Sprinter Tourer - Komfortabel, rummelig og sikker | Mercedes-Benz

Rummelig, komfortabel og sikker: Sprinter Tourer.

Bringer dig og din forretning videre.

Konfigurator

Fremadskuende, effektiv, pålidelig.

Med 3 køretøjslængder, 2 taghøjder og op til 3 sæderækker i passagerafdelingen tilbyder Sprinter Tourer en imponerende vifte af varianter.
 
På komfortbænkene kan passagererne indstille ryglænets hældning og positionen af komforthovedstøtten individuelt, mens føreren har glæde af de modulopbyggede opbevaringsrum, som kan tilpasses individuelt, samt det store udvalg af multimedie- og assistentsystemer.

Sprinter Tourer detaljer.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
Fuldstændig overbevisende. Og en fryd for øjet.

Den ny Sprinter Tourer følger i allerhøjeste grad det moderne Mercedes-Benz designkoncept. F.eks. er kabinen en nyskabelse med lige dele flot design og fremragende funktionalitet som det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

Tagklimaanlægget (ekstraudstyr) forkæler dine passagerer med behagelige temperaturer, og i den behagelige og komplette passagerafdeling kan der efter ønske indsættes opbevaringsrum for smartphones med USB-opladningsfunktion til hver sæderække.

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Aktiv kollisionsbremse
 • Oliefyr
 • Foldbare sidespejle
 • Kommunikationsmodul
Din mobilitet 4.0.

For at gøre dit arbejde så økonomisk og behageligt som muligt, kan du som ekstraudstyr tilslutte forskellige multimediesystemer til din Sprinter.

Sortimentet spænder fra smartphone-holdere over radio med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchscreen med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning og smartphone-integration.

Du vælger selv, om du vil betjene multimediesystemerne via touchscreen eller via multifunktionsrattet, og alle betjenings- og visningselementer kan nås og aflæses uden besvær.

Du kan altid få en Sprinter Tourer til dine behov.

Med Sprinter Tourer har du mange variationsmuligheder, og du kan konfigurere både særligt robuste køretøjer, f.eks. til brug for mandskabstransport på byggepladser, lige som luksuriøst udstyrede VIP-shuttles - alt efter, hvad du skal bruge i din forretning. For at passagererne ikke skal mangle noget, fås alle 2- og 3-personers bænksæder som komfortsæder. Det gør turen behagelig for op til 8 passagerer - plus føreren, naturligvis.

Har du brug for mere plads til bagage eller materialer, er det også muligt at spænde en trailer på op til 3.500 kg bag på bilen.

Din sikkerhed er i højsædet i en Sprinter.

Sprinter er helt igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra den standardmonterede sidevindsassistent over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten.1

Ekstraudstyr som bakspejl med integreret bakkamera samt 360°-kamera forbedrer yderligere det allerede gode overblik fra førersædet, og skulle uheldet være ude, beskyttes føreren af standard-airbaggen. Efter ønske kan der installeres 5 ekstra airbags til fører og forsædepassager.

En helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du med Sprinter Tourer kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi optimeret vores dieselmotorer. Af yderligere fordele for din virksomheds økonomi kan nævnes 50 kg mere nyttelast,2 og alt i alt kombineres det lave brændstofforbrug og den intelligente funktionalitet i Sprinter ganske enkelt til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

1

Aktiv bremseassistent og Lane Keeping-assistent er standardudstyr på biler med over 3.500 kg tilladt totalvægt.

2

I forbindelse med forhjulstræk, i sammenligning med baghjulstræk.

Konfigurér din egen Sprinter Tourer.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter Tourer, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

NYHED: Firehjulstræk 4x4 med Torque-on-Demand.

Det variable firehjulstræk Torque-on-Demand forbedrer vejgreb og sidestabilitet ved at fordele trækkraften mellem for- og bagakslen efter behov. Systemet tilpasser sig fuldautomatisk til køreforholdene i løbet af millisekunder.

En enklere og mere komfortabel arbejdsdag.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt, og den helt nydesignede kabine giver dig den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan Sprinter gør din arbejdsdag enklere og mere komfortabel.

En mere behagelig arbejdsdag
 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  Med KEYLESS-START kan du starte motoren blot med et enkelt tryk på start-stop-tasten i tændingslåsen.
  Læs mere
 • Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Med det trådløse opladningssystem oplades mobile enheder nemt og hurtigt i det øverste af midterkonsollens mellemste opbevaringsrum. De mobile enheder skal understøtte Qi-standarden 1.2 - eller kunne forsynes med den.
  Læs mere
 • MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem med 10,25" (26 cm) touchscreen med høj opløsning tilbyder bl.a. hurtig harddisknavigation med 3D-kortvisning og smartphone-integration.
  Læs mere
 • Navigation

  Navigation

  Med dette udstyr bliver multimediesystemet MBUX (Mercedes-Benz User Experience) til et fuldgyldigt navigationssystem, der kan gøre rejsen hurtigere og mere afslappet ved hjælp af destinationsstyringen.
  Læs mere
 • THERMOTRONIC

  THERMOTRONIC

  Under kørslen regulerer klimatiseringsautomatikken THERMOTRONIC automatisk temperatur, luftmængde og luftfordeling i kabinen, så det passer til vejret udenfor.
  Mere information
 • Komfortførersæde

  Komfortførersæde

  Komfortførersædet kan tilpasses førerens individuelle behov i længde, højde, hældning og sædepudedybde, så kørslen bliver så afslappet som muligt.
  Læs mere