Under kølerhjelmen på Sprinter Tourer. Tekniske data, mål og vægt.

Mål og vægt.

Køretøjets længde
Tagtype
Tilladt totalvægt (ttv)
Drivline

Kom stærkt og økonomisk frem.

Hvis du vil have succes, har du brug for styrke. Sprinter giver dig 4 motorer at vælge imellem.

I Sprinter forbinder 4-cylinder-dieselmotoren i 3 effektniveauer og V6-cylinder-dieselmotoren styrke og økonomi på forebilledlig vis. De gennemprøvede motorer er blevet yderligere optimeret med henblik på brændstofforbruget, bl.a. gennem en reduktion af friktionen i motorerne. Alle motorversioner fås både med manuel gearkasse1 og med automatgearkasse.

De krævende emissionsstandarder Euro-6 og Euro-VI overholdes ved hjælp af SCR-teknologi (Selective Catalytic Reduction). Denne proces nedbringer dieselmotorernes kvælstofilteemissioner ved at lede udstødningsgassen gennem en katalysator og omdanne kvælstofilterne2 til kvælstof og vand ved at tilsætte vandbaseret AdBlue®.

 

Oversigt over Sprinter-motorerne.

  • Serie-4-cylinder-dieselmotor i 3 effektniveauer
  • V6-cylinder-dieselmotor1
1

Sprinter tourer med personbilindregistrering: Brændstofforbrug ved bykørsel/landevejskørsel/blandet kørsel: 10,6/13,3/12,1 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 214 g/km [*]; energiklasse: C. De oplyste forbrugsværdier gælder kun for automatgearkasser uden firehjulstræk som ekstraudstyr. De faktiske forbrugsværdier afhænger blandt andet af køretøjets vægt og af det valgte udstyr.

Motorer og forbrugsværdier.

Du finder information om Sprinter Tourers motorer samt emissions- og forbrugsværdier i vores konfigurator.
[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

Lorem Ipsum