Service | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz serviceydelser

Vores job er at holde din van i gang. Så du kan passe dit arbejde.

Hos os er van mekanikere kun van mekanikere. Derfor gør vi tingene rigtigt første gang.

Et værkstedsbesøg skal gå hurtigt, men også gøres rigtigt. Derfor er vores Mercedes van mekanikere KUN van mekanikere. Du sætter jo heller ikke en gartner til at fikse en håndvask, vel?

Mercedes Service. Hurtigt ind, hurtigt og rigtigt ud. Vi holder din forretning kørende.

Overblik over vores serviceydelser. Og dine fordele.

 1. Værksted 2. Originaldele

 3. Hjælp undervejsHovedeftersyn inkl. udstødningsundersøgelse.

På jobbet er sikkerhed og effektivitet en del af fundamentet for din succes. Med hovedeftersynet inkl. udstødningsundersøgelse på dit Mercedes-Benz serviceværksted gi’r vi en hånd med.

Med kun ét stop er kontrollen gennemført, og du kan igen træde på speederen. Måske er det også muligt på samme dag – efter aftale med dig – at klare de nødvendige serviceopgaver, så du slipper for endnu en tur til værkstedet.

Hjul- og dækservice til din Mercedes van.

Har du behov for korrekt hjulskift eller opbevaring? Så klarer vores hjul- og dækservice arbejdet for dig - lynhurtigt så du kan komme videre!

 • Topkvalitet og professionel service direkte fra producenten, så du sparer tid.
 • Originale og komplette hjul og perfekte dæk i Mercedes-kvalitet.
 • Dækgaranti medfølger ved køb af et dæk eller et dæk på et komplet hjul - i henhold til vores betingelser.

Digital servicerapport - dine data altid lige ved hånden.

Den digitale servicerapport erstatter din traditionelle servicebog og giver dit Mercedes-Benz serviceværksted sikker og nøjagtig dokumentation af alle gennemførte serviceopgaver.

Rapporten opbevares sikkert i den centrale database hos Mercedes-Benz i hele din vans levetid, så der kan genereres en komplet servicehistorie, når du har behov for det.

 • Mere sikkerhed ved tab.
  Skulle din digitale servicerapport gå tabt, har vi online adgang til servicedataene for din transporter, så vi altid kan forsyne dig med oplysningerne.
 • Hurtigere ekspedition i udlandet - eller når du skifter værksted.
  Også i udlandet har vi adgang til servicedataene for din van, så du altid kan få hurtig og professionel hjælp. Og så din digitale servicerapport kan føres videre uden afbrydelse.
 • Større værdisikring ved salg og køb.
  Den digitale servicerapport registrerer kørte kilometer og omfanget af de gennemførte serviceopgaver på en måde, der er sikret mod snyderi. Det kan øge salgsprisen, hvis du skal sælge din van. Og omvendt, hvis du skal købe en brugt Mercedes van, har du sikre oplysninger om servicehistorikken.

Digitalt køretøjstjek af din van.

Køretøjstjekket hjælper dig med at være på forkant med din Mercedes-Benz varevogn, når det drejer sig om at optimere arbejdsdagen og reducere bilens nedetid.

Du kommer bare forbi dit aut. Mercedes-Benz værksted til et gratis tjek. Bilens tekniske tilstand kontrolleres, mekanikeren får et hurtigt overblik over nødvendige eller anbefalede vedligeholdelses- og reparationsopgaver, og bagefter modtager du resultatet på mail med foto- og videodokumentation.

På den måde ved du, hvilke serviceopgaver der er nødvendige, og hvilke kan afvente. Alle anbefalede reparationer er forsynet med et estimat, så du har fuld gennemsigtighed over økonomien på det forestående arbejde.

Masser af forkant. Masser af fordele.

Et overblik over dine fordele med køretøjstjekket:

 • Mere tid til dine væsentlige opgaver.
 • Skræddersyet tilbud med estimeret omkostningsoversigt.
 • Mere gennemsigtighed af og forståelse for reparationsanbefalingerne.
 • Nem og enkel digital kommunikation og aftaleindgåelse.
 • Mindst mulig nedetid for dine køretøjer.
 • Vedligeholdelsen kan planlægges fremadrettet.

Find din nærmeste Mercedes-Benz forhandler herunder og hør mere om det digitale køretøjstjek.