Vans til privat brug og erhverv | Se varevogne her | Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz Vans.

Små og store varevogne fra Mercedes-Benz.

Tænker du stort, eller tænker du småt? Det ene er ikke bedre end det andet. Det afhænger udelukkende af dine behov.

Har du brug for en varevogn til store industriprojekter eller til at transportere mange mennesker, er det nærliggende at tænke stort. Har du derimod en mellemstor familie, eller har du brug for en varevogn til arbejdsbrug i tætpakkede storbyområder, kan der være god grund til at tænke småt. Uanset hvad dit behov er, har vi en Mercedes-Benz varevogn, der imødekommer dine ønsker.

Der er dog ikke udelukkende praktiske grunde til at anskaffe sig en Mercedes-Benz varevogn, for det høje komfortniveau giver hele køreoplevelsen et stort løft, og sikkerheden omkring din van er der heller ingen grund til at gå på kompromis med. Fx vil du med en ServiceCare serviceaftale sikre de mest optimale kørebetingelser qua regelmæssige eftersyn af din van samt brug af originale Mercedes-Benz reservedele. Og så har trygheden også et økonomisk aspekt, da du med ServiceCare minimerer risikoen for at løbe ind i uforudsete udgifter relateret til din varevogn.

El varebiler til alle behov.

Elektriske varebiler vundet terræn i takt med det stigende behov for en omstilling fra diesel til el. Hos Mercedes-Benz mener vi, at der er brug for eldrevne varebiler til ethvert behov, hvis der for alvor skal sættes skub i udviklingen.

Derfor har vi elektriske versioner af både små og store Mercedes-Benz vans, så du nemt kan finde den optimale el varebil for dig. Og selvom de umiddelbare omkostninger ved at købe elektrisk er større, vil det over tid være en god investering grundet den billigere drift.

Herunder kan du gå på opdagelse i vores udvalg af elektriske Mercedes-Benz varebiler.

Billige varebiler fra Mercedes-Benz.

Hos Mercedes-Benz har vi vans til alle behov og i alle prisklasser. Er du på udkig efter en lille varebil, starter prisen på 178.545 kr.* med vores Mercedes-Benz Citan 108 CDI Lang (A2).

Er du derimod interesseret i en stor varevogn, er Mercedes-Benz Sprinter 211 CDI AUT Mellamlang (A2) den billigste løsning med sin pris på 289.917 kr..*

Uanset hvilken model og prisklasse du vælger, kan du se frem til at nyde den kvalitet og komfort, der altid har kendtegnet en Mercedes-Benz.

Du kan blive meget klogere på prisen på din foretrukne Mercedes-Benz van ved at bruge vores konfigurator her.

*Ekskl. moms, men inkl. afgift og leveringsomkostninger.

Leasing eller erhvervsleasing af varevogne.

Gennem Mercedes-Benz Finans kan du både benytte dig af ServiceLeasing og finansiel leasing, hvis du ønsker at lease en van.

ServiceLeasing, som også kaldes operationel leasing, dækker alle serviceydelser og samler udgifterne, så du som erhvervskunde altid har det fulde overblik.

Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering. Her skal du selv stå for service og vedligeholdelse. Restværdien når aftalen udløber, står du også for.

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, er der gode grunde til at lease. Først og fremmest undgår du den store afskrivning, der ville være ved et køb af en van. Det skaber luft i din økonomi, og som virksomhed kan den større likviditet bruges til at videreudvikle forretningen. Og så har leasing den store fordel, at det giver dig fleksibilitet og frihed til at justere, hvis dine behov eller ønsker ændrer sig, og du derfor vil skifte til en anden varevogn.

Mercedes-Benz leasing, finansiering og forsikring.

Hos Mercedes-Benz Finans kan du både vælge mellem traditionel finansiering og finansiel eller operationel leasing af din nye Mercedes varevogn. Og når du nu har valgt ikke at gå på kompromis med kvalitet og finansiering, bør du også vælge Mercedes-Benz Forsikring, som er skræddersyet til dig som Mercedes-ejer.

Fuldt overblik over de månedlige omkostninger.

Er du i tvivl om du skal vælge ServiceLeasing eller finansiel leasing? Eller kunne du blot tænke dig at vide mere om de mange fordele ved leasing?

Betal din nye Mercedes varevogn i praktiske rater.        

Finansiering er et smart alternativ til kontantkøb, hvor du kan betale din drømmebil i individuelt aftalte rater... uanset om det er en Sprinter, Vito, Citan... eller en helt fjerde Mercedes van.

Skræddersyet til dig som Mercedes-ejer.

Med en bilforsikring fra Mercedes-Benz Finans får du en forsikring, der matcher din bil: Optimal forsikringsdækning, fuld mobilitet og finansiel sikkerhed.