1. klasses udstyr til X-Klassen.

Highlights ekstraudstyr.

De mange typer af ekstraudstyr til X-Klassen lader ikke meget tilbage at ønske. Er du på jagt efter en endnu mere markant styling, eller har du brug for flere pickup-specifikke funktioner, kan du helt sikkert finde noget lækkert, originalt Mercedes-Benz tilbehør, specielt udviklet til X-Klassen.

Pluspakke.

Komfortpakke.

Parkeringspakke med 360°-kamera.

 

Oversigt over de mange udstyrsmuligheder.

Originalt Mercedes-Benz tilbehør i model X 350 d 4MATIC fås p.t. ikke fra fabrikken.

  1. Drivline og undervogn


  2. Sikkerhed


  3. Multimediesystemer og navigation


  4. Eksteriør


  5. Interiør


  6. Udstyrspakker eksteriør
1

X 350 d 4MATIC ifm. 7G-TRONIC PLUS. Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 9,7-12,3 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 236-230 g/km [*]. De faktiske forbrugsværdier afhænger blandt andet af køretøjets vægt og af det valgte udstyr.

De anførte værdier er de beregnede "NEDC-CO2-værdier" i henhold til art. 2 nr. 1 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 692/2008/EF. Som beregningsgrundlag for vægtafgiften kan en højere værdi være udslagsgivende.

De anførte værdier er de beregnede "WLTP-CO2-værdier" i henhold til art. 2 nr. 3 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 2017/1151/EU.

Konfigurér din egen X-Klasse.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din X-Klasse, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

* Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

Lorem Ipsum