Ny Vito kassevogn.

Vi har gjort det nemt at vælge rigtigt.

Konfigurér din egen Vito kassevogn

Bliv Vito-man!

Med Vito kører du nat og dag med komforten og sikkerheden i højsædet. De brændstoføkonomiske el- og dieselmotorer sørger for et bæredygtigt bidrag til din fortsatte succes, og med de innovative assistent- og sikkerhedssystemer kommer du endnu mere sikkert i mål.

Et finmasket net af Mercedes-Benz forhandlere landet over sørger med et omfattende serviceprogram for, at din Vito holder sig på toppen. Således at Vito forbliver en værdifuld partner for dig og din virksomhed.

Konfigurér din egen Vito kassevogn.  

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Vito kassevogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Highlights.

 1. Dansk standard
 2. Økonomi
 3. Sikkerhed
 4. Netværk
Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Vito har altid været noget særligt, og den høje standard i kabinen giver den bedste komfort og større arbejdsglæde.

Den nye standard i Vito tilbyder dig bl.a.:

 • 9G-tronic automatgear (RWD)
 • Adaptiv fartpilot (DISTRONIC Plus) (RWD) / Fartpilot (FWD)
 • Audio 30 - 7" touchskærm, Bluetooth, 2 USB udgange, 4 x 50 Watt
 • Multifunktions læderrat med shiftpaddles
 • Komfort førersæde med sædevarme, lændestøtte og armlæn
 • Krompakke interiør
 • Lyssensor
 • Tyverialarm
 • Elektrisk styretøj
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor
 • Tophængt bagklap
 • 3050 kg totalvægt (RWD)
 • 2500 kg. ved evt. monteret træk (RWD-modeller)
 • Kommunikationsmodul, Mercedes PRO
Oplev de økonomiske fordele med Vito.

Vitos økonomi er sund for din virksomhed. Med certificerede forbrugsværdier fra 17,2 km på literen bliver turen til at betale. Mercedes-Benz’ typiske kvalitet, pålidelighed og holdbarhed sørger for, at din Vito er der for dig, når du har brug for den. Og de lange serviceintervaller på op til 40.000 km gør det ikke mindre interessant for virksomhedens økonomi.

I det hele taget er Vitos fremragende produktkvalitet den bedste forudsætning til at holde budgettet for vedligeholdelses- og reparationsomkostninger nede, og selv efter mange år kan du se på din Vito, at den er født med en holdbar rustbeskyttelse, bl.a. med et fuldt galvaniseret karrosseri.

Nå sikkert frem til din destination. Med livrem og seler.

Alle nyder godt af sikkerheds- og assistentsystemerne i Vito - du, dine passagerer og de øvrige trafikanter.

Af sikkerhedfeatures kan nævnes sidevindsassistenten, opmærksomhedsassistenten ATTENTION ASSIST, airbags samt den nyeste generation af det elektronisk stabiliseringsprogram ADAPTIVE ESP®, som også inddrager lasten i køretøjets køredynamikregulering. Og via redningsmærker med QR-kode på B-stolpen kan redningsmandskabet direkte aflæse køretøjets redningskort.

Et highlight er ekstraudstyret COLLISION PREVENTION ASSIST, der også uden for byen overvåger afstanden til køretøjet foran og kan advare om risikoen for en kollision. Efter ønske kan der installeres gardin-airbags og thorax-pelvis-sideairbags for fører og forsædepassager samt personbeskyttelsessystemet PRE-SAFE®.

Hold forbindelsen, også når du er undervejs.

Med Vito følger den digitale verden med!! Audiosystemerne (ekstraudstyr) betjenes håndfrit og tilbyder musik-streaming via Bluetooth®. Systemerne kan integreres i de fleste typer smartphones og er enkle at betjene.

Det øgede antal konnektivitetstjenester fra Mercedes PRO hjælper dig med at udføre dine opgaver nemmere og mere økonomisk, og det omfattende udbud tilbyder dig løsninger fra flådekommunikation over billogistik til Mercedes-Benz nødopkaldssystem.

Godt underholdt. Altid velinformeret.

