Robust og stærk: Sprinter ladvogn.

Mange varianter. Masser af muligheder.

Konfigurator

Der er også en Sprinter ladvogn til dine opgaver.

Den ny Sprinter ladvogn er så alsidig, at ingen transportopgaver er for vanskelige - og så ser den tilmed godt ud.

Med 3 køretøjslængder, standardførerhus eller dobbeltkabine samt et lastareal på op til 9,2 m2 er kombinationsmulighederne imponerende, og den brede vifte af både standard- og ekstraudstyr giver mulighed for at vælge såvel økonomiske begynderkøretøjer som veludstyrede ladvogne.

Innovationskraft og mere end 20 års erfaring gør Sprinter til en visionær, effektiv og pålidelig mobilitetsløsning, der bringer din virksomhed videre.

Highlights.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
En fryd for øjet. Og endnu mere for dit arbejde.

Allerede ved første øjekast vækker den ny Sprinter ladvogns kabine opsigt med den typiske Mercedes-Benz kølerbeklædning og forlygterne i et supermoderne design. Kabinen er også en nyskabelse med masser af fremragende funktionalitet som eksempelvis det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

Det op til 9,2 m2 store ladareal afgrænses af alu-sidevægge af høj kvalitet. Det giver et særdeles robust lad, hvor der er plads til to industripaller á 1.200 x 1.000 mm ved siden af hinanden. Opbevaringskasserne til højre og til venstre under ladet har som ekstraudstyr et aflåseligt opbevaringsrum, der er beskyttet mod vandsprøjt - f.eks. til værktøj eller materialer. Hver af kasserne rummer 30 l.

Blandt de andre fordele er det store udbud af drivliner, for alt efter dine ønsker og behov kan du bestille din Sprinter ladvogn med forhjuls-, baghjuls- eller firehjulstræk. Gearskiftet foretages enten manuelt via en 6-trins manuel gearkasse eller automatisk via 7G-TRONIC PLUS eller via automatgearkassen 9G-TRONIC1, der er enestående i segmentet.

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Aktiv kollisionsbremse
 • Oliefyr
 • Trægulv
 • Foldbar sidespejle
 • Kommunikationsmodul (forberedt til Mercedes PRO)
Din mobilitet 4.0.

For at gøre dit arbejde så økonomisk og behageligt som muligt, kan du som ekstraudstyr tilslutte forskellige multimediesystemer til din Sprinter.

Sortimentet spænder fra smartphone-holdere over radio med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchscreen med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning og smartphone-integration.

Digitale løsninger er en del af det moderne arbejdsliv, og derfor har vi udstyret Sprinter med et integreret kommunikationsmodul, der danner teknisk grundlag for køretøjets faste internetforbindelse.

Det muliggør brugen af aktuelle og fremtidige Mercedes PRO tjenesteydelser, som tilbyder dig forretningsmæssige fordele som mindre nedetider, fremtidssikret flådestyring og digitale kørebøger.

Hvor der er brug for transport, finder du også en Sprinter.

Sprinter ladvogn kan tilbyde en ladstørrelse på op til 9,2 m2, og med enkelt- eller dobbeltkabiner samt 3 køretøjslængder er der grundlag for et imponerende udvalg af ladvognsvarianter.

Udvalget udvides yderligere med 4 motorvarianter, omfattende ekstraudstyr, undervognsvarianter og branchespecifikke opbygningsløsninger fra vores autoriserede samarbejdspartnere. Dermed kan du konfigurere ladvogne med en tilladt samlet vægt på op til 5.500 kg.

Har du brug for mere plads, kan er det også muligt at spænde en trailer på op til 3.500 kg bag på bilen. Opbevaringskasserne til højre og til venstre under ladet (ekstraudstyr) kan aflåses og anvendes til opbevaring af f.eks. værktøj.

Din sikkerhed er i højsædet i Sprinter ladvogn.

Sprinter ladvogn er hele vejen igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra sidevindsassistenten som standard over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten – begge de sidstnævnte er standard for køretøjer med en tilladt totalvægt på mere end 3.500 kg.

Ekstraudstyr som bakkameraet med bakspejlsvisning samt 360°-kameraet forbedrer yderligere det allerede gode overblik fra førersædet, og i mørket lyser LED High Performance-forlygterne (ekstraudstyr) vejbanen op på de lange, mørke strækninger.

Skulle uheldet være ude, beskytter standard-airbaggen føreren – og efter ønske kan der installeres 5 ekstra airbags for føreren og forsædepassageren.

Økonomisk så det kan mærkes.

Den ny Sprinter ladvogn fortsætter den økonomiske succeshistorie, som Sprinter har været i 20 år. Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi forbrugsoptimeret vores dieselmotorer og givet dig mulighed for mere nyttelast med ekstraudstyr som en hovedtank på 50 l2 og en GRP-bagakselfjeder.

Således kombineres det lave brændstofforbrug og intelligent funktionalitet i Sprinter ladvogn til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

1

Kun ifm. forhjulstræk.

2

Hovedtanken 50 liter fås som ekstraudstyr til Sprinter ladvogn ifm. forhjulstræk.

Konfigurér din egen Sprinter ladvogn.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter ladvogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Sprinter ladvogn kan tilpasses næsten alle krav.

Stort set lige så mange varianter som der er forskellige transportopgaver.

De mange varianter og udstyrsmuligheder gør det muligt at tilpasse Sprinter ladvogn helt nøjagtigt til transportopgaven.

Med lang køretøjslængde og standardførerhuset får du det størst mulige ladareal. Hvis nyttelasten er afgørende for dig, er vægtvarianten 5.500 kg det bedste bud. I standardførerhuset er der plads til op til 3 personer, og i dobbeltkabinen kan små teams på helt op til 7 personer følges ad til arbejdsstedet. Og sammen med vores autoriserede samarbejdspartnere kan vi desuden tilbyde et stort udvalg af opbygningsløsninger til særlige branchekrav.

