eVito. Fra vision til virkelighed.

100 % elektrisk. 100 % Mercedes-Benz.

eVito kører op til 150 km på en enkelt opladning.

Den perfekte kombination af el og kassevogn.

Mercedes-Benz eVito er den første elbil i sin klasse. Den er lige så praktisk, sikker og anvendelig, som du kender det fra vores øvrige Vitoer. Den har også samme store lastekapacitet og samme komfort.

Mercedes eVito har en højeffektiv elmotor på 85 kW / 114 hk og et drejningsmoment på 300 Nm. eVito har en rækkevidde på op til 150 km på en opladning1, 2, og batterikapaciteten er 41,4  kWh. Med en ladeffekt på op til 7,2 kW oplades eVito fra 0 till 100 % på ca 6 timer.

eVito kan bestilles i længderne lang og ekstra lang. Med en lastrumsvolumen på hhv. 6,0m3 og 6.6m3 er der ingen begrænsninger af lastrummet, fordi batterimodulerne er placeret under gulvet i bilen. eVito har en totalvægt på 3.200 kg, og nyttelasten er op til 1.000 kg3 for den lange version og op til 975 kg3 for den ekstra lange udgave.

eVito anbefales til dig, som har et kørselsmønster til bytrafik og rutineprægede planlagte køreture. Desuden er eVito ideel for alle brancher med en forbrugsprofil, som modsvarer den aktuelle rækkevidde.

1

Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 692/2008/EF. Strømforbruget afhænger af bilens konfiguration, især af valget af begrænsningen af den maksimale hastighed.

2

Den faktiske aktionsradius afhænger desuden af den individuelle køremåde, vej- og trafikforhold, udetemperaturen, anvendelsen af klimaanlæg/varme osv. og kan eventuelt afvige.

3

Udstyr kan påvirke lasten pga. øgning/reducering af egenvægten. Du kan få yderligere information hos din Mercedes-Benz forhandler.

Listepriser for eVito kassevogn pr. 1. januar 2020.

Tjek listepriser på de forskellige motorvarianter af eVito kassevogn med og uden afgifter og moms.

Og få overblik over motorydelse, Wh pr. km, energiklasse mm.

eVito highlights.

  1. Økonomi
  2. Pålidelighed
  3. Funktioner
Eldreven kassevogn – også god for økonomien.

Du kan investere i miljøet ved at at vælge en eldreven eVito. Afhængig af køre- og turprofil kan dine driftsomkostninger for dit valg være en overkommelig investering i forbedring af miljøet og din virksomheds grønne profil.

De mange optimeringsmuligheder for grønnere kørsel i eVito bidrager til længere rækkevidde. Med tre forskellige køreprogrammer og fire niveauer for udnyttelse af bremseenergien kan du optimere strømforbruget, og derved reducere dit samlede aftryk på miljøet.

Du kommer langt med de eldrevne varevogne fra Mercedes-Benz - både ude på køreturene og med din forretning.

En langtidsholdbar forretning.

Du kommer hurtigt til at sætte pris på eVito som din nye samarbejdspartner, og vi gør alt for at I skal få et langt og stabilt forhold. Fra dag 1 har du et velfungerende køretøj i Mercedes-Benz kvalitet med en elmotor og et varmesystem, som har bestået vores krævende vintertest med temperaturer helt ned til 30 minusgrader.

Og eVito er udstyret til at klare de krav, som stilles til en hårdtarbejdende varevogn. Med en omfattende korrosionsbeskyttelse og det fuldt galvaniserede karosseri holder eVito sig godt - også efter mange års slid og slæb.

Med eVito får du en kassevogn, som du virkelig kan stole på. Og som hjælper dig med at holde din forretning kørende. Mercedes eVito er en understregning af, at  'Mercedes-Benz Vans. Born to run' er et løfte. Og ikke bare noget, vi siger!

Eldreven kassevogn. Eldreven aflastning.

I eVito er der plads til det hele, som du måske kender det fra Vito. Takket være den maksimale lastevne på op til 1000 kg1 og et varerum, som er op til 3 meter langt,2 kan eVito transportere store mængder gods.

Det frie valg mellem eVito i to længder, fleksibel afskærming og praktiske skillevægge (ekstraudstyr) betyder, at eVito kan specialiseres og tilpasses alle dine krav til professionelle transportløsninger.

Desuden betyder de store døråbninger og den lave ladkant, at du kan udføre dit lastearbejde mere komfortabelt, effektivt og sikkert.

1

Udstyr eller udstyrslinjer kan påvirke lasten pga. øgning/reducering af egenvægten. Du kan få yderligere information hos din Mercedes-Benz forhandler.

