eVito Tourer. Effektiv elkraft med enestående komfort.

Kør op til 359 km uden at forurene omgivelserne.

Når det handler om funktionalitet, sikkerhed og komfort lader eVito Tourer PRO ikke en 'almindelig' Vito Tourer noget efter.

Den højeffektive elmotor yder maks. 150 kW (204 hk) med et strømforbrug i kombineret testcyklus på 27,8 kWh/100 km, en lokal CO2-emission på 0 g/km, og med et drejningsmoment på op til 362 Nm.

Med en aktionsradius på op til 359 km kan eVito Tourer PRO også nå langt uden for bygrænsen. Den anvendelige batterikapacitet udgør 90 kWh og kan ved en hurtigladestation (ekstraudstyr) oplades fra 10 til 80 % med op til 110 kW på ca. 45 minutter.

I den store kabine er der plads til op til 8 passagerer ud over føreren, så alt i alt er eVito Tourer PRO bæredygtig persontransport uden begrænsninger.

Alle værdier er beregnet efter WLTP målemetode.

Highlights.

  1. Drivline
  2. Netværk
  3. Driftssikkerhed
  4. Kabine
Maksimal udnyttelse af elektrisk energi.

Den intelligente driftsstrategi sikrer så effektiv energiudnyttelse som muligt.

Med de 3 kørselsprogrammer "E+", "E" og "C" og de 5 rekuperationstrin "D– –", "D–", "D", "D+" og "D Auto" kan optimeres strømforbrug - og dermed også aktionsradius.

Ved rekuperation genindvindes der energi, når køretøjet nedbremses. I rekuperationstrinnet "D Auto" hjælper den automatisk tilkoblede ECO assistent dig med at udnytte batteriopladningen bedst muligt, da den selv tilpasser rekuperationstrinnet i henhold til køresituationen.

Godt underholdt, altid velinformeret.

Med eVito Tourers informations- og kommunikationssystemer og en række forskellige grænseflader har du konstant adgang til de bedste forbindelser og god underholdning.

Betjeningen af multimediesystemerne Audio 30 og Audio 40 (ekstraudstyr) foregår intuitivt og komfortabelt via touchscreen.

eVito Tourer er klar, når du er det.

Du skal hurtigt blive fortrolig med eVito som din nye partner, og derfor gør vi alt for at opbygge en lang og tryg relation mellem jer fra begyndelsen.

Med eVito Tourer får du et køretøj i den velkendte Mercedes-Benz kvalitet, hvis elmotor og varmesystem har bestået vores omfattende vintertest med temperaturer helt ned til minus 30ºC. Den omfattende rustbeskyttelse med fuldt galvaniseret karrosseri og de solide materialer i kabinen sørger for, at din eVito også efter mange år repræsenterer din virksomhed på fornemste vis.

Her kan du nyde dit job.

Den rummelige kabine i eVito øger din arbejdsglæde. De robuste og behagelige sæder får dig komfortabelt igennem selv de længste ture, og sædevarme til både fører og forsædepassager er standardudstyr og en særdeles værdifuld detalje i den kolde årstid.

Hvis du har brug for plads til to passagerer foran, kan du bestille passagersædebænken som ekstraudstyr. Audiosystemerne, der også fås som ekstraudstyr, sørger for god forbindelse og underholdning på farten, og med navigationssystemet Audio 40 når du nemmere frem til din destination.

Øg effektiviteten i din forretning med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Find de Mercedes PRO løsninger, der passer til din eVito Tourer.

Optimeret hjælp

Optimeret hjælp.

Når du vil spare tid og omkostninger.
Forbedret planlægning, bedre overblik over værkstedsbesøg samt færre stilstandstider. Desuden direkte hjælp i nødsituationer.
Læs mere
Digitaliseret dataregistrering

Digitaliseret dataregistrering.

Fuldt overblik over vigtige flådedata.
Hvis du har brug for det totale overblik og fuld dokumentation, bliver det nu enklere end nogensinde før.
Læs mere
Effektiv flådestyring

Effektiv flådestyring.

Fuldt overblik over bilstatus og geografiske position.
Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer.
Læs mere
Effektiv kørestilsanalyse

Effektiv kørestilsanalyse.

Undgå driftsafbrydelser og spar på omkostningerne.
Med effektiv kørestilsanalyse undgår du unødige driftsafbrydelser, sparer udgifter til brændstof og andre omkostninger og øger rentabiliteten.
Læs mere
Forenklet flådekommunikation

Forenklet flådekommunikation.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange.
Med Forenklet flådekommunikation etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.1
Læs mere
Mobil betjening af bilen

Mobil betjening af bilen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.
Du kan nemt og enkelt betjene og tjekke div. bilfunktioner og køretøjets status, uanset hvor du selv befinder dig - samt låse køretøjet uden nøgle.
Læs mere
Datagrænseflader til Mercedes-Benz Vans

Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne.

Integration i alle flådesystemer.
Med Datagrænseflader til Mercedes-Benz varevogne fra Mercedes PRO kan du integrere Mercedes-Benz varevogne i dit nuværende flådeadministrationssystem.
Få mere at vide
Digitaliseret eVan styring

Digitaliseret eVan styring.

Fuld af energi fra arbejdsdagens begyndelse – med behagelig temperatur.
Lad dine elkøretøjer starte med fuldt opladet batteri og behagelig kabinetemperatur, samtidig med at du altid har kontrol over ladestyringen.2, 3
Få mere at vide
1

Mercedes PRO connect App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

2

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgængelige for eVito-køretøjer markedsført i Danmark. Hvis du har spørgsmål vedrørende Mercedes PRO connect-tjenester for dit eVito-køretøj, bedes du kontakte din forhandler.

3

Tjenesten Intelligent ladestyring er tilgængelig på udvalgte markeder. Du bedes kontakte din lokale forhandler for flere oplysninger. Anvendelsesforudsætningerne for tjenesten Intelligent ladestyring er et passende strømforsyningsanlæg på eget område. Vil du bruge strømforsyningsanlægget uden for tjenesten, bedes du henvende dig til udbyderen af strømforsyningsanlægget.

Fremtiden er elektrisk: Gå på opdagelse i det nye eVan-økosystem.

Mercedes-Benz eVan-økosystem.

Skal din forretning køre elektrisk? Vi hjælper dig med overblikket.

Ladeløsninger.

Mercedes-Benz ladeløsninger til din eSprinter kassevogn.

Rækkevidde.

Foretag en virtuel prøvekørsel med eVAN Ready-appen.

[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i »Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen« (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum