Serviceaftale | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz serviceydelser

Med en Serviceaftale får du frihed til at fokusere på din forretning.

Drop besværet. Øg lønsomheden. Beskyt brugtværdien.

Med en Mercedes-Benz Serviceaftale slipper du for unødige bekymringer i forbindelse med service, reparation og vedligeholdelse af din bil.

Din Serviceaftale tager hånd om stort set alt ved dit værkstedsbesøg. Når aftalen kører, slipper du for regninger, papirarbejde samt unødige spørgsmål ved indleveringen og kan i stedet fokusere på din forretning og køreglæden i forbindelse med din Mercedes-Benz Van.

Med Serviceaftalen får du desuden mulighed for at budgettere ud fra faste og forudsigelige månedsomkostninger, du opnår færre stilstandstimer, højere anvendelsesgrad og driftsikkerhed, hvilket øger lønsomheden og beskytter brugtvognsværdien.

Vælg den Serviceaftale, der passer dig bedst.

Læs mere om de tre typer Serviceaftaler længere nede på siden.

 

Service Complete. Service og reparation inkl. sliddele.

Service Complete dækker alt nødvendig service, reparationer samt sliddele (reservedele, der udskiftes regelmæssigt som følge af almindelig brug) og lovpligtige periodiske syn gennem hele aftaleperioden.

Dine fordele med Service Complete:

 • Alle omkostninger til service er inkluderet: Et fast beløb pr. måned dækker alt servicearbejde på din Mercedes-Benz i aftaleperioden.
 • Mindre risiko: Aftalen dækker også reparationsarbejde svarende til nybilsgarantien gennem hele aftaleperioden.
 • Ingen uventede omkostninger: Du ved nøjagtigt, hvad du skal betale for service, reparationer og sliddele.
 • Sliddele udskiftes løbende efter behov. Dermed skal du ikke bekymre dig om, hvornår det er tid til udskiftning af bremser mm.
 • Når dit køretøj bliver behandlet professionelt med fuld servicehistorie fra et autoriseret Mercedes-Benz-værksted, er der bedre forudsætninger for at opnå en god videresalgsværdi.
 • Serviceaftalen indeholder desuden samtlige lovpligtige, periodiske syn i godkendt synshal, inkl. evt. kontrol af fartskriver.

Service SelectPlus. Service og reparation ekskl. sliddele.

Med Service SelectPlus får du en aftale, som ud over at dække servicearbejde giver ekstra tryghed. Den omfatter nemlig også reparationsarbejde svarende til en udvidelse af nybilsgarantien i hele aftaleperioden.

Dine fordele med SelectPlus:

 • Alle omkostninger til service er inkluderet: Et fast beløb pr. måned dækker alt servicearbejde på din Mercedes-Benz i aftaleperioden.
 • Mindre risiko: Aftalen dækker også reparationsarbejde svarende til en forlængelse af nybilsgarantien i hele aftaleperioden.
 • Når dit køretøj bliver behandlet professionelt med fuld servicehistorie fra et autoriseret Mercedes-Benz-værksted, er der bedre forudsætninger for at opnå en god videresalgsværdi.

Service BestBasic. Autoriseret Mercedes-Benz service.

Med BestBasic serviceres din van 100 % autoriseret og certificeret. Det vil sige i henhold til alle Mercedes-Benz' grundige og gennemprøvede foreskrifter, og udelukkende med anvendelse af originalt tilbehør, reservedele, olier og væsker.

Når du har indgået din BestBasic-aftale, skal du ikke bruge mere tid på at tænke på service.

Har du flere spørgsmål? Klik og få svar:

 1. Hvordan tegner jeg en Serviceaftale?

 2. Kan jeg vælge mellem forskellige Serviceaftale-produkter?

 3. Hvor længe, efter at jeg har købt min bil, kan jeg tilkøbe en Serviceaftale?

 4. Kan jeg ændre min Serviceaftale i løbet af aftaleperioden?

 5. Kan jeg selv vælge, hvilket værksted jeg vil bruge?

 6. Skal jeg bruge det samme værksted hver gang?