2

Gælder for Vito i køretøjslængden ekstra lang.

Udnyt energien så effektivt som muligt.

Vælg det rigtige køreprogram, så du opnår den maksimale rækkevidde.

I drevsystemet indgår elmotor, højspændingsbatteri, effektelektronik og oplader. Elmotoren trækker forhjulene og henter den nødvendige energi fra højspændingsbatteriet. Batteriet oplades hovedsageligt af strømmen men tilføres ekstra kraft af den energi, som genindvindes gennem regenerering.

Med tre forskellige køreprogrammer og fire niveauer for udnyttelse af bremseenergien kan du optimere strømforbruget og dermed rækkevidden for din eVito. Vælg mellem køreprogrammerne 'E+', 'E' og 'C' ved hjælp af køreprogramsvælgeren i midterkonsollen - og mellem de fire reproduceringsniveauer 'D-', 'D', 'D+' og 'D++' med gearskifteknapperne.

Bremseenergien er med til at genoplade batterierne, når du slipper speederen, og du skifter nemt mellem niveauerne med et tryk på en knap. Du kan altid tjekke indstillingerne for køreprogram og reproduceringsniveau i multimediesystemets display.

Fuldt opladet på ca. 6 timer.

Op til 7,4 kW maksimal ladeeffekt.

Højspændingsbatteriet med en kapacitet på 41,4  kWh kan oplades fra 0 till 100 % på ca. 6 timer1 via en vægmonteret ladeboks eller ved en af de mange, offentligt tilgængelige ladestandere. Via et opladekabel med en type-2 kontakt overføres en ladeffekt på op til 7,4 kW (2-fase x 16 A) vekselstrøm fra strømforsyningsenheden. Et opladekabel på 4 meter medfølger. Det er også muligt at vælge et kabel på 8 meter som ekstraudstyr.

Sådan oplader du din Mercedes eVito:

  • Tilslut kablet i stikket på B-stolpen på førersiden.
  • Med bilens centrallås kan du åbne og lukke for stikkoblingen.
  • Opladestatus aflæses på bilens display.
  • Hvis der ikke forefindes ladeboks eller ladestander, kan eVitos batteri også oplades via en almindelig stikkontakt og en ledning, som kan erhverves hos en aut. Mercedes-Benz forhandler.
1

Batteriopladningens varighed afhænger af opladningsinfrastrukturen.

Skræddersyet opladning.

Strømforsyning til eVito kassevogn.

eVito tilbyder to skræddersyede ladeløsninger til kunder med henholdsvis en enkelt eldreven kassevogn og kunder med en hel vognpark.

Kunder med en enkelt eldreven kassevogn.

Til enkelte biler kan man købe en Mercedes-Benz vægmonteret ladeboks Home i et smart, kompakt design. Boksen skal monteres af en aut. elmontør i henhold til gældende regler.

Mercedes tilbud til kunder med en eldreven vognpark.

Med forsyningstilbuddet til kunder med vognpark (mere end to eldrevne kassevogne) tilbyder Mercedes-Benz Vans sammen med en udvalgt partner hele pakken - lige fra rådgivning og anlæg af p-pladser til installering af ladestandere, vedligeholdelse og support.

Vognparkskunderne kan også erhverve en intelligent ladeløsning1 med netværk til bilerne og en kompatibel ladestation. Med denne løsning kan kunden undgå - eller som minimum reducere - spidsbelastningsperioderne og dermed spare penge.

Som vognparksadminstrator kan du med fordel benytte dig af tjenesten ”Intelligent eOpladning”2 fra Mercedes PRO connect3 i Biladministrationsværktøjet på Mercedes PRO-platformen. Her har du f.eks. samlet overblik over dine elbilers ladeniveau, ligesom du kan styre og tidsprogrammere opladning og forklimatisering af bilerne.

1

Den intelligente ladeløsning med rådgivning om tjenesten "Intelligent ladestyring" tilbydes i første omgang kun i Tyskland.

2

Tjenesten "Intelligent ladestyring" vil snart være tilgængelig i Tyskland. Flere markeder vil følge. Du bedes kontakte din lokale forhandler for flere oplysninger.

3

Anvendelsesforudsætningerne for tjenesten "Intelligent ladestyring" er en aktiveret Mercedes PRO-konto samt passende opladningsinfrastruktur på eget område. Mercedes PRO connect tjenester er tilgængelige for eVito-køretøjer fremstillet fra og med 03/2019. Hvis du har spørgsmål vedrørende tilgængeligheden af Mercedes PRO connect-tjenester for dit eVito-køretøj bedes du kontakte din forhandler.

