X-Klassen.

Det bedste af to verdener.

Robusthed i sin mest fascinerende form.

Mercedes X-Klasse er en robust og råstærk firhjulstrukket pickup – og med op til 22 cm frihøjde, 60 cm vadedybde, 30 cm tilkørselsvinkel og 45° stigningsevne er den bygget til afveje

Desuden er X-Klassen suverænt letkørt, uanset om du kører lastet eller tom, på motorvej eller på jagttur. Og den går ikke af vejen for at trække op til tre et halvt ton på krogen.

Men du får også de øvrige klassiske Mercedes karaktertræk med på vejen: Sikkerhed, komfort og dynamiske køreegenskaber.

X-Klasse highlights.

  1. Robusthed
  2. Offroad
  3. Performance
  4. Funktionalitet
  5. Komfort
  6. Design
  7. Sikkerhed
Det kræver en stærk rygrad at trække op til 3,5 ton.

X-Klassen kan bære mere end 1.000 kg last. Og trække op til 3.500 kg på krogen.

Dét kræver et stabilt og fast grundskelet, og derfor har vi opbygget vores pickup på en solid stigeramme af stål i ultrahøj kvalitet. Du kan altså roligt fylde ekstra på: Værktøj, maskiner, materiel eller sports- og fritidsudstyr.

Den suveræne robusthed er også en gevinst ude i terrænet, hvor en teknisk undervognsbeskyttelse af rustfrit stål beskytter motor, gearkasse og udstødningssystem, når du kører hen over forhindringer.

Trodser naturens kræfter.

X-Klassen er kompromisløs styrke, og med firhjulstrækket og de forskellige trækfunktioner, terrænudvekslingen og differentialespærren på bagakslen (sidstnævnte er ekstraudstyr), kommer du uden besvær frem i det vanskeligste terræn.

Den store frihøjde på 202 mm – som efter ønske kan opjusteres til 222 mm – giver rigelig plads til terrænet under bilen. Hvis du elsker eventyr, kan X-Klassen på det rette underlag klatre op ad stigninger på op til ca. 100 %, og den er kørestabil på stigninger på op til ca. 49,8°.

Så med Mercedes X-Klasse bliver offroadture endnu sjovere.

Masser af køreglæde forude!

Stig ind, start, og mærk allerede fra lave omdrejningstal den fulde trækkraft. Især den kraftige X 350 d 4MATIC [brændstofforbrug ved blandet kørsel: 11,8–12,0 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 220–224 g/km]1 vil vække din begejstring med sin suveræne ydelse. Med DYNAMIC SELECT vælger du det køreprogram, du har behov for - komfortabelt, optimeret til terrænkørsel, sportsligt eller det særligt effektive!

De udvidede hjulkasser med de brede fælge og dæk ser ikke kun imponerende ud, de bidrager med deres store sporvidde også til høj tværdynamik i X-Klassen. Ligesom det dynamisk afstemte mulltiophængte hjulophæng på bagakslen. På den måde stiger forventningen ved hver kurve til den næste, og fremdrift bliver til køreglæde.

Et lastareal fuld af muligheder.

'Pick up' – det tager vi helt bogstaveligt: Med det let tilgængelige lastareal kan du transportere mere end 1.000 kg arbejds- eller sportsudstyr – også selv om det skulle være beskidt eller vådt. Selv mellem hjulkasserne er der plads nok til at laste en europalle på tværs. Hvis lasten har hjørner og kanter, kan ladets beklædning beskytte mod ridser og lakskader, og for at alt bliver på sin plads, hjælper forskellige fastgørelsesmuligheder med at sikre lasten.

Og hvis det går hen opg bliver sent, gør LED-belysningen på ladet arbejdet lettere. Med en anhængerlast på op til 3.500 kg er mere udfordrende ture ikke noget problem – heller ikke transport af båd- og hestetrailere.

Rå udvendigt. Komfortabel indvendigt.

Selv når det går hårdt for sig udenfor, forkæler X-Klassen dig med typisk Mercedes-Benz komfort.

Adgangs- og kørselsgodkendelsessystemet KEYLESS-GO, samt igangsætningshjælpen på stejle stigninger, gør kørslen behagelig og afslappet. Under kørslen kommer oplysninger og underholdning ind i bilen via de moderne radio- og navigationssystemer med konnektivitetstjenesterne fra Mercedes me connect.

Komfortundervognen samt de individuelt justerbare sæder for fører og forsædepassager gør de lange ture behagelige, og parkeringspakken med 360°-kamera hjælper dig under parkering og manøvrering, når du er nået frem til din destination.

Stærk karakter, sikker stil.

X-Klassen viser sin sande karakter med de kraftige powerdomes under motorhjelmen, den optiske bundbeskyttelse foran og de udvidede hjulkasser.

Når dørene åbnes, mødes du af et stiligt interiør med horisontalt opdelt cockpit. Vælg mellem udstyrslinjerne PURE, PROGRESSIVE og POWER – kombineret med de stilige og funktionelle udstyrspakker og op til 19" (48,3 cm) store letmetalfælge – og gør pickuppen til din helt egen X-Klasse.

Til udstyrslinjen POWER kan du desuden vælge mellem 2 farvekoncepter – sort læder eller nøddebrunt læder.

Sikker stil. Og sikker kørsel.  

Med sin robuste konstruktion tilbyder X-Klassen i sig selv forbilledlig sikkerhed, og med den lange række af sikkerhedsfunktioner bliver sikkerheden endnu højere.

I kritiske eller vanskelige kørselssituationer støtter og aflaster de talrige assistancesystemer samt køredynamikregulerings- og bremsesystemer dig, og for en sikkerheds skyld er X-Klassen forsynet med 7 standardairbags og Mercedes-Benz nødopkaldssystemet.

1

X 350 d 4MATIC ifm. 7G-TRONIC PLUS. Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 9,7-12,3 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 236-230 g/km [*]. De faktiske forbrugsværdier afhænger blandt andet af køretøjets vægt og af det valgte udstyr.

De anførte værdier er de beregnede "NEDC-CO2-værdier" i henhold til art. 2 nr. 1 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 692/2008/EF. Som beregningsgrundlag for vægtafgiften kan en højere værdi være udslagsgivende.

De anførte værdier er de beregnede "WLTP-CO2-værdier" i henhold til art. 2 nr. 3 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 2017/1151/EU.

Konfigurér din egen X-Klasse.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din X-Klasse, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Lorem Ipsum