Fremtiden kører elektrisk. Gå på opdagelse i vores nye eVan-økosystem.

Skal din forretning køre elektrisk? Vi hjælper dig med overblikket.

Fremtiden er elektrisk, ingen tvivl om dét. Overvejer du at skifte til elektromobilitet, eller vil du vide, om du allerede er klar til det i dag? Her i sektionen hjælper vi dig med at besvare en række af de spørgsmål om opladning, aktionsradius og økonomi, du sikkert går og tumler med.

eVito. Kassevogn eller Tourer?

Har du allerede beslutttet dig for en elektrisk fremtid, skulle du ta' et kig på eVito. Med både eVito kassevogn og eVito Tourer får du effektiv elkraft og lastekapacitet, uovertruffen komfort og sublime køreegenskaber.

Endelig... Mercedes eSprinter!

Den splinterny eSprinter er fremtidens mobilitetsløsning, hvis din primære kørsel finder sted i byen. Lige så pålidelig, økonomisk, rummelig og fleksibel, som Sprinter har været det igennem de sidste 25 år.

Ny Mercedes-Benz EQV.

Er du på udkig efter lækker, eldreven mobilitet med plads til op til 8 personer, en aktionsradius på op til 352 km og 90 kWh anvendelig batterikapacitet? Så skulle du se nærmere på den ny EQV.

Er Mercedes eVans egnet til dine daglige ture? Det får du svar på med eVan Ready App.

Den gratis app til smartphones viser dig, om det er relevant at skifte til en elbil eller en hybridmodel.

Via din smartphone registrerer appen de ruter, du dagligt kører med din bil - uanset om bilen er en Mercedes eller ej. Appen analyserer din individuelle mobilitetsadfærd og sammenligner den med en lang række forskellige parametre for elbiler og hybridbiler.

På den måde kan du ikke alene bruge eVan Ready App til at tjekke, om det er realistisk og rentabelt at køre dine daglige ture med en elbil, men også til at få en helt konkret anbefaling af, hvilken alternativt drevet model fra Mercedes-Benz, der passer bedst til dine behov.

Download eVan Ready App og test med dit eget køretøj.

Sæt strøm til din forretning. Enkelt, hurtigt og overalt!

I vores eVan-økosystem kan du vælge mellem forskellige, fleksible opladningsmuligheder.

Derhjemme kan du lade op med en Mercedes-Benz vægmonteret ladeboks, og når du er på farten, kan du tanke ny energi ved de offentlige ladestationer, som der løbende etableres flere og flere af på tankstationer og rastepladser, ved indkøbscentre og i parkeringshuse.

Mercedes-Benz samarbejder med leverandørerne af de bedste ladesystemer i Skandinavien og kan tilbyde lige præcis de løsninger, der matcher dig.

Lorem Ipsum