig og din virksomhed. År efter år.

Highlights Vito Tourer.

 1. Dansk standard
 2. Økonomi
 3. Sikkerhed
 4. Netværk
 5. Kvalitet
Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

Med Vito Tourer får du køreglæde, bæredygtighed og sikkerhed på højeste niveau - og plads til op til 8 personer ud over dig som chauffør.

Med den danske standard af Vito Tourer følger bl.a.:

 • Automatgearkasse 9G-TRONIC
 • Semi-automatisk TEMPMATIC klimaanlæg
 • Audio 10 inkl. DAB
 • Aktiv bremseassistent
 • Træthedsovervågning
 • Fartpilot
 • Varme i førersædet
 • Regnsensor
 • Mercedes-Benz nødopkaldssystem
Oplev de økonomiske fordele med Vito.

Vito Tourers 4 dieselmotorvarianter og mange kilometer pr. liter brændstof gør turen til at betale, og Mercedes-Benz’ typiske kvalitet, pålidelighed og holdbarhed sørger for, at din Vito er der for dig, når du har brug for den. De lange serviceintervaller på op til 40.000 km gør det ikke mindre interessant for virksomhedens økonomi.

I det hele taget er Vitos overlegne produktkvalitet den bedste forudsætning for at holde budgettet for vedligeholdelses- og reparationsomkostninger nede, og selv efter mange år kan du se på din Vito Tourer, at den er født med en holdbar rustbeskyttelse, bl.a. med et fuldt galvaniseret karrosseri.

Nå sikkert frem til din destination. Med livrem og seler.

Alle nyder godt af de gennemførte sikkerheds- og assistancesystemer i Vito Tourer - du, dine passagerer og andre trafikanter.

Standardsikkerhedsudstyret omfatter bl.a. den aktive bremseassistent, sidevindsassistenten og opmærksomhedsassistenten ATTENTION ASSIST, og dertil kommer airbags og seleadvarsel for fører og forsædepassager. Sideairbags og rudeairbags fås som ekstraudstyr.

Efter ønske kan du få assistance af den aktive afstandsassistent DISTRONIC samt vejbane- og blindvinkelassistenten med Rear Cross Traffic Alert.

Hold forbindelsen, også når du er undervejs.

Med Vito følger den digitale verden med!! Audiosystemerne (ekstraudstyr) betjenes håndfrit og tilbyder musik-streaming via Bluetooth®. Systemerne kan integreres i de fleste typer smartphones og er enkle at betjene.

Mercedes me connect-tjenesterne hjælper dig med at klare dine opgaver nemmere og mere økonomisk. Med Mercedes me har du og din virksomhed altid forbindelse til din bil – hvor som helst og når som helst.

Vito er klar, når du er det.

Vi gør alt for, at du hurtigt kommer til at sætte pris på din Vito, så I kan begynde at opbygge en lang og tryg relation.

Ved levering modtager du et køretøj i ypperste Mercedes-Benz kvalitet, som med succes har været igennem 5,5 mio. omfattende testkilometer. Vito er født til de hårde krav, der stilles til et køretøj, der skal bruges i erhvervsmæssigt øjemed. Og den omfattende rustbeskyttelse med fuldt galvaniseret karrosseri betyder, at Vito også efter mange år vil gøre sig godt som repræsentant for din virksomhed.

Godt underholdt. Altid velinformeret. 

Informations- og kommunikationssystemerne med mange forskellige grænseflader sørger for de bedste forbindelser og god underholdning. Betjeningen af multimediesystemerne Audio 30 og Audio 40 (ekstraudstyr) via touchscreen er intuitiv og komfortabel. 

Vito kassevogn, Audio 40

Audio 40.

Vito kassevogn, Audio 30

Audio 30.

Her er din nye arbejdsplads.

At sætte sig ind i en Vito er noget særligt - en perfekt balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk. Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan din arbejdsdag bliver enklere og mere komfortabel.

Oplev Vito Tourer nu.

Ikon Bestil prøvetur

Bestil prøvetur.

Find nærmeste forhandler og bestil prøvetur.
Find forhandler
Ikon Find forhandler

Vil du vide mere?

Mercedes-Benz kundeservice har svar på det meste.
Få hjælp her
Ikon Konfigurér bilen

Byg din egen bil.

Med konfiguratoren bestemmer du selv.
Til konfiguratoren
[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).