Sprinter ladvogn - Køreklar med plads til massegods | Mercedes-Benz

Robust og stærk: Sprinter ladvogn.

Mange varianter. Masser af muligheder.

Konfigurator

Der er også en Sprinter ladvogn til dine opgaver.

Med 3 køretøjslængder, standardførerhus eller dobbeltkabine samt et lastareal på op til 9,2 m2 er kombinationsmulighederne med Sprinter ladvogn imponerende.

For køretøjer med forhjulstræk giver det en gunstig startpris og ekstra nyttelast i forhold til baghjulstræk, og som chauffør kan du se frem til de modulopbyggede opbevaringsrum, som kan tilpasses individuelt efter dine ønsker, og det brede udvalg af multimedie- og assistentsystemer.

Highlights.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
En fryd for øjet. Og endnu mere for dit arbejde.

Allerede ved første øjekast vækker Sprinter ladvogn opsigt med den typiske Mercedes-Benz kølerbeklædning og forlygterne i et supermoderne design, og i kabinen finder du praktisk funktionalitet som eksempelvis det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

Det op til 9,2 m2 store ladareal afgrænses af alu-sidevægge af høj kvalitet. Det giver et særdeles robust lad, hvor der er plads til to industripaller á 1.200 x 1.000 mm ved siden af hinanden.

 

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • 9G-Tronic automatgear
 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Aktiv kollisionsbremse
 • Oliefyr
 • Kommunikationsmodul
Din mobilitet 4.0.

For at gøre dit arbejde så økonomisk og behageligt som muligt, kan du som ekstraudstyr tilslutte forskellige multimediesystemer til din Sprinter.

Sortimentet spænder fra smartphone-holdere over radio med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchscreen med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning og smartphone-integration.

Du vælger selv, om du vil betjene multimediesystemerne via touchscreen eller via multifunktionsrattet, og alle betjenings- og visningselementer kan nås og aflæses uden besvær.

Hvor der er brug for transport, finder du også en Sprinter.

Sprinter ladvogn kan tilbyde en ladstørrelse på op til 9,2 m2, og bl.a. med valgmuligheden mellem enkelt- eller dobbeltkabine er der grundlag for et imponerende udvalg af ladvognsvarianter.

Du kan konfigurere ladvogne med en tilladt samlet vægt på op til 5.500 kg, og har du brug for mere plads, er det også muligt at spænde en trailer på op til 3.500 kg bag på bilen.

Din sikkerhed er i højsædet i Sprinter ladvogn.

Sprinter ladvogn er helt igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra den standardmonterede sidevindsassistent over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten.1

Ekstraudstyr som bakspejl med integreret bakkameraet samt 360°-kameraet forbedrer yderligere det allerede gode overblik fra førersædet, og i mørket lyser LED High Performance-forlygterne (ekstraudstyr) vejbanen op på de lange, mørke strækninger.

Skulle uheldet være ude, beskytter standard-airbaggen føreren – og efter ønske kan der installeres 5 ekstra airbags for føreren og forsædepassageren.

Økonomisk så det kan mærkes.

Sprinter ladvogn fortsætter den økonomiske succeshistorie, som Sprinter har været i 25 år. Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi yderligere optimeret vores dieselmotorer. Til fordel for din virksomheds økonomi kan f.eks. nævnes 50 kg mere nyttelast,2 og alt i alt kombineres det lave brændstofforbrug og den intelligente funktionalitet i Sprinter til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

1

Aktiv bremseassistent og Lane Keeping-assistent er standardudstyr på biler med over 3.500 kg tilladt totalvægt.

2

I forbindelse med forhjulstræk, i sammenligning med baghjulstræk.

Konfigurér din egen Sprinter ladvogn.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter ladvogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Sprinter ladvogn kan tilpasses næsten alle krav.

Stort set lige så mange varianter som der er forskellige transportopgaver.

De mange varianter og udstyrsmuligheder gør det muligt at tilpasse Sprinter ladvogn helt nøjagtigt til transportopgaven.

Med lang køretøjslængde og standardførerhuset får du det størst mulige ladareal. Hvis nyttelasten er afgørende for dig, er vægtvarianten 5.500 kg det bedste bud. I standardførerhuset er der plads til op til 3 personer, og i dobbeltkabinen kan små teams på helt op til 7 personer følges ad til arbejdsstedet. Og sammen med vores autoriserede samarbejdspartnere kan vi desuden tilbyde et stort udvalg af opbygningsløsninger til særlige branchekrav.

Oversigt over de mange varianter af Sprinter chassis og ladvogn - du finder med garanti noget, du kan bruge:

 • 3 køretøjslængder: Kompakt, standard og lang
 • 2 førerhuse: Standardførerhus og dobbeltkabine
 • Ladareal op til 9,2 m²
 • Fås med 3.000 kg, 3.500 kg, 4.100 kg og 5.000 kg tilladt samlet vægt,
 • Derudover mange af- og pålæsningsvarianter for en tilladt samlet vægt på op til 5.500 kg
 • Maksimal nyttelast på over 3.000 kg i vægtvarianten med 5.500 kg
 • Fås med forhjuls-, baghjuls- og firehjulstræk

NYHED: Firehjulstræk 4x4 med Torque-on-Demand.

Det variable firehjulstræk Torque-on-Demand forbedrer vejgreb og sidestabilitet ved at fordele trækkraften mellem for- og bagakslen efter behov. Systemet tilpasser sig fuldautomatisk til køreforholdene i løbet af millisekunder.

En enklere og mere komfortabel arbejdsdag.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt, og den helt nydesignede kabine giver dig den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan Sprinter gør din arbejdsdag enklere og mere komfortabel.

En mere behagelig arbejdsdag
 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  Med KEYLESS-START kan du starte motoren blot med et enkelt tryk på start-stop-tasten i tændingslåsen.
  Læs mere
 • Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Med det trådløse opladningssystem oplades mobile enheder nemt og hurtigt i det øverste af midterkonsollens mellemste opbevaringsrum. De mobile enheder skal understøtte Qi-standarden 1.2 - eller kunne forsynes med den.
  Læs mere
 • MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem med 10,25" (26 cm) touchscreen med høj opløsning tilbyder bl.a. hurtig harddisknavigation med 3D-kortvisning og smartphone-integration.
  Læs mere
 • THERMOTRONIC

  THERMOTRONIC

  Under kørslen regulerer klimatiseringsautomatikken THERMOTRONIC automatisk temperatur, luftmængde og luftfordeling i kabinen, så det passer til vejret udenfor.
  Mere information
 • Opbevaringsrum med dækklapper

  Opbevaringsrum med dækklapper

  Under kørslen tilbyder de to opbevaringsrum med praktiske dækklapper i venstre og højre side af instrumentpanelet sikker opbevaring af personlige effekter, dokumenter, som f.eks. fragtbreve, og mobile enheder.

  Læs mere
 • Komfortførersæde

  Komfortførersæde

  Komfortførersædet kan tilpasses førerens individuelle behov i længde, højde, hældning og sædepudedybde, så kørslen bliver så afslappet som muligt.
  Læs mere

Skræddersyede opbygningsløsninger.

Din Sprinter ladvogn skal leve op til dine professionelle krav.

Hvis du har særlige ønsker til din nye ladvogn, har vi mange års erfaring med opbygning af specialløsninger. Sammen med vores certificerede samarbejdspartnere kan vi tilbyde en mængde af stærke, anvendelige opbygningsløsninger.