Citan varevogn - Se alt udstyr og tilbehør | Mercedes-Benz Vans
Citan kassevogn, udstyr

Alt det du har brug for. Udstyr og tilbehør til din Citan kassevogn.

Oversigt over de mange udstyrsmuligheder.

 1. Udstyrspakker
 2. Interiør

  Passagersæde: 2-personers bænk med fast ryglæn.

  2-personers passagersædebænken giver plads til en tredje person i førerrummet. Begge siddepladser er udstyret med højdeindstillelige nakkestøtter og trepunktssikkerhedsseler. Sædepuden i et af sæderne kan klappes frem og giver således ekstra opbevaringsplads under sædebænken.

  Dansk standard.
  Citan kassevogn, passagersæde 2-personers bænk med fast ryglæn

  Læderrat.

  Læderrattet giver kabinen et optisk løft, samtidig med at den behagelige fornemmelse af læderbetrækket og den ergonomisk udformede ratkrans øger komforten mærkbart.

  Dansk standard.
  Citan kassevogn, læderrat

  Lastrumsbelysning i LED-teknologi.

  Lastrumsbelysningen i LED-teknologi sørger for god oplysning af dit lastrum og bidrager dermed til bedre orientering i mørke samt til bedre udsyn ved på- og aflæsning af din bil.

  Dansk standard.
  Citan kassevogn, lastrumsbelysning i LED-teknologi

  Smartphone-holder.

  Den universelle smartphone-holder gør det muligt at anvende forskellige mobile enheder i bilen. Holderen fastgøres på instrumentpanelet inden for nem række- og synsvidde for føreren og kan tilpasses fleksibelt til mobiltelefoner eller smartphones i en bredde fra 57 mm til op til 95 mm.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, smartphone-holder

  Fralægningsrum i instrumentpanelet.

  Det praktiske fralægningsrum med låg i instrumentpanelet giver dig masser af plads til opbevaring af hverdagsting som smartphone, tablet, pung eller nøgle inden for bekvem rækkevidde under kørslen.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, fralægningsrum i instrumentpanel

  Armlæn med opbevaringsrum.

  Armlænet med et rummeligt opbevaringsrum er placeret mellem fører- og passagersædet. Når opbevaringsrummet er lukket, kan armen hvile behageligt på det blødt polstrede armlæn.

  Dansk standard.
  Citan kassevogn, armlæn med opbevaringsrum
 3. Eksteriør

  Skydedør i venstre side.

  Skydedøren i venstre side giver sammen med skydedøren i højre side af bilen større fleksibilitet ved på- og aflæsning. Skydedørene kræver kun lidt plads for at åbne, så du også kan køre ind på trange parkeringspladser.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, skydedør i venstre side

  To-fløjet bagdør med rude.

  Ruderne i bagdørene med viske- og vaskeanlæg giver føreren bedre udsyn bagtil gennem lastrummet og letter manøvrering og bakning.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, bagdør to-fløjet med rude

  Bagklap.

  Bagklappen kan klappes op til en vinkel på ca. 90° og åbner et stort udsnit af døren for på- og aflæsning. Det indbyggede vindue forbedrer udsynet bagtil. Kan opvarmes og er forsynet med viske- og vaskeanlæg.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, bagklap

  LED-tågeforlygter.

  Tågeforlygterne i LED-teknologi kan forbedre udsynet ved vanskelige vejrforhold uden at blænde den modkørende trafik.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, tågeforlygter i LED-teknologi

  Lakeret kofanger.

  Med kofangerne fortil og bagtil lakeret i bilens farve får din nye Citan et endnu mere eksklusivt og markant optisk løft.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, kofanger lakeret

  Anhængerkobling med lavt kuglehoved.

  Takket være anhængerkoblingen med lavt kuglehoved, som er fast monteret fra fabrikken, kan du også åbne bagdørene i din bil, når der er tilkoblet en anhænger. Monteringen fra fabrikken sparer et efterfølgende værkstedsbesøg og en ekstra godkendelse.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, anhængerkobling med lavt kuglehoved

 4. Komfort
 5. Teknik

  Anhængerlast 1.500 kg.

  Med anhængerkoblingen (ekstraudstyr) kan den nye Citan kassevogn trække op til 1.500 kg – det er især praktisk, hvis der af og til skal transporteres mere last.

  Citan kassevogn, anhængerlast 1.500 kg


  6-trins manuel gearkasse.

  Den 6-trins manuelle gearkasse imponerer også ved større hastigheder med en vibrationsfri drivline og økonomisk brændstofforbrug. Den giver nemt gearskifte og bidrager ved tidlig opgearing til brændstofbesparende kørsel.

  Citan kassevogn, 6-trins manuel gearkasse
 6. Sikkerhed

  Aktiv bremseassistent.

  Den aktive bremseassistent kan hjælpe med at undgå uheld med forankørende køretøjer og fodgængere, der krydser vejen - eller afbøde følgerne af et uheld.

  Dansk standard.
  Citan kassevogn, aktiv bremseassistent

  Aktiv Lane Keeping-assistent.

  Den aktive Lane Keeping-assistent kan bidrage til at forhindre ulykker ved at registrere utilsigtet afvigelse fra vejbanen, advare dig og i givet fald foretage styreindgreb. Du bevarer hele tiden kontrollen, så hvis du selv aktivt styrer, bremser eller accelererer, griber systemet ikke ind.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, aktiv Lane Keeping-assistent

  Blindvinkelassistent.

  Med blindvinkelassistenten opnår du større sikkerhed under kørslen – især ved vognbaneskift. Ved hjælp af radarteknologi registrerer assistenten det område, som sidespejlene ikke viser. På den måde kan den advare dig optisk og akustisk mod mulige sidekollisioner med andre trafikanter.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, dødvinkelassistent

  Færdselstavleassistent.

  Færdselstavleassistenten gør det nemmere for dig at overholde hastighedsbegrænsninger og andre forskrifter og bidrager således til øget trafiksikkerhed.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, færdselstavleassistent

  Fjernlysassistent.

  Fjernlysassistenten tænder og slukker fjernlyset automatisk i henhold til trafiksituationen og aflaster således føreren for manuel op- og nedblænding. Systemet styres via et kamera bag forruden, som permanent optager trafiksituationen foran køretøjet.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, fjernlysassistent

  Trådløs dæktryksovervågning på for- og bagaksel.

  Dæktryksovervågningen kontrollerer dæktrykket på alle fire hjul. Den kan advare føreren om tryktab i dækkene og øger på den måde køresikkerheden og dækkenes levetid. Ved et lille tryktab eller større trykforskelle advarer systemet optisk.

  Ekstraudstyr.
  Citan kassevogn, dæktryksovervågning på for- og bagaksel, trådløs

Oplev Citan kassevogn nu.

Ikon Bestil prøvetur

Bestil prøvetur.

Find nærmeste forhandler og bestil prøvetur.
Find forhandler
Ikon Find forhandler

Vil du vide mere?

Mercedes-Benz kundeservice har svar på det meste.
Få hjælp her
Ikon Konfigurér bilen

Byg din egen bil.

Med konfiguratoren bestemmer du selv.
Til konfiguratoren
[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO₂-emissionsværdier for nye personbiler finder du i »Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen« (vejledning om brændstofforbrug, CO₂-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).