eVan-økosystem | Mercedes-Benz
eVito, eSprinter

Fremtiden kører elektrisk. Gå på opdagelse i vores nye eVan-økosystem.

Skal din forretning køre elektrisk? Vi hjælper dig med overblikket.

Fremtiden er elektrisk, ingen tvivl om dét. Overvejer du at skifte til en Mercedes eVan, eller vil du vide, om du allerede er klar til det i dag? I videoen får du svar på en række spørgsmål om opladning, aktionsradius og økonomi, som kan bringe dig videre i dine overvejelser.

eVito. Kassevogn eller Tourer?

Har du allerede beslutttet dig for en elektrisk fremtid, skulle du ta' et kig på eVito. Med både eVito kassevogn og eVito Tourer får du effektiv elkraft og lastekapacitet, uovertruffen komfort og sublime køreegenskaber.

Endelig... Mercedes eSprinter!

Den splinterny eSprinter er fremtidens mobilitetsløsning, hvis din primære kørsel finder sted i byen. Lige så pålidelig, økonomisk, rummelig og fleksibel, som Sprinter har været det igennem de sidste 25 år.

Ny Mercedes-Benz EQV.

Er du på udkig efter lækker, eldreven mobilitet med plads til op til 8 personer, en aktionsradius på op til 352 km og 90 kWh anvendelig batterikapacitet? Så skulle du se nærmere på den ny EQV.

De 5 største myter om elkørsel.

Hvorfor skal man egentlig skifte fra diesel til el? Hjælper det overhovedet på miljøet? Se videoen og få svar på de mest almindelige spørgsmål og overvejelser omkring eVans. 

 

 

Lorem Ipsum