eVito kassevogn. Finansiering, leasing og service.

Listepriser for eVito kassevogn pr. 1. maj 2020.

Overvejer du at anskaffe dig en eVito - den perfekte kombination af el og kassevogn?

Har får du overblik over motorydelse, Wh pr. km, energiklasse samt listepriser på eVito Lang og Ekstra lang med og uden afgifter og moms.

Skal din nye, bæredygtige varevogn leases?

Med leasing opnår du og din virksomhed mange fordele, når I skal have ny varevogn. Hos Mercedes kan du vælge mellem to leasingformer - ServiceLeasing og finansiel leasing.

ServiceLeasing  dækker alle serviceydelser og samler udgifterne, så du altid har det fulde overblik over økonomien. Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering.

Mercedes-Benz service. Vi holder din forretning i gang.

Kom sikkert fra start: eVito vedligeholdelsespakke og battericertifikat!

Når din bil holder stille, kan du ikke passe dit arbejde. Derfor er hele Mercedes-Benz Vans servicekoncept bygget op omkring at holde dine hjul i gang. Det er ganske enkelt vores job at sørge for, at du kan passe dit job.

Det gør vi blandt andet ved at tilbyde dig den integrerede eVito vedligeholdelsespakke1 og battericertifikatet,2 som du kan læse mere om herunder.

Med MobiloVan opnår du mobilitetsgaranti i hele Europa, og så har du med din nye eVito selvfølgelig også mulighed for at indgå en Mercedes-Benz Serviceaftale, der sikrer dig individuelt tilpasset service, øget lønsomhed og mindst muligt antal stilstandstimer.

Læs mere om Mercedes-Benz Serviceaftale her.

1

I henhold til de specifikke betingelser for den integrerede vedligeholdelsespakke for eVito.

2

I henhold til de specifikke betingelser i Mercedes-Benz battericertifikatet for eVito.

Fremtidssikring med integreret vedligeholdelsespakke.

Den inkluderede vedligeholdelsespakke1 til eVito dækker omkostningerne til vedligeholdelse i overensstemmelse med servicehæftet og producentens anvisninger i de første fire år.

Med regelmæssig og professionel kontrol af stærkstrømskomponenterne - og øvrige dele og funktioner - er du sikret, at din eVito er klar til brug og holder værdien. I dag, i morgen og i fremtiden...

1

I henhold til de specifikke betingelser for den integrerede vedligeholdelsespakke for eVito.

Gratis battericertifikat i 8 år. Eller op til 100.000 km.

Med det gratis battericertifikat yder Daimler AG - ud over den almindelige garanti på 2 år - en ekstra garanti på 6 år eller op til 100.000 kørte kilometer.

Certifikatet dækker eventuelle omkostninger ved svigt af højvoltsbatteriet og garanterer således køberen af en Mercedes-Benz eVito, at den maksimale kapacitet af højvoltsbatterierne i batterimodulet ikke er under 66 Ah.

Mercedes-Benz Service24 og MobiloVan.

Skulle uheldet alligevel være ude, hjælper Mercedes-Benz Service24h dig med at nå din destination.

Service24h er inkluderet i mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan,1 der sammen med andre nyttige ydelser og tjenester er standard i hver eneste nye Mercedes-Benz varevogn.

1

Mercedes-Benz MobiloVan gælder i den pågældende aktuelle udgave for modellerne Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY.

For alle køretøjeter med første indregistrering fra og med 01.10.2012 gælder MobiloVan i første omgang 2 år uden krav om service, og fornyes derefter fra serviceeftersyn til serviceeftersyn på et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted i op til 30 år.

For modellerne V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON gælder ydelserne i Mercedes-Benz Mobilo i den pågældende aktuelle udgave.

Lorem Ipsum