Rummelig, komfortabel og sikker: Sprinter Tourer.

Bringer dig og din forretning videre.

Konfigurator

Fremadskuende, effektiv, pålidelig.

Sprinter Tourer er så alsidig, at ingen transportopgaver er for vanskelige, og den ser så godt ud, at den vækker opsigt i bybilledet. Med 3 køretøjslængder, 2 taghøjder og op til 3 sæderækker er kombinationsmulighederne imponerende. Den brede vifte af både standard- og ekstraudstyr giver økonomisk råderum - fra det helt enkle begynderkøretøj til premium opbygninger med højkvalitetsudstyr som komfortsæder og luksuriøs, indvendig beklædning.

Med over 20 års erfaring som fremadrettet, effektiv og pålidelig mobilitetsløsning bringer Sprinter Tourer dig og din virksomhed videre.

Highlights.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
Fuldstændig overbevisende. Og en fryd for øjet.

Den ny Sprinter Tourer vækker opsigt allerede ved første øjekast - designet efter det moderne Mercedes-Benz designkoncept „Sensual Purity“. Kabinen er også en nyskabelse med lige dele flot design og fremragende funktionalitet – eksempelvis med det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

Tagklimaanlægget (ekstraudstyr) forkæler dine passagerer med behagelige temperaturer, og i den behagelige og komplette passagerafdeling kan der efter ønske indsættes opbevaringsrum for smartphones med USB-opladningsfunktion til hver sæderække.

Alt efter anvendelsesprofil og ønsket kørselsadfærd kan du bestille din Sprinter Tourer med baghjuls- eller firehjulstræk. Gearskiftet foretages enten manuelt via en 6-trins manuel gearkasse eller automatisk via 7G-TRONIC PLUS.  

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Aktiv kollisionsbremse
 • Oliefyr
 • Trægulv
 • Foldbar sidespejle
 • Kommunikationsmodul (forberedt til Mercedes PRO)
Din mobilitet 4.0.

For at gøre dit arbejde så økonomisk og behageligt som muligt, kan du som ekstraudstyr tilslutte forskellige multimediesystemer til din Sprinter.

Sortimentet spænder fra smartphone-holdere over radio med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchscreen med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning og smartphone-integration.

Digitale løsninger er en del af det moderne arbejdsliv, og derfor har vi udstyret Sprinter med et integreret kommunikationsmodul, der danner teknisk grundlag for køretøjets faste internetforbindelse.

Det muliggør brugen af aktuelle og fremtidige Mercedes PRO tjenesteydelser, som tilbyder dig forretningsmæssige fordele som mindre nedetider, fremtidssikret flådestyring og digitale kørebøger.

Du kan altid få en Sprinter Tourer til dine behov.

Med Sprinter Tourer har du mange muligheder: 3 køretøjslængder, 2 taghøjder og op til 3 sæderækker danner grundlaget for en imponerende vifte af varianter.

Dermed kan du konfigurere både særligt robuste køretøjer, f.eks. til brug for mandskabstransport på byggepladser, lige som luksuriøst udstyrede VIP-shuttles - alt efter, hvad du skal bruge i din forretning. For at passagererne ikke skal mangle noget, fås alle 2- og 3-personers bænksæder som komfortsæder med justérbare ryglæn og komfort-nakkestøtte. Det gør turen behagelig for op til 8 passagerer - plus føreren, naturligvis.

Har du brug for mere plads til bagage eller materialer, er det også muligt at spænde en trailer på op til 3.500 kg bag på bilen. Med over 600 styks ekstraudstyr, herunder f.eks. særlige flåde- og undervognsløsninger, kan Sprinter Tourer tilpasses endnu bedre til dine behov.

Din sikkerhed er i højsædet i en Sprinter.

Sprinter er helt igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra sidevindsassistenten som standard over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten – begge de sidstnævnte er standard for køretøjer med en tilladt totalvægt på mere end 3.500 kg.

Ekstraudstyr som bakkameraet med bakspejlsvisning samt 360°-kameraet forbedrer yderligere det allerede gode overblik fra førersædet, og i mørket lyser LED High Performance-forlygterne (ekstraudstyr) vejbanen op på de lange, mørke strækninger.

Skulle uheldet være ude, beskytter standard-airbaggen føreren – og efter ønske kan der installeres 5 ekstra airbags for føreren og forsædepassageren.

En helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

Den ny Sprinter Tourer fortsætter den økonomiske succeshistorie, som Sprinter har været i 20 år. Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi forbrugsoptimeret vores dieselmotorer og gjort den rummelige kabine endnu mere anvendelig.

På denne måde forbinder Sprinter Tourer lavt brændstofforbrug og intelligent funktionalitet til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

Konfigurér din egen Sprinter Tourer.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter Tourer, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Nyttige assistentsystemer.

