Opladning hjemme.

Opladning hjemme.

Netværksforbundet opladning med innogy eBox Professional.

Billedet viser innogy eBox Professional.

innogy eBox Professional tilbyder både en hurtig og en internetkompatibel ladeløsning.

Netværksforbundet opladning med innogy eBox Professional.

innogy eBox Professional er den ideelle ladeløsning for alle, der ønsker mere end blot at kunne oplade deres elektriske Mercedes-Benz derhjemme, men også gerne vil profitere af de onlinefunktioner, som denne eBox tilbyder: Ud over en ladeeffekt på 22 kW, som gør det muligt at oplade mange gange hurtigere end i en almindelig stikkontakt, kan du styre og holde øje med opladningen på din smartphone. Ved hjælp af en app kan du oprette brugere, registrere RFID-kort eller begrænse ladeeffekten med henblik på en optimal udnyttelse. Ved månedens afslutning kan du se en akkumuleret oversigt over opladningsdataene og aflæse, hvor høje dine opladningsomkostninger er. Via onlineforbindelsen modtager du desuden regelmæssigt softwareopdateringer med henblik på kvalitetssikring.

Det er meget let at konfigurere udstyret: Du downloader blot innogys app eCharge+ fra App Store eller Google Play Store på din smartphone, hvorefter du ved hjælp af appen nemt og bekvemt kan konfigurere wallboxen via Bluetooth.
I kombination med appen giver forbindelsen til internettet via wi-fi-grænsefladerne dig flere fordele i forhold til at styre opladningen: Du kan f.eks. starte, standse og overvåge opladningen samt meget andet.
For at forhindre, at fremmede biler kan oplades ukontrolleret ved din wallbox, er den udstyret med RFID. På den måde kan du let autentificere dig med et konfigureret kort og starte opladningen.

Lad EQC helt op med innogy eBox Professional på

10:00*

timer.

*Minimal opladningstid 10-80% ved wallbox med forsyningsspænding 400 V, strøm 16 A (2-faset).

EQC 400 4MATIC: Strømforbrug ved blandet kørsel: 22,3-25 kWh/100 km; CO2-emission ved blandet kørsel: 0 g/km.<p>De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Strømforbrug og rækkevidde er beregnet på grundlag af forordningen 692/2008/EF. Strømforbrug og rækkevidde afhænger af bilens konfiguration.</p>