Fremtiden er elektrisk. Hvad med dig?

Er du og din forretning klar til at køre elektrisk?

Virtuel prøvekørsel med eVAN Ready appen.

Ved hjælp af den gratis eVAN Ready App kan du undersøge, om elektromobilitet passer til din forretning og individuelle brugerprofil. (Hvis du allerede kører elektrisk, kan appen understøtte og optimere din kørselsadfærd i hverdagen.)

Vurderingen af, om det giver mening at skifte til elektromobilitet, fungerer ganske enkelt: Appen registrerer brugerens faktiske kørestrækninger uafhængigt af det aktuelle køretøj. Den analyserer den individuelle mobilitetsadfærd og beregner også det teoretiske energiforbrug på turen. Med denne simple og individuelle analyse for du et reelt overblik, således at du kan undgå fejlinvesteringer.

Appen assisterer også, hvis du allerede kører en elektrisk drevet varevogn - for eksempel med en detaljeret ruteplanlægning og en oversigt over ladestationer.

Den gratis eVan Ready App fortæller, om det kan betale sig at skifte til en elbil.

Med eVAN Ready appen får du dokumentation for, om dine destinationer ville kunne nås med et køretøj med elmotor. Når hver enkelt chauffør i din virksomhed anvender appen, får du et samlet overblik over muligheder og eventuelle begrænsninger ved at skifte til f.eks. eVito kassevogn.

Oversigt over funktionerne i eVan Ready App

Hvis du føler for miljøet og bæredygtigheden, får du med eVan Ready appen nu muligheden for at se, om det også vil hænge sammen for dig økonomisk og driftsmæssigt.

Tracking af det hele - også bilens last.

Virtuel prøvekørsel med eVAN Ready App.

For at teste din mobilitetsadfærd aktiveres den automatiske tracking-funktion i appen, således at alle kørsler registreres og måles automatisk. For at opnå en helt realistisk analyse, er der også mulighed for at indtaste vægten på den last, bilen kører med.

Totalt overblik over køreadfærden.

Masser af data til sikker analyse.

Der flyder masser af standardværdier ind til analysen af din køreadfærd, så beslutningsgrundlaget bliver så nøjagtigt som muligt. Ud over hastighed og acceleration registreres der også standsninger og længere pauser samt yderligere parametre som højdeprofil og lokaliseringsdata.

Alle kørselsdetaljer på dashboardet.

Få din eVAN Readiness score.

Detaljerede analyser – eksempelvis vedrørende de kørte hastigheder, batteriets virtuelle ladetilstand i starten og slutningen af kørslen, de tilbagelagte højdemetre og energiforbruget over hele strækningen – vises på dashboardet.

Kort med visning af ladestationer.

Du behøver aldrig løbe tør for strøm.

Den integrerede oversigt over ladestationer viser ladeinfrastrukturen på den pågældende station ved hjælp af et kort. I visningen kan man filtrere og søge målrettet på ladestationer med forskellig ladeeffekt eller stiktyper, eller indtaste ladestationerne hjemmefra.

Rettidig omhu. Bedre køreoplevelser.

Planlæg lange ture i ro og mag.

Indtast blot start- og destinationsadresse hjemmefra – og straks beregner appen det forventede energiforbrug ved hjælp af historiske trafikdata samt topografiske data og hastighedsbegrænsninger. Appen viser desuden ladestationerne langs ruten.

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Mercedes PRO.1

Din varevogn er et af virksomhedens vigtigste aktiver. Derfor arbejder vi konstant på at udvikle attraktive systemer, programmer og tilbud, der også matcher din forretning i morgen.

Fjernbetjent ladestyring.

Med fjernbetjent ladestyring kan du fjernstyre batteriopladningen og tempereringen af din elbil, samtidig med at du har adgang til alle vigtige informationer og data om opladningen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.

Med Mercedes PRO connect-produktet Fjernkontrol får du bekvem, fjernstyret kontrol af bilstatus og låsning/oplåsning af døre uden nøgle.

1

Den samlede pris pr. køretøj for et årsabonnement med alle Mercedes PRO connect tjenesterne (ekskl. datagrænseflade) er DKK 1.870 ekskl. moms. Ved at benytte dig af velkomsttilbuddet, kan du anvende de omfattede tjenester gratis i 12 måneder. Når velkomsttilbuddet er udløbet, har du stadig din Mercedes PRO firmakonto. Vær opmærksom på, at du skal købe produkter og tjenester igen, når velkomsttilbuddet er udløbet.

Lorem Ipsum