Fremtiden kører elektrisk. Gå på opdagelse i vores eVan-økosystem.

Skal din forretning køre elektrisk? Vi hjælper dig med overblikket.

Fremtiden er elektrisk, ingen tvivl om dét. Overvejer du at skifte til elektromobilitet, eller vil du vide, om du allerede er klar til det i dag? Her i sektionen hjælper vi dig med at besvare en række af de spørgsmål om opladning, aktionsradius og økonomi, du sikkert går og tumler med.

eVito. Kassevogn eller Tourer?

Har du allerede beslutttet dig, skulle du ta' et kig på eVito. Med både eVito kassevogn og eVito Tourer får du effektiv elkraft og lastekapacitet, uovertruffen komfort og sublime køreegenskaber.

Er eVito egnet til dine daglige ture? Det får du svar på med eVan Ready App.

Den gratis app til smartphones viser dig, om det er relevant at skifte til en elbil eller en hybridmodel.

Via din smartphone registrerer appen de ruter, du dagligt kører med din bil - uanset om bilen er en Mercedes eller ej. Appen analyserer din individuelle mobilitetsadfærd og sammenligner den med en lang række forskellige parametre for elbiler og hybridbiler.

På den måde kan du ikke alene bruge eVan Ready App til at tjekke, om det er realistisk og rentabelt at køre dine daglige ture med en elbil, men også til at få en helt konkret anbefaling af, hvilken alternativt drevet model fra Mercedes-Benz, der passer bedst til dine behov.

Download eVan Ready App og test med dit eget køretøj.

Sæt strøm til din forretning. Enkelt, hurtigt og overalt!

Med en eVito kan du vælge mellem forskellige, fleksible opladningsmuligheder. Derhjemme kan du lade op med en Mercedes-Benz vægmonteret ladeboks - eller direkte via en stikkontakt.

Du kan også tanke ny energi ved de offentlige ladestationer, som der løbende etableres flere og flere af på tankstationer og rastepladser, ved indkøbscentre og i parkeringshuse.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om eVito kassevogn.

 1. Egner eVito kassevogn sig til mine daglige transportopgaver?

  Med eVAN Ready-appen kan du bedre planlægge dit skifte til elektrisk mobilitet. Du kan f.eks. se, om eVito kan gennemføre din arbejdsdag på en enkelt opladning.

  Appen analyserer dine daglige ture og din kørestil, og på det grundlag udarbejder den en kørselsprofil, som viser, om en eldreven Vito kunne være interessant for dig. Har du yderligere spørgsmål om et skift til e-mobilitet, så kontakt din Mercedes-Benz forhandler.

 2. Hvordan oplader jeg min eVito kassevogn?

  Du har forskellige opladningsmuligheder, og det mest nærliggende vil være en Mercedes-Benz wallbox eller en løsning, som vi skræddersyr til dig på din virksomhedsadresse.

  Desuden etableres der løbende flere og flere offentlige ladestationer på tankstationer og rastepladser, ved indkøbscentre og i parkeringshuse.

 3. Hvorledes bliver min kørsel mest effektiv?

  Med eVito kassevogn får du 3 forskellige kørselsprogrammer og 4 rekuperationstrin, som tilsammen understøtter effektiv kørsel på højeste niveau. Begge funktioner gør det muligt for dig at optimere energiforbrug og dermed aktionsradius.

 4. Kan jeg laste min eVito kassevogn som en Vito med forbrændingsmotor?

  eVito kassevogn har samme store lastrum som en Vito kassevogn med forbrændingsmotor, da batterierne er placeret i undervognen. Med op ti. 6,6 m3 lastvolumen og en imponerende nyttelast opfylder eVito kassevogn de udfordringer, du møder i din arbejdsdag.

 5. Hvor ofte skal min Mercedes-Benz eVito kassevogn til service?

  Det er nødvendigt med årlig vedligeholdelse for at sikre, at højvoltskomponenterne og de øvrige køretøjsdele er driftssikre. Med den medfølgende vedligeholdelsespakke er det årlige serviceeftersyn gratis for dig i fire år. Hvis det er nødvendigt at udskifte dine batterier, er det omfattet af dit battericertifikat, der gælder i otte år eller op til 100.000 kørte kilometer.

  Har du yderligere spørgsmål til serviceeftersyn af elkøretøjer, bedes du kontakte din Mercedes-Benz forhandler.

 6. Hvordan undgår jeg spidsbelastninger ved opladning af min eVito?

  Ved hjælp af Mercedes PRO connect tjenesten Intelligent ladestyring kan du oplade din elkøretøjsflåde trinvist og dermed minimere den nødvendige elektriske strømstyrke - og dermed spare på energiomkostningerne.