Totalløsning for eMobilitet.

Fremtidssikrede transportløsniinger med eVAN-økosystem.

Velfungerende eMobilitet kræver mere end eldrevne kassevogne. Derfor arbejder Mercedes-Benz løbende på at udvikle et eVAN-økosystem med alt, hvad der kræves for at opnå effektiv eMobilitet.

I systemet indgår et intelligent ladenetværk, innovative ladetjenester, nye smarte opkoblingsløsninger samt et komplet servicekoncept.

Hos Mercedes-Benz Vans ved vi præcist, hvad der rør sig af tanker hos brugerne af elbiler og i de brancher, hvor elbilerne kører. Derfor er vi godt gearede til at hjælpe dig med overgangen til en succesfuld og økonomisk eMobilitet.

 

Eksemplarisk sikkerhed. Også i eVito.

Optimalt beskyttet højspændingssystem.

De eldrevne varevogne fra Mercedes-Benz gennemgår naturligvis de samme testprogrammer som vores biler med forbrændingsmotorer. Derfor overholder eVito også Mercedes-Benz høje sikkerhedsniveau.

Drivline, højspændingsbatterier og ledninger er placeret i en beskyttende ramme. En ekstra sikringsplade beskytter desuden batterisystemet mod skader nedefra. Alle højspændingsledninger er særdeles velisolerede og orangefarvede, så man altid kan identificere dem. Derudover monitoreres tilslutningerne løbende, og om nødvendigt deaktiveres højspændingssystemet automatisk.

Registrerer sensorerne et alvorligt uheld, hvor bilens airbags f.eks. aktiveres, slår spændingen automatisk fra i eVito. Til brug for redningspersonale forefindes der en 'nødafbryder' under passagersædet foran, som lukker ned for strømforsyningen. Derudover er det kun specialuddannet personale, som må arbejde med bilens højspændingssystem. Det er vigtigt at overholde, eksempelvis også hvis man kommer ud for motorstop.

 

 

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Find de Mercedes PRO løsninger, der passer til din eVito.

Optimeret hjælp

Optimeret hjælp.

Når du vil spare tid og omkostninger.
Forbedret planlægning, bedre overblik over værkstedsbesøg samt færre stilstandstider. Desuden direkte hjælp i nødsituationer.
Læs mere
Digitaliseret dataregistrering

Digitaliseret dataregistrering.

Fuldt overblik over vigtige flådedata.
Hvis du har brug for det totale overblik og fuld dokumentation, bliver det nu enklere end nogensinde før.
Læs mere
Effektiv flådestyring

Effektiv flådestyring.

Fuldt overblik over bilstatus og geografiske position.
Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer.
Læs mere
Effektiv kørestilsanalyse

Effektiv kørestilsanalyse.

Undgå driftsafbrydelser og spar på omkostningerne.
Med effektiv kørestilsanalyse undgår du unødige driftsafbrydelser, sparer udgifter til brændstof og andre omkostninger og øger rentabiliteten.
Læs mere
Forenklet flådekommunikation

Forenklet flådekommunikation.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange.
Med Forenklet flådekommunikation etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.1
Læs mere
Mobil betjening af bilen

Mobil betjening af bilen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.
Du kan nemt og enkelt betjene og tjekke div. bilfunktioner og køretøjets status, uanset hvor du selv befinder dig - samt låse køretøjet uden nøgle.
Læs mere
Datagrænseflader til Mercedes-Benz Vans

Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne.

Integration i alle flådesystemer.
Med Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne fra Mercedes PRO kan du integrere Mercedes-Benz varevogne i dit nuværende flådeadministrationssystem.
Få mere at vide
Digitaliseret eVan styring

Digitaliseret eVan styring.

Fuld af energi fra arbejdsdagens begyndelse – med behagelig temperatur.
Lad dine elkøretøjer starte med fuldt opladet batteri og behagelig kabinetemperatur, samtidig med at du altid har kontrol over ladestyringen.2, 3
Få mere at vide
1

Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

2

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgængelige for eVito-køretøjer markedsført i Danmark. Hvis du har spørgsmål vedrørende Mercedes PRO connect-tjenester for dit eVito-køretøj, bedes du kontakte din forhandler.

3

Tjenesten Intelligent ladestyring er tilgængelig på udvalgte markeder. Du bedes kontakte din lokale forhandler for flere oplysninger. Anvendelsesforudsætningerne for tjenesten Intelligent ladestyring er et passende strømforsyningsanlæg på eget område. Vil du bruge strømforsyningsanlægget uden for tjenesten, bedes du henvende dig til udbyderen af strømforsyningsanlægget.

Lorem Ipsum