Hvad kunne du tænke dig? Udstyr og tilbehør til din Sprinter kassevogn.

Når ekstraudstyr er standard. Gå online med Sprinter for 1.995 kr. om måneden.

I Sprinter siger du 'Hey Mercedes', og så hjælper Sprinter dig med at navigere, kommunikere eller tjekke bilens tilstand. Du kan få adgang til dine mobildata på den 7" store touchskærm, og med de avancerede assistentsystemer er køresikkerheden helt i top.

Lige nu kan du gå online med Sprinter 211 CDI FWD A1 for 1.995 kr. om måneden (ServiceLeasing) og få en masse med, som andre steder ville være ekstraudstyr.

Og så har vi slet ikke nævnt, at Sprinter oven i købet gør dit arbejde lettere, hurtigere og mere komfortabelt. Med forhjulstræk har vi nemlig sænket læssehøjden 8 cm og øget nyttelasten, og Sprinter arbejder med helt op til 3,5 tons på krogen og op til 5,5 tons totalvægt.

Desuden fås Sprinter kassevogn i 3 højder, så der ud over at være plads til det hele... også er plads til lidt mere!

Læs mere ServiceLeasing, priser og løbetid her.

MBUX multimediesystem med 7" touchskærm.

Stemmestyring.

Aktiv bremseassistent.

ServiceLeasing: Mercedes-Benz Sprinter 211 CDI FWD A1. Energiklasse E. Forbrug ved blandet kørsel 11,2 km/l (WLTP), CO2-emission fra 234 g/km. Grøn ejerafgift 4.450 kr. pr. halvår. ServiceLeasing inkl. service og vedligeholdelse: Månedlig ydelse fra 1.995 kr./md. over 48 måneder, km-forbrug 60.000 km og en engangsydelse på 35.000 kr. Etableringsgebyr på 3.100 kr. og panthaverdeklaration 920 kr. Alle priser er inkl. afgift men ekskl. moms. Forudsætter positiv kreditgodkendelse via Mercedes-Benz Finans A/S. Begrænset kampagneperiode, frem til 31/12-2019. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Udvalgt standardudstyr.

Listen med standardudstyr til Sprinter kassevogn er lang og omfattende - og på det typisk høje kvalitetsniveau, du er vant til fra Mercedes-Benz.

KEYLESS-START.

Elektrisk styretøj.

Kørelysassistent.

Sidevindsassistent.

Ekstraudstyr til alle behov.

Med sit store og omfattende ekstraudstyrsprogram kan Sprinter kassevogn designes præcist til at opfylde dine branchespecifikke krav - og hvad du ellers måtte have af særlige behov.  

MBUX multimediesystem med 10,25" touchskærm.

Multifunktionsrat.

Blindvinkelassistent.

Bakspejl med integreret bakkamera.

Multifunktionsboks holder orden i kabinen.

Opbevaringsrum med trådløs opladning af smartphones.

Sprinter kassevogns lange liste med standardudstyr.

 1. Interiør
 2. Eksteriør

 3. Komfort

 4. Teknik 5. SikkerhedOversigt over de mange ekstraudstyrsmuligheder.

 1. Interiør 2. Eksteriør


 3. Komfort 4. Infotainment


 5. Teknik

 6. Sikkerhed
 7. Undervogn


1

Sammenlignet med trægulvet i Sprinter ekstra lang.

Konfigurér din egen Sprinter kassevogn.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter kassevogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Lorem Ipsum