Bliv Vito-man!

Kan du ikke modstå nye udfordringer? Er du altid klar til udrykning? Udfører du dit arbejde punktligt og målbevidst? Så matcher du og Vito hinanden. For Vito får dig til at komme videre – både når du er ude og køre, og når det gælder din virksomhed.

Hvad angår kvalitet, sikkerhed og økonomi lader Vito ikke noget tilbage. Dens brændstoføkonomiske el- og dieselmotorer sørger for et bæredygtigt bidrag til din fortsatte succes. Med de innovative assistent- og sikkerhedssystemer kommer du endnu mere sikkert i mål, og også med hensyn til drivliner er udvalget unikt. Du kan vælge mellem forhjuls-, baghjuls- eller firehjulstræk – så du finder med garanti den rigtige Vito til at løse dine opgaver.

Et finmasket net af Mercedes-Benz forhandlere landet over sørger med et omfattende serviceprogram for, at din Vito holder sig på toppen. Således at Vito forbliver en værdifuld partner for dig og din virksomhed.

Vito. Så behøver du aldrig skifte igen.

Konfigurér din egen Vito kassevogn.  

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Vito kassevogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Highlights.

 1. Dansk standard
 2. Kvalitet
 3. Økonomi
 4. Sikkerhed
 5. Fleksibilitet
 6. Komfort
Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Vito har altid været noget særligt, og den høje standard i kabinen giver den bedste komfort og større arbejdsglæde.

Den nye standard i Vito tilbyder dig bl.a.:

 • Automatgear (RWD-modeller)
 • Multifunktions læderrat m. shiftpaddles
 • Komfort førersæde med lændestøtte og armlæn
 • Krom interiørpakke
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor
 • Varme i førersædet
 • Dobbeltfløjede bagdøre
 • 3050 kg. totalvægt
 • 2500 kg. ved evt. monteret træk (RWD-modeller)
 • Kommunikationsmodul (forberedt til Mercedes PRO)
Vito er klar, når du er det.

Vi gør alt for, at du hurtigt kommer til at sætte pris på din Vito, så I kan begynde at opbygge en lang og tryg relation.

Ved levering modtager du et køretøj i ypperste Mercedes-Benz kvalitet, som med succes har været igennem 5,5 mio. omfattende testkilometer. Vito er født til de hårde krav, der stilles til et køretøj, der skal bruges i erhvervsmæssigt øjemed. Og den omfattende rustbeskyttelse med fuldt galvaniseret karrosseri betyder, at Vito også efter mange år vil gøre sig godt som repræsentant for din virksomhed.

Én ting er klar: Med Vito vælger du et køretøj, som du kan stole på. Med sin høje driftssikkerhed vil den supportere dig overalt i din arbejdsdag. For os er 'Mercedes-Benz Vans. Born to run' ikke bare et motto. Det er også et løfte.

Oplev de økonomiske fordele med Vito.

Vitos økonomi er sund for din virksomhed. Med certificerede forbrugsværdier fra 17,2 km på literen bliver turen til at betale. Mercedes-Benz’ typiske kvalitet, pålidelighed og holdbarhed sørger for, at din Vito er der for dig, når du har brug for den. Og de lange serviceintervaller på op til 40.000 km gør det ikke mindre interessant for virksomhedens økonomi.

I det hele taget er Vitos fremragende produktkvalitet den bedste forudsætning til at holde budgettet for vedligeholdelses- og reparationsomkostninger nede, og selv efter mange år kan du se på din Vito, at den er født med en holdbar rustbeskyttelse, bl.a. med et fuldt galvaniseret karrosseri.

Nå sikkert frem til din destination. Med livrem og seler.

Alle nyder godt af sikkerheds- og assistentsystemerne i Vito - du, dine passagerer og de øvrige trafikanter.

Af sikkerhedfeatures kan nævnes sidevindsassistenten, opmærksomhedsassistenten ATTENTION ASSIST, airbags samt den nyeste generation af det elektronisk stabiliseringsprogram ADAPTIVE ESP®, som også inddrager lasten i køretøjets køredynamikregulering. Og via redningsmærker med QR-kode på B-stolpen kan redningsmandskabet direkte aflæse køretøjets redningskort.

Et highlight er ekstraudstyret COLLISION PREVENTION ASSIST, der også uden for byen overvåger afstanden til køretøjet foran og kan advare om risikoen for en kollision. Efter ønske kan der installeres gardin-airbags og thorax-pelvis-sideairbags for fører og forsædepassager samt personbeskyttelsessystemet PRE-SAFE®.

Vitos lastrum er lige så alsidigt som dine transportopgaver.

I Vito kassevogn er der plads til det hele. Med en maksimal last på op til 1.346 kg og med op til 3 m lastrumslængde1 kan Vito som 3.200 kg køretøj tage masser af last med.

Men det er ikke alt. Med 3 køretøjslængder, 2 akselafstande, et fleksibelt sikringssystem og nyttige skillevægge kan du få skræddersyet din helt egen, professionelle transportløsning. De store døråbninger og den lave ladkant gør selv vanskelige opgaver overkommelige i Vitoen – det giver endnu mere komfort, effektivitet og sikkerhed ved på- og aflæsning.

Fascinerende hvor behagelig en arbejdsplads kan være.

