Oplad let, hurtigt og bekvemt derhjemme.

Den nye Mercedes-Benz wallbox.

Oplad let, hurtigt og bekvemt derhjemme.

Du kan let og bekvemt oplade din el- eller plug-in hybrid bil derhjemme ved hjælp af en Mercedes-Benz Wallbox Home. Og fordelen er til at få øje på: Du starter hver køretur med et opladet batteri og er dermed mere fleksibel og uafhængig, når du er på farten.

Sikkerheden har højeste prioritet. De integrerede komponenter (f.eks. 6mA DC fejlstrømsdetektor) giver en ekstra beskyttelse af bilen, husinstallationen og wallboxen under opladning. For at forhindre uberettiget brug kan Mercedes-Benz wallboxen aktiveres eller låses via appen2 eller RFID-kortet3. Mercedes-Benz wallboxen har også mulighed for at modtage softwareopdateringer "over-the-air". Fremover vil du f.eks. få adgang til nye funktioner, der kan integrere wallboxen i et energistyringssystem. Mercedes-Benz wallbox fås online i vores Mercedes-Benz Store eller hos din Mercedes-Benz forhandler. Salget forventes at starte i april 2022. For installationen, der koster penge, skal du blot kontakte vores installationspartner for at få rådgivning.

1Opladning med 22 kW kræver ekstraudstyr i din Mercedes-Benz bil.

2Wallboxen er forberedt til fjernbetjeningsfunktioner. For at kunne benytte Mercedes-Benz wallboxens fjernbetjeningsfunktioner skal man have Mercedes me appen, et personligt Mercedes me ID og acceptere aftalevilkårene for Mercedes me connect tjenester.

3Fås snart.

Wallbox-installationsservice.

En Mercedes-Benz med åben førerdør og en installationsservice-medarbejder.

Wallbox-installationsservice.

Med installationsservice, som leveres af én af vores samarbejdspartnere, får du professionel hjælp til installation af en opladningsløsning derhjemme. Vores samarbejdspartner kommer gerne hjem til dig og undersøger, om der kan installeres en wallbox, og hvad der i så fald kræves. Du er velkommen til at kontakte vores installationspartner for at få rådgivning.

Test allerede nu, hvor godt du er rustet til opladning derhjemme, ved hjælp af vores Mercedes-Benz wallbox pre-check.

Opladning hvor du vil – og når du vil. Fleksibel ladeløsning fra Mercedes-Benz.

Ein Mercedes Ladekabel für zu Hause und Unterwegs.

Opladning hvor du vil – og når du vil. Fleksibel ladeløsning fra Mercedes-Benz.

Er du ofte på farten med din bil og har behov for at kunne koble dig på forskellige ladesystemer? Og har du måske allerede en ladeløsning derhjemme?

Så kan vi tilbyde dig et fleksibelt ladesystem, en løsning til mobil opladning som du kan anvende til din plug-in hybrid og din elbil med op til 22 kW. Med de forskellige adaptere, som er indeholdt i sættet, kan du tilslutte dig en lang række ladesystemer – eksempelvis alm. stikdåser derhjemme, industristik (32ah*), offentlige ladestationer og vægmonterede ladebokse.

*Sættet indeholder også adapter til 16ah industristik.

Med denne kompakte og bærbare alt-i-en-løsning har du således altid det helt rigtige system klar i bagagerummet. Og hvis du allerede skulle have en stærkstrømstilslutning derhjemme, kan du også benytte systemet som wallbox uden yderligere installationsomkostninger.
Uanset om du er hjemme, hos venner eller på farten: Det fleksible opladningssystem garanterer en sikker og fleksibel opladning af din bil – hvor og hvornår du vil!

Har du flere spørgsmål? Så har vi svarene!

 • Hvordan kan jeg beskytte min Mercedes-Benz Wallbox Home eller en wallbox fra andre udbydere mod uberettiget adgang?

   

  Der hører nøgler til nøglekontakten med, når du køber en Mercedes-Benz Wallbox Home, så du altid har mulighed for at forhindre, at fremmede kan lade op. I forbindelse med en Wallbox fra en af vores samarbejdspartnere aktiveres opladningen ved hjælp af en app eller elektronisk nøglechip, hvis dette ønskes.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på som lejer eller i en ejerforening?

   

  Det er også muligt at installere en wallbox eller en ladestander ved en parkeringsplads i en lejegarage.
  Din udlejer eller ejerforeningen skal informeres om dette og være indforstået med installationen. Sørg for at få en skriftlig godkendelse.

   

 • Hvor hurtigt kan jeg oplade derhjemme?


  Det afhænger af, hvor meget spænding der er i elnetværket. Du kan fastlægge opladningstiden for din bil med vores ladetidskalkulator.

   

   

 • Er det også muligt at oplade flere biler samtidigt med Mercedes-Benz Wallbox Home eller en wallbox fra en af jeres samarbejdspartnere?

  Du kan oplade biler fra forskellige producenter, men kun én bil ad gangen.