Oversigt over de mange varianter af Sprinter chassis og ladvogn - du finder med garanti noget, du kan bruge:

 • 3 køretøjslængder: Kompakt, standard og lang
 • 2 førerhuse: Standardførerhus og dobbeltkabine
 • Ladareal op til 9,2 m²
 • Fås med 3.000 kg, 3.500 kg, 4.100 kg og 5.000 kg tilladt samlet vægt,
 • Derudover mange af- og pålæsningsvarianter for en tilladt samlet vægt på op til 5.500 kg
 • Maksimal nyttelast på over 3.000 kg i vægtvarianten med 5.500 kg
 • Fås med forhjuls-, baghjuls- og firehjulstræk

En enklere og mere komfortabel arbejdsdag.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt, og den helt nydesignede kabine giver dig den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Klik dig gennem faciliteterne i kabinen herunder og se, hvordan Sprinter gør din arbejdsdag enklere og mere komfortabel.

 • KEYLESS-START

  KEYLESS-START

  Med KEYLESS-START kan du starte motoren blot med et enkelt tryk på start-stop-tasten i tændingslåsen.
  Læs mere
 • Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Opbevaringsrum for smartphones inkl. trådløs opladning

  Med det trådløse opladningssystem oplades mobile enheder nemt og hurtigt i det øverste af midterkonsollens mellemste opbevaringsrum. De mobile enheder skal understøtte Qi-standarden 1.2 - eller kunne forsynes med den.
  Læs mere
 • MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem

  MBUX multimediesystem med 10,25" (26 cm) touchscreen med høj opløsning tilbyder bl.a. hurtig harddisknavigation med 3D-kortvisning og smartphone-integration.
  Læs mere
 • THERMOTRONIC

  THERMOTRONIC

  Under kørslen regulerer klimatiseringsautomatikken THERMOTRONIC automatisk temperatur, luftmængde og luftfordeling i kabinen, så det passer til vejret udenfor.
  Mere information
 • Opbevaringsrum med dækklapper

  Opbevaringsrum med dækklapper

  Under kørslen tilbyder de to opbevaringsrum med praktiske dækklapper i venstre og højre side af instrumentpanelet sikker opbevaring af personlige effekter, dokumenter, som f.eks. fragtbreve, og mobile enheder.

  Læs mere
 • Komfortførersæde

  Komfortførersæde

  Komfortførersædet kan tilpasses førerens individuelle behov i længde, højde, hældning og sædepudedybde, så kørslen bliver så afslappet som muligt.
  Læs mere

Øg effektiviteten i din virksomhed med Mercedes PRO.

Mercedes PRO connect samler en lang række flåde-, bil-, chauffør- og positionsbaserede tjenester i attraktivt sammensatte merværdipakker, som forenkler kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer og dermed øger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Find de Mercedes PRO løsninger, der passer til din Sprinter.
Optimierte Unterstützung

Optimeret hjælp.

Når du vil spare tid og omkostninger.
Forbedret planlægning, bedre overblik over værkstedsbesøg samt færre stilstandstider. Desuden direkte hjælp i nødsituationer.
Læs mere
Digitalisierte Aufzeichnungen

Digitaliseret dataregistrering.

Fuldt overblik over vigtige flådedata.
Hvis du har brug for det totale overblik og fuld dokumentation, bliver det nu enklere end nogensinde før.
Læs mere
Effizientes Flottenmanagement

Effektiv flådestyring.

Fuldt overblik over bilstatus og geografiske position.
Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer.
Læs mere
Effiziente Fahrstilanalyse

Effektiv kørestilsanalyse.

Undgå driftsafbrydelser og spar på omkostningerne.
Med effektiv kørestilsanalyse undgår du unødige driftsafbrydelser, sparer udgifter til brændstof og andre omkostninger og øger rentabiliteten.
Læs mere
Vereinfachte Flottenkommunikation

Forenklet flådekommunikation.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange.
Med Forenklet flådekommunikation etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.
Læs mere
Verbesserte Navigation

Forbedret navigation.

Kom hurtigere frem med den nødvendige information.
Forsyn dine chauffører med relevant information til den optimale tur - trafikdata i realtid, opdaterede kortdata og div. navigationsfunktioner.
Læs mere
Mobile Fahrzeugbedienung

Mobil betjening af bilen.

En mere effektiv arbejdsdag og bedre tyverisikring.
Du kan nemt og enkelt betjene og tjekke div. bilfunktioner og køretøjets status, uanset hvor du selv befinder dig - samt låse køretøjet uden nøgle.
Læs mere
Datenschnittstellen Mercedes-Benz Vans

Datagrænseflader til Mercedes-Benz varebiler.

Integration i alle flådesystemer.
Med Datagrænseflader til Mercedes-Benz varebiler fra Mercedes PRO kan du integrere Mercedes-Benz varebiler i dit nuværende flådeadministrationssystem.
Læs mere
Adapter services

Mercedes PRO Adapter tjenester.

Giv dine nuværende biler adgang til Mercedes PRO connect.
Du kan efterudstyre dine ældre biler med Mercedes PRO Adapter og få glæde af alle fordelene ved Mercedes PRO connect og netværksopkobling.
Læs mere

Skræddersyede opbygningsløsninger.

Din Sprinter ladvogn skal leve op til dine professionelle krav.

Hvis du har særlige ønsker til din nye ladvogn, har vi mange års erfaring med opbygning af specialløsninger. Sammen med vores certificerede samarbejdspartnere kan vi tilbyde en mængde af stærke, anvendelige opbygningsløsninger.

Lorem Ipsum