Opladning på arbejdspladsen for erhvervskunder

Billedet viser Mercedes-Benz C-Klasse stationcar set fra siden ved en ladestander.

Opladning på arbejdspladsen for erhvervskunder

Virksomhedens parkeringsplads giver optimale betingelser for en nem og bekvem opladning af elbiler og plug-in hybrider i arbejdstiden. Ladestanderne installeres af kompetente og fagligt uddannet installatører, og den personaliserede Mercedes me portal gør det nemt og bekvemt at administrere ladestationerne. Det giver mulighed for fuld gennemsigtighed og kontrol over relevante data som antallet af opladninger, opladningsomkostninger og CO2-besparelser. Der kan desuden fastsættes variable takster for brug af ladestationen, f.eks. gratis for medarbejdere og mod betaling for gæster.

Opladning hjemme for erhvervskunder.

Billedet viser Mercedes-Benz GLC forfra.

Opladning hjemme for erhvervskunder.

Den intelligente ladestation fra Clever til hjemmet omfatter installation og drift af en intelligent ladestation på medarbejderens bopæl samt adgang til intelligente opladningstjenester som f.eks. automatisk afregning via arbejdsgiveren.

Brugerne kan let administrere og konfigurere ladestationerne via en personlig portal. De får et realtidsindblik i opladninger, opladningsomkostninger og CO2-besparelser. Derudover er der mulighed for automatiseret refundering og afregning af opladningsomkostninger via arbejdsgiveren eller leasinggiveren.

Opladning på farten for erhvervskunder.

Billedet viser Mercedes-Benz EQC oppefra.

Opladning på farten for erhvervskunder.

For at bevare fleksibiliteten som bruger af en elbil er det vigtigt at have muligheden for at kunne oplade ved offentlige ladestandere. Få glæde af Mercedes me Charge som individuel erhvervskunde eller firmabilsbruger. Med denne tjeneste kan alle opladningsomkostninger nemt og bekvemt afregnes månedligt. Du registrerer blot betalingsoplysningerne i app'en. Hvis det ønskes, kan omkostningerne samles individuelt og afregnes via arbejdsgiveren.

Jo større din vognpark er, desto vigtigere er det med en one-stop-shop, der giver et overblik over alle ladetransaktioner. Sammen med vores ladepartner tilbyder vi dig en dækkende ladeservice, hvor en app og et opladningskort giver adgang til det offentlige ladenet, og hvor der afregnes centralt via arbejdsgiveren.

Har du som flådeansvarlig interesse i en samlet løsning? Så er du velkommen til at tage direkte kontakt til vores partner inden for opladningsløsninger XXX. Hvis du som individuel erhvervskunde er interesseret i en ladeløsning, der kan benyttes på farten, anbefaler vi vores produkt Mercedes me Charge.