Citan varevogn - Lavt CO2 forbrug - Bestil prøvetur | Mercedes-Benz Vans

Den nye Citan kassevogn. Van of the Year 2022.

Mercedes-Benz Vans Walkaround: Den nye Citan.

Kom med Produktchef Jens Lyngholm hele vejen rundt om den nye Citan, som netop er kåret til International Van of the Year 2022 i Europa.

Til alle transportopgaver. Også dine...

Den nye Citan kassevogn har mange talenter. Bag det kompakte ydre skjuler sig et rummeligt lastrum og en komfortabel kabine - en perfekt kombination af stor nyttelast og dynamiske køreegenskaber, hvor den ergonomisk udformede førerplads og de mange muligheder for at tilpasse Citan til dine transportopgaver letter dit daglige arbejde.

Highlights Citan kassevogn.

 1. Dansk standard
 2. Kvalitet
 3. Funktionalitet
 4. Sikkerhed
 5. Driftssikkerhed
Masser af komfort, funktionalitet og smarte features som standard.

Glæd dig til at tage plads i førersædet i din nye Citan kassevogn!Standardudstyrslisten overgår nemlig alt, hvad du ellers er vant til for varevogne i dette segment. Her er et udpluk:

 • Aktiv bremseassistent
 • Læderrat
 • Digital radio (DAB)
 • MBUX Multimediesystem med DAB
 • Mercedes me forbindelsestjenester
 • Remote Services Plus
 • P-sensorer, bag
 • Omission "Electronic anti-theft alarm system"
 • Handskerum ved passagerside, lukket
 • Sædevarme i førersæde
 • LTE kommunikationsmodul til digitale tjenester
 • Kombiinstrument med farvedisplay
 • Halogen tågeforlygter
 • LED lys i varerum
 • LED interiørlys
 • Fartpilot
 • Højdejusterbart førersæde med lændestøtte
Typisk Mercedes-kvalitet, som du både kan se og føle.

Det attraktive udseende og den høje komfort går hånd i hånd i den nye Citan. Det karakteristiske eksteriørdesign vækker opsigt i trafikken, og når du stiger ind, møder du en stilfuldt udformet kabine.

Også de mange mærketypiske komfortudstyrsmuligheder, som du allerede kender fra de øvrige, større Mercedes varevogne, gør den nye Citan til en ægte Mercedes-Benz Van.

Løser også dine transportopgaver.

Den nye Citan kassevogn tilbyder mange gode features, som letter arbejdet for dig. Det fleksible og anvendelige lastrum har stor volumen og høj nyttelast, og i kabinen er den gode ergonomi i højsædet - lige fra de robuste sæder over den enkle betjening af de mange funktionaliteter til de praktiske og let tilgængelige opbevaringsrum.

Også professionel når det gælder sikkerhed.

I Citan kassevogn kører du og dine passagerer sikkert afsted, både i bytrafikken og på motorvejen. Blandt andet er 6 airbags standard, og efter ønske kan du udbygge sikkerheden yderligere med de mange aktive assistentsystemer.

Er der for dig, når du har brug for den.

Den ny Citan kassevogn er lige så pålidelig, som du skal forvente det af en Mercedes-Benz Van. Nøgleordene er robuste materialer og høj forarbejdningskvalitet, og inden din nye Citan når frem til dig, har den allerede bevist sin robusthed i de krævende Mercedes-Benz sommer- og vinterafprøvninger samt i en række hårde korrosionstests.

Et kompakt vidunder med masser af plads.

Lastrummet i den nye Citan kassevogn er lettilgængeligt med en lav læssekant, så du lettere kan læsse og losse bilen. Eksempelvis gør den store lastrumsbredde mellem hjulkasserne det nemmere at læsse paller. Som standard læsser du Citan kassevogn gennem de asymmetriske, to-fløjede drejedøre bagi, og efter ønske fås der skydedøre i venstre og højre side samt ruder i bagdørene eller en bagklap med rude.
Lastrumsareal
Lastrumsvolumen
Lastrumslængde
Maks. last
2,35 m2
2,5 - 2,9 m3
1.806 mm
782 kg

Praktiske features til en ubesværet arbejdsdag.

Hvor fleksibel den nye Citan kassevogn er, kan blandt andet ses på den måde, passagerpladsen er tilrettelagt. Hvis I ofte er tre personer i bilen, kan du bestille passagersædebænken med to sæder. Hvis du af og til har brug for mere plads til last, kan du ved hjælp af det nedfældelige passagersæde med lastbeskyttelsesgitter også læsse lange genstande. I det hele taget betjener du din nye Citan ubesværet og intuitivt ved hjælp af det overlegne, gennemprøvede Mercedes-Benz betjenings- og visningskoncept.

Velkommen til den digitale verden.

Vil du gøre dine arbejdsdage så produktive og stressfrie som muligt - og også være til at få fat på, når du er på farten? Det modulopbyggede infotainmentudstyr i den nye Citan tilbyder dig med netop de digitale funktioner, du har brug for, og højdepunktet er multimediesystemet MBUX med navigation og smartphone-integration.

Mercedes-Benz User Experience.

MBUX giver dig mulighed for multimedia i bilen på en ny måde. Det gælder både for de omfattende funktioner og konnektivitetsmuligheder samt de mange muligheder for betjening af selve systemet.

Touchscreen.

På den 7" (17,8 cm) store touchscreen i høj opløsning betjenes multimediesystemet, ligesom du kender det fra dine mobile devices. Du kan naturligvis også vælge at betjene systemet via tasterne på multifunktionsrattet.

“Hey Mercedes!”

Du skal bare sige “Hey Mercedes” for at aktivere den omfattende stemmestyring for nem og bekvem betjening af multimediesystemet.

Arbejd mere produktivt med intelligent konnektivitet.

Infotainment-udstyret i den nye Citan kan løse næsten alle dine udfordringer. Vil du nå hurtigere frem til destinationen ved hjælp af de mest aktuelle trafikdata og oplade din smartphone trådløst? Ønsker du at betjene MBUX (ekstraudstyr) via 7" touchscreenen i høj opløsning, tasterne på multifunktionsrattet eller via stemmestyring? Stort set alt kan lade sig gøre, og en yderligere nyhed er konnektivitetstjenesterne fra Mercedes me, som bringer næsten ubegrænsede muligheder for information og underholdning samt ekstra sikkerhed ind i din nye Citan.

Citan kassevogn

MBUX multimediesystem.

Citan kassevogn

Mercedes me connect tjenester.

Citan kassevogn

Trådløs opladning til mobile enheder.

Oplev Citan kassevogn nu.

Ikon Bestil prøvetur

Bestil prøvetur.

Find nærmeste forhandler og bestil prøvetur.
Find forhandler
Ikon Find forhandler

Vil du vide mere?

Mercedes-Benz kundeservice har svar på det meste.
Få hjælp her
Ikon Konfigurér bilen

Byg din egen bil.

Med konfiguratoren bestemmer du selv.
Til konfiguratoren