eVito Tourer - op til 359 km emissionsfri kørsel | Mercedes-Benz Vans

eVito Tourer. Effektiv elkraft og høj komfort.

Konfigurér din egen eVito Tourer

Kør op til 359 km uden at forurene omgivelserne.

Når det handler om funktionalitet, sikkerhed og komfort lader eVito Tourer PRO ikke en 'almindelig' Vito Tourer noget efter.

Den højeffektive elmotor yder maks. 150 kW (204 hk) med et strømforbrug i kombineret testcyklus på 27,8 kWh/100 km, en lokal CO2-emission på 0 g/km,1 og med et drejningsmoment på op til 365 Nm.

Med en aktionsradius mellem 233 og 359 km12 kan eVito Tourer PRO også nå langt uden for bygrænsen. Den anvendelige batterikapacitet er 60 kWh eller 90 kWh afhængig af model og kan ved en hurtigladestation oplades fra 10 til 80 % på ca. 35-45 minutter.3

I den store kabine er der plads til op til 8 passagerer ud over føreren, så alt i alt er eVito Tourer PRO bæredygtig persontransport uden begrænsninger.

Alle værdier er beregnet efter WLTP målemetode.
1

Strømforbrug og aktionsradius er beregnet på grundlag af forordningen 692/2008/EF. Strømforbrug og aktionsradius er beregnet på grundlag af forordningen 2017/1151/EU.

2

Den faktiske aktionsradius afhænger desuden af den individuelle køremåde, vej- og trafikforhold, udetemperaturen, anvendelsen af klimaanlæg/varme osv. og kan eventuelt afvige.

3

Minimum DC-opladningstid fra 10 til 80 % under optimale forhold på en DC-ladestander med forsyningsspænding 400 volt, strøm 300 A; opladningstiden kan afvige, afhængigt af forskellige faktorer, såsom omgivelses- og batteritemperatur og brug af sekundære forbrugere som fx varme.

Highlights.

  1. Drivline
  2. Netværk
  3. Driftssikkerhed
  4. Kabine
Maksimal udnyttelse af elektrisk energi.

Den intelligente driftsstrategi sikrer så effektiv energiudnyttelse som muligt.

Med de 3 kørselsprogrammer "E+", "E" og "C" og de 5 rekuperationstrin "D– –", "D–", "D", "D+" og "D Auto" kan optimeres strømforbrug - og dermed også aktionsradius.

Ved rekuperation genindvindes der energi, når køretøjet nedbremses. I rekuperationstrinnet "D Auto" hjælper den automatisk tilkoblede ECO assistent dig med at udnytte batteriopladningen bedst muligt, da den selv tilpasser rekuperationstrinnet i henhold til køresituationen.

Godt underholdt, altid velinformeret.

Med eVito Tourers informations- og kommunikationssystemer og en række forskellige grænseflader har du konstant adgang til de bedste forbindelser og god underholdning.

Betjeningen af multimediesystemerne Audio 30 og Audio 40 (ekstraudstyr) foregår intuitivt og komfortabelt via touchscreen.

eVito Tourer er klar, når du er det.

Du skal hurtigt blive fortrolig med eVito som din nye partner, og derfor gør vi alt for at opbygge en lang og tryg relation mellem jer fra begyndelsen.

Med eVito Tourer får du et køretøj i den velkendte Mercedes-Benz kvalitet, hvis elmotor og varmesystem har bestået vores omfattende vintertest med temperaturer helt ned til minus 30ºC. Den omfattende rustbeskyttelse med fuldt galvaniseret karrosseri og de solide materialer i kabinen sørger for, at din eVito også efter mange år repræsenterer din virksomhed på fornemste vis.

Her kan du nyde dit job.

Den rummelige kabine i eVito øger din arbejdsglæde. De robuste og behagelige sæder får dig komfortabelt igennem selv de længste ture, og sædevarme til både fører og forsædepassager er standardudstyr og en særdeles værdifuld detalje i den kolde årstid.

Hvis du har brug for plads til to passagerer foran, kan du bestille passagersædebænken som ekstraudstyr. Audiosystemerne, der også fås som ekstraudstyr, sørger for god forbindelse og underholdning på farten, og med navigationssystemet Audio 40 når du nemmere frem til din destination.

Fremtiden er elektrisk: Gå på opdagelse i det nye eVan-økosystem.

Mercedes-Benz eVan-økosystem.

Skal din forretning køre elektrisk? Vi hjælper dig med overblikket.

Ladeløsninger.

Mercedes-Benz ladeløsninger til din eSprinter kassevogn.

Rækkevidde.

Download EQ Ready App og find ud af, om elmobilitet passer til din forretning.

Oplev eVito Tourer nu.

Ikon Bestil prøvetur

Bestil prøvetur.

Find nærmeste forhandler og bestil prøvetur.
Find forhandler
Ikon Find forhandler

Vil du vide mere?

Mercedes-Benz kundeservice har svar på det meste.
Få hjælp her
Ikon Konfigurér bilen

Byg din egen bil.

Med konfiguratoren bestemmer du selv.
Til konfiguratoren
[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i »Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen« (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).