  Læs mere om Mercedes PRO Intelligent ladestyring - eller kontakt din Mercedes-Benz forhandler for yderligere oplysninger om opladning af elkøretøjer.

 7. Hvad er mest økonomisk for mig - en eVito eller en Vito med forbrændingsmotor?

  Afhængig af anvendelse og den økonomiske støtte, som der gives til elektrisk mobilitet, kan de samlede driftsomkostninger (TCO) for en eldreven varevogn bestemt være på niveau med omkostningerne for et køretøj med forbrændingsmotor.

  Med eCost Calculator er det muligt at sammenligne de årlige driftsomkostninger af dit nuværende køretøj med dem af en eldreven varevogn fra Mercedes-Benz.

 8. Skal batteriet købes eller leases separat?

  Batteriet indgår allerede i købsprisen, og der er ingen ekstra omkostninger for batterileje. Den økonomiske risiko ved et batteriskift, hvis batteriets kapacitet falder drastisk, sikres af battericertifikatet, som gælder op til 8 år efter første indregistrering - eller op til 100.000 kørte kilometer.

  Hvis du har yderligere spørgsmål til batteri og battericertifikatet, bedes du kontakte din Mercedes-Benz forhandler.

 9. Hvilke af Mercedes-Benz konnektivitetstilbud kan eVito udnytte?

  Mange af Mercedes PRO connect tjenesterne er også til rådighed for vores eldrevne køretøjer. De to tjenester Intelligent ladestyring og Fjernbetjent ladestyring fås eksklusivt til eldrevne biler og gør opladningen mere økonomisk og komfortabel.

  Har du yderligere spørgsmål til Mercedes PRO connect, bedes du kontakte din Mercedes-Benz forhandler.

 10. Er der garanti på batteriet?

  Hvis kapaciteten af dit batteri falder under grænseværdien på 180 Ah af restkapaciteten inden for de første 8 år - eller de første 100.000 km - efter første indregistrering, er du sikret via battericertifikatet. Battericertifikatet er inkluderet i købsprisen, og vi dækker naturligvis også omkostningerne ved et evt. batteriskift.

 11. Medfølger der et ladekabel ved køb af en Mercedes-Benz eVito kassevogn?

  Et opladekabel indgår ikke som standardudstyr, når du anskaffer dig en eVito kassevogn. Som ekstraudstyr kan der ab fabrik bestilles 4 forskellige opladekabler med et type-2-ladestik, og du kan vælge mellem længder på 4 eller 8 meter samt mellem opladning med 1 eller 3 fase(r).

  Hvis du har yderligere spørgsmål til ladekabler, bedes du kontakte din Mercedes-Benz forhandler.

 12. Hvad er rekuperationstrin?

  Ved rekuperation genindvindes der energi, når køretøjet bremser. Eksempelvis oplades batteriet ved kørsel ned ad bakke, i stedet for at miste energi i form af varme ved opbremsning.

  Hvor stærkt der skal rekupereres, kan du selv indstille ved hjælp af ratgearpaddles. Du kan vælge mellem 4 trin:

  • D++ (0 m/s²)
  • D+ (-0,5 m/s²)
  • D (-1,0 m/s²)
  • D- (-1,5 m/s²)

 13. Hvor hurtigt kan jeg køre i min eVito kassevogn?

  Som standard kan din eVito kassevogn nå en maksimal hastighed på 80 km/t. Med div. ekstraudstyr kan du øge den maksimale hastighed til 100 eller 120 km/t, men du bør være opmærksom på, at øgede hastigheder som regel påvirker aktionsradiussen negativt.

 14. Hvilken aktionsradius har min eVito kassevogn på en almindelig arbejdsdag?

  Aktionsradius for din eVito afhænger først og fremmest af bilens konfiguration, især af valget af den maksimale hastighed. Den faktiske aktionsradius afhænger desuden af den individuelle køreprofil, vej- og trafikforhold, udetemperaturen, anvendelsen af klimaanlæg, varme og andre elektriske funktioner.

  Ydelsesindikatoren og rekuperationstrin hjælper dig med at udnytte opladningen så effektivt som muligt og dermed opnå størst mulig aktionsradius.

 15. Hvilket ladestik kan min eVito kassevogn oplades med?

  Din eVito har en såkaldt type 2-ladestikdåse, med hvilken du ved ladesteder med vekselstrøm (AC) kan opnå en ladeeffekt på op til 7,4 kW. Du kan også slutte din eVito til det almindelige elnet ved hjælp af en almindelig stikkontakt og ladekablet. Her er ladeeffekten dog markant lavere.

Lorem Ipsum