Med sin rummelige kabine tilbyder Vito dig maksimal arbejdsglæde. Sæderne er virkelig behagelige med deres robuste og ergonomiske indtræk, og i den kolde årstid er sædevarme til fører og forsædepassager, som fås som ekstraudstyr, også en værdifuld detalje. Hvis du har brug for plads til 2 passagerer foran, kan du bestille 2-passagersædebænken som ekstraudstyr.

Med den elektromekaniske servostyring og fartpilot, det justérbare multifunktionsrat og kørselscomputer som ekstraudstyr cruiser du med lethed mod dine opgaver. Også klimaanlægget eller klimatiseringsautomatikken, som fås som ekstraudstyr, hjælper med at holde hovedet koldt.

Som ekstraudstyr sørger audiosystemerne for de bedste forbindelser og god underholdning, når du er på farten. Og navigationssystemerne Audio 40 eller Becker® MAP PILOT2 hjælper dig med at nå hurtigere frem til din destination.  Da enhver succesrig virksomhed har styr på arkiveringen, har vi udstyret Vito med talrige, praktiske opbevaringsrum til bl.a. arbejdsdokumenter og kørebøger.

1

Gælder for Vito i køretøjslængden ekstra lang.

2

Navigationssystem Becker® MAP PILOT fås kun ifm. Audio 15.

Karrosseri.

Jo mere man kan udfolde sig, jo bedre chancer har man for succes. Vito kassevogn og dens 3 køretøjslængder kan tilpasses individuelle pladsbehov, og med sin indvendige rummelighed kræver den kun en køretøjshøjde på 1.910 mm1 og kan dermed uden problemer komme ind i de fleste garager, parkeringshuse og -kældre samt vaskeanlæg.
Køretøjets længde
Kompakt
Lang
Ekstra lang
Lastrumsareal
Lastrumsvolumen
Lastrumslængde
 Maks. last
3,97 m²
5,5 m3
2.586 mm
1.346 kilo
4,38 m²
6,0 m3
2.831 mm
1.316 kilo
4,76 m²
6,6 m3
3.061 mm
1.281 kilo
1

+48 mm ifm. tagræling.

Med livrem og seler.

Til Vito får du som standard sikkerhedsudstyr af høj kvalitet - bl.a. sidevindsassistenten og opmærksomhedsassistenten ATTENTION ASSIST. Ud over standardairbag til føreren fås som ekstraudstyr en airbag til forsædepassageren samt thorax-pelvis-sideairbags og rudeairbags til forsæderne. Desuden kan COLLISION PREVENTION ASSIST samt Lane Keeping- og blindvinkelassistenten bidrage til sikkerheden.

COLLISION PREVENTION ASSIST.

Vejbane-assistent.

Blindvinkelassistent.

LED Intelligent Light System.

ATTENTION ASSIST. (Dansk standard)

Sidevindsassistent. (Dansk standard)

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Find de Mercedes PRO løsninger, der passer til din Vito.

Optimeret hjælp

Optimeret hjælp.

Når du vil spare tid og omkostninger.
Forbedret planlægning, bedre overblik over værkstedsbesøg samt færre stilstandstider. Desuden direkte hjælp i nødsituationer.
Læs mere
Digitaliseret dataregistrering

Digitaliseret dataregistrering.

Fuldt overblik over vigtige flådedata.
Hvis du har brug for det totale overblik og fuld dokumentation, bliver det nu enklere end nogensinde før.
Læs mere
Effektiv flådestyring

Effektiv flådestyring.

Fuldt overblik over bilstatus og geografiske position.
Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer.
Læs mere
Effektiv kørestilsanalyse

Effektiv kørestilsanalyse.

Undgå driftsafbrydelser og spar på omkostningerne.
Med effektiv kørestilsanalyse undgår du unødige driftsafbrydelser, sparer udgifter til brændstof og andre omkostninger og øger rentabiliteten.
Læs mere
Forenklet flådekommunikation

Forenklet flådekommunikation.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange.
Med Forenklet flådekommunikation etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.1
Læs mere
Mobil betjening af bilen

Mobil betjening af bilen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.
Du kan nemt og enkelt betjene og tjekke div. bilfunktioner og køretøjets status, uanset hvor du selv befinder dig - samt låse køretøjet uden nøgle.
Læs mere
Datagrænseflader til Mercedes-Benz Vans

Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne.

Integration i alle flådesystemer.
Med Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne fra Mercedes PRO kan du integrere Mercedes-Benz varevogne i dit nuværende flådeadministrationssystem.
Få mere at vide
Digitaliseret eVan styring

Digitaliseret eVan styring.

Fuld af energi fra arbejdsdagens begyndelse – med behagelig temperatur.
Lad dine elkøretøjer starte med fuldt opladet batteri og behagelig kabinetemperatur, samtidig med at du altid har kontrol over ladestyringen.2, 3
Få mere at vide
1

Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

2

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgængelige for eVito-køretøjer markedsført i Danmark. Hvis du har spørgsmål vedrørende Mercedes PRO connect-tjenester for dit eVito-køretøj, bedes du kontakte din forhandler.

3

Tjenesten Intelligent ladestyring er tilgængelig på udvalgte markeder. Du bedes kontakte din lokale forhandler for flere oplysninger. Anvendelsesforudsætningerne for tjenesten Intelligent ladestyring er et passende strømforsyningsanlæg på eget område. Vil du bruge strømforsyningsanlægget uden for tjenesten, bedes du henvende dig til udbyderen af strømforsyningsanlægget.

[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

Lorem Ipsum