Rummelig, komfortabel og sikker: Sprinter Tourer.

Bringer dig og din forretning videre.

Konfigurator

Fremadskuende, effektiv, pålidelig.

Sprinter Tourer er så alsidig, at ingen transportopgaver er for vanskelige, og den ser så godt ud, at den vækker opsigt i bybilledet. Med 3 køretøjslængder, 2 taghøjder og op til 3 sæderækker er kombinationsmulighederne imponerende. Den brede vifte af både standard- og ekstraudstyr giver økonomisk råderum - fra det helt enkle begynderkøretøj til premium opbygninger med højkvalitetsudstyr som komfortsæder og luksuriøs, indvendig beklædning.

Med over 20 års erfaring som fremadrettet, effektiv og pålidelig mobilitetsløsning bringer Sprinter Tourer dig og din virksomhed videre.

Highlights.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
Fuldstændig overbevisende. Og en fryd for øjet.

Den ny Sprinter Tourer følger i allerhøjeste grad det moderne Mercedes-Benz designkoncept. F.eks. er kabinen en nyskabelse med lige dele flot design og fremragende funktionalitet som det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

Tagklimaanlægget (ekstraudstyr) forkæler dine passagerer med behagelige temperaturer, og i den behagelige og komplette passagerafdeling kan der efter ønske indsættes opbevaringsrum for smartphones med USB-opladningsfunktion til hver sæderække.

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Aktiv kollisionsbremse
 • Oliefyr
 • Trægulv
 • Foldbar sidespejle
 • Kommunikationsmodul (forberedt til Mercedes PRO)
Din mobilitet 4.0.

For at gøre dit arbejde så økonomisk og behageligt som muligt, kan du som ekstraudstyr tilslutte forskellige multimediesystemer til din Sprinter.

Sortimentet spænder fra smartphone-holdere over radio med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchscreen med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning og smartphone-integration.

Du vælger selv, om du vil betjene multimediesystemerne via touchscreen eller via multifunktionsrattet, og alle betjenings- og visningselementer kan nås og aflæses uden besvær.

Du kan altid få en Sprinter Tourer til dine behov.

Med Sprinter Tourer har du mange variationsmuligheder, og du kan konfigurere både særligt robuste køretøjer, f.eks. til brug for mandskabstransport på byggepladser, lige som luksuriøst udstyrede VIP-shuttles - alt efter, hvad du skal bruge i din forretning. For at passagererne ikke skal mangle noget, fås alle 2- og 3-personers bænksæder som komfortsæder med justérbare ryglæn og komfort-nakkestøtte. Det gør turen behagelig for op til 8 passagerer - plus føreren, naturligvis.

Har du brug for mere plads til bagage eller materialer, er det også muligt at spænde en trailer på op til 3.500 kg bag på bilen.

Din sikkerhed er i højsædet i en Sprinter.

Sprinter er helt igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra den standardmonterede sidevindsassistent over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten.1

Ekstraudstyr som bakspejl med integreret bakkameraet samt 360°-kameraet forbedrer yderligere det allerede gode overblik fra førersædet, og i mørket lyser LED High Performance-forlygterne (ekstraudstyr) vejbanen op på de lange, mørke strækninger.

Skulle uheldet være ude, beskytter standard-airbaggen føreren – og efter ønske kan der installeres 5 ekstra airbags for føreren og forsædepassageren.

En helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

Den ny Sprinter kassevogn fortsætter den økonomiske succeshistorie, som Sprinter har været i 20 år. Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi forbrugsoptimeret vores dieselmotorer. Af yderligere fordele for din virksomheds økonomi kan nævnes 50 kg mere nyttelast,2 og alt i alt kombineres det lave brændstofforbrug og den intelligente funktionalitet i Sprinter ganske enkelt til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

1

Aktiv bremseassistent og Lane Keeping-assistent er standardudstyr på biler med over 3.500 kg tilladt totalvægt.

2

I forbindelse med forhjulstræk, i sammenligning med baghjulstræk.

Konfigurér din egen Sprinter Tourer.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter Tourer, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

En enklere og mere komfortabel arbejdsdag.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt, og den helt nydesignede kabine giver dig den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan Sprinter gør din arbejdsdag enklere og mere komfortabel.

 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  Med KEYLESS-START kan du starte motoren blot med et enkelt tryk på start-stop-tasten i tændingslåsen.
  Læs mere
 • Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Med det trådløse opladningssystem oplades mobile enheder nemt og hurtigt i det øverste af midterkonsollens mellemste opbevaringsrum. De mobile enheder skal understøtte Qi-standarden 1.2 - eller kunne forsynes med den.
  Læs mere
 • MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem med 10,25" (26 cm) touchscreen med høj opløsning tilbyder bl.a. hurtig harddisknavigation med 3D-kortvisning og smartphone-integration.
  Læs mere
 • THERMOTRONIC

  THERMOTRONIC

  Under kørslen regulerer klimatiseringsautomatikken THERMOTRONIC automatisk temperatur, luftmængde og luftfordeling i kabinen, så det passer til vejret udenfor.
  Mere information
 • Opbevaringsrum med dækklapper

  Opbevaringsrum med dækklapper

  Under kørslen tilbyder de to opbevaringsrum med praktiske dækklapper i venstre og højre side af instrumentpanelet sikker opbevaring af personlige effekter, dokumenter, som f.eks. fragtbreve, og mobile enheder.

  Læs mere
 • Komfortførersæde

  Komfortførersæde

  Komfortførersædet kan tilpasses førerens individuelle behov i længde, højde, hældning og sædepudedybde, så kørslen bliver så afslappet som muligt.
  Læs mere

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Den netværksforbundne serviceløsning til din virksomhed.

Mercedes PRO samler de relevante tilbud og serviceydelser på én platform, så du altid har overblik over dine muligheder.

Mercedes PRO connect produkter og tjenester.

De professionelle netværks- og flådeløsninger fra Mercedes PRO connect forbinder virksomhed, biler og chauffører og bidrager dermed til at øge effektiviteten og produktiviteten.

Sådan kommer du i gang med din Sprinter.

Sprinter er fra fabrikken monteret med netværks- og flådeløsningerne fra Mercedes PRO connect, og med det fast monterede kommunikationsmodul er den optimalt forbundet fra starten.

Sådan fungerer Mercedes PRO connect.

Vil du i gang med de innovative netværksmuligheder i dit køretøj? Her finder du vejledninger, instruktionsvideoer og svar på alt om Mercedes PRO connect.

Lorem Ipsum