Øg forspringet med Sprinter kassevogn.

Uovertruffen komfort og køreglæde.

Konfigurator

En køreglæde der skal opleves.

Med den ny Sprinter får du uovertruffen komfort og køreglæde. Glæd dig for eksempel til det intelligente telematiksystem MBUX, touchskærm samt modulopbyggede opbevaringskoncept, som kan tilpasses nøjagtigt til dine ønsker og bilens anvendelsesformål på samme måde som udvalget af multimedie- og assistentsystemer.

Gå på opdagelse i de mange highlights herunder.

Highlights.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
En fryd for øjet. Og endnu mere for din arbejdsdag.

Designet på den ny Sprinter vækker opsigt: Den er designet efter det moderne Mercedes-Benz designkoncept „Sensual Purity“. Kabinen er også en nyskabelse med lige dele flot design og fremragende funktionalitet – eksempelvis med det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

Lastrummet i kassevognen overbeviser også med praktisk ekstraudstyr som f.eks. den indvendige tagbagagebærer,1 vægtoptimeret plastgulv, hjulkasser med læssemulighed og pallestøtte i skydedørens trin, som blandt andet stabiliserer lasten ved kurvekørsel og muliggør mere effektiv fastgørelse.

Med den nye Sprinter kan der frit vælges mellem, forhjuls-, baghjuls- og firehjulstræk så bilen passer dit behov. Du kan skifte gear med den præcise 6-trins manuelle gearkasse - eller lade 7G-TRONIC PLUS eller 9G-TRONIC2 automatgearkassen gøre det for dig.

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Oliefyr
 • Trægulv
 • Foldbar sidespejle
 • Kommunikationsmodul (forberedt til Mercedes PRO)
Din mobilitet 4.0.

For at gøre dit arbejde så økonomisk og behageligt som muligt, kan du som ekstraudstyr tilslutte forskellige multimediesystemer til din Sprinter.

Sortimentet spænder fra smartphone-holdere over radio med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchscreen med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning og smartphone-integration.

Digitale løsninger er en del af det moderne arbejdsliv, og derfor har vi udstyret Sprinter med et integreret kommunikationsmodul, der danner teknisk grundlag for køretøjets faste internetforbindelse.

Det muliggør brugen af aktuelle og fremtidige Mercedes PRO tjenesteydelser, som tilbyder dig forretningsmæssige fordele som mindre nedetider, fremtidssikret flådestyring og digitale kørebøger.

Du finder altid en Sprinter til dine transportbehov.

Med Sprinter kassevogn er der mange muligheder: 4 køretøjslængder, 3 taghøjder og 4 motorvarianter gi’r dig en imponerende vifte af kombinationsmuligheder, og du kan konfigurere biler med en tilladt samlet vægt på op til 5.500 kg.

Med den længste af de 4 køretøjslængder og det højeste af de 3 tage tilbyder Sprinter kassevognen dig et lastrumsvolumen på op til 17 m3. Har du brug for mere, er det også muligt at spænde en trailer på op til 3.500 kg bag på bilen.

Med over 600 styks ekstraudstyr, herunder f.eks. særlige flåde- og undervognsløsninger, kan Sprinter kassevognen tilpasses endnu bedre til dine behov. Med ekstraudstyr som pallestøtte, beklædte hjulkasser og indvendig tagbagagebærer bliver dine transportopgaver lettere at løse.

Til særlige branchemæssige behov tilbyder vi – sammen med vores certificerede samarbejdspartnere – de op- og ombygningsløsninger, du og din forretning har brug for.

Din sikkerhed er i højsædet i en Sprinter.

Sprinter er helt igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra sidevindsassistenten som standard over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten – begge de sidstnævnte er standard for køretøjer med en tilladt totalvægt på mere end 3.500 kg.

Ekstraudstyr som bakspejl med integreret bakkameraet samt 360°-kameraet forbedrer yderligere det allerede gode overblik fra førersædet, og i mørket lyser LED High Performance-forlygterne (ekstraudstyr) vejbanen op på de lange, mørke strækninger.

Skulle uheldet være ude, beskytter standard-airbaggen føreren – og efter ønske kan der installeres 5 ekstra airbags for føreren og forsædepassageren.

En helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

Den ny Sprinter kassevogn fortsætter den økonomiske succeshistorie, som Sprinter har været i 20 år. Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi forbrugsoptimeret vores dieselmotorer. Af yderligere fordele for din virksomheds økonomi kan nævnes 50 kg mere nyttelast,3 og med hovedtanken på 50 l4 og en bundbelægning i plast,5 som fås som ekstraudstyr, kan du spare endnu mere på bilens vægtkonto. Derudover imponerer Sprinter kassevogn med endnu bedre rummelighed3 og en 80 mm lavere lastrumsbund. Det gør Sprinter endnu nemmere at læsse og komme op i.

Det lave brændstofforbrug og den intelligente funktionalitet i Sprinter kombineres ganske enkelt til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

1

Den indvendigt liggende tagbagagebærer fås ikke for tiden.

2

Kun ifm. forhjulstræk.

3

I forbindelse med forhjulstræk, i sammenligning med baghjulstræk.

4

Hovedtanken 50 liter fås som ekstraudstyr til Sprinter kassevogn ifm. forhjulstræk.

