Opladning hjemme.

Opladning hjemme.

Oplad hurtigere via en wallbox.

Billedet viser en Mercedes-Benz Wallbox Home ved en garagevæg.

Mercedes-Benz Wallbox Home gør det muligt at oplade op til tre gange hurtigere end i en almindelig stikkontakt.

Oplad hurtigere via en wallbox.

Mercedes-Benz Wallbox Home er en ladestation med et fast forbundet ladekabel på ca. seks meter og en maksimal ladeeffekt på op til 22 kW. Den er let at integrere i hverdagen og gør det muligt for dig at oplade batterielektriske biler eller plug-in hybrider fra Mercedes-Benz op til tre gange hurtigere, end du kan i en almindelig stikkontakt. Ved hjælp af forklimatisering er det desuden muligt at opnå en behagelig temperatur i kabinen, allerede når kørslen påbegyndes. Under opladningen er ladekablet fastlåst, så det ikke er muligt at tage stikket ud. En LED-lampe på wallboxen viser status på opladningen. Adgangsgodkendelse sker ved hjælp af en nøglekontakt for at forhindre, at uvedkommende kan benytte den.

I forbindelse med installationen kan ladestrømmen tilpasses den pågældende strømtilslutnings effekt. Da ladestikket til Wallbox Home er standardiseret, er det ud over Mercedes-Benz og smart biler også muligt at oplade elbiler fra andre producenter. Mercedes-Benz Wallbox Home kan købes via din Mercedes-Benz forhandlers aftersales-afdeling. Vores ladepartnere tilbyder rådgivning om hjemmeløsninger og installation af wallboxen.

Billedet viser Mercedes-Benz Wallbox Home.

Lad EQC helt op via wallboxen på

10:00*

timer.

*Minimal opladningstid 10-80% opladningstilstand med 400 V forsyningsspænding og 16 A strømstyrke.

EQC 400 4MATIC: Strømforbrug ved blandet kørsel: 22,3-25 kWh/100 km; CO2-emission ved blandet kørsel: 0 g/km.<p>De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Strømforbrug og rækkevidde er beregnet på grundlag af forordningen 692/2008/EF. Strømforbrug og rækkevidde afhænger af bilens konfiguration.</p>