Elektrisk mobilitet og erhvervsleasing. Et perfekt match.

Leasing af din eVan: Dobbelt op på fordele.

Når du føler dig klar til at skifte til eldreven Mercedes-Benz mobilitet - f.eks. når registreringen i eVan Ready appen af din individuelle køreadfærd har dokumenteret, at det kan betale sig at skifte til en eVito, vil både du og miljøet opnå fordele.

Miljøet naturligvis som følge af den reducerede emissionsudledning - du og din forretning som følge af reducerede omkostninger og de muligheder for bl.a. øget effektivitet samt fjernbetjent og intelligent ladestyring, som Mercedes PRO connect tilbyder.1  

Når du leaser din eVito gennem Mercedes-Benz Finans, bliver der dobbelt op på pluskontoen med fordele som ingen kapitalbinding, sikret restværdi og mulighed for afskrivning som erhvervsdrivende.

1

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgængelige for eVito-køretøjer fremstillet fra og med 03/2019. Hvis du har spørgsmål vedrørende tilgængeligheden af Mercedes PRO connect-tjenester for dit eVito-køretøj, bedes du kontakte din forhandler.

Derfor bør du lease direkte hos Mercedes-Benz.

Forbedret likviditet.

Når du leaser din varevogn gennem Mercedes-Benz Finans, belaster du ikke din likviditet som ved et kontantkøb.

Økonomisk overblik.

Du ved hvad du betaler hver måned og skal ikke bekymre dig om bilens gensalgsværdi eller serviceomkostninger.

Fleksibilitet og tilpasning.

Med leasing er det nemmere at reagere på forandringer. Du bestemmer selv løbetiden og antal kørte km pr. år.

Skal du vælge ServiceLeasing eller finansiel leasing?

Er du i tvivl om du skal vælge ServiceLeasing eller finansiel leasing? Eller kunne du blot tænke dig at vide mere om vores produkter? Herunder kan du læse mere om de leasingtyper, som Mercedes-Benz Finans tilbyder.

Fordele ved ServiceLeasing.

  • Budgetsikkerhed. Alle udgifter er kendt på forhånd.
  • Din likviditet forbedres. Du har ingen penge bundet i bilen.
  • Ingen bekymringer om gensalgsværdi (restværdi) eller afgiftssænkninger.
  • Aftalen kan tilpasses din virksomhed.

Fordele ved finansiel leasing.

  • Godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering
  • Skræddersyet aftale efter dine behov
  • Vælg mellem fast eller variabel ydelse
  • Likviditeten lettes ved anskaffelse af aktivet, idet leasingselskabet afholder momsen.

Mercedes-Benz service. Vi holder din forretning i gang.

Kom sikkert fra start: eVito vedligeholdelsespakke og battericertifikat!

Når din bil holder stille, kan du ikke passe dit arbejde. Derfor er hele Mercedes-Benz Vans servicekoncept bygget op omkring at holde dine hjul i gang. Det er ganske enkelt vores job at sørge for, at du kan passe dit job.

Det gør vi blandt andet ved at tilbyde dig den integrerede eVito vedligeholdelsespakke1 og battericertifikatet,2 som du kan læse mere om herunder.

Med MobiloVan opnår du mobilitetsgaranti i hele Europa, og så har du med din nye eVito selvfølgelig også mulighed for at indgå en Mercedes-Benz Serviceaftale, der sikrer dig individuelt tilpasset service, øget lønsomhed og mindst muligt antal stilstandstimer.

Læs mere om Mercedes-Benz Serviceaftale her.

1

I henhold til de specifikke betingelser for den integrerede vedligeholdelsespakke for eVito.

2

I henhold til de specifikke betingelser i Mercedes-Benz battericertifikatet for eVito.

Fremtidssikring med integreret vedligeholdelsespakke.

Den inkluderede vedligeholdelsespakke1 til eVito dækker omkostningerne til vedligeholdelse i overensstemmelse med servicehæftet og producentens anvisninger i de første fire år.

Med regelmæssig og professionel kontrol af stærkstrømskomponenterne - og øvrige dele og funktioner - er du sikret, at din eVito er klar til brug og holder værdien. I dag, i morgen og i fremtiden...

1

I henhold til de specifikke betingelser for den integrerede vedligeholdelsespakke for eVito.

Gratis battericertifikat i 8 år. Eller op til 100.000 km.

Med det gratis battericertifikat yder Daimler AG - ud over den almindelige 2-årige garanti - en ekstra garanti på 6 år eller op til 100.000 kørte kilometer.

Certifikatet dækker eventuelle omkostninger ved svigt af højvoltsbatteriet og garanterer således køberen af en Mercedes-Benz eVito, at den maksimale kapacitet af højvoltsbatterierne i batterimodulet ikke er under 66 Ah.

Mercedes-Benz Service24 og MobiloVan.

Skulle uheldet alligevel være ude, hjælper Mercedes-Benz Service24h dig med at nå din destination.

Service24h er inkluderet i mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan,1 der sammen med andre nyttige ydelser og tjenester er standard i hver eneste nye Mercedes-Benz varevogn.

1

Mercedes-Benz MobiloVan gælder i den pågældende aktuelle udgave for modellerne Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY.

For alle køretøjeter med første indregistrering fra og med 01.10.2012 gælder MobiloVan i første omgang 2 år uden krav om service, og fornyes derefter fra serviceeftersyn til serviceeftersyn på et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted i op til 30 år.

For modellerne V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON gælder ydelserne i Mercedes-Benz Mobilo i den pågældende aktuelle udgave.

Lorem Ipsum