Opladning af din Mercedes-Benz eVan.

Masser af fordele. Kort og godt.

Med et eldrevet køretøj er det ikke kun miljøet, der høster fordelene. Også du, dine chauffører og hele din forretning vil nyde godt af de fordele, om elektrisk mobilitet tilbyder.
schnell und sicher

Optimal opladning.

Mercedes-Benz wallbox Home oplader eVans hurtigt, sikkert og effektivt med en ladeeffekt på op til 22 kW.
Fahrerkomfort

Førerkomfort.

Med Mercedes PRO tjenesten Fjernbetjent ladestyring1 har din bil en behagelig temperatur inden start.
Online Zugriff

Online adgang.

eVan-økosystemet omfatter ladeinfrastruktur, innovative ladetjenester, konnektivitetsløsninger og serviceydelser.
Bedienkomfort

Betjeningskomfort.

Det 4, 5 eller 8 meter lange ladekabel Type 2, gør det muligt at oplade batteriet via en wallbox eller en ladestation.
Reichweitensteigerung

Øget aktionsradius.

3 forskellige kørselsprogrammer og 4 rekuperationstrin understøtter og optimerer effektiv kørsel.
Nutzungsspezifisches Lademanagement

Digitaliseret eVan styring.

Den digitaliserede eVan styring styrer opladningen samt forklimatiseringen og viser ladetilstanden.
Nutzer-Management

Brugerstyring.

Ladehistorik, autentificering og fordeling af opladningerne til brugere eller køretøjer.
1

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgængelige for eVito-køretøjer fremstillet fra og med 03/2019. Hvis du har spørgsmål vedrørende tilgængeligheden af Mercedes PRO connect-tjenester for dit eVito-køretøj, bedes du kontakte din forhandler.

Med en Mercedes eVan får du adgang til Skandinaviens bedste ladeløsninger.

Ud over stort set ubegrænset adgang til ladestationer over hele landet giver vores samarbejde med E.ON og Clever dig mange fordele.

Tilsammen og hver for sig repræsenterer E.ON og Clever et enormt antal ladestationer fordelt over hele Danmark og resten af Skandinavien. Samtidig arbejder begge selskaber løbende på at udbygge antallet af stationer, især lynladestationer langs de danske motorveje.

Abonnementsløsninger til ethvert behov.

Både E.ON og Clever tilbyder forskellige, fremtidssikrede abonnementsløsninger, som kommer hele vejen omkring dine og virksomhedens behov. Løsningerne tilgodeser både opladning af din Mercedes eVan hjemme i virksomheden samt opladning ude i byen eller på motorvejen, og alt efter antallet af biler, arbejdstype og kørselsbehov sammensættes en løsning, der matcher dit behov.

Det kan f.eks. være an ’all inclusive’-løsning med ubegrænset opladning til en fast månedlig pris, uanset om der oplades hjemme eller på farten. Eller en løsning med adgang til de offentlige ladestationer uden ladeboks derhjemme.

Bæredygtige energikilder.

Når du vælger en eVan fra Mercedes, gør du en indsats for miljøet. Som udgangspunkt er CO2 udslippet fra eksempelvis en eVito eller en EQV nemlig 0. Men det er også vigtigt, at den strøm, du oplader din bil med, er bæredygtig. Ingen elleverandør kan tilbyde 100 % vedvarende energi, men vores samarbejdspartnere er helt i top, når det gælder overgangen fra fossile energikilder til bæredygtighed og CO2-neutralitet.

Mere end 90 % af den producerede energi til opladning af Mercedes eVans i Norden kommer fra vedvarende og klimaeffektive energiklider.

Kontakt din Mercedes forhandler.

Vejen til den rigtige ladeløsning går gennem din aut. Mercedes-Benz forhandler, som kan svare på alle dine spørgsmål om opladning og guide dig i den rigtige retning. Det gælder også, hvis du som virksomhed med tre eller flere eVans er på udkig efter en anvendelsesspecifik og omkostningsoptimeret ladeinfrastruktur, som dækker behovet til din vognpark.

Sæt strøm til din forretning. Enkelt og hurtigt!

Den kompakte Mercedes-Benz wallbox Home i elegant, praktisk design oplader hurtigt, sikkert og effektivt med en ladeeffekt på op til 22 kW.1

Med din Mercedes-Benz wallbox Home, som kan købes hos en Mercedes-Benz forhandler, følger et fast forbundet ladekabel (6 m) med stikholder. Wallbox'en skal installeres og opstartes af en autoriseret el-installatør.

1

Sikkerhedsstyrelsen fraråder at oplade elbiler direkte fra almindelige stikkontakter, da der er risiko for overbelastning af installationerne. Opladning af en elbil via en almindelig stikkontakt giver en belastning som 20 køleskabe i samme stikkontakt.

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Mercedes PRO.1

Din varevogn er et af virksomhedens vigtigste aktiver. Derfor arbejder vi konstant på at udvikle attraktive systemer, programmer og tilbud, der også matcher din forretning i morgen.

Fjernbetjent ladestyring.

Med fjernbetjent ladestyring kan du fjernstyre batteriopladningen og tempereringen af din elbil, samtidig med at du har adgang til alle vigtige informationer og data om opladningen.

Live Traffic Information til eVito.

Med Live Traffic Information modtager dine chauffører trafikinfo live og realtime til multimediesystemet i eVito, så turen altid bliver så behagelig og hurtig som muligt.  

1

Den samlede pris pr. køretøj for et årsabonnement med alle Mercedes PRO connect tjenesterne (ekskl. datagrænseflade) er DKK 1.870 ekskl. moms. Ved at benytte dig af velkomsttilbuddet, kan du anvende de omfattede tjenester gratis i 12 måneder. Når velkomsttilbuddet er udløbet, har du stadig din Mercedes PRO firmakonto. Vær opmærksom på, at du skal købe produkter og tjenester igen, når velkomsttilbuddet er udløbet.

Lorem Ipsum