Sprinter varevogn - Mercedes-Benz Vans | På eventyr med Pas Normal Studios
Sprinter på eventyr med Pas Normal Studios

Mercedes Sprinter på eventyr med Pas Normal Studios.

Mere end 80.000 kilometer på landevejene.

Efter to travle sæsoner kan folkene bag den internationale cykelklub og producent af high-end cykeltøj Pas Normal Studios gøre status over deres Destination Everywhere tour.

I samarbejde med blandt andre Mercedes-Benz har to særligt indrettede eksemplarer af Mercedes Sprinter bragt cykelentusiasterne vidt omkring på de europæiske landeveje.

De to iøjnefaldende følgebiler med ‘Pas Normal Studios’ logoet på siden har samlet tilbagelagt mere end 80.000 kilometer med varerummene fyldt op med gode historier og eventyr fra landevejen.

De lange ture bliver en leg.

De to Sprintere har både tjent som mobilt værksted og base for såvel ryttere som gæster og nysgerrige tilskuere, når holdet har gjort stop undervejs på sine mange og lange ture uden for landets grænser.

“Sprinteren har været min tro følgesvend de seneste 8 måneder rundt i Europa. Den er komfortabel som en personbil og udstyret, så de lange ture bliver en leg. Den har klaret alt fra små, glatte bjergveje til at fungere som vores cykelværksted og mobile café – alt sammen uden et eneste problem undervejs,” siger Ashleigh Jones, Activation Manager Pas Normal Studios.

Sprinter helt i front når det handler om pålidelighed.

Hos Mercedes-Benz Vans i Danmark ser salgschef Louise Klink Raaschou de krævende ture ud i Europa som den oplagte mulighed for at teste Sprinterens robuste alsidighed ude i virkeligheden:

“Livet på de europæiske landeveje stiller store krav til de følgebiler, der udgør livsnerven på et cykelteam. Pålidelighed er vigtigt, og her er Sprinteren helt i front. Sprinteren er på én gang driftssikker, robust, rummelig og leverer samtidig førsteklasses komfort på de lange ture,” siger Louise Raaschou Klink.

Praktisk, komfortabel og online.

Den ny Sprinter er nemlig på én gang både praktisk, komfortabel og digital. Det fleksible varerum kan opbygges på et utal af måder, som gør det endnu lettere at udnytte pladsen optimalt, ligesom det som altid er muligt at vælge mellem et væld af karrosserivarianter og størrelser – og for første gang fås Sprinter nu også med forhjulstræk.

Foruden oliefyr med timer finder man i kabinen både fartpilot, lys- og regnsensor, multifunktionsrat, klimaanlæg og et væld af opbevaringsmuligheder, ligesom det intelligente infotainmentsystem MBUX, der også kendes fra producentens nyeste personbiler, nu er standardudstyr i Sprinter.

Takket være den automatiske nødbremse kan bilen desuden selv bremse i nødsituationer, hvis føreren er uopmærksom. Og skulle uheldet være ude, kan hjælpen tilkaldes ved et enkelt tryk på en knap – bilen er nemlig online. Det betyder samtidig, at det nu er muligt at tilgå bilen via smartphone igennem Mercedes PRO-app’en, der blandt andet gør det muligt at aktivere oliefyr, kontrollere vinduer og døre samt overvåge kilometerstand og brændstofniveau. Med op til 60.000 kilometer eller 2 år mellem service er værkstedsbesøgene desuden reduceret til et minimum.