Bliv Vito-man!

Kan du ikke modstå nye udfordringer? Er du altid klar til udrykning? Udfører du dit arbejde punktligt og målbevidst? Så matcher du og Vito hinanden. For Vito får dig til at komme videre – både når du er ude og køre, og når det gælder din virksomhed.

Hvad angår kvalitet, sikkerhed og økonomi lader Vito ikke noget tilbage. Dens brændstoføkonomiske el- og dieselmotorer sørger for et bæredygtigt bidrag til din fortsatte succes. Med de innovative assistent- og sikkerhedssystemer kommer du endnu mere sikkert i mål, og også med hensyn til drivliner er udvalget unikt. Du kan vælge mellem forhjuls-, baghjuls- eller firehjulstræk – så du finder med garanti den rigtige Vito til at løse dine opgaver.

Et finmasket net af Mercedes-Benz forhandlere landet over sørger med et omfattende serviceprogram for, at din Vito holder sig på toppen. Således at Vito forbliver en værdifuld partner for dig og din virksomhed.

Vito. Så behøver du aldrig skifte igen.

Konfigurér din egen Vito kassevogn.  

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Vito kassevogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Highlights.

 1. Dansk standard
 2. Kvalitet
 3. Økonomi
 4. Sikkerhed
 5. Fleksibilitet
 6. Komfort
Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Vito har altid været noget særligt, og den høje standard i kabinen giver den bedste komfort og større arbejdsglæde.

Den nye standard i Vito tilbyder dig bl.a.:

 • Automatgear (RWD-modeller)
 • Multifunktions læderrat m. shiftpaddles
 • Komfort førersæde med lændestøtte og armlæn
 • Krom interiørpakke
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor
 • Varme i førersædet
 • Dobbeltfløjede bagdøre
 • 3050 kg. totalvægt
 • 2500 kg. ved evt. monteret træk (RWD-modeller)
 • Kommunikationsmodul (forberedt til Mercedes PRO)
Vito er klar, når du er det.

Vi gør alt for, at du hurtigt kommer til at sætte pris på din Vito, så I kan begynde at opbygge en lang og tryg relation.

Ved levering modtager du et køretøj i ypperste Mercedes-Benz kvalitet, som med succes har været igennem 5,5 mio. omfattende testkilometer. Vito er født til de hårde krav, der stilles til et køretøj, der skal bruges i erhvervsmæssigt øjemed. Og den omfattende rustbeskyttelse med fuldt galvaniseret karrosseri betyder, at Vito også efter mange år vil gøre sig godt som repræsentant for din virksomhed.

Én ting er klar: Med Vito vælger du et køretøj, som du kan stole på. Med sin høje driftssikkerhed vil den supportere dig overalt i din arbejdsdag. For os er 'Mercedes-Benz Vans. Born to run' ikke bare et motto. Det er også et løfte.

Oplev de økonomiske fordele med Vito.

Vitos økonomi er sund for din virksomhed. Med certificerede forbrugsværdier fra 17,2 km på literen bliver turen til at betale. Mercedes-Benz’ typiske kvalitet, pålidelighed og holdbarhed sørger for, at din Vito er der for dig, når du har brug for den. Og de lange serviceintervaller på op til 40.000 km gør det ikke mindre interessant for virksomhedens økonomi.

I det hele taget er Vitos fremragende produktkvalitet den bedste forudsætning til at holde budgettet for vedligeholdelses- og reparationsomkostninger nede, og selv efter mange år kan du se på din Vito, at den er født med en holdbar rustbeskyttelse, bl.a. med et fuldt galvaniseret karrosseri.

Nå sikkert frem til din destination. Med livrem og seler.

Alle nyder godt af sikkerheds- og assistentsystemerne i Vito - du, dine passagerer og de øvrige trafikanter.

Af sikkerhedfeatures kan nævnes sidevindsassistenten, opmærksomhedsassistenten ATTENTION ASSIST, airbags samt den nyeste generation af det elektronisk stabiliseringsprogram ADAPTIVE ESP®, som også inddrager lasten i køretøjets køredynamikregulering. Og via redningsmærker med QR-kode på B-stolpen kan redningsmandskabet direkte aflæse køretøjets redningskort.

Et highlight er ekstraudstyret COLLISION PREVENTION ASSIST, der også uden for byen overvåger afstanden til køretøjet foran og kan advare om risikoen for en kollision. Efter ønske kan der installeres gardin-airbags og thorax-pelvis-sideairbags for fører og forsædepassager samt personbeskyttelsessystemet PRE-SAFE®.

