Vito Tourer. Plads til det hele.

Professionel persontransport.

Konfigurér din egen Vito Tourer

Køreglæde, bæredygtighed og sikkerhed på højeste niveau.

Vito Tourer har plads til op til 8 personer - ud over dig som chauffør, men vores Mid-Size varevogn med stjernen kan tilbyde dig meget mere.

De forbrugsoptimerede drevvarianter bidrager med kilometer efter kilometer til din bæredygtige succes, og præcis som du skal forvente det af en Mercedes-Benz, er sikkerhedsudstyret med de teknisk gennemtænkte assistancesystemer på et sublimt niveau.

Som ekstraudstyr kan du vælge mellem hele tre forskellige audiosystemer og konnektivitetsløsningerne fra Mercedes PRO, som hjælper dig med at bringe den digitale verden ind i din Vito.

Et finmasket net af Mercedes-Benz forhandlere landet over sørger med et omfattende serviceprogram for, at din Vito Tourer holder sig på toppen. Så at Vito bliver ved med at være en værdifuld partner for dig og din virksomhed. År efter år.

Konfigurér din egen Vito Tourer.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Vito Tourer, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Highlights Vito Tourer.

 1. Dansk standard
 2. Økonomi
 3. Sikkerhed
 4. Netværk
 5. Kvalitet
Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

Med Vito Tourer får du køreglæde, bæredygtighed og sikkerhed på højeste niveau - og plads til op til 8 personer ud over dig som chauffør.

Med den danske standard af Vito Tourer følger bl.a.:

 • Automatgearkasse 9G-TRONIC
 • Semi-automatisk TEMPMATIC klimaanlæg
 • Audio 10 inkl. DAB
 • Aktiv bremseassistent
 • ATTENTION ASSIST
 • Sidevindsassistent
 • Fartpilot
 • Varme i førersædet
 • Regnsensor
 • Havarihåndtering
Oplev de økonomiske fordele med Vito.

Vitos Tourer bidrager til en sund økonomi i din virksomhed. De mange kilometer pr. liter brændstof gør turen til at betale, og Mercedes-Benz’ typiske kvalitet, pålidelighed og holdbarhed sørger for, at din Vito er der for dig, når du har brug for den. De lange serviceintervaller på op til 40.000 km gør det ikke mindre interessant for virksomhedens økonomi.

I det hele taget er Vitos overlegne produktkvalitet den bedste forudsætning for at holde budgettet for vedligeholdelses- og reparationsomkostninger nede, og selv efter mange år kan du se på din Vito Tourer, at den er født med en holdbar rustbeskyttelse, bl.a. med et fuldt galvaniseret karrosseri.

Nå sikkert frem til din destination. Med livrem og seler.

Alle nyder godt af sikkerheds- og assistentsystemerne i Vito Tourer - du, dine passagerer og de øvrige trafikanter.

Standardsikkerhedsudstyret omfatter bl.a. den aktive bremseassistent samt sidevinds- og opmærksomhedsassistenten ATTENTION ASSIST. Dertil kommer thorax-pelvis-sideairbags, rudeairbags og seleadvarsel for fører og forsædepassager, mens rudeairbags kan fås som ekstraudstyr bag i kabinen..

Efter ønske kan du endvidere få sikkerhedsassistance af den aktive afstandsassistent DISTRONIC samt vejbane- og blindvinkelassistenten.

I Vito Tourer kommer du og dine passagerer sikkert frem.

Hold forbindelsen, også når du er undervejs.

Med Vito følger den digitale verden med!! Audiosystemerne (ekstraudstyr) betjenes håndfrit og tilbyder musik-streaming via Bluetooth®. Systemerne kan integreres i de fleste typer smartphones og er enkle at betjene.

Det øgede antal konnektivitetstjenester fra Mercedes PRO hjælper dig med at udføre dine opgaver nemmere og mere økonomisk, og det omfattende udbud tilbyder dig løsninger fra flådekommunikation over billogistik til Mercedes-Benz nødopkaldssystem.

