eVan-økosystem | Mercedes-Benz
eVito, eSprinter

Fremtiden kører elektrisk. Gå på opdagelse i vores nye eVan-økosystem.

Skal din forretning køre elektrisk? Vi hjælper dig med overblikket.

Ren elektrisk mobilitet betyder ingen emission lokalt og en nærmest lydløs fremdrift - med andre ord en helt ny kørefornemmelse og en fremtidsorienteret mobilitet, der giver mindelser om vores pionerarbejde for 130 år siden.

Vores eVans er sikre og pålidelige og skræddersyet til din arbejdsdag, som du forventer af Mercedes-Benz Vans. Her i sektioner kan du tage hul på fascinationen ved elektrisk kørsel og få mere at vide om rækkevidde, opladning, omkostninger samt service i vores eVan-økosystem.

Fremtiden er elektrisk, ingen tvivl om dét. Overvejer du at skifte til en Mercedes eVan, eller vil du vide, om du allerede er klar til det i dag? I videoen får du svar på en række spørgsmål om opladning, aktionsradius og økonomi, som kan bringe dig videre i dine overvejelser.

Har du yderligere spørgsmål til elkørsel så kontakt din aut. Mercedes-Benz forhandler.

eVito. Kassevogn eller Tourer?

Har du allerede beslutttet dig for en elektrisk fremtid, skulle du ta' et kig på eVito. Med både eVito kassevogn og eVito Tourer får du effektiv elkraft og lastekapacitet, uovertruffen komfort og sublime køreegenskaber.

Endelig... Mercedes eSprinter!

Den splinterny eSprinter er fremtidens mobilitetsløsning, hvis din primære kørsel finder sted i byen. Lige så pålidelig, økonomisk, rummelig og fleksibel, som Sprinter har været det igennem de sidste 25 år.

Ny Mercedes-Benz EQV.

Er du på udkig efter lækker, eldreven mobilitet med plads til op til 8 personer, en aktionsradius på op til 352 km og 90 kWh anvendelig batterikapacitet? Så skulle du se nærmere på den ny EQV.

De 5 største myter om elkørsel.

Hvorfor skal man egentlig skifte fra diesel til el? Hjælper det overhovedet på miljøet? Se videoen og få svar på de mest almindelige spørgsmål og overvejelser omkring eVans.