Mere rummelig, komfortabel og sikker end nogensinde: Sprinter Tourer.

Bringer dig og din forretning videre.

Fremadskuende, effektiv, pålidelig.

Sprinter Tourer er så alsidig, at ingen transportopgaver er for vanskelige, og den ser så godt ud, at den vækker opsigt i bybilledet. Med 3 køretøjslængder, 2 taghøjder og op til 3 sæderækker er kombinationsmulighederne imponerende. Den brede vifte af både standard- og ekstraudstyr giver økonomisk råderum - fra det helt enkle begynderkøretøj til premium opbygninger med højkvalitetsudstyr som komfortsæder og luksuriøs, indvendig beklædning.

Med over 20 års erfaring som fremadrettet, effektiv og pålidelig mobilitetsløsning bringer Sprinter Tourer dig og din virksomhed videre.

Highlights.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
Fuldstændig overbevisende. Og en fryd for øjet.

Den ny Sprinter Tourer vækker opsigt allerede ved første øjekast - designet efter det moderne Mercedes-Benz designkoncept „Sensual Purity“. Kabinen er også en nyskabelse med lige dele flot design og fremragende funktionalitet – eksempelvis med det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

Tagklimaanlægget (ekstraudstyr) forkæler dine passagerer med behagelige temperaturer, og i den behagelige og komplette passagerafdeling kan der efter ønske indsættes opbevaringsrum for smartphones med USB-opladningsfunktion til hver sæderække.

Alt efter anvendelsesprofil og ønsket kørselsadfærd kan du bestille din Sprinter Tourer med baghjuls- eller firehjulstræk. Gearskiftet foretages enten manuelt via en 6-trins manuel gearkasse eller automatisk via 7G-TRONIC PLUS.  

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Aktiv kollisionsbremse
 • Oliefyr
 • Trægulv
 • Foldbar sidespejle
 • Kommunikationsmodul (forberedt til Mercedes PRO)
Din mobilitet 4.0.

For at gøre dit arbejde så økonomisk og behageligt som muligt, kan du som ekstraudstyr tilslutte forskellige multimediesystemer til din Sprinter.

Sortimentet spænder fra smartphone-holdere over radio med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchscreen med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning og smartphone-integration.

Digitale løsninger er en del af det moderne arbejdsliv, og derfor har vi udstyret Sprinter med et integreret kommunikationsmodul, der danner teknisk grundlag for køretøjets faste internetforbindelse.

Det muliggør brugen af aktuelle og fremtidige Mercedes PRO tjenesteydelser, som tilbyder dig forretningsmæssige fordele som mindre nedetider, fremtidssikret flådestyring og digitale kørebøger.

Du kan altid få en Sprinter Tourer til dine behov.

Med Sprinter Tourer har du mange muligheder: 3 køretøjslængder, 2 taghøjder og op til 3 sæderækker danner grundlaget for en imponerende vifte af varianter.

Dermed kan du konfigurere både særligt robuste køretøjer, f.eks. til brug for mandskabstransport på byggepladser, lige som luksuriøst udstyrede VIP-shuttles - alt efter, hvad du skal bruge i din forretning. For at passagererne ikke skal mangle noget, fås alle 2- og 3-personers bænksæder som komfortsæder med justérbare ryglæn og komfort-nakkestøtte. Det gør turen behagelig for op til 8 passagerer - plus føreren, naturligvis.

Har du brug for mere plads til bagage eller materialer, er det også muligt at spænde en trailer på op til 3.500 kg bag på bilen. Med over 600 styks ekstraudstyr, herunder f.eks. særlige flåde- og undervognsløsninger, kan Sprinter Tourer tilpasses endnu bedre til dine behov.

Din sikkerhed er i højsædet i en Sprinter.

Sprinter er helt igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra sidevindsassistenten som standard over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten – begge de sidstnævnte er standard for køretøjer med en tilladt totalvægt på mere end 3.500 kg.

Ekstraudstyr som bakkameraet med bakspejlsvisning samt 360°-kameraet forbedrer yderligere det allerede gode overblik fra førersædet, og i mørket lyser LED High Performance-forlygterne (ekstraudstyr) vejbanen op på de lange, mørke strækninger.

Skulle uheldet være ude, beskytter standard-airbaggen føreren – og efter ønske kan der installeres 5 ekstra airbags for føreren og forsædepassageren.

En helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

Den ny Sprinter Tourer fortsætter den økonomiske succeshistorie, som Sprinter har været i 20 år. Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi forbrugsoptimeret vores dieselmotorer og gjort den rummelige kabine endnu mere anvendelig.

På denne måde forbinder Sprinter Tourer lavt brændstofforbrug og intelligent funktionalitet til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

Konfigurér din egen Sprinter Tourer.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter Tourer, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Nyttige assistentsystemer.

Lange strækninger på motorvejen, tæt trafik og baneskift i myldretiden, bakning og manøvrering i trange parkeringskældre...

Der er mange situationer, hvor Sprinters assistentsystemer kan være til hjælp. Fælles for alle systemerne er, at de er på forkant med teknikken. F.eks. den aktive afstandsassistent DISTRONIC, der er i stand til selvstændigt at overholde den forprogrammerede afstand til et forankørende køretøj og dermed gøre dine lange ture mere afslappede.

Eller parkeringspakken med 360°-kamera, parkeringsassistenten og Drive Away Assist, der med det komplette udsyn kan være en værdifuld hjælp ved parkering og manøvrering.

Aktiv bremseassistent.

Parkeringspakke med 360°-kamera.

Aktiv afstandsassistent DISTRONIC.

Bakspejl med bakkamera.

Blindvinkelassistent med Rear Cross Traffic Alert.

Aktiv vognbaneassistent.

Ekstraudstyr: Frontdesign og multimedieudstyr.

Forkromet kølergrill.

Kølergrillramme i bilens farve.

Lakeret kofanger.

Forberedt til radio.

Navigation uden omveje.

MBUX multimediesystem med 10,25" touchscreen.

Digital radio (DAB).

Mercedes PRO: Det netværksforbundne servicekoncept til din forretning.

Din varebil er et af virksomhedens vigtigste aktiver. Derfor fremstiller vi ikke kun pålidelige og robuste varebiler til dig, men arbejder også på at skabe attraktive forretningssystmer, programmer og tilbud – lige fra finansiering over service til den daglige drift.

Den professionelle netværks- og flådeløsning Mercedes PRO connect forbinder virksomhed og biler og hjælper med at øge effektivitet og produktivitet– både på ledelsesniveau, i økonomiafdelingen og i det daglige arbejde.