Aktionsradius - eVan Økosystem | Mercedes-Benz Vans

Fremtiden kører elektrisk.

Er du og din forretning klar til at køre elektrisk? Find ud af det med Mercedes-Benz Electric Ready App.

 

Med den gratis Mercedes-Benz Electric Ready App kan du undersøge, om det er relevant for dig at skifte til en elbil eller en hybridmodel.

Appen kontrollerer ikke blot, om dine destinationer ville kunne nås med en bil med elmotor, men giver også information om energibehovet og den tilgængelige infrastruktur.

Virtuel prøvekørsel: Track your drive!

Du kan også foretage en virtuel prøvekørsel og teste vores elbiler på dine egne ruter. Du angiver afgangs- og ankomstdestination, udetemperatur, evt. lastvægt og vælger dit elektriske Mercedes-Benz køretøj - og så får du præsenteret nøgletallene for turen.

Funktionerne i Mercedes-Benz Electric Ready App.

Hvis du føler for miljøet og bæredygtigheden, får du med Mercedes-Benz Electric Ready App nu muligheden for at se, om det også vil hænge sammen for dig økonomisk og driftsmæssigt.

7-dages registrering.

Når appen er installeret, og du har givet dit samtykke, går appen i gang med en 7-dages registrering af dine daglige køreture.

Daglige analyser og nyheder.

I løbet af de 7 dage modtager du dagligt analyser af dine ture. Analyserne gør det muligt at sammenligne direkte, hvordan turene ville være forløbet med en alternativ drevform.

Ruteplanlægning.

Mercedes-Benz Electric Ready App kan på forhånd planlægge vilkårlige ruter for en eVan, inklusiv beregning af strømforbrug mv.

Ladestationer.

På kortet finder du opladningsmuligheder i mere end 30 lande. For hver ladestation vises der oplysninger om lokation, ladestik og opladningshastighed.

Virtuel ladesimulering.

Appen viser det virtuelle batteriniveau for den simulerede bil. Du kan til enhver tid vælge mellem forskellige opladningsmuligheder for at genoplade din bil virtuelt i realtid.

track-your-drive