eSprinter kassevogn | Mercedes-Benz Vans

 Mercedes-Benz eSprinter.

Tjek priser

Klar til eSprinter? Find ud af det med EQ Ready App. 

Download vores gratis EQ Ready App og find ud af, om det er relevant for dig at skifte til eSprinter og emissionsfri kørsel.* Med appen kan du testkøre eSprinter og se, om den passer til dit kørselsmønster.

* Op til 150 km emissionsfri kørsel i lokalområdet på en enkelt opladning.

Kør op til 150 km emissionsfrit i lokalområdet.

Den ny eSprinter er fremtidens mobilitetsløsning, hvis din primære kørsel finder sted i byen. Med sin effektive elmotor med maks. 85 kW (116 hk) er eSprinter lige så pålidelig, økonomisk og fleksibel, som Sprinter har været det igennem de sidste 25 år.

Du kan bestille eSprinter i længden standard (A2) med højt tag. Dens lastrumsvolumen på 11 m³ begrænses ikke af elmotoren, og nyttelasten når op på 940 kg ved standard batterikapaciteten på 35 kWh og op på 790 kg ved den ekstra batterikapacitet på 47 kWh.

Ved blandet kørsel når eSprinters rækkevidde op på 150 kilometers emissionsfri kørsel1 i lokalområdet.

1

Aktionsradius er beregnet på grundlag af forordningen 2017/1151/EU. Aktionsradius afhænger af bilens konfiguration, især af valget af begrænsningen af den maksimale hastighed.

Den faktiske aktionsradius afhænger desuden af den individuelle køremåde, vej- og trafikforhold, udetemperaturen, anvendelsen af klimaanlæg/varme osv. og kan eventuelt afvige.

Highlights.

  1. Produktkoncept
  2. Fleksibilitet
  3. Drivline
  4. Driftssikkerhed
Elektrisk mobilitet 2.0.

Hvis du overvejer at skifte til eSprinter, vil du hurtigt opleve, at det drejer sig om meget mere end et eldrevet køretøj.

Bl.a. baseret på dine ønsker og behov arbejder vores specialister løbende på at udbygge vores eVan økosystem - bl.a. med etablering af den korrekte opladningsinfrastruktur, service på stedet og konnektivitetstjenester.

Alt i eVan økosystemet matcher de gængse Mercedes-Benz dyder, som naturligvis allerede er implementeret i eSprinter - dyder som f.eks. driftssikkerhed, ergonomi, komfort og sikkerhed.

Mere om eVan økosystem
Maksimal aktionsradius eller last? Du bestemmer selv.

Alt efter behov kan din eSprinter optimeres med henblik på større aktionsradius eller øget last.

Først skal du vælge den batterikapacitet, der matcher dine behov. Standardkapaciteten på 35 kWh giver mulighed for en maksimal nyttelast på ca. 940 kg. Til længere ture bør du vælge den effektive batterikapacitet på 47 kWh.

Med Combined Charging System (CCS), valgfri ladeeffekt på maks. 80 kW og det fleksible ladesystem med et sæt med forskellige ladeløsninger er eSprinter fleksibel, når det gælder opladning. Og har du særlige branchemæssige krav til din nye eldrevne kassevogn, kan vi tilbyde en lang række op- og ombygningsløsninger.

Læs mere om ombygning
Avanceret, højeffektiv og emissionsfri motor.

Den højeffektive elmotor forsyner din eSprinter med imponerende kræfter og en behagelig motorgang.

Sammenlignet med en forbrændingsmotor har en elmotor en væsentligt højere virkningsgrad. Den er næsten lydløs, og det maksimale drejningsmoment nås allerede fra motorens første omdrejning.

Fordi strømmen til eSprinter kommer fra alternative energikilder, er motoren emissionsfri. Det gør elmotoren til en økonomisk og miljøvenlig, fremtidssikret drivtype i større byer, hvor der i dag typisk er kraftig forurening samt strengere og strengere miljøregler.

En elmotor udsættes desuden for mindre slitage end en forbrændingsmotor og kræver således mindre vedligeholdelse.

Sprinters 25 års erfaring bringer dig videre. Også når det gælder el...

I hver eneste Sprinter gemmer sig 25 års erfaring, og det er det grundlag, eSprinter hviler på.

Også når det gælder elmotoren, nyder du godt af Mercedes-Benz store erfaring. Modulkomponenterne i eSprinters motor stammer fra vores personbilsudvikling og er allerede blevet anvendt i flere år i køretøjer med alternative drev.

Selv om den er ny, er eSprinter et gennemprøvet køretøj i Mercedes-Benz kvalitet, hvis elmotor og varmesystem selvfølgelig også har bestået vores omfattende vintertest ved temperaturer helt ned til minus 30 °C.

Fleksibel batteristørrelse og opladning.

Fra 10 til 80 % på ca. 20 minutter.

Combined Charging System (CCS) gør din eSprinter fleksibel ved ladestationer og wallboxe.

Med den standardmonterede 80 kW DC-oplader kan 3pack højspændingsbatteriet (35 kWh) oplades fra 10 til 80 % på en DC-hurtigladestation på cirka 20 min., mens 4pack batteriet (47 kWh) oplades på ca. 25 min.1

1

Batteriopladningens varighed afhænger af opladningsinfrastrukturen.

Forbilledligt sikkerhedsniveau.

Godt beskyttet højvoltsnet i køretøjet.

Vores varevogne med elmotor gennemgår køretøjs- og crashtests magen til dem for køretøjer med forbrændingsmotor og matcher derfor de sædvanlige høje Mercedes-Benz sikkerhedskrav.

Drivlinen, højvoltsbatteriet og højspændingskablerne er sikkert indlejret i rammer. En beskyttelsesplade afskærmer batterisystemet ekstra mod skader nedefra, og alle højspændingskabler er grundigt isoleret.

Registrerer crashsensorerne en alvorlig lykke, sker der straks en automatisk frakobling af strømmen i køretøjet.

Fremtiden er elektrisk: Gå på opdagelse i det nye eVan-økosystem.

Mercedes-Benz eVan-økosystem.

Skal din forretning køre elektrisk? Vi hjælper dig med overblikket.

Ladeløsninger.

Mercedes-Benz ladeløsninger til din eSprinter kassevogn.

Rækkevidde.

Download EQ Ready App og find ud af, om elmobilitet passer til din forretning.