Vitos lastrum er lige så alsidigt som dine transportopgaver.

I Vito kassevogn er der plads til det hele. Med en maksimal last på op til 1.346 kg og med op til 3 m lastrumslængde1 kan Vito som 3.200 kg køretøj tage masser af last med.

Men det er ikke alt. Med 3 køretøjslængder, 2 akselafstande, et fleksibelt sikringssystem og nyttige skillevægge kan du få skræddersyet din helt egen, professionelle transportløsning. De store døråbninger og den lave ladkant gør selv vanskelige opgaver overkommelige i Vitoen – det giver endnu mere komfort, effektivitet og sikkerhed ved på- og aflæsning.

Fascinerende hvor behagelig en arbejdsplads kan være.

Med sin rummelige kabine tilbyder Vito dig maksimal arbejdsglæde. Sæderne er virkelig behagelige med deres robuste og ergonomiske indtræk, og i den kolde årstid er sædevarme til fører og forsædepassager, som fås som ekstraudstyr, også en værdifuld detalje. Hvis du har brug for plads til 2 passagerer foran, kan du bestille 2-passagersædebænken som ekstraudstyr.

Med den elektromekaniske servostyring og fartpilot, det justérbare multifunktionsrat og kørselscomputer som ekstraudstyr cruiser du med lethed mod dine opgaver. Også klimaanlægget eller klimatiseringsautomatikken, som fås som ekstraudstyr, hjælper med at holde hovedet koldt.

Som ekstraudstyr sørger audiosystemerne for de bedste forbindelser og god underholdning, når du er på farten. Og navigationssystemerne Audio 40 eller Becker® MAP PILOT2 hjælper dig med at nå hurtigere frem til din destination.  Da enhver succesrig virksomhed har styr på arkiveringen, har vi udstyret Vito med talrige, praktiske opbevaringsrum til bl.a. arbejdsdokumenter og kørebøger.

1

Gælder for Vito i køretøjslængden ekstra lang.

2

Navigationssystem Becker® MAP PILOT fås kun ifm. Audio 15.

Karrosseri.

Jo mere man kan udfolde sig, jo bedre chancer har man for succes. Vito kassevogn og dens 3 køretøjslængder kan tilpasses individuelle pladsbehov, og med sin indvendige rummelighed kræver den kun en køretøjshøjde på 1.910 mm1 og kan dermed uden problemer komme ind i de fleste garager, parkeringshuse og -kældre samt vaskeanlæg.
Køretøjets længde
Kompakt
Lang
Ekstra lang
Lastrumsareal
Lastrumsvolumen
Lastrumslængde
 Maks. last
3,97 m²
5,5 m3
2.586 mm
1.346 kilo
4,38 m²
6,0 m3
2.831 mm
1.316 kilo
4,76 m²
6,6 m3
3.061 mm
1.281 kilo
1

+48 mm ifm. tagræling.

Med livrem og seler.

Til Vito får du som standard sikkerhedsudstyr af høj kvalitet - bl.a. sidevindsassistenten og opmærksomhedsassistenten ATTENTION ASSIST. Ud over standardairbag til føreren fås som ekstraudstyr en airbag til forsædepassageren samt thorax-pelvis-sideairbags og rudeairbags til forsæderne. Desuden kan COLLISION PREVENTION ASSIST samt Lane Keeping- og blindvinkelassistenten bidrage til sikkerheden.

COLLISION PREVENTION ASSIST.

Vejbane-assistent.

Blindvinkelassistent.

LED Intelligent Light System.

ATTENTION ASSIST. (Dansk standard)

Sidevindsassistent. (Dansk standard)

Mercedes PRO: Det netværksforbundne servicekoncept til din forretning.

Din varevogn er et af virksomhedens vigtigste aktiver. Derfor fremstiller vi ikke kun pålidelige og robuste varevogne til dig, men arbejder også på at skabe attraktive forretningssystmer, programmer og tilbud – lige fra finansiering over service til den daglige drift.

Den professionelle netværks- og flådeløsning Mercedes PRO connect forbinder virksomhed og biler og hjælper med at øge effektivitet og produktivitet– både på ledelsesniveau, i økonomiafdelingen og i det daglige arbejde.

[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

Lorem Ipsum