5

Bundbelægning plast fås som ekstraudstyr til Sprinter kassevogn.

Konfigurér din egen Sprinter kassevogn.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter kassevogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Kan tilpasses næsten alle krav.

Køretøjets længde
Kompakt
Standard
Lang
Ekstra lang
Tagtype
Normalt tag
Højt tag
Ekstra højt tag
Maks. lastrumslængde
Maks. lastrumshøjde
Maks. lastareal
Maks. lastrumsvolumen
2.607 mm
1.789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2.607 mm
2.079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3.272 mm
1.789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3.272 mm
2.079 mm
5,539 m2
11 m3
4.307 mm
2.009 mm
6,9 m2
14 m3
4.307 mm
2.243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.243 mm
7,606 m2
17 m3

En enklere og mere komfortabel arbejdsdag.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt, og den helt nydesignede kabine giver dig den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan Sprinter gør din arbejdsdag enklere og mere komfortabel.

 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  Med KEYLESS-START kan du starte motoren blot med et enkelt tryk på start-stop-tasten i tændingslåsen.
  Læs mere
 • Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Med det trådløse opladningssystem oplades mobile enheder nemt og hurtigt i det øverste af midterkonsollens mellemste opbevaringsrum. De mobile enheder skal understøtte Qi-standarden 1.2 - eller kunne forsynes med den.
  Læs mere
 • MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem med 10,25" (26 cm) touchscreen med høj opløsning tilbyder bl.a. hurtig harddisknavigation med 3D-kortvisning og smartphone-integration.
  Læs mere
 • THERMOTRONIC

  THERMOTRONIC

  Under kørslen regulerer klimatiseringsautomatikken THERMOTRONIC automatisk temperatur, luftmængde og luftfordeling i kabinen, så det passer til vejret udenfor.
  Mere information
 • Opbevaringsrum med dækklapper

  Opbevaringsrum med dækklapper

  Under kørslen tilbyder de to opbevaringsrum med praktiske dækklapper i venstre og højre side af instrumentpanelet sikker opbevaring af personlige effekter, dokumenter, som f.eks. fragtbreve, og mobile enheder.

  Læs mere
 • Komfortførersæde

  Komfortførersæde

  Komfortførersædet kan tilpasses førerens individuelle behov i længde, højde, hældning og sædepudedybde, så kørslen bliver så afslappet som muligt.
  Læs mere

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Find de Mercedes PRO løsninger, der passer til din Sprinter.
Optimierte Unterstützung

Optimeret hjælp.

Når du vil spare tid og omkostninger.
Forbedret planlægning, bedre overblik over værkstedsbesøg samt færre stilstandstider. Desuden direkte hjælp i nødsituationer.
Læs mere
Digitalisierte Aufzeichnungen

Digitaliseret dataregistrering.

Fuldt overblik over vigtige flådedata.
Hvis du har brug for det totale overblik og fuld dokumentation, bliver det nu enklere end nogensinde før.
Læs mere
Effizientes Flottenmanagement

Effektiv flådestyring.

Fuldt overblik over bilstatus og geografiske position.
Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer.
Læs mere
Effiziente Fahrstilanalyse

Effektiv kørestilsanalyse.

Undgå driftsafbrydelser og spar på omkostningerne.
Med effektiv kørestilsanalyse undgår du unødige driftsafbrydelser, sparer udgifter til brændstof og andre omkostninger og øger rentabiliteten.
Læs mere
Vereinfachte Flottenkommunikation

Forenklet flådekommunikation.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange.
Med Forenklet flådekommunikation etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.
Læs mere
Verbesserte Navigation

Forbedret navigation.

Kom hurtigere frem med den nødvendige information.
Forsyn dine chauffører med relevant information til den optimale tur - trafikdata i realtid, opdaterede kortdata og div. navigationsfunktioner.
Læs mere
Mobile Fahrzeugbedienung

Mobil betjening af bilen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.
Du kan nemt og enkelt betjene og tjekke div. bilfunktioner og køretøjets status, uanset hvor du selv befinder dig - samt låse køretøjet uden nøgle.
Læs mere
Datenschnittstellen Mercedes-Benz Vans

Datagrænseflader til Mercedes-Benz varebiler.

Integration i alle flådesystemer.
Med Datagrænseflader til Mercedes-Benz varebiler fra Mercedes PRO kan du integrere Mercedes-Benz varebiler i dit nuværende flådeadministrationssystem.
Læs mere
Adapter services

Mercedes PRO Adapter tjenester.

Giv dine nuværende biler adgang til Mercedes PRO connect.
Du kan efterudstyre dine ældre biler med Mercedes PRO Adapter og få glæde af alle fordelene ved Mercedes PRO connect og netværksopkobling.
Læs mere

Skræddersyede løsninger til opbygning af din varevogn.

Din Mercedes Sprinter skal leve op til dine professionelle krav.

Hvis du har særlige ønsker til din nye varevogn - som fx køle- eller kasseliftopbygning, har vi mange års erfaring med opbygning af specialløsninger. Sammen med vores certificerede samarbejdspartnere kan vi tilbyde en mængde af stærke, anvendelige opbygningsløsninger.

Lorem Ipsum