eVito kassevogn. Effektiv elkraft med fremragende køreegenskaber.

 

Konfigurér din egen eVito kassevogn

eVito kører op til 150 km på en enkelt opladning.

100 % elektrisk. 100 % Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz eVito er lige så praktisk, sikker og anvendelig, som du kender det fra vores øvrige Vitoer. Den har også samme store lastekapacitet og samme komfort.

Mercedes eVito har en højeffektiv elmotor på 85 kW / 116 hk og et drejningsmoment på op til 295 Nm. eVito har en rækkevidde på op til 150 km på en opladning1, 2, og batterikapaciteten er 35 kWh. Med en ladeeffekt på op til 7,4 kW oplades eVito fra 0 till 100 % på ca 6 timer.3

eVito kan bestilles i længderne lang og ekstra lang. Med en lastrumsvolumen på hhv. 6,0m3 og 6.6m3 er der ingen begrænsninger af lastrummet, fordi batterimodulerne er placeret under gulvet i bilen. eVito har en totalvægt på 3.200 kg, og nyttelasten er op til 1.000 kg4 for den lange version og op til 975 kg4 for den ekstra lange udgave.

eVito anbefales til dig, som har et kørselsmønster til bytrafik og rutineprægede planlagte køreture. Desuden er eVito ideel for alle brancher med en forbrugsprofil, som matcher eVitos rækkevidde.

1

Strømforbrug og aktionsradius er beregnet på grundlag af forordningen 692/2008/EF. Strømforbrug og aktionsradius afhænger af bilens konfiguration, især af valget af begrænsningen af den maksimale hastighed.

 

Strømforbrug og aktionsradius er beregnet på grundlag af forordningen 2017/1151/EU. Strømforbrug og aktionsradius afhænger af bilens konfiguration, især af valget af begrænsningen af den maksimale hastighed.

2

Den faktiske aktionsradius afhænger desuden af den individuelle køremåde, vej- og trafikforhold, udetemperaturen, anvendelsen af klimaanlæg/varme osv. og kan eventuelt afvige.

3

Batteriopladningens varighed afhænger af opladningsinfrastrukturen.

4

Udstyr kan påvirke lasten pga. øgning/reducering af egenvægten. Du kan få yderligere information hos din Mercedes-Benz forhandler.

Listepriser for eVito kassevogn pr. 1. maj 2020.

Tjek listepriser på de forskellige motorvarianter af eVito kassevogn med og uden afgifter og moms.

Og få overblik over motorydelse, Wh pr. km, energiklasse mm.

eVito kassevogn. Highlights.

  1. Drivline
  2. Netværk
  3. Driftssikkerhed
  4. Kabine
Maksimal udnyttelse af elektrisk energi.

Den intelligente driftsstrategi sikrer så effektiv energiudnyttelse som muligt.

Med de 3 kørselsprogrammer "E+", "E" og "C" og de 4 rekuperationstrin "D–", "D", "D+" og "D++" optimeres strømforbruget - og dermed også aktionsradius.

Ved rekuperation genindvindes der energi, når køretøjet nedbremses. Eksempelvis oplades batteriet ved kørsel ned ad bakke, i stedet for at miste energi i form af varme ved opbremsning.

Godt underholdt, altid velinformeret.

Med eVito kassevogns informations- og kommunikationssystemer og en række forskellige grænseflader har du konstant adgang til de bedste forbindelser og god underholdning.

Betjeningen af multimediesystemerne Audio 30 og Audio 40 (ekstraudstyr) foregår intuitivt og komfortabelt via touchscreen.

eVito er klar, når du er det.

Du skal hurtigt blive fortrolig med eVito som din nye partner, og derfor gør vi alt for at opbygge en lang og tryg relation mellem jer fra begyndelsen.

Med eVito kassevogn får du et køretøj i den velkendte Mercedes-Benz kvalitet, hvis elmotor og varmesystem har bestået vores omfattende vintertest med temperaturer helt ned til minus 30°C. Den omfattende rustbeskyttelse med fuldt galvaniseret karrosseri og de solide materialer i kabinen sørger for, at din eVito også efter mange år repræsenterer din virksomhed på fornemste vis.

Her kan du nyde dit job.

