Økonomi og drift - eVan Økosystem | Mercedes-Benz Vans
eVito, eSprinter

Elektrisk mobilitet og erhvervsleasing. Et perfekt match.

Leasing af din eVan: Dobbelt op på fordele.

Når du føler dig klar til at skifte til eldreven Mercedes-Benz mobilitet - f.eks. når registreringen i eVan Ready appen af din individuelle køreadfærd har dokumenteret, at det kan betale sig at skifte til en eVito, vil både du og miljøet opnå fordele.

Miljøet naturligvis som følge af den reducerede emissionsudledning - du og din forretning som følge af reducerede omkostninger og de muligheder for øget effektivitet, gennemsigtighed og intelligens, som Mercedes me connect-tjenesterne til erhvervskunder tilbyder.

Når du leaser din eVito gennem Mercedes-Benz Finans, bliver der dobbelt op på pluskontoen med fordele som ingen kapitalbinding, sikret restværdi og mulighed for afskrivning som erhvervsdrivende.

Derfor bør du lease direkte hos Mercedes-Benz.

Forbedret likviditet.

Når du leaser din varevogn gennem Mercedes-Benz Finans, belaster du ikke din likviditet som ved et kontantkøb.

Økonomisk overblik.

Du ved hvad du betaler hver måned og skal ikke bekymre dig om bilens gensalgsværdi eller serviceomkostninger.

Fleksibilitet og tilpasning.

Med leasing er det nemmere at reagere på forandringer. Du bestemmer selv løbetiden og antal kørte km pr. år.

Skal du vælge ServiceLeasing eller finansiel leasing?

Er du i tvivl om du skal vælge ServiceLeasing eller finansiel leasing? Eller kunne du blot tænke dig at vide mere om vores produkter? Herunder kan du læse mere om de leasingtyper, som Mercedes-Benz Finans tilbyder.

Fordele ved ServiceLeasing.

  • Budgetsikkerhed. Alle udgifter er kendt på forhånd.
  • Din likviditet forbedres. Du har ingen penge bundet i bilen.
  • Ingen bekymringer om gensalgsværdi (restværdi) eller afgiftssænkninger.
  • Aftalen kan tilpasses din virksomhed.

Fordele ved finansiel leasing.

  • Godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering
  • Skræddersyet aftale efter dine behov
  • Vælg mellem fast eller variabel ydelse
  • Likviditeten lettes ved anskaffelse af aktivet, idet leasingselskabet afholder momsen.

Mercedes-Benz service. Vi holder din forretning i gang.

Kom sikkert fra start med din eVan: Vedligeholdelsespakke og battericertifikat!

Når din bil holder stille, kan du ikke passe dit arbejde. Derfor er hele Mercedes-Benz Vans servicekoncept bygget op omkring at holde dine hjul i gang. Det er ganske enkelt vores job at sørge for, at du kan passe dit job.

Det gør vi blandt andet ved at tilbyde dig integrerede vedligeholdelsespakker og battericertifikateter til eSprinter og eVito - læs mere herunder.

Med MobiloVan opnår du mobilitetsgaranti i hele Europa, og så har du med din nye eVan selvfølgelig også mulighed for at indgå en Mercedes-Benz ServiceCare aftale, der sikrer dig ro i budgettet, bedre overblik og øget lønsomhed.

Fremtidssikring med integreret vedligeholdelsespakke.

De inkluderede vedligeholdelsespakker1 for eVito og eSprinter dækker omkostningerne til vedligeholdelse i overensstemmelse med servicehæftet og producentens anvisninger i de første fire år.

Med regelmæssig og professionel kontrol af stærkstrømskomponenterne - og øvrige dele og funktioner - er du sikret, at din eVan er klar til brug og holder værdien. I dag, i morgen og i fremtiden...

1

I henhold til de specifikke betingelser for de integrerede vedligeholdelsespakker for eSprinter og eVito.

Gratis battericertifikat i 8 år.

Med det gratis battericertifikat1 yder Mercedes-Benz AG - ud over den almindelige 2-årige garanti - en ekstra garanti på 6 år eller op til 100.000 kørte km for eVito og op til 160.000 kørte km for eSprinter.

Certifikatet dækker eventuelle omkostninger ved svigt af højvoltsbatteriet og garanterer, at den maksimale kapacitet af højvoltsbatterierne i batterimodulet ikke er under 66 Ah i eVito og i eSprinter ikke under 66 Ah ved et 35 kWh-batteri og 88 Ah ved 47 kWh-batteriet.

1

I henhold til de særlige betingelser for Mercedes-Benz battericertifikater for eSprinter og eVito.

Mercedes-Benz Service24 og MobiloVan.

Skulle uheldet alligevel være ude, hjælper Mercedes-Benz Service24h dig med at nå din destination.

Service24h er inkluderet i mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan,1 der sammen med andre nyttige ydelser og tjenester er standard i hver eneste nye Mercedes-Benz varevogn.

1

Mercedes-Benz MobiloVan gælder i den pågældende aktuelle udgave for modellerne Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY.

For alle køretøjeter med første indregistrering fra og med 01.10.2012 gælder MobiloVan i første omgang 2 år uden krav om service, og fornyes derefter fra serviceeftersyn til serviceeftersyn på et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted i op til 30 år.

For modellerne V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON gælder ydelserne i Mercedes-Benz Mobilo i den pågældende aktuelle udgave.