Informations- og kommunikationssystemerne med mange forskellige grænseflader sørger for de bedste forbindelser og god underholdning. Betjeningen af de multimediesystemerne Audio 30 (dansk standard) og Audio 40 (ekstraudstyr) via touchscreen er intuitiv og komfortabel.

Audio 40.

Audio 30

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Find de Mercedes PRO løsninger, der passer til din Vito.

Optimeret hjælp

Optimeret hjælp.

Når du vil spare tid og omkostninger.
Forbedret planlægning, bedre overblik over værkstedsbesøg samt færre stilstandstider. Desuden direkte hjælp i nødsituationer.
Læs mere
Digitaliseret dataregistrering

Digitaliseret dataregistrering.

Fuldt overblik over vigtige flådedata.
Hvis du har brug for det totale overblik og fuld dokumentation, bliver det nu enklere end nogensinde før.
Læs mere
Effektiv flådestyring

Effektiv flådestyring.

Fuldt overblik over bilstatus og geografiske position.
Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer.
Læs mere
Effektiv kørestilsanalyse

Effektiv kørestilsanalyse.

Undgå driftsafbrydelser og spar på omkostningerne.
Med effektiv kørestilsanalyse undgår du unødige driftsafbrydelser, sparer udgifter til brændstof og andre omkostninger og øger rentabiliteten.
Læs mere
Forenklet flådekommunikation

Forenklet flådekommunikation.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange.
Med Forenklet flådekommunikation etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.1
Læs mere
Mobil betjening af bilen

Mobil betjening af bilen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.
Du kan nemt og enkelt betjene og tjekke div. bilfunktioner og køretøjets status, uanset hvor du selv befinder dig - samt låse køretøjet uden nøgle.
Læs mere
Datagrænseflader til Mercedes-Benz Vans

Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne.

Integration i alle flådesystemer.
Med Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne fra Mercedes PRO kan du integrere Mercedes-Benz varevogne i dit nuværende flådeadministrationssystem.
Få mere at vide
Digitaliseret eVan styring

Digitaliseret eVan styring.

Fuld af energi fra arbejdsdagens begyndelse – med behagelig temperatur.
Lad dine elkøretøjer starte med fuldt opladet batteri og behagelig kabinetemperatur, samtidig med at du altid har kontrol over ladestyringen.2, 3
Få mere at vide
1

Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

2

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgængelige for eVito-køretøjer markedsført i Danmark. Hvis du har spørgsmål vedrørende Mercedes PRO connect-tjenester for dit eVito-køretøj, bedes du kontakte din forhandler.

3

Tjenesten Intelligent ladestyring er tilgængelig på udvalgte markeder. Du bedes kontakte din lokale forhandler for flere oplysninger. Anvendelsesforudsætningerne for tjenesten Intelligent ladestyring er et passende strømforsyningsanlæg på eget område. Vil du bruge strømforsyningsanlægget uden for tjenesten, bedes du henvende dig til udbyderen af strømforsyningsanlægget.

Karrosseri.

Jo mere man kan udfolde sig, jo bedre chancer har man for succes. Vito kassevogn og dens 3 køretøjslængder kan tilpasses individuelle pladsbehov, og med sin indvendige rummelighed kræver den kun en køretøjshøjde på 1.910 mm1 og kan dermed uden problemer komme ind i de fleste garager, parkeringshuse og -kældre samt vaskeanlæg.
Køretøjets længde
Kompakt
Lang
Ekstra lang
Lastrumsareal
Lastrumsvolumen
Lastrumslængde
 Maks. last
3,97 m²
5,5 m3
2.586 mm
1.198 kg
4,38 m²
6,0 m3
2.831 mm
1.175 kg
4,76 m²
6,6 m3
3.061 mm
1.133 kg
1

+48 mm ifm. tagræling.

Her er din nye arbejdsplads.

At sætte sig ind i en Vito er noget særligt - en perfekt balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk. Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan din arbejdsdag bliver enklere og mere komfortabel.

eVito. Den perfekte kombination af el og kassevogn.

100 % elektrisk og samtidig 100 % Mercedes.

Mercedes-Benz eVito er den første elbil i sin klasse. Lige så praktisk og sikker som du kender det fra vores øvrige Vitoer og med samme store lastekapacitet og komfort. Og så kører den op til 150 km på en enkel opladning...

[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

Lorem Ipsum