Den rummelige kabine i eVito kassevogn øger din arbejdsglæde. De robuste og behagelige sæder får dig komfortabelt igennem selv de længste ture, og sædevarme til både fører og forsædepassager er standardudstyr og en særdeles værdifuld detalje i den kolde årstid.

Hvis du har brug for plads til to passagerer foran, kan du bestille passagersædebænken som ekstraudstyr. Audiosystemerne, der også fås som ekstraudstyr, sørger for god forbindelse og underholdning på farten, og med navigationssystemet Audio 40 (ekstraudstyr) når du nemmere frem til din destination.

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Find de Mercedes PRO løsninger, der passer til din eVito.

Optimeret hjælp

Optimeret hjælp.

Når du vil spare tid og omkostninger.
Forbedret planlægning, bedre overblik over værkstedsbesøg samt færre stilstandstider. Desuden direkte hjælp i nødsituationer.
Læs mere
Digitaliseret dataregistrering

Digitaliseret dataregistrering.

Fuldt overblik over vigtige flådedata.
Hvis du har brug for det totale overblik og fuld dokumentation, bliver det nu enklere end nogensinde før.
Læs mere
Effektiv flådestyring

Effektiv flådestyring.

Fuldt overblik over bilstatus og geografiske position.
Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer.
Læs mere
Effektiv kørestilsanalyse

Effektiv kørestilsanalyse.

Undgå driftsafbrydelser og spar på omkostningerne.
Med effektiv kørestilsanalyse undgår du unødige driftsafbrydelser, sparer udgifter til brændstof og andre omkostninger og øger rentabiliteten.
Læs mere
Forenklet flådekommunikation

Forenklet flådekommunikation.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange.
Med Forenklet flådekommunikation etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.1
Læs mere
Mobil betjening af bilen

Mobil betjening af bilen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.
Du kan nemt og enkelt betjene og tjekke div. bilfunktioner og køretøjets status, uanset hvor du selv befinder dig - samt låse køretøjet uden nøgle.
Læs mere
Datagrænseflader til Mercedes-Benz Vans

Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne.

Integration i alle flådesystemer.
Med Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne fra Mercedes PRO kan du integrere Mercedes-Benz varevogne i dit nuværende flådeadministrationssystem.
Få mere at vide
Digitaliseret eVan styring

Digitaliseret eVan styring.

Fuld af energi fra arbejdsdagens begyndelse – med behagelig temperatur.
Lad dine elkøretøjer starte med fuldt opladet batteri og behagelig kabinetemperatur, samtidig med at du altid har kontrol over ladestyringen.2, 3
Få mere at vide
1

Mercedes PRO connect App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

2

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgængelige for eVito-køretøjer markedsført i Danmark. Hvis du har spørgsmål vedrørende Mercedes PRO connect-tjenester for dit eVito-køretøj, bedes du kontakte din forhandler.

3

Tjenesten Intelligent ladestyring er tilgængelig på udvalgte markeder. Du bedes kontakte din lokale forhandler for flere oplysninger. Anvendelsesforudsætningerne for tjenesten Intelligent ladestyring er et passende strømforsyningsanlæg på eget område. Vil du bruge strømforsyningsanlægget uden for tjenesten, bedes du henvende dig til udbyderen af strømforsyningsanlægget.

Fremtiden er elektrisk: Gå på opdagelse i det nye eVan-økosystem.

Mercedes-Benz eVan-økosystem.

Skal din forretning køre elektrisk? Vi hjælper dig med overblikket.

Ladeløsninger.

Mercedes-Benz ladeløsninger til din eSprinter kassevogn.

Rækkevidde.

Foretag en virtuel prøvekørsel med eVAN Ready-appen.

Sikkerheden i eVito er magen til dén i Vito: Eksemplarisk!

Optimalt beskyttet højspændingssystem.

De eldrevne varevogne fra Mercedes-Benz gennemgår de samme, krævende testprogrammer som vores biler med forbrændingsmotorer. Derfor overholder eVito også Mercedes-Benz høje sikkerhedsniveau.

Drivline, højspændingsbatterier og ledninger er placeret i en beskyttende ramme, og højspændingsledningerne er særdeles velisolerede. Registrerer sensorerne et alvorligt uheld, hvor bilens airbags f.eks. aktiveres, slår spændingen automatisk fra i eVito.

Lorem Ipsum