eVito kassevogn. Effektiv elkraft med fremragende køreegenskaber.

 

Konfigurér din egen eVito kassevogn

eVito kører op til 150 km på en enkelt opladning.

100 % elektrisk. 100 % Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz eVito er lige så praktisk, sikker og anvendelig, som du kender det fra vores øvrige Vitoer. Den har også samme store lastekapacitet og samme komfort.

Mercedes eVito har en højeffektiv elmotor på 85 kW / 116 hk og et drejningsmoment på op til 295 Nm. eVito har en rækkevidde på op til 150 km på en opladning1, 2, og batterikapaciteten er 35 kWh. Med en ladeeffekt på op til 7,4 kW oplades eVito fra 0 till 100 % på ca 6 timer.3

eVito kan bestilles i længderne lang og ekstra lang. Med en lastrumsvolumen på hhv. 6,0m3 og 6.6m3 er der ingen begrænsninger af lastrummet, fordi batterimodulerne er placeret under gulvet i bilen. eVito har en totalvægt på 3.200 kg, og nyttelasten er op til 1.000 kg4 for den lange version og op til 975 kg4 for den ekstra lange udgave.

eVito anbefales til dig, som har et kørselsmønster til bytrafik og rutineprægede planlagte køreture. Desuden er eVito ideel for alle brancher med en forbrugsprofil, som matcher eVitos rækkevidde.

1

Strømforbrug og aktionsradius er beregnet på grundlag af forordningen 692/2008/EF. Strømforbrug og aktionsradius afhænger af bilens konfiguration, især af valget af begrænsningen af den maksimale hastighed.

Strømforbrug og aktionsradius er beregnet på grundlag af forordningen 2017/1151/EU. Strømforbrug og aktionsradius afhænger af bilens konfiguration, især af valget af begrænsningen af den maksimale hastighed.

2

Den faktiske aktionsradius afhænger desuden af den individuelle køremåde, vej- og trafikforhold, udetemperaturen, anvendelsen af klimaanlæg/varme osv. og kan eventuelt afvige.

3

Batteriopladningens varighed afhænger af opladningsinfrastrukturen.

4

Udstyr kan påvirke lasten pga. øgning/reducering af egenvægten. Du kan få yderligere information hos din Mercedes-Benz forhandler.

eVito kassevogn. Highlights.

  1. Drivline
  2. Netværk
  3. Driftssikkerhed
  4. Kabine
Maksimal udnyttelse af elektrisk energi.

Den intelligente driftsstrategi sikrer så effektiv energiudnyttelse som muligt.

Med de 3 kørselsprogrammer "E+", "E" og "C" og de 4 rekuperationstrin "D–", "D", "D+" og "D++" optimeres strømforbruget - og dermed også aktionsradius.

Ved rekuperation genindvindes der energi, når køretøjet nedbremses. Eksempelvis oplades batteriet ved kørsel ned ad bakke, i stedet for at miste energi i form af varme ved opbremsning.

Godt underholdt, altid velinformeret.

Med eVito kassevogns informations- og kommunikationssystemer og en række forskellige grænseflader har du konstant adgang til de bedste forbindelser og god underholdning.

Betjeningen af multimediesystemerne Audio 30 og Audio 40 (ekstraudstyr) foregår intuitivt og komfortabelt via touchscreen.

eVito er klar, når du er det.

Du skal hurtigt blive fortrolig med eVito som din nye partner, og derfor gør vi alt for at opbygge en lang og tryg relation mellem jer fra begyndelsen.

Med eVito kassevogn får du et køretøj i den velkendte Mercedes-Benz kvalitet, hvis elmotor og varmesystem har bestået vores omfattende vintertest med temperaturer helt ned til minus 30°C. Den omfattende rustbeskyttelse med fuldt galvaniseret karrosseri og de solide materialer i kabinen sørger for, at din eVito også efter mange år repræsenterer din virksomhed på fornemste vis.

Her kan du nyde dit job.

Den rummelige kabine i eVito kassevogn øger din arbejdsglæde. De robuste og behagelige sæder får dig komfortabelt igennem selv de længste ture, og sædevarme til både fører og forsædepassager er standardudstyr og en særdeles værdifuld detalje i den kolde årstid.

Hvis du har brug for plads til to passagerer foran, kan du bestille passagersædebænken som ekstraudstyr. Audiosystemerne, der også fås som ekstraudstyr, sørger for god forbindelse og underholdning på farten, og med navigationssystemet Audio 40 (ekstraudstyr) når du nemmere frem til din destination.

Fremtiden er elektrisk: Gå på opdagelse i det nye eVan-økosystem.

Mercedes-Benz eVan-økosystem.

Skal din forretning køre elektrisk? Vi hjælper dig med overblikket.

Ladeløsninger.

Mercedes-Benz ladeløsninger til din eSprinter kassevogn.

Rækkevidde.

Download EQ Ready App og find ud af, om elmobilitet passer til din forretning.

Sikkerheden i eVito er magen til dén i Vito: Eksemplarisk!

Optimalt beskyttet højspændingssystem.

De eldrevne varevogne fra Mercedes-Benz gennemgår de samme, krævende testprogrammer som vores biler med forbrændingsmotorer. Derfor overholder eVito også Mercedes-Benz høje sikkerhedsniveau.

Drivline, højspændingsbatterier og ledninger er placeret i en beskyttende ramme, og højspændingsledningerne er særdeles velisolerede. Registrerer sensorerne et alvorligt uheld, hvor bilens airbags f.eks. aktiveres, slår spændingen automatisk fra i eVito.

Lorem Ipsum