Køretøjet er vist med specialudstyr. Metallic citrongul farve skal bestilles som specialordre og fås ikke direkte i handlen.

Masser af X-faktor. Masser af køreglæde...

Elsker du at køre bil? I Mercedes-Benz X-Klasse bli'r det ganske enkelt ikke federe! Læs videre herunder... eller gå straks igang med at konfigurere din helt egen X-Klasse.

Maksimal gennemslagskraft med 6-cylindret motor.

Den V6-cylindrede dieselmotor OM642 med 190 kW (258 hk) vil både overbevise dig med overvældende trækkraft og begejstre med dynamisk ydeevne og sporty køreglæde. OM642 kan desuden prale af stille kørsel og effektiv brændstofudnyttelse som følge af den direkte common rail-injektion med piezo-injektorer og turboladeren.

Udstødningsgascirkulationen, en 2-vejs oxidationskatalysator, en SCR-katalysator og et dieselpartikelfilter reducerer forurenende stoffer i udstødningsgassen.

Lyst til eventyr med permanent firehjulstræk 4MATIC.

Det permanente firehjulstræk med åben centerdifferentiale, kontrolleret differentialespærre, understøttet terrænkørsel og valgfri differentialespærre på bagakslen sikrer en fremragende ydelse ved kørsel på terræn og øget køredynamik, suverænitet og stabilitet – især på våde eller snedækkede veje. Vælg mellem tre forskellige firehjulstrækstilstande:

 • Off-road "4H" til kørsel i sand eller grus.
 • "4L" til terrængående kørsel i skærver eller mudder.
 • "4MAT" for mere køredynamik ved kørsel på vej.

Altid i topform med 7G-TRONIC PLUS.

Automatgearet med syv gear, 7G-TRONIC PLUS, kombinerer køredynamik og køreglæde med ekstra komfort og høj effektivitet. Takket være de syv gear forbliver motorhastighederne så lave som muligt i alle køresituationer, og gearkassens bredde og den fine afstemning mindsker hastighedsspring under gearskiftet.

I manuel DYNAMIC SELECT-tilstand kan den automatiske transmission betjenes manuelt via ratgearpaddles. Skiftetiderne er betydeligt kortere end for Comfort- og Eco-programmerne.

Fem forskellige køreprofiler med DYNAMIC SELECT.

Med DYNAMIC SELECT kan du vælge mellem fem forskellige køreprogrammer og indstille drivsystemets art og køretøjets dynamikstyringssystemer med et enkelt tastetryk: Komfortabelt, optimeret til terrænkørsel, sportsligt eller særlig effektivt. Derudover er der en manuel tilstand, hvor chaufføren kan skifte gear med ratgearpaddles.

DYNAMIC SELECT-kontakten er placeret i det centrale betjeningsfelt på midterkonsollen. Det valgte program vises som en status og som en kortvarig pop up-besked i kombiinstrumentets multifunktionsdisplay, når programmet ændres.

Aktive Lane Keeping-assistenten holder kursen.

Den aktive Lane Keeping-assistent kan øge sikkerheden under kørslen, især på lange strækninger, og f.eks. hjælpe med at undgå ulykker på grund af sekundsøvn. Under passende forhold kan systemet registrere et utilsigtet skift af vejbane og advare føreren med et visuelt signal i kombiinstrumentet - og sensorisk ved hjælp af pulserende vibrationer i rattet.

Hvis føreren ikke reagerer, kan Active Lane Keeping-assistenten gribe ind med kurskorrigerende opbremsninger, som assisterer med at bringe køretøjet tilbage på rette kurs. Systemet fungerer fra og med en hastighed på 60 km/t.

X-Klasse van.

 • Overbevisende og robust med stigeramme af stål i høj kvalitet.
 • Imponerende offroad-egenskaber med firehjulstræk, terrænudveksling og andre offroad-funktioner.
 • Gennemtænkt funktionalitet med op til 1.000 kg nyttelast og en anhængerlast på op til 3.500 kg.
 • Masser af komfort ved hjælp af multilinket baghjulsophæng med skruefjedre, ergonomisk komfortabelt betjenings-, display- og sædekoncept, moderne multimediesystemer og konnektivitetstjenester.

X-Klasse personbil.

 • Rå, raffinerede pickup-design i eksteriøret og interiøret med 3 udstyrslinjer, ekstraudstyr og specielt udviklet original-tilbehør.
 • Imponerende performance i form af afstemt undervogn, styretøj og drivline.
 • Forbilledlig sikkerhed med 7 airbags som standard samt aktive og passive assistentsystemer.
 • Høj visuel klasse både inde og ude - f.eks. nøddebrunt eller sort læderinteriør, multifunktionsrat i nappalæder og forkromede luftdysser og betjeningselementer.
 • Imponerende offroad-egenskaber med firehjulstræk, terrænudveksling og andre offroad-funktioner.

Lorem Ipsum