Sprinter kassevogn - Ultimativ komfort og køreglæde | Mercedes-Benz

Øg forspringet med Sprinter kassevogn.

Uovertruffen komfort og køreglæde.

Konfigurator

En køreglæde der skal opleves.

Med Sprinter kan du vælge mellem 4 køretøjslængder, 3 taghøjder og en lastrumsvolumen på op til 17 m3. For Sprinter med forhjulstræk betyder det en fordelagtig anskaffelsespris, ekstra nyttelast og en lavere læssekant i forhold til køretøjer med baghjulstræk. Derudover kan du glæde dig over uovertruffen komfort og køreglæde og for eksempel det modulopbyggede opbevaringskoncept, som kan tilpasses nøjagtigt til dine ønsker og bilens anvendelsesformål på samme måde som udvalget af multimedie- og assistentsystemer.

Gå på opdagelse i de mange highlights herunder.

Highlights.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
En fryd for øjet. Og endnu mere for din arbejdsdag.

Den ny Sprinter følger i allerhøjeste grad det moderne Mercedes-Benz designkoncept. F.eks. er kabinen en nyskabelse med lige dele flot design og fremragende funktionalitet som det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

Sprinters lastrum kan tilpasses dine behov med praktisk ekstraudstyr som det vægtoptimerede plastgulv og hjulkasserne med opbevaringsplads. Palleunderstøttelsen i skydedørens trin (ekstraudstyr) stabiliserer lasten og muliggør en mere effektiv fastgørelse.

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • 9G TRONIC automatgearkasse
 • Tyverialarm
 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Sidevindsassistent
 • Foldbare sidespejle
 • Højt tag (fra model A2)
 • Kommunikationsmodul
Din mobilitet 4.0.

For at gøre dit arbejde så økonomisk og behageligt som muligt, kan du som ekstraudstyr tilslutte forskellige multimediesystemer til din Sprinter.

Sortimentet spænder fra smartphone-holdere over radio med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchscreen med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning og smartphone-integration.

Du vælger selv, om du vil betjene multimediesystemerne via touchscreen eller via multifunktionsrattet, og alle betjenings- og visningselementer kan nås og aflæses uden besvær.

Du finder altid en Sprinter til dine transportbehov.

Med Sprinter kassevogns 4 køretøjslængder og 3 taghøjder har du en imponerende vifte af kombinationsmuligheder, og du kan konfigurere biler med en tilladt samlet vægt på op til 5.380 kg.

Med den længste af de 4 køretøjslængder og det højeste af de 3 tage tilbyder Sprinter kassevognen dig et lastrumsvolumen på op til 17 m3. Har du brug for mere, er det også muligt at spænde en trailer på op til 3.500 kg bag på bilen, og med ekstraudstyr som pallestøtte og beklædte hjulkasser bliver dine transportopgaver endnu lettere at løse.

Til særlige branchemæssige behov tilbyder vi – sammen med vores certificerede samarbejdspartnere – de op- og ombygningsløsninger, du og din forretning har brug for.

Din sikkerhed er i højsædet i en Sprinter.

Sprinter er helt igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra den standardmonterede sidevindsassistent over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten.1

Tre kameraløsninger (ekstraudstyr), fra bakkameraet med bakspejlsvisning til 360° kameraet, forbedrer yderligere det allerede gode overblik fra førersædet, og i mørket lyser LED High Performance-forlygterne (ekstraudstyr) vejbanen op på de lange, mørke strækninger.

Skulle uheldet være ude, beskytter standard-airbaggen føreren – og efter ønske kan der installeres 5 ekstra airbags for føreren og forsædepassageren.

En helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

Den ny Sprinter kassevogn fortsætter den økonomiske succeshistorie, som Sprinter har været i 25 år. Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi forbrugsoptimeret vores dieselmotorer. Af yderligere fordele for din virksomheds økonomi kan nævnes 50 kg mere nyttelast,2 og alt i alt kombineres det lave brændstofforbrug og den intelligente funktionalitet i Sprinter ganske enkelt til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

1

Aktiv bremseassistent og Lane Keeping-assistent er standardudstyr på biler med over 3.500 kg tilladt totalvægt.

2

I forbindelse med forhjulstræk, i sammenligning med baghjulstræk.

Konfigurér din egen Sprinter kassevogn.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter kassevogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Kan tilpasses næsten alle krav.

Køretøjets længde
Kompakt
Standard
Lang
Ekstra lang
Tagtype
Normalt tag
Højt tag
Ekstra højt tag
Maks. lastrumslængde
Maks. lastrumshøjde
Maks. lastareal
Maks. lastrumsvolumen
2.607 mm
1.789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2.607 mm
2.079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3.272 mm
1.789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3.272 mm
2.079 mm
5,539 m2
11 m3
4.307 mm
2.009 mm
6,9 m2
14 m3
4.307 mm
2.243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.243 mm
7,606 m2
17 m3

NYHED: Digitalt bakspejl.

Med det digitale bakspejl får du tydeligt udsyn bagud, selv når skillevægge, døre eller last blokerer for udsynet. Kamerabilledet i det digitale bakspejl kan give dig et bedre overblik over trafikken umiddelbart bag din bil og gøre det lettere at manøvrere og parkere.

En enklere og mere komfortabel arbejdsdag.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt, og den helt nydesignede kabine giver dig den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan Sprinter gør din arbejdsdag enklere og mere komfortabel.

En mere behagelig arbejdsdag
 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  Med KEYLESS-START kan du starte motoren blot med et enkelt tryk på start-stop-tasten i tændingslåsen.
  Læs mere
 • Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Med det trådløse opladningssystem oplades mobile enheder nemt og hurtigt i det øverste af midterkonsollens mellemste opbevaringsrum. De mobile enheder skal understøtte Qi-standarden 1.2 - eller kunne forsynes med den.
  Læs mere
 • MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem med 10,25" (26 cm) touchscreen med høj opløsning tilbyder bl.a. hurtig harddisknavigation med 3D-kortvisning og smartphone-integration.
  Læs mere
 • THERMOTRONIC

  THERMOTRONIC

  Under kørslen regulerer klimatiseringsautomatikken THERMOTRONIC automatisk temperatur, luftmængde og luftfordeling i kabinen, så det passer til vejret udenfor.
  Mere information
 • Opbevaringsrum med dækklapper

  Opbevaringsrum med dækklapper

  Under kørslen tilbyder de to opbevaringsrum med praktiske dækklapper i venstre og højre side af instrumentpanelet sikker opbevaring af personlige effekter, dokumenter, som f.eks. fragtbreve, og mobile enheder.

  Læs mere
 • Komfortførersæde

  Komfortførersæde

  Komfortførersædet kan tilpasses førerens individuelle behov i længde, højde, hældning og sædepudedybde, så kørslen bliver så afslappet som muligt.
  Læs mere

Oplev Sprinter kassevogn.

Ikon Bestil prøvetur

Bestil prøvetur.

Find nærmeste forhandler og bestil prøvetur.
Find forhandler
Ikon Find forhandler

Vil du vide mere?

Mercedes-Benz kundeservice har svar på det meste.
Få hjælp her
Ikon Konfigurér bilen

Byg din egen bil.

Med konfiguratoren bestemmer du selv.
Til konfiguratoren