Glade medarbejdere er en god forretning. Så husk at forkæle dem.

Dine medarbejdere knokler dagen lang, og selvfølgelig skal værktøjet være i orden. Ikke mindst de biler, som holder forretningen kørende.

En Mercedes-Benz Van kan tilpasses og udstyres, så den letter arbejdet mest muligt – lige fra dørenes placering og udformning til varmen i sæderne eller parkeringsassistenten. Og arbejdsdagen bli'r bestemt ikke mindre behagelig med f.eks. automatgear, komfortsæder, multifunktionsrat og fartpilot.

Mercedes-Benz Vans. Garanti for ordnede arbejdsforhold.

Hverken når det gælder ekstraudstyr eller standardudstyr får dine medarbejdere en bedre arbejdsplads end i en Mercedes-Benz Sprinter eller Vito.

Det er ren forkælelse, og Arbejdstilsynet er altid velkommen. Tjek selv!

Sprinter ekstraudstyr til alle(s) behov.

Med sit store og omfattende ekstraudstyrsprogram kan Sprinter kassevogn designes præcist til at opfylde dine branchespecifikke krav - og hvad medarbejderne ellers måtte have af særlige ønsker og behov.

MBUX multimediesystem med 10,25" touchskærm.

Multifunktionsrat.

Blindvinkelassistent.

Bakspejl med integreret bakkamera.

Multifunktionsboks holder orden i kabinen.

Udvalgt standardudstyr til Sprinter.

Listen med standardudstyr til Sprinter kassevogn er lang og omfattende - og på det typisk høje kvalitetsniveau, du er vant til fra Mercedes-Benz.

KEYLESS-START.

Elektrisk styretøj.

Kørelysassistent.

Sidevindsassistent.

Lyst til mere Sprinter?

Læs mere om Sprinter. Eller byg din egen!

Din virksomhed skal køre optimalt, så du og dine medarbejdere kan koncentrere jer om arbejdet. Jeres varebiler er en vigtig del af arbejdsdagen, og med vores konfigurator kan du nu selv opbygge din Sprinter, så den opfylder alle virksomhedens krav.

Highlights Vito ekstraudstyr.

Ekstraudstyrsprogrammet til Vito er stort og omfattende. Bare kom an med dine og medarbejdernes ønsker - Vito kan helt sikkert godt opfylde dem.

2-personers bænksæde. (Dansk standard)

Fastsurringsskinner på sidevæggen.

Dobbeltfløjede bagdøre. (Dansk standard)

LED-lysbånd i lastrummet.

Lastforankringsskinnesystem.

Skydedør til venstre.

Udvalgt standardudstyr til Vito.

At sætte sig ind i en Vito har altid været noget særligt, og den lange standardudstyrsliste giver ekstra komfort og større arbejdsglæde. Her er nogle eksempler.

Automatgear.

Multifunktions læderrat.

Komfort førersæde.

Masser af muligheder med Vito.

Læs mere om Vito. Eller byg din egen!

Med vores nye konfigurator kan du selv opbygge din Vito, så den matcher dine og medarbejdernes krav og ønsker. Forkæl jer selv med rappe farver, lækkert indtræk og meget meget mere lækkert udstyr.

Lorem Ipsum