Vito er klar, når du er det.

Vi gør alt for, at du hurtigt kommer til at sætte pris på din Vito, så I kan begynde at opbygge en lang og tryg relation.

Ved levering modtager du et køretøj i ypperste Mercedes-Benz kvalitet, som med succes har været igennem 5,5 mio. omfattende testkilometer. Vito er født til de hårde krav, der stilles til et køretøj, der skal bruges i erhvervsmæssigt øjemed. Og den omfattende rustbeskyttelse med fuldt galvaniseret karrosseri betyder, at Vito også efter mange år vil gøre sig godt som repræsentant for din virksomhed.

Én ting er klar: Med Vito vælger du et køretøj, som du kan stole på. Med sin høje driftssikkerhed vil den supportere dig overalt i din arbejdsdag. For os er 'Mercedes-Benz Vans. Born to run' ikke bare et motto. Det er også et løfte.

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Find de Mercedes PRO løsninger, der passer til din Vito.

Optimeret hjælp

Optimeret hjælp.

Når du vil spare tid og omkostninger.
Forbedret planlægning, bedre overblik over værkstedsbesøg samt færre stilstandstider. Desuden direkte hjælp i nødsituationer.
Læs mere
Digitaliseret dataregistrering

Digitaliseret dataregistrering.

Fuldt overblik over vigtige flådedata.
Hvis du har brug for det totale overblik og fuld dokumentation, bliver det nu enklere end nogensinde før.
Læs mere
Effektiv flådestyring

Effektiv flådestyring.

Fuldt overblik over bilstatus og geografiske position.
Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer.
Læs mere
Effektiv kørestilsanalyse

Effektiv kørestilsanalyse.

Undgå driftsafbrydelser og spar på omkostningerne.
Med effektiv kørestilsanalyse undgår du unødige driftsafbrydelser, sparer udgifter til brændstof og andre omkostninger og øger rentabiliteten.
Læs mere
Forenklet flådekommunikation

Forenklet flådekommunikation.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange.
Med Forenklet flådekommunikation etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.1
Læs mere
Mobil betjening af bilen

Mobil betjening af bilen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.
Du kan nemt og enkelt betjene og tjekke div. bilfunktioner og køretøjets status, uanset hvor du selv befinder dig - samt låse køretøjet uden nøgle.
Læs mere
Datagrænseflader til Mercedes-Benz Vans

Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne.

Integration i alle flådesystemer.
Med Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne fra Mercedes PRO kan du integrere Mercedes-Benz varevogne i dit nuværende flådeadministrationssystem.
Få mere at vide
Digitaliseret eVan styring

Digitaliseret eVan styring.

Fuld af energi fra arbejdsdagens begyndelse – med behagelig temperatur.
Lad dine elkøretøjer starte med fuldt opladet batteri og behagelig kabinetemperatur, samtidig med at du altid har kontrol over ladestyringen.2, 3
Få mere at vide
1

Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

2

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgængelige for eVito-køretøjer markedsført i Danmark. Hvis du har spørgsmål vedrørende Mercedes PRO connect-tjenester for dit eVito-køretøj, bedes du kontakte din forhandler.

3

Tjenesten Intelligent ladestyring er tilgængelig på udvalgte markeder. Du bedes kontakte din lokale forhandler for flere oplysninger. Anvendelsesforudsætningerne for tjenesten Intelligent ladestyring er et passende strømforsyningsanlæg på eget område. Vil du bruge strømforsyningsanlægget uden for tjenesten, bedes du henvende dig til udbyderen af strømforsyningsanlægget.

Her er din nye arbejdsplads.

At sætte sig ind i en Vito er noget særligt - en perfekt balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk. Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan din arbejdsdag bliver enklere og mere komfortabel.
[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

Lorem Ipsum