Vito kassevogn - Masser af funktionalitet og komfort | Mercedes-Benz

Vito kassevogn er klar, når du er det.

Løsningen på dine transportopgaver.

Konfigurér din egen Vito kassevogn

Vito kassevogn highlights.

Med Vito kassevogn får du alt, hvad din virksomhed har brug for. Op til 6,6 m³ rummelig plads i lastrummet, en række forbrugsoptimerede og bæredygtige drevvarianter samt det unikke Mercedes-Benz sikkerhedsudstyr med den lange række af højteknologiske og gennemtænkte assistentsystemer. Her kan du sætte dig ind i Vitos mange highlights.
 1. Dansk standard
 2. Økonomi
 3. Sikkerhed
 4. Netværk
Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Vito har altid været noget særligt, og den høje standard i kabinen giver den bedste komfort og større arbejdsglæde.

Den nye standard i Vito tilbyder dig bl.a.:

 • 9G-tronic automatgear
 • Adaptiv fartpilot (DISTRONIC Plus)
 • Audio 30 - 7" touchskærm, Bluetooth, 2 USB udgange, 4 x 50 Watt
 • Multifunktions læderrat med shiftpaddles
 • Komfort førersæde med sædevarme, lændestøtte og armlæn
 • Krompakke interiør
 • Lyssensor
 • Tyverialarm
 • Elektrisk styretøj
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor
 • Tophængt bagklap
 • 3050 kg totalvægt
 • 2500 kg. ved evt. monteret træk
 • Kommunikationsmodul, Mercedes me
Oplev de økonomiske fordele med Vito.

Vitos økonomi er sund for din virksomhed. Med certificerede forbrugsværdier fra 17,2 km på literen bliver turen til at betale. Mercedes-Benz’ typiske kvalitet, pålidelighed og holdbarhed sørger for, at din Vito er der for dig, når du har brug for den. Og de lange serviceintervaller på op til 40.000 km gør det ikke mindre interessant for virksomhedens økonomi.

I det hele taget er Vitos fremragende produktkvalitet den bedste forudsætning til at holde budgettet for vedligeholdelses- og reparationsomkostninger nede, og selv efter mange år kan du se på din Vito, at den er født med en holdbar rustbeskyttelse, bl.a. med et fuldt galvaniseret karrosseri.

Nå sikkert frem til din destination.

Alle nyder godt af sikkerheds- og assistentsystemerne i Vito - du, dine passagerer og de øvrige trafikanter.

Det belastningsafhængigt regulerende, elektroniske stabilitetsprogram ADAPTIVE ESP®, den aktive afstandsassistent DISTRONIC (RWD), sidevindsassistenten samt opmærksomhedsassistenten ATTENTION ASSIST er allerede standard, og ud over standardairbaggen til føreren fås yderligere airbags som ekstraudstyr.

Desuden kan du efter ønske få assistance af den aktive bremseassistent, vejbaneassistenten og blindvinkelassistenten med Rear Cross Traffic Alert.

Hold forbindelsen, også når du er undervejs.

Med Vito følger den digitale verden med!! Audiosystemerne (ekstraudstyr) betjenes håndfrit og tilbyder musik-streaming via Bluetooth®. Systemerne kan integreres i de fleste typer smartphones og er enkle at betjene.

Konnektivitetstjenesterne fra Mercedes me hjælper dig med at udføre dine opgaver nemmere og mere økonomisk, og det omfattende udbud betyder, at du og din virksomhed altid har forbindelse til din bil – hvor som helst og når som helst.

Mere om Mercedes me

Godt underholdt. Altid velinformeret.

Informations- og kommunikationssystemerne med mange forskellige grænseflader sørger for de bedste forbindelser og god underholdning. Betjeningen af de multimediesystemerne Audio 30 (dansk standard) og Audio 40 (ekstraudstyr) via touchscreen er intuitiv og komfortabel.

Vito kassevogn, Audio 40

Audio 40.

Vito kassevogn, Audio 30

Audio 30.

Karrosseri.

Jo mere man kan udfolde sig, jo bedre chancer har man for succes. Vito kassevogn og dens 3 køretøjslængder kan tilpasses individuelle pladsbehov, og med sin indvendige rummelighed kræver den kun en køretøjshøjde på 1.910 mm1 og kan dermed uden problemer komme ind i de fleste garager, parkeringshuse og -kældre samt vaskeanlæg.
Køretøjets længde
Kompakt
Lang
Ekstra lang
Lastrumsareal
Lastrumsvolumen
Lastrumslængde
 Maks. last
3,97 m²
5,5 m3
2.586 mm
1.198 kg
4,38 m²
6,0 m3
2.831 mm
1.175 kg
4,76 m²
6,6 m3
3.061 mm
1.133 kg
1

+48 mm ifm. tagræling.

Her er din nye arbejdsplads.

At sætte sig ind i en Vito er noget særligt - en perfekt balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk. Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan din arbejdsdag bliver enklere og mere komfortabel.

Oplev Vito kassevogn nu.

Ikon Bestil prøvetur

Bestil prøvetur.

Find nærmeste forhandler og bestil prøvetur.
Find forhandler
Ikon Find forhandler

Vil du vide mere?

Mercedes-Benz kundeservice har svar på det meste.
Få hjælp her
Ikon Konfigurér bilen

Byg din egen bil.

Med konfiguratoren bestemmer du selv.
Til konfiguratoren
[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).