Lange strækninger på motorvejen, tæt trafik og baneskift i myldretiden, bakning og manøvrering i trange parkeringskældre...

Der er mange situationer, hvor Sprinters assistentsystemer kan være til hjælp. Fælles for alle systemerne er, at de er på forkant med teknikken. F.eks. den aktive afstandsassistent DISTRONIC, der er i stand til selvstændigt at overholde den forprogrammerede afstand til et forankørende køretøj og dermed gøre dine lange ture mere afslappede.

Eller parkeringspakken med 360°-kamera, parkeringsassistenten og Drive Away Assist, der med det komplette udsyn kan være en værdifuld hjælp ved parkering og manøvrering.

Aktiv bremseassistent.

Bakspejl med bakkamera.

Aktiv afstandsassistent DISTRONIC.

Parkeringspakke med 360°-kamera.

Blindvinkelassistent med Rear Cross Traffic Alert.

Aktiv vognbaneassistent.

En enklere og mere komfortabel arbejdsdag.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt, og den helt nydesignede kabine giver dig den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan Sprinter gør din arbejdsdag enklere og mere komfortabel.

 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  Med KEYLESS-START kan du starte motoren blot med et enkelt tryk på start-stop-tasten i tændingslåsen.
  Læs mere
 • Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Med det trådløse opladningssystem oplades mobile enheder nemt og hurtigt i det øverste af midterkonsollens mellemste opbevaringsrum. De mobile enheder skal understøtte Qi-standarden 1.2 - eller kunne forsynes med den.
  Læs mere
 • MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem med 10,25" (26 cm) touchscreen med høj opløsning tilbyder bl.a. hurtig harddisknavigation med 3D-kortvisning og smartphone-integration.
  Læs mere
 • THERMOTRONIC

  THERMOTRONIC

  Under kørslen regulerer klimatiseringsautomatikken THERMOTRONIC automatisk temperatur, luftmængde og luftfordeling i kabinen, så det passer til vejret udenfor.
  Mere information
 • Opbevaringsrum med dækklapper

  Opbevaringsrum med dækklapper

  Under kørslen tilbyder de to opbevaringsrum med praktiske dækklapper i venstre og højre side af instrumentpanelet sikker opbevaring af personlige effekter, dokumenter, som f.eks. fragtbreve, og mobile enheder.

  Læs mere
 • Komfortførersæde

  Komfortførersæde

  Komfortførersædet kan tilpasses førerens individuelle behov i længde, højde, hældning og sædepudedybde, så kørslen bliver så afslappet som muligt.
  Læs mere

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Find de Mercedes PRO løsninger, der passer til din Sprinter.
Optimierte Unterstützung

Optimeret hjælp.

Når du vil spare tid og omkostninger.
Forbedret planlægning, bedre overblik over værkstedsbesøg samt færre stilstandstider. Desuden direkte hjælp i nødsituationer.
Læs mere
Digitalisierte Aufzeichnungen

Digitaliseret dataregistrering.

Fuldt overblik over vigtige flådedata.
Hvis du har brug for det totale overblik og fuld dokumentation, bliver det nu enklere end nogensinde før.
Læs mere
Effizientes Flottenmanagement

Effektiv flådestyring.

Fuldt overblik over bilstatus og geografiske position.
Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer.
Læs mere
Effiziente Fahrstilanalyse

Effektiv kørestilsanalyse.

Undgå driftsafbrydelser og spar på omkostningerne.
Med effektiv kørestilsanalyse undgår du unødige driftsafbrydelser, sparer udgifter til brændstof og andre omkostninger og øger rentabiliteten.
Læs mere
Vereinfachte Flottenkommunikation

Forenklet flådekommunikation.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange.
Med Forenklet flådekommunikation etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.
Læs mere
Verbesserte Navigation

Forbedret navigation.

Kom hurtigere frem med den nødvendige information.
Forsyn dine chauffører med relevant information til den optimale tur - trafikdata i realtid, opdaterede kortdata og div. navigationsfunktioner.
Læs mere
Mobile Fahrzeugbedienung

Mobil betjening af bilen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.
Du kan nemt og enkelt betjene og tjekke div. bilfunktioner og køretøjets status, uanset hvor du selv befinder dig - samt låse køretøjet uden nøgle.
Læs mere
Datenschnittstellen Mercedes-Benz Vans

Datagrænseflader til Mercedes-Benz varebiler.

Integration i alle flådesystemer.
Med Datagrænseflader til Mercedes-Benz varebiler fra Mercedes PRO kan du integrere Mercedes-Benz varebiler i dit nuværende flådeadministrationssystem.
Læs mere
Adapter services

Mercedes PRO Adapter tjenester.

Giv dine nuværende biler adgang til Mercedes PRO connect.
Du kan efterudstyre dine ældre biler med Mercedes PRO Adapter og få glæde af alle fordelene ved Mercedes PRO connect og netværksopkobling.
Læs mere